Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Gledao sam YT kanalu,jer sam vidio preporuku forumasa ovdje
Prica puno,sto nekome u Prijedoru neodgovara,jedva docekali da ga uhvate za nesto da bi ga prebili.
Bio neki dernek,dosla policija i od sviju samo njega izveli i namlatili. Tukli ga Dragan i Safet,ako sam dobro cuo
Nije bio nikakav dernek.....nego bila setnja sa bijelim trakama za zrtve zlocina u ratu zadnjem
mali_milojica wrote:Gledao sam YT kanalu,jer sam vidio preporuku forumasa ovdje
Prica puno,sto nekome u Prijedoru neodgovara,jedva docekali da ga uhvate za nesto da bi ga prebili.
Bio neki dernek,dosla policija i od sviju samo njega izveli i namlatili. Tukli ga Dragan i Safet,ako sam dobro cuo
Nije bio nikakav dernek.....nego bila setnja sa bijelim trakama za zrtve zlocina u ratu zadnjem
Idi na 60:00 na videu koji je postavljen pa vidi sta momak kaze.
Bilo sijelo,malo se galamilo i dosla policija,izveli ga iz stana i poceli ga tuci vec u liftu.
Imali su ga na piku vec odavno,zbog bijelih ruza itd...
spreca wrote:
Idi na 60:00 na videu koji je postavljen pa vidi sta momak kaze.
Bilo sijelo,malo se galamilo i dosla policija,izveli ga iz stana i poceli ga tuci vec u liftu.
Imali su ga na piku vec odavno,zbog bijelih ruza itd...
Ma dernek je samo izgovor…........stalno je pracen da bi mu nasli trunku u jajetu da ga slome....razlog se zna
Napadamo Senada na svojoj TV ali ovaj me je iznenadio totalno kolko priglup , cak gluplji i od njegovog gosta......a Ivanic misli da mu neko vjeruje ....a Zuka nezna postaviti pravo pitanje
spreca wrote:Napadamo Senada na svojoj TV ali ovaj me je iznenadio totalno kolko priglup , cak gluplji i od njegovog gosta......a Ivanic misli da mu neko vjeruje ....a Zuka nezna postaviti pravo pitanje
Inače intervjui koje ovaj lik radi na jednom tako renomiranom kanalu tipa N1 su stvarno jako blizu dna, na nivou žutog tiska i Grand veselja, previše plitki i uvlakački
spreca wrote:Napadamo Senada na svojoj TV ali ovaj me je iznenadio totalno kolko priglup , cak gluplji i od njegovog gosta......a Ivanic misli da mu neko vjeruje ....a Zuka nezna postaviti pravo pitanje
Inače intervjui koje ovaj lik radi na jednom tako renomiranom kanalu tipa N1 su stvarno jako blizu dna, na nivou žutog tiska i Grand veselja, previše plitki i uvlakački
Imao sam o njemu bolje misljenje .........ovim je dokazao da obicni bljuzgo.........mozda je uslov za interviju da se tako ponasa......ako je ja bih javno obznanio da je taj i taj politicar uslovljavao interviju da nema teskih pitanja
DaysleepeR wrote:N1 je televizija koja ne zauzima strane. FACE TV jeste. S obzirom na to, Senad je previše blag sa raznoraznim ološem koji mu gostuje u dnevniku.
Pratio sam Face TV na Total TV platformi ali od kako ih je poklopio Telemah ukinut je 12 ti kanal na kome je emitov ana Face TV. Zna li neko o čemu se radi?.jeli do Face TV ili Do Total TV? Ponekad se CD može uživo gledati na jagledam.com te navidiku.rs i šipragezabavao.com ali je striming loš pa ili zamrzne ili nikako ne starta..Ima li negdje da se CD gleda uživo? Hvala unaprijed od gastarbajtera privremenog....
mokhac wrote:Jel gledao neko jutarnji jutros? Čujem da je bio neki "rođeni Sarajlija", navodno jako duhovit, pa me zanima ko je
Sad sam vratio da vidim. Extra program. Bas sam se nadmijao. Odavno nisam gledao ovakav tip emisija gdje ne znas ko je veci kreten voditelj ili gost. Preporuka. Inace ide od 9.30h koliko sam vidio
mokhac wrote:Jel gledao neko jutarnji jutros? Čujem da je bio neki "rođeni Sarajlija", navodno jako duhovit, pa me zanima ko je
Sad sam vratio da vidim. Extra program. Bas sam se nadmijao. Odavno nisam gledao ovakav tip emisija gdje ne znas ko je veci kreten voditelj ili gost. Preporuka. Inace ide od 9.30h koliko sam vidio
Ima li neko snimak jutarnjeg programa od nedjelje, ono je za oplakat !
Gledao sam jedan dio, volio bih opet
Kaže rođeni Sarajlija gledaocu iz Gradačca:"ovako nam je zbog ovih domaćih izdajnika i petokolonaša koji više vole Tuzlu od Sarajeva".
Na kraju ga otjera voditelj"haj se fino ti tamo ugrij, obuci jaknu, reko si da ti je hladno", kasnije se izvinjavao gledaocima što su doveli ovakvog nekog u emisiju i pravdao sebe da ga je "ispreskakao koliko je mogao".
Evo sad gledao gostovanje Vasvije Vidović. I taman žena sklopi 2-3 rečenice, fino i argumentirano priča, i Japaja odmah prekine s nekim pitanjem ili nepotrebnim potpitanjem i tako 40 minuta!!!? Strahota, jedva sam izduro do kraja razgovora!