TV Unazad ti je besplatno na svim kanalima iz paketa putem EON platforme, a ovi katalozi iz Video Klub-a su ti uračunati besplatno u pretplatu: Nova S, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, NG+, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Hopster.febo_acm wrote:Jel ovaj video klub besplatan u eon full duo paketu? Isto i 72h unazad?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#86151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
febo_acm
#86152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na odgovoruTelemach wrote:U Video klubu imat ćete više foldera, i za sve sadržaje je navedena informacija da li su uključeni u pretplatu, ili se dodatno plaćaju.febo_acm » less than a minute ago
Jel ovaj video klub besplatan u eon full duo paketu? Isto i 72h unazad?
TV unazad usluga uključena je u navedeni paket, tj. ne plaća se dodatno.
Oduševljen sam EON reciverom
- nadžak
#86153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
NePozdrav svima.
Dakle, nisam bio mozda mjesec dana na ovom forumu jer sam cekao da Telemach otkloni one bagove na EONu, tako su govorili, jelte!
Kod mene Bogami ti bagovi jos uvijek postoje i nisu zanemarivi. Par poznanika servisera iz Telemacha kažu da bi trebalo zamjeniti BOX.
Ponavljam, dešava se da pri skoro svakom uključenju ne dođe slika, već zavisno od toga na koju je nogu ustao BOX, treba ili nekoliko puta promjeniti kanale, aktivirati EPG ili par puta ponovo upaliti BOX pa čak i reset uraditi!
Drugo, još uvijek mi je na omiljenom History kanalu ton u kašnjenju za slikom, kada se pušta snimak. Koliko se sjećam na još par kanala sam to vidio.
Povremeno imam na lijevoj strani ekrana na TV tzv snijeg i pucketanja iz zvučnika. Prilično iritantno! Neka smetnja je u pitanju ili greška na spoju, konektoru ili slično, pretpostavljam!
Ima li kakve mogucnosti da se proba sa zamjenom boxa, jer sam dosta puta zvao i napričao se sa ljubaznim osobljem iz podrške? Radjeni su i oni kompletni reseti, tako da mi je toga resetovanja na vrh glave. To mogu i sam kad god mi je dosadno.
Za sad toliko, pozz.
Dakle, nisam bio mozda mjesec dana na ovom forumu jer sam cekao da Telemach otkloni one bagove na EONu, tako su govorili, jelte!
Kod mene Bogami ti bagovi jos uvijek postoje i nisu zanemarivi. Par poznanika servisera iz Telemacha kažu da bi trebalo zamjeniti BOX.
Ponavljam, dešava se da pri skoro svakom uključenju ne dođe slika, već zavisno od toga na koju je nogu ustao BOX, treba ili nekoliko puta promjeniti kanale, aktivirati EPG ili par puta ponovo upaliti BOX pa čak i reset uraditi!
Drugo, još uvijek mi je na omiljenom History kanalu ton u kašnjenju za slikom, kada se pušta snimak. Koliko se sjećam na još par kanala sam to vidio.
Povremeno imam na lijevoj strani ekrana na TV tzv snijeg i pucketanja iz zvučnika. Prilično iritantno! Neka smetnja je u pitanju ili greška na spoju, konektoru ili slično, pretpostavljam!
Ima li kakve mogucnosti da se proba sa zamjenom boxa, jer sam dosta puta zvao i napričao se sa ljubaznim osobljem iz podrške? Radjeni su i oni kompletni reseti, tako da mi je toga resetovanja na vrh glave. To mogu i sam kad god mi je dosadno.
Za sad toliko, pozz.
- crnivrag
#86154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemaše sve mi radi iz HBO OD SVOD kataloga putem EON web i mobilne aplikacije, osim 3 nova naslova: Alfa, Druga strana medalje i Španjolska princeza 
Ovaj problem nije prisutan na EON box i EON Smart aplikaciji.
Ovaj problem nije prisutan na EON box i EON Smart aplikaciji.
Last edited by crnivrag on 06/05/2019 14:45, edited 1 time in total.
- Telemach
#86155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozvat ćemo Vas za provjeru.nadžak » 13 minutes ago
NePozdrav svima.![]()
Za sad toliko, pozz.
- Telemach
#86156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerit ćemocrnivrag » 11 minutes ago
Telemaše sve mi radi iz HBO OD SVOD kataloga, osim 3 nova naslova: Alfa, Druga strana medalje i Španjolska princeza
- Telemach
#86157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crnivrag
Kolege su potvrdile da je navedeni sadržaj uredno dostupan. Da li ste pokušali sa resetom uređaja?
Kolege su potvrdile da je navedeni sadržaj uredno dostupan. Da li ste pokušali sa resetom uređaja?
- crnivrag
#86158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sada je sve ok, do maloprije nisu bila dostupna ova 3 sadržajaTelemach wrote:@crnivrag
- nadžak
#86159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav, Zvao je kolega Eldar, rekao je da vidi neki problem sa parametrima te da je otvorio nalog. Čekam kontakt od ekipe pa da to rješavamo konačno! Uglavnom, hvala na brzom odgovoru i pomoći. Pozz and have a nice dayTelemach wrote:Pozvat ćemo Vas za provjeru.nadžak » 13 minutes ago
NePozdrav svima.![]()
Za sad toliko, pozz.
- pajero
#86160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach ili neko ako zna...
Kako na EON daljinskom vratiti se sa jednog na drugi kanal...nesto kao back. npr gledam nesto na 65 prebacim na 5 i hocu da vratim na 65 (sa novog kanala na kanal koji sam gledao prije...)
Kako na EON daljinskom vratiti se sa jednog na drugi kanal...nesto kao back. npr gledam nesto na 65 prebacim na 5 i hocu da vratim na 65 (sa novog kanala na kanal koji sam gledao prije...)
- typeOnegative
#86161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema ta funkcija jer je back tipka programirana za drugu stvar
- nadžak
#86162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U sridu majstore!pajero wrote:@Telemach ili neko ako zna...
To sam mislio bas da pitam jer ta opcija je toliko praktična da je bas bezveze što je nema više. Ako se može šta uraditi po tom pitanju bas bi bilo super!
- odmor
#86163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
De ti tamo to urgiraj kod svojih. Ovo ne bi bilo lose sto je covjek predlozio. Vjerujem da su ovi kanali u porastu s gledanjem za vrijeme Ramazana. Mislim, ne trazimo da se za vrijeme naseg najsvetijeg mjeseca otkljucaju svi kanali i to.. al ne bi bilo lose da se ubace u HD rezoluciji.Telemach wrote:O novostima ćemo Vas rado obavijestiti.TESLA_EDISON » Yesterday, 9:28 pm
@Telemach
Možete li preko Ramazana pustiti MTV Igman i TV 5 u HD-u? Svi imaju osim vas. Nije fer zaista. Izbacite Izvornu i još neke glupe kanale i imaćete kapaciteta.
Prijedloge možete slati na [email protected]...
Dalje, posto nisam bio par dana.. da eto uputim braci i sestrama RAMAZAN MUBAREK OLSUN.
- plagijator1975
#86164 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E kad smo to tražili, ima pola godine. Ne j.bu nas ni za suhu šljivu, a četri tipke (one u bojama) ni za šta ne služe. Crvena je ko fol za reset aplikacijenadžak wrote:U sridu majstore!pajero wrote:@Telemach ili neko ako zna...
To sam mislio bas da pitam jer ta opcija je toliko praktična da je bas bezveze što je nema više. Ako se može šta uraditi po tom pitanju bas bi bilo super!
- Maharadza
#86165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1 za ovo gore, iskreno nisam ni znao da ti kanali nisu već u HD-u što je vrlo tužno, uzimajući u obzir kakav nam' sve šund priređuju u HD-u.odmor wrote:De ti tamo to urgiraj kod svojih. Ovo ne bi bilo lose sto je covjek predlozio. Vjerujem da su ovi kanali u porastu s gledanjem za vrijeme Ramazana. Mislim, ne trazimo da se za vrijeme naseg najsvetijeg mjeseca otkljucaju svi kanali i to.. al ne bi bilo lose da se ubace u HD rezoluciji.Telemach wrote:O novostima ćemo Vas rado obavijestiti.TESLA_EDISON » Yesterday, 9:28 pm
@Telemach
Možete li preko Ramazana pustiti MTV Igman i TV 5 u HD-u? Svi imaju osim vas. Nije fer zaista. Izbacite Izvornu i još neke glupe kanale i imaćete kapaciteta.
Prijedloge možete slati na [email protected].....
Dalje, posto nisam bio par dana.. da eto uputim braci i sestrama RAMAZAN MUBAREK OLSUN.
- ZOB
#86166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach može li se napraviti zamjena Pickbox-a za HBO HD ili akcija dajem vam i ove pink kanale uz pickbox 
- Telemach
#86167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jeste li već registrovali e-račun?ZOB » 22 minutes ago
@Telemach može li se napraviti zamjena Pickbox-a za HBO HD ili akcija dajem vam i ove pink kanale uz pickbox
A da nam se javite u pp, pa da preložimo neku novu ponudu, u zavisnosti šta trenutno imate
- ZOB
#86168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam registrovan e-račun,a od paketa imam EON Full,pa tako da mi je svejedno je li pisao ovdje ili u pp kad znam da na obje strane nema ništa od toga da se besplatno aktivira HBO HD a izbaci nešto drugo.
- Telemach
#86169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li ste zainteresovani za paket usluga koji uključuje HBO?ZOB » Today, 7:36 pm
Imam registrovan e-račun,a od paketa imam EON Full,pa tako da mi je svejedno je li pisao ovdje ili u pp kad znam da na obje strane nema ništa od toga da se besplatno aktivira HBO HD a izbaci nešto drugo.
- ZOB
#86170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam spreman doplaćivati za bilo šta od toga koliko sad plaćam,tako da mi ne odgovara na prelazak na EON Premium paket,meni iskreno su ti Pink kanali bezveze ni ti nisu bili razlog produživanja ugovora,ali eto očito je većini korisnika zanimljivo i bitno,meni bi bilo puno bolje ponuditi na manjim paketima kao što je EON Light neki od dodatnih paketa npr umjesto pink kanala staviti otključan Pickbox ili šta već,ali znam da vama to ne odgovara,mislim da bi se našlo korisnika koji bi možda to odgovaralo više nego ti kanali.
- crnivrag
#86171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pink kanali su promotivno otključani svim korisnicima, pa čak i korisnicima samo digitalnog Start paketa do kraja godine.ZOB wrote:Nisam spreman doplaćivati za bilo šta od toga koliko sad plaćam,tako da mi ne odgovara na prelazak na EON Premium paket,meni iskreno su ti Pink kanali bezveze ni ti nisu bili razlog produživanja ugovora,ali eto očito je većini korisnika zanimljivo i bitno,meni bi bilo puno bolje ponuditi na manjim paketima kao što je EON Light neki od dodatnih paketa npr umjesto pink kanala staviti otključan Pickbox ili šta već,ali znam da vama to ne odgovara,mislim da bi se našlo korisnika koji bi možda to odgovaralo više nego ti kanali.
- ZOB
#86172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To sam kao primjer naveo,samo ja ne skačem na spomen tih kanala.
- Hercegoviina
#86173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pink kanali su obicno smece i nemam nista protiv neka ih odmah zakljucajucrnivrag wrote:Pink kanali su promotivno otključani svim korisnicima, pa čak i korisnicima samo digitalnog Start paketa do kraja godine.ZOB wrote:Nisam spreman doplaćivati za bilo šta od toga koliko sad plaćam,tako da mi ne odgovara na prelazak na EON Premium paket,meni iskreno su ti Pink kanali bezveze ni ti nisu bili razlog produživanja ugovora,ali eto očito je većini korisnika zanimljivo i bitno,meni bi bilo puno bolje ponuditi na manjim paketima kao što je EON Light neki od dodatnih paketa npr umjesto pink kanala staviti otključan Pickbox ili šta već,ali znam da vama to ne odgovara,mislim da bi se našlo korisnika koji bi možda to odgovaralo više nego ti kanali.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#86174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1Hercegoviina wrote: pink kanali su obicno smece i nemam nista protiv neka ih odmah zakljucaju
Nek ih skroz ukinu, to bi bilo još bolje.
- Maharadza
#86175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh to bi bilo pravo "unaprijeđenje usluge" samo što bi i to vjerujem naplatili dodatno 3 KM.Mehemed wrote:+1Hercegoviina wrote: pink kanali su obicno smece i nemam nista protiv neka ih odmah zakljucaju
Nek ih skroz ukinu, to bi bilo još bolje.