Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
azdralovic
#86176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemase moze li provjera sta mi se desava s konekcijom kod kuce... Dva puta restartujem router preko portala i opet isto 
- TheWatcher
#86177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne bih se slozio bas.pratim par filmkih kanala i nisu nimalo losiHercegoviina wrote:pink kanali su obicno smece i nemam nista protiv neka ih odmah zakljucajucrnivrag wrote:Pink kanali su promotivno otključani svim korisnicima, pa čak i korisnicima samo digitalnog Start paketa do kraja godine.ZOB wrote:Nisam spreman doplaćivati za bilo šta od toga koliko sad plaćam,tako da mi ne odgovara na prelazak na EON Premium paket,meni iskreno su ti Pink kanali bezveze ni ti nisu bili razlog produživanja ugovora,ali eto očito je većini korisnika zanimljivo i bitno,meni bi bilo puno bolje ponuditi na manjim paketima kao što je EON Light neki od dodatnih paketa npr umjesto pink kanala staviti otključan Pickbox ili šta već,ali znam da vama to ne odgovara,mislim da bi se našlo korisnika koji bi možda to odgovaralo više nego ti kanali.
- mirsek
#86178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i HBO reprizira filmove u toku jednog mjeseca, zna se desiti da jedan film bude 3 puta prikazivan u 30 dana.TheWatcher wrote:
ne bih se slozio bas.pratim par filmkih kanala i nisu nimalo losiza mene je vece razocarenje CS Premiere,nije normalno koliko repriziraju raznorazna sranja
- Telemach
#86179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javili smo Vam se u inbox. Bit će provjereno što prije.azdralovic » 17 minutes ago
Telemase moze li provjera sta mi se desava s konekcijom kod kuce... Dva puta restartujem router preko portala i opet isto
-
SHTEVELEC
#86180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach - napokon dodje vrijeme za selidbu (mislim da useljavam oko 22-og), na novoj lokaciji ima i Telemach pa bih rado ostao kao korisnik. Mislio sam uzeti FULL DUO paket, vidim da kao bonus za ugovor na dvije godine obicno dajete Arene (ili koji vec sportski paket), problemcic je sto je meni to totalno nebitno (sto se mene tice mozete ukinuti sve sporstke kanale koje imate). Zanima me da li je moguce umjesto toga dobiti prosireni paket?
- Telemach
#86181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javite nam se u pp sa kontakt podacima, rado ćemo Vam predložiti odgovarajuću ponudu,SHTEVELEC » 3 minutes ago
@Telemach - napokon dodje vrijeme za selidbu (mislim da useljavam oko 22-og), na novoj lokaciji ima i Telemach pa bih rado ostao kao korisnik. Mislio sam uzeti FULL DUO paket, vidim da kao bonus za ugovor na dvije godine obicno dajete Arene (ili koji vec sportski paket), problemcic je sto je meni to totalno nebitno (sto se mene tice mozete ukinuti sve sporstke kanale koje imate). Zanima me da li je moguce umjesto toga dobiti prosireni paket?
- TheWatcher
#86182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
slazem semirsek wrote:Pa i HBO reprizira filmove u toku jednog mjeseca, zna se desiti da jedan film bude 3 puta prikazivan u 30 dana.TheWatcher wrote:
ne bih se slozio bas.pratim par filmkih kanala i nisu nimalo losiza mene je vece razocarenje CS Premiere,nije normalno koliko repriziraju raznorazna sranja
- pajero
#86183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa sta kaze drug @Telemach?plagijator1975 wrote:E kad smo to tražili, ima pola godine. Ne j.bu nas ni za suhu šljivu, a četri tipke (one u bojama) ni za šta ne služe. Crvena je ko fol za reset aplikacijenadžak wrote:U sridu majstore!pajero wrote:@Telemach ili neko ako zna...
Kako na EON daljinskom vratiti se sa jednog na drugi kanal...nesto kao back. npr gledam nesto na 65 prebacim na 5 i hocu da vratim na 65 (sa novog kanala na kanal koji sam gledao prije...)
To sam mislio bas da pitam jer ta opcija je toliko praktična da je bas bezveze što je nema više. Ako se može šta uraditi po tom pitanju bas bi bilo super!
@Telemach moze li se sta uraditi?
- Telemach
#86184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sada nije moguće vratiti na kanal koji ste prethodno pratili, putem tipke back.pajero » 18 minutes ago
plagijator1975 wrote:
nadžak wrote:
pajero wrote:
@Telemach ili neko ako zna...
Kako na EON daljinskom vratiti se sa jednog na drugi kanal...nesto kao back. npr gledam nesto na 65 prebacim na 5 i hocu da vratim na 65 (sa novog kanala na kanal koji sam gledao prije...)
U sridu majstore!
To sam mislio bas da pitam jer ta opcija je toliko praktična da je bas bezveze što je nema više. Ako se može šta uraditi po tom pitanju bas bi bilo super!
E kad smo to tražili, ima pola godine. Ne j.bu nas ni za suhu šljivu, a četri tipke (one u bojama) ni za šta ne služe. Crvena je ko fol za reset aplikacije
Pa sta kaze drug @Telemach?
- pajero
#86185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sada? Jel to znaci da ce nekad moci?Telemach wrote:Za sada nije moguće vratiti na kanal koji ste prethodno pratili, putem tipke back.pajero » 18 minutes ago
plagijator1975 wrote:
nadžak wrote:
pajero wrote:
@Telemach ili neko ako zna...
U sridu majstore!
E kad smo to tražili, ima pola godine. Ne j.bu nas ni za suhu šljivu, a četri tipke (one u bojama) ni za šta ne služe. Crvena je ko fol za reset aplikacije
Pa sta kaze drug @Telemach?
- diablobih
#86186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I onda me svaki put operu sto ne zelim EON resiver i paket
Nisu im sposobni barem jednu tipku programirati da sluzi k'o back, a ne da rijese druge stvari.
Nisu im sposobni barem jednu tipku programirati da sluzi k'o back, a ne da rijese druge stvari.
- Pauza
#86187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imao sam Trio Grande family paket. Bio je neki ugovor do 18.04.2019. i vidim na Telemach portalu da je to automatski produženo. Mogu li ja preći na DUo Light paket a zadržati D3 karticu? Ne treba mi onaj box ili kako se već zove.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#86188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja sam zadovoljni korisnik 
- Telemach
#86189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javite nam se u inbox, sa Vašim podacima, za provjeru.Pauza » 8 minutes ago
Imao sam Trio Grande family paket. Bio je neki ugovor do 18.04.2019. i vidim na Telemach portalu da je to automatski produženo. Mogu li ja preći na DUo Light paket a zadržati D3 karticu? Ne treba mi onaj box ili kako se već zove.
- Pauza
#86190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prvo mi odgovorite moram li uzeti taj EON resiver ili ne, u slučaju prelaska sa Grande na EON paket? I jeli ova cijena 47,50 KM/mjesec sa PDVom ili BEZ PDVa?Telemach wrote:Javite nam se u inbox, sa Vašim podacima, za provjeru.Pauza » 8 minutes ago
- Telemach
#86191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Pauza,Pauza wrote:Prvo mi odgovorite moram li uzeti taj EON resiver ili ne, u slučaju prelaska sa Grande na EON paket? I jeli ova cijena 47,50 KM/mjesec sa PDVom ili BEZ PDVa?Telemach wrote:Javite nam se u inbox, sa Vašim podacima, za provjeru.Pauza » 8 minutes ago
Ukoliko prelazite na Eon Light paket, zadržaćete postojeću opremu.
- Reglan
#86192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi mi ni kablovska ni net ni telefon, na koji broj da zovem?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#86193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
1360Reglan wrote:Ne radi mi ni kablovska ni net ni telefon, na koji broj da zovem?
Reci im da ne radi ni meni.
- Benq
#86194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
0800 31111 besplatan brojReglan wrote:Ne radi mi ni kablovska ni net ni telefon, na koji broj da zovem?
- Telemach
#86195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li je u pitanju područje Vogošće? Ukoliko da, kolege su već na terenu.Tomahawk11 » Today, 6:12 pm
Reglan wrote:
Ne radi mi ni kablovska ni net ni telefon, na koji broj da zovem?
1360
Reci im da ne radi ni meni.
- NerAs
#86196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa nema citav dan na podruciju Vogosce. Nadam se da ce danas jos otklonuti
-
zux1
#86197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne bih se slozio bas.pratim par filmkih kanala i nisu nimalo losi
za mene je vece razocarenje CS Premiere,nije normalno koliko repriziraju raznorazna sranja
@The Watcher
Ja se slazem s Vama. Cinestar Premiere su tesko razocarenje od kanala. Filmovi su totalno razocaravajuci s obzirom da su to premium kanali. Svatko tko uzme CS Premiere umjesto HBO, tesko ce se prevariti, a cijena im je ista.
Steta sto mi koji imamo srednje EON pakete ne mozemo birati izmedju CS Premiere i HBO kanala, s obzirom da im je cijena ista kad se uzimaju kao dodatni paketi.
@The Watcher
Ja se slazem s Vama. Cinestar Premiere su tesko razocarenje od kanala. Filmovi su totalno razocaravajuci s obzirom da su to premium kanali. Svatko tko uzme CS Premiere umjesto HBO, tesko ce se prevariti, a cijena im je ista.
Steta sto mi koji imamo srednje EON pakete ne mozemo birati izmedju CS Premiere i HBO kanala, s obzirom da im je cijena ista kad se uzimaju kao dodatni paketi.
- ZOB
#86198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi poredite CS kanale sa Pink kanalima,a ja sam mislio na Cinestar i HBO video klub što za mene nije isto kao i kanali,tako da se ni jedan Pink kanal ne može porediti ponudom filmova na video klubu gdje sam sebi biraš film.
-
SHTEVELEC
#86199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zna li neko moze li se negdje na stranici vidjeti razlika izmedju paketa? Znaci zanima me koji kanali su dodani na osnovni paket da se dobije prosireni? I ima li jos uvjek opcija tipa da uzmem eon full duo i doplatim za prosireni paket? Znam da se na starim paketima to moglo, ne mogu naci tu opciju sada na stranici... Par kanala koje gledam su u prosirenom, ne daje mi se 15km mjesecno vise samo zbog toga
- Telemach
#86200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako biste provjerili programsku shemu, u određenom paketu, idite na opciju "lista kanala".SHTEVELEC » Yesterday, 10:20 pm
Zna li neko moze li se negdje na stranici vidjeti razlika izmedju paketa? Znaci zanima me koji kanali su dodani na osnovni paket da se dobije prosireni? I ima li jos uvjek opcija tipa da uzmem eon full duo i doplatim za prosireni paket? Znam da se na starim paketima to moglo, ne mogu naci tu opciju sada na stranici... Par kanala koje gledam su u prosirenom, ne daje mi se 15km mjesecno vise samo zbog toga
Imate, naravno, mogućnost doplatiti paket kanala koji želite.