1. pjesacki na Otoci, kod Binga, krenem preko, dosao na pola, ide lola (50-60 godina lik), golf 4 karavan, ko da me ni nema
2. autoput, idem lijevom trakom, kraljica vozi sredinom
Dobro je sve
Moderators: _BataZiv_0809, anex
citroen xm wrote:Nema veze koliko košta da košta, popraviš i hajmo dalje. Svi bi da budu kao vozači Golfa pa da 5 godina haubu ne otvore, e pa ne može jaro.
pa moraju statuse pregledat na fb...nisu stigli kod kuce...spavali do zadnje minute..peti alarm ih tek probudio...Tomahawk11 wrote:Spavaci ujutro na iskljucnim trakama![]()
![]()
![]()
Dok se on probudi, dok ubaci u brzinu, dok krene....crveno
bitanga_sa_otesa wrote:pa moraju statuse pregledat na fb...nisu stigli kod kuce...spavali do zadnje minute..peti alarm ih tek probudio...Tomahawk11 wrote:Spavaci ujutro na iskljucnim trakama![]()
![]()
![]()
Dok se on probudi, dok ubaci u brzinu, dok krene....crveno
gledaj slike na instagramuTomahawk11 wrote:![]()
![]()
Ma ja, a ja sto sam jutros prispo, pa mi se zuri, ko me j...
Nemam instragrambitanga_sa_otesa wrote:gledaj slike na instagramuTomahawk11 wrote:![]()
![]()
Ma ja, a ja sto sam jutros prispo, pa mi se zuri, ko me j...
Prekjuce uz Kobilju glavu dvica dizel u pratnji dimne zavjese preko pune pretice neki audi, naravno mrtve makaze, vozac iz suprotnog pravca morao da stane i skoloni se u stranu.basicm wrote:Budalama ne mozes nista. Ja preticem auto, vracam se u traku sa 100 na sat, prelazi me dvojka pofino brze, kako god on je onu brzinu imao iz zaleta, nema sanse da je ubrzao sa mnom.
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
velika nagrada djure djakovica....uzbrCka trka...ko na bradini...Leon16v wrote:Cesto se na toj dionici raspucaju ko da je autoput. Kako one dvije trake krenu u Alipasinoj od EP pumpe, pa prema brdu gore, to se razleti na sve strane
Dvije trake krenu od austrijske kucebleee_sa wrote:Ja kol'ko znam dvije trake krenu od Higijenskog, ispravite me ako grešim
Dobro je kako si tisupercali wrote:Dvije trake krenu od austrijske kucebleee_sa wrote:Ja kol'ko znam dvije trake krenu od Higijenskog, ispravite me ako grešim
Pa ono super dođe, pretekneš bus i dva tri auta a gore na isključnoj prema stadionu te dočeka Redžo s pištoljem i lizalomLeon16v wrote:Jeste, ali imaju semafore ljudi pa moraju stat![]()
Al kad krene se gore uz brdo, to je urnebes
Koliko ima traka kad iz raskrsnice kod bivse americke ambasade krenes prema kosevu?bleee_sa wrote:Dobro je kako si tisupercali wrote:Dvije trake krenu od austrijske kucebleee_sa wrote:Ja kol'ko znam dvije trake krenu od Higijenskog, ispravite me ako grešim
Ma jeste covjek prelazio, vidi se. Ali cjelim putem momcovi se druze na telefon. Vjerovatno malo odsustvo paznje a malo i strah od pjesaka.sabanss wrote:Ako sam dobro vidio, covjek je bio na desnoj strani ceste bas nekako kad je on presao u drugu traku. Ne tvrdim da je zaobilazio ali ima vozaca sa nepredvidivim i pretjeranim reakcijama.