Krokodajl wrote:@Salik ma to je mala maca, mene najviše nasmije ovo.
Stavi na 16:30![]()
![]()
Al', najjaci su kad svi popadase
Krokodajl wrote:@Salik ma to je mala maca, mene najviše nasmije ovo.
Stavi na 16:30![]()
![]()

ti si se tome obradovo jakoKrokodajl wrote:"Sirijska vojska oborila Izraelski avion", ono iz čista mira, gori ja budala što sam kliknuo, eno ih na block listi pa nek Amerima prodaju muda pod bubrege...
De napiši na ćirilicu da te razumem.japin_mutapi wrote:ti si se tome obradovo jakoKrokodajl wrote:"Sirijska vojska oborila Izraelski avion", ono iz čista mira, gori ja budala što sam kliknuo, eno ih na block listi pa nek Amerima prodaju muda pod bubrege...
i viko salik hocu i ja ovako
a salik ti udari quote i kaze
hoces ***** sine
BREAKING - Despite reassuring Kurdish people's referendum would not be postponed, Masoud Barzani announced it may (be postponed) if Baghdad promises negotiations on independence
pokvarili mi rusi cirilicu pa ne mozeKrokodajl wrote:De napiši na ćirilicu da te razumem.japin_mutapi wrote:ti si se tome obradovo jakoKrokodajl wrote:"Sirijska vojska oborila Izraelski avion", ono iz čista mira, gori ja budala što sam kliknuo, eno ih na block listi pa nek Amerima prodaju muda pod bubrege...
i viko salik hocu i ja ovako
a salik ti udari quote i kaze
hoces ***** sine
Nema niti zbora o "opoziciji" već o terorističkoj organizaciji.sarajevoxxxx wrote:- Vojne formacije opozicije pokrenule novi veliki napad na položaje režima u sjeveroistočnoj okolini Hame.
#AlNusra terrorists are attacking #SAA's locations in the north eastern countryside of #Hama #Syria to release the pressure on #ISIS
#AlNusra is a terrorist group supported by Muslim Brotherhood i.e #Qatar and #Turkey
#ISIS is supported and funded by #Saudi with #US facilitation and a Turkish cover

Greška na četvrtoj sličici. Heroje SAA u tri godine opkoljenom Zoru nije bombardovao Trump, već onaj majmun Obuma u septembru 2016. I tada je YPG spavao, naravno.Nadzornik wrote:![]()
![]()
![]()
Samo ako dobije jasne i nedvosmislene garancije od Bagdada i MZ da ce Kurdistan dobiti punu nezavisnost. Od toga vjerovatno nema nista.Challenger__ wrote:Onaj uhljup nagovještava mogućnost odgode referenduma za nezavisnost:
BREAKING - Despite reassuring Kurdish people's referendum would not be postponed, Masoud Barzani announced it may (be postponed) if Baghdad promises negotiations on independence
Kao da si opisao Asada, majke mi rodjene.Challenger__ wrote:Nepristojno je drugima paušalno imputirati ljubav. Niti je moj stav determinisan odnosom ruskog političkog faktora pa da mu tepam. Neka mu tepa Lavrov, ja sa tim nemam ništa. Barzani jeste uhljup, jer je trećerazredni špijun, prvorazredni lopov, pojava koja praktikuje kriminal, nepotizam, korupciju, politička ubistva. Neobrazovan, ružan, gadan, odvratan, bez ičega višeg u sebi. Plus, odavno nema legitimitet.
Slika i prilika najjadnijih bliskoistočnih despota.
Two #YPG medics were martyred by an IED in Deir EzZor yesterday as they tried to rescue an injured child fleeing #ISIS. #CizireStorm #Syria

I opet će biti kao proljetos u Homsu, kuku pomagaj, za 90% civilnih žrtava..., 100 000 borbenih letova, prekršili primirje, srušili bolnice, objavio Step ovo, Amaq ono,bojni otrovi, hehe polako......u nedogled.DaysleepeR wrote:dakle ničim provociran napad, to će im biti i finalna presuda
Nezgrapan i ruzan. Odvratna faca i vrat, izvjestaceno lice bez imalo ljudske toplote. Ako cemo vec opisivati izgled, sto ne volim raditi. Diktator i zlocinac. Njegov otac je silom dosao na vlast i sam Bashar vlada silom. Ne vidim nista pozitivno sto bi se za tog covjeka moglo reci.Challenger__ wrote:Londonski oftalmolog "neobrazovan". "Špijun". Itd. Jah.
Bravar koji je znao macevanje,jahanje,igrao sah,svirao klavir...eh,koja je faca bio Tito naspram tvojih dragacevskih trubaca...Kikibombona wrote:
I Tito je bio neobrazovan!