Željezničar - Čelik 1X2 ................. pogodio
imaš medalju od mene za ova 2 pogoTka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jos kad pogodi Široki Brijeg - Sarajevo 1X2 , nema daljeleet wrote:Travnik - Olimpik 1X2 ............. pogodio
ovo je za rubriku vjerovali ili neleet wrote:Travnik - Olimpik 1X2 ............. pogodio
leet wrote:Travnik - Olimpik 1X2 ............. pogodio
roboth wrote:Jos kad pogodi Široki Brijeg - Sarajevo 1X2 , nema daljeleet wrote:Travnik - Olimpik 1X2 ............. pogodio
A u cemu je to konkretno sudija pogurao Zelju i bio na strani Zelje veceras?inSighT wrote:I FK Vrbanjuša bi bila sa onim sudijom!popokatepetl_com wrote:PA budite realni Zeljo je Real Madrid za ovaj Celik, samo velika sreca je CElik spasila od poraza. Pa golman Zelje im pokloni gol i ona klada fuli penal na pocetku poluvremena
Samo ne znam dokle više...iskreno sam se iznenadio kako sudija nije dozvolio da se igra dok komšije ne zabiju i pobjedonosni, valjda nije bilo riječi o "bonusu" ovoga puta ili se ipak malo više potrošilo u bijeljini?!
kažu da i mirsad terzo dolazi na treninge željeDead Man Walking wrote:U cemu je problem sto cemo proigrati, jel to Rudar jaci od Zelje? I ovaj kiks je vise plod slucajnosti, bil' to mozda bilo nezasluzeno da smo pobjedili veceras? Isti slucaj protiv Zrinjskog. I sad odjednom cudno sto cemo dobiti Radnik ili Rudar vani, kao da idemo Barseloni jebote. Fizicki smo spremniji i borbeniji od svake ekipe i to je jedini razlog zasto smo na vrhu, u stanju smo uzeti na misice.
Zeljo kiks'o, odmah loziona!leškarenje wrote:Nisam gledao,jeli to bilo neke drame koliko skontah ?
To je to @northnorth wrote:roboth wrote:Jos kad pogodi Široki Brijeg - Sarajevo 1X2 , nema daljeleet wrote:Travnik - Olimpik 1X2 ............. pogodio
imaš medalju od mene za ova 2 pogoTkaStaviš stoju dobiješ isto toliko, ne možeš mašiti ni pod razno
...Ne dirajte @februar, svaka mu je za parlamenta
![]()
Slijedeće kolo će košpe proigrati u Prijedoru, ne sumnjam...za Zolu
Mazohizam je bilo ono gledati. ..nasi se branili ko zepa a zeljo tankosava ko i cijela ligaBHF_Manijak wrote:Zeljo kiks'o, odmah loziona!leškarenje wrote:Nisam gledao,jeli to bilo neke drame koliko skontah ?![]()
Penal i srceni, eto kakva drama. Adilovic 1 na 1 sa Nurkovicem, obilazi ga, ovaj ga rusi i to je to. Kako rekoh imo bi prazan gol ispred sebe da ga nije srusio.
Licno mislim da je mog'o sa zutim proci, al' eto. Ostatak tekme nista-nista.
Pa ja sam toga svjestan, ali mi je zao ostalih koji se ne mogu pomiriti s tim. Ja sam jos prije mjesec-dva rekao kukala nam majka kad u Evropu izadjemo!north wrote:Nikakva ložiona brate, barem ne od mene i vjerujem većine....samo činjenica da je ovo sve jedan veli besqrac, uzećete vi titulu u to nema sumnje odavno, jer su pstali još očajniji, samo postavlja se pitanje šta ovo mi svi skupa gledamo..vi ste jedan odron žešći, a Sarajevo još veći...ostale ekipe izizev Borca nisu vrijedne ni spomena....ako Željo sa ovakvom ekipom i igrom koju počesto pruža, a isto se odnosi i na Sarajevo, budu mislili igati u Evropi, jadna nam mila majka kako će nam guzovi nastradati....opet će biti je li bolje primiti 5 ili 6 komada...mislim ranije se bar neko u ekipama isticao od koga su se očekivali potezi, ali ovo su krampe neviđene, samo je pitanje koji je gori od goreg....baš ko Monthy Payton
Jeeej super Zeljo prosuo bodove, koje mi mozemo pokupiti protiv....Sirokog...U Listici...jeeejjPlavih_11 wrote:Ja lijepo rekoh prije ovog kola da prvenstvo nije rijeseno ali nece niko da me shvati ozbiljno. Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju ...
Ne furaj nasPlavih_11 wrote:Ja lijepo rekoh prije ovog kola da prvenstvo nije rijeseno ali nece niko da me shvati ozbiljno. Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju ...