Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑17/07/2021 21:44
Etoooo gaaaaa sa omladinom!!!! Gledaj Amare i uci se
Sad Vico ima da završi dva penala...
Kako god, evropu bar da izborimo kad je titula već rezervirana za Borac. Ako ovako budemo igrali, biće to odlično.
Nije Bandic lud zna da ne bi ziv izasao sa Grbavice. Ma nije bitno nek i izgube ali kad ovako igraju onda covjeku ne bude zao. Ovo je ekipa izuzetno mlada, neuigrana, pod pritiskom ali giljaju, bore se, trude se i to je ono sto svaki navijac ocekuje
Kako god, evropu bar da izborimo kad je titula već rezervirana za Borac. Ako ovako budemo igrali, biće to odlično.
Nije Bandic lud zna da ne bi ziv izasao sa Grbavice. Ma nije bitno nek i izgube ali kad ovako igraju onda covjeku ne bude zao. Ovo je ekipa izuzetno mlada, neuigrana, pod pritiskom ali giljaju, bore se, trude se i to je ono sto svaki navijac ocekuje
Upravo to.
Kad se trudiš i Chelsea možeš dobiti u sred Londona, i to su ljudi, nisu vanzemaljci.
Sve ono sto je falilo ekipi na proljece. Krvi, muda, volje, zelje. Iskreno, ne znam koliko ce i ovi moci ovako ako im se budu dugovale plate, premije i sl. Sve je to super, ali od para se zivi
Jos jedan od neograniceno glupih trenera koji su prosli kroz Zelju. Imas 5 izmjena i ti to ne koristis. Gasal je morao u igru.....izvede covjek jedinog napadaca a nema drugog na klupi.....par igraca jedva hoda sto je razumljivo...Mujezinovica je davno trebao da izvede.....ovo je sto se mene tice jos jedan u nizu trenerskih poraza Zelje
hrasno38 wrote: ↑17/07/2021 22:51
Jos jedan od neograniceno glupih trenera koji su prosli kroz Zelju. Imas 5 izmjena i ti to ne koristis. Gasal je morao u igru.....izvede covjek jedinog napadaca a nema drugog na klupi.....par igraca jedva hoda sto je razumljivo...Mujezinovica je davno trebao da izvede.....ovo je sto se mene tice jos jedan u nizu trenerskih poraza Zelje
A nemamo sreće sa trenerima nikako. Eh da nam je sad Baka sa ovim igračima, titulu nam ni Vico ne bi mogao uzeti.
Al haj, vidjećemo u nastavku sezone kako će to izgledati sve.
sime_cipol wrote: ↑17/07/2021 22:54
Dobro ba, covjek je tek došao, prva utakmica, prvak drzave ti gostuje, prezadovoljan. Ocjenjivati cemo ga nakon 10-15 kola.
Ma sve OK ali ovo bi trebalo da je rutinski posao i kao trener moras vidjeti gdje ti skripi i ko ti jedva hoda i da ti treba igrac koji zna drzati loptu u nogama. Ovo je odlican rezultat jer ovo je nikada mladji Zeljo ali po meni klupa je zakazala maksimalno.