Mislis da je aktuelno jos uvijek ovo? Zivo me zanima Isakovo misljenje i zelja, to ako je "Liverpool", onda je sve moguce.
Al Hilala sto se tice, bojim se da tu nije neka "legalna" praona FFP-a.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislis da je aktuelno jos uvijek ovo? Zivo me zanima Isakovo misljenje i zelja, to ako je "Liverpool", onda je sve moguce.
Ne znam dal je Isak aktuelan ali neko jos mora doci, Nunez ide, Chiesa ide, Diaz ide, Doak vjerovatno. Ima tu jos dosta posla u napadu.BHF_Manijak wrote: ↑21/07/2025 13:21Mislis da je aktuelno jos uvijek ovo? Zivo me zanima Isakovo misljenje i zelja, to ako je "Liverpool", onda je sve moguce.
Al Hilala sto se tice, bojim se da tu nije neka "legalna" praona FFP-a.
Sutra kazu da je ljekarski, danas stize, nakon toga nekad cetvrtak-petak putuje za Aziju, u Japanu ce se prikljuciti ekipi.
Newcastle's owners remain steadfast they won't Sell Isak this summer & and are still keen to offer Isak a lucrative new deal.
But the longer that stays unresolved, the player could have his head turned and Liverpool are on alert.
Could there then be a world in which the Reds sign both Ekitike and Isak? It's unlikely, but not entirely impossible.
[@IanDoyleSport]
There is a genuine appreciate from Liverpool for Rodrygo.
There's a lot of people getting carried away at the moment.
The exact situation is:
A super agent has been mandated for Rodrygo's exit & Rodrygo will decide nothing before he's spoken to Xabi Alonso.
[@JacobsBen]
Joj mame mi ovo k´o horor, kad nekog hoces da mucis, svezes ga i pred oci mu stavis ovu ekipu da gleda i cita cijeli dan.Pandakonda wrote: ↑22/07/2025 08:20 Kad iduci put nekome padne na pamet da kuka za pojacanja samo se sjetite ovog pocetnog sastava![]()