Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
East_side

#8601 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by East_side »

@leo karan

ima tu i standardnih prvotimaca :oops:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8602 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Admir_1984 »

ja kao potpuno neutralan ne mogu da shvatim ove koji krive veleza i zelju sto je sloboda ispala :roll: unaprijed se ogradjujem ako su slucajno tekme prodane, al cisto sumnjam pogotovo ona u trebinju. da je osim stavio drugi tim i izgubio opet bi bile price sto nije prvi, pustio i slicno. ovako stavio prvi tim, domacini imali vecu zelju i dobili, a igraci zelje prije par dana slavili titulu i sada da idu u trebinje da igraju na noz, rizikuju povrede i slicno a kraj sezone. velez prima golove pred kraj i mislim da je tu gosk imao dosta srece, svi krenuli u napad i isplatilo im se. da je namjesteno sigurno se ne bi cekalo 10min do kraja tekme. sloboda gubi 2-0 i nema sile da pokusavaju ista prema naprijed, a treba im go ko hljeb i sad ims vi drugi krivi, a u drugom dijelu sezone za dva mjeseca osvoje 7 bodova :roll:

sloboda je sama iskljucivi krivac, niko drugi

zelim im sto prije da se vrate u prvu ligu
Salah ad-Din

#8603 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

A nisam malac, 20 mi je godina :D
Ne mislim nikome lose, samo iznosim svoja misljenja, i vi se svi meni na ledja natovarili.

Odoh da spavam, vakat je, a vi pamet u glavu i bez svadjanja ;)
erik2

#8604 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by erik2 »

salle_eh1986 wrote:meni je samo tuga vidjeti ljude u tuzli kojima je kriv velež i željo za ono što rade njihovi ljudi, iz njihovog grada
uništili su kk sloboda dita, uništili su fk slobodu...ovo drugo nisu još i nadam se i da neće ali kad se skonta da je u jednom trenutku daljni nastup slobode u PL bio pod znakom pitanja zbog dugova, pa se nekako i preko toga prešlo, onda igra kao danas i očekivanje da neko za tebe nešto uradi...

i volio bih dočekati taj dan da se prestane govoriti "naš" za slobodu, čelik, travnik, zvijezdu, želju, velež, sarajevo, i da taj epitet dobiju i široki, zrinjski, borac, leotar, slavija...ipak je ovo naša država i svi klubovi su naši, i ako ćemo ih dijeliti na naše i njihove onda smo isti kao i oni što su pokušali i još pokušavaju da ovu državu podjele baš tako kako mi dijelimo te klubove
:bih:
Uništili su men' se čini i ŽKK Jedinstvo, prvaka Evrope ( nekada),samo da dodam..iako je topic off.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#8605 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by F&N »

f.mash wrote:zbog ovog boldiranog ce clanovi komiteta izvrsit kolektivni suicid :D
Ne mogu da vjerujem kakvi ste vi, canijaci.
Znaci vi se svojih drzite cak i kada rade ovakve bljuvotine.
Realno, znaci realno, izgubili su obraz i tata osim i sin osim, a i vi sto ih branite.
I Velez, nek se stidi.

Nije bitna Sloboda, bitan je princip, pogazili su osnovne ljudske i sportske principe radi sitnih poena.
Aferim.
Brate, ja ako ne bih napadao ne bi ih ni branio, ne bih imao obraza braniti nikoga iz komiteta, da mi babo tamo sjedi.

Obraz i cast gubite radi 3 boda u gostima.

Svaka cast.

Na kraju, nisam ja ni bitan niti je bitna Sloboda niti ova prica, kada radis ono protiv cega se "boris" tada si licemjer, jadov, fukara... uzmi rijec koja ti vishe odgovara.
Iker C

#8606 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Iker C »

Može li mi neko reći u kojem je sastavu igrao Željo? Ako je ponovio igru kao protiv Kozare čudi me da nismo izgubili 3:0.U toj utakmici praktično nijedan igrač nije potrčao osim Kerle koji jeo igrače Kozare.
salle_eh1986

#8607 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

čuj izgubio obraz i tata osim i sin osim

:lol:

e jebem ga, de me prosvjetli kako je to tata izgubio obraz
po meni bi izgubio obraz kad bih vidio da je rekao ovaj mora ovako, ovaj onako
šta je trebao, zabraniti leotaru, rudaru, gošku, slaviji da danas zapnu i pobjede kako bi sloboda koji izgubi 2-0 u lukavici bez ispaljenog metka mogla da se pati još jednu godinu u PL

a sin osim, šta je on trebao
da naredi svojim igračima da nakon najvećeg uspijeha u njihovim dosadašnjim karijerama kada se ne igra nizašta zapnu ko volovi jer treba tamo jednoj slobodi

sinko dragi, sloboda je sama o sebi zavisila, danas im je trebalo da pokažu da zaslužuju da budu oni u PL a ne Slavija, domaćini ih razvalili i haj ćao
u svakoj normalnoj ligi ćeš vidjeti da timovi kojima zadnje kolo ne znači ništa u njega uđu ležerno, samo da se odradi zato što mora

dok naš narod ne počne razmišljati da ispravi svoje greške a ne da krivi druge za svoj neuspijeh ništa od nas ;)
salle_eh1986

#8608 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

wannabe_ultra wrote:nevezano za premijer ligu, ali ja ne mogu vjerovati kolko je manijaka na forumu i kako su aktivni, zato su im trbine prazne realno :) a duplu krunu osvojili :D
Image
F&N

#8609 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by F&N »

f.mash wrote:
F&N wrote:
f.mash wrote:zbog ovog boldiranog ce clanovi komiteta izvrsit kolektivni suicid :D
Ne mogu da vjerujem kakvi ste vi, canijaci.
Znaci vi se svojih drzite cak i kada rade ovakve bljuvotine.
Realno, znaci realno, izgubili su obraz i tata osim i sin osim, a i vi sto ih branite.
I Velez, nek se stidi.

Nije bitna Sloboda, bitan je princip, pogazili su osnovne ljudske i sportske principe radi sitnih poena.
Aferim.
Brate, ja ako ne bih napadao ne bi ih ni branio, ne bih imao obraza braniti nikoga iz komiteta, da mi babo tamo sjedi.

Obraz i cast gubite radi 3 boda u gostima.

Svaka cast.

Na kraju, nisam ja ni bitan niti je bitna Sloboda niti ova prica, kada radis ono protiv cega se "boris" tada si licemjer, jadov, fukara... uzmi rijec koja ti vishe odgovara.
khm, navijam za FKS :D
podsjecanja radi, u tom komitetu sjedi (ne kao clan, doduse, al nije izvan desavanja) i legenda naseg kluba, prema tome, kako vam svima vise ne dosadi jest govna i smisljat raznorazne teorije zavjere...?
Nebitno, Hadzibegic je samo jedan ogromni interesdzija, od njega me nista ne cudi.
Pomislio sam da si s one strane jer vidim i oni da brane svog Osima.
Svejedno i dalje nema opravdanja, a reci da ovo danas nije ofirno, ne znam onda sta treba da se desi pa da bude ofirno.
BHF_Manijak

#8610 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

wannabe_ultra wrote:nevezano za premijer ligu, ali ja ne mogu vjerovati kolko je manijaka na forumu i kako su aktivni, zato su im trbine prazne realno :) a duplu krunu osvojili :D
Daj danasnju sliku sa Koseva! 8-) :dance: A vi kako pricate o posjeti u fazonu "da smo mi na vasem mjestu, mi bi imali xx hiljada posjetu", jebote ko da se za opstanak borite a ne da ste u vrhu 3-4! :oops: Zato, mojne suplje, ne borite se za opstanak pa da kukate da vam je zbog toga losa posjeta...To sto nije u skladu sa vasim ocekivanjima igra fks i sto se previse ponadate na pocetku sezone, zaletite u euforiju, pa kasnije ispusete ko balon je vec sasvim druga stvar! :wink:

Uostalom, zadnja tekma, deset milja, nama dosta! :P :dance:
LSD

#8611 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Iker C wrote:Može li mi neko reći u kojem je sastavu igrao Željo? Ako je ponovio igru kao protiv Kozare čudi me da nismo izgubili 3:0.U toj utakmici praktično nijedan igrač nije potrčao osim Kerle koji jeo igrače Kozare.
:thumbup: podvuceno je fakat živa istina :lol: ....protiv Kozare citav tim se zayebava i dodaje bezveze, prakticno korzo na terenu, slušaju navijanje više nego što prate tekmu, totalno revijalna tekma i za nas i za njih, a Kerla se mora dokazivati Šefu hahaha :lol: :lol: ulijece klizece ko da smo u finalu LP :-) joj lijepi Brko je tito, ali sve po zaslugama ;-)
Last edited by LSD on 24/05/2012 00:04, edited 1 time in total.
F&N

#8612 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by F&N »

salle_eh1986 wrote:čuj izgubio obraz i tata osim i sin osim

:lol:

e jebem ga, de me prosvjetli kako je to tata izgubio obraz
po meni bi izgubio obraz kad bih vidio da je rekao ovaj mora ovako, ovaj onako
šta je trebao, zabraniti leotaru, rudaru, gošku, slaviji da danas zapnu i pobjede kako bi sloboda koji izgubi 2-0 u lukavici bez ispaljenog metka mogla da se pati još jednu godinu u PL

a sin osim, šta je on trebao
da naredi svojim igračima da nakon najvećeg uspijeha u njihovim dosadašnjim karijerama kada se ne igra nizašta zapnu ko volovi jer treba tamo jednoj slobodi

sinko dragi, sloboda je sama o sebi zavisila, danas im je trebalo da pokažu da zaslužuju da budu oni u PL a ne Slavija, domaćini ih razvalili i haj ćao
u svakoj normalnoj ligi ćeš vidjeti da timovi kojima zadnje kolo ne znači ništa u njega uđu ležerno, samo da se odradi zato što mora

dok naš narod ne počne razmišljati da ispravi svoje greške a ne da krivi druge za svoj neuspijeh ništa od nas ;)
Molim te ne budi smjesan.
Onako bezveze zakasnili 11 minuta na pocetak drugog poluvremena.
Daj ba, znamo mi a znate i vi kako je.
Mene bi iskreno bilo stid.

I ovdje svu pricu zavrsavam na ovu temu.
Naredne godine prognoziram pobjedu zeljeznicara na Policama i Veleza u Gabeli.
Zivi bili pa vidjeli!
ultima_palabra

#8613 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

F&N wrote:Dobro je ovo komitet iznormalizirao. Valjda bi bilo nenormalno da su ispala dva kluba sa srpskim predznakom.
Dobro pravo, i ni malo ofirno. Mene bi bilo stid izaci na ulicu a ne pricati sutra o neko postenju o nekom sudjenju?!

Kome, cemu?!

Ocekivao sam posteno do samog kraja i zaista se nisam nadao ovome a onda me zadnjih 15 minuta danasnjeg kola razuvjerilo. Valjda ipak radi "viseg" dobra mora ispastati Sloboda. Usput boli me k.... za njima, nikad nisam gajio neke simpatije prema njima cak sta vise bili su mi uvijek odvratna ekipa, ali nije bitno vise sad to, cak i da je Leotar izbacen ovako, bilo bi jadno.
Ono kao kad kurva prica o postenju, tako ce i meni od sada izgledati svaki nastup komiteta, svaka njihova prica o postenju. Valjda moraju to istrpiti zbog reprezentacije.
Ali ja to ne bih tako radio, posteno ili nikako. Moralo se jednom laktashkom vozdu ici na noge i davati straznjice, sad se opet isto radi.
Aferim!

Nakon ovoga, komitet je za mene izgubio sav kredibilitet.
Drug, ozbiljan si forumaš ali ovo je niđe veze... šta su trebali ovi iz Komiteta, letati helikopterom od utakmice do utakmice i prekidati utakmice? Na svakoj od utakmica bitnoj za opstanak je bio specijalni kontrolor saveza, pa ćemo vidjeti šta i kako...

Svi klubovi su danas imali sudbinu u svojim rukama... Sloboda još i najviše, samo izbjeći poraz od dva razlike... još su imali i igrača više jedno vrijeme i dobro suđenje :roll: Oni ne opucaju na gol u 90 minuta, još zadnjih 15 minuta znaju da ispadaju ako ne dadnu gol... pa jel ta ekipa zaslužuje opstanak?

Kakve veze ima laktaški vožd, zar nije GOŠK bio prežaljen prije ovog kola? Bila je priča da mora hrvatski klub biti prvak, pa onda da Široki mora uzeti kup, pa da GOŠK ne želi ostati u ligi itd... na kraju kad su sve teorije zavjere ispušile, sad je kao Sloboda žrtvovana iako su i njihove 3 uzastopne pobjede sumnjive ako pogledamo kako su danas odigrali :roll:
Iker C

#8614 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Iker C »

Ovi igrači Goška ili su fakat dobri glumci ili nisu znali da je utakmica kupljena. :D
LSD

#8615 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

@F&N....šta je tebi zapravo ofirno :? jel ti ofirno što Sloboda u utakmici sezone za njih, gdje odlucuju svoju sudbinu NE UPUTI ŠUTA U OKVIR GOLA SLAVIJE za 90 minuta :lol: a imali jedan šut svega (mislim pored gola)...dalje, ne pređe centra u drugom poluvremenu, izgube 2-0 jer ih kokardaši potpuno nadigraju sa 70% posjeda lopte i pobjede dva razlike...suđenje vrlo dobro uz TV prenos....nisu u stanju ne samo pobjediti, niti remizirati vec ni izgubiti barem jedan razlike (što je im je opet dovoljno bilo da ostanu u ligi)... dakle, ni to nisu u stanju.

I treba da se Osim stidi zbog toga :lol: :lol: :lol: :lol: pa ti nisi dobar, sviju mi
BHF_Manijak

#8616 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

wannabe_ultra wrote: dobro ti, navijac iz stokholma :D

Sta ba ti??? :roll: :roll: :? Oci moje zemjeno si me s nekim! :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8617 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

dobar ovaj Bukvic jbt :mrgreen:
almirony

#8618 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by almirony »

nosara wrote:Velez je uvijek bio simpa mali klub... :D
e ovo se nije moglo otrpiti :x :x Nosara, pišat pa spavat, razumijes se u fudbal ko Mara u onu stvar..Velež je do 1992 godine bio najbolje rangirani klub iz BiH i najuspjesniji tim iz BiH u UEFA takmicenjima, gle čuda http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k1992.html

nikad nismo bili prvaci Juge iz istih razloga zbog kojih ne mozemo biti prvaci ni sada, jer smo fukara i kokuzi, jer nemamo za germe, jer smo izbjeglice u vlastitom gradu itd itd..ali ti to neces shvatiti da ti nabrajam do zore

Mala satisfakcija je ispadanje Slobode, kad se samo sjetim 1987 :x
iceman2010

#8619 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iceman2010 »

leet wrote:

dobar ovaj Bukvic jbt :mrgreen:

Nema ovde situacija kada adilovic izlazi sam na golmana :lol: :lol: :lol:
siki_sa

#8620 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by siki_sa »

Sramotno je zeljo odigrao, pa vidi se da je golman pusti dva gola i tako dalje....
Vodja uvale

#8621 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Vodja uvale »

Ev' pogledah na bhtu golove..
Situacija kad Adilovic sam izlazi na golmana i predaje mu loptu..
Al' boli ih briga uzeli ljudi neku manju sumu novca..
Steta sto je Sloboda ispala!
KPNCTNJAH

#8622 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Nakon ovih izvjestaja nigdje nikog na ovoj temi :skoljka: :mrgreen:
skenderija04

#8623 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by skenderija04 »

Mogu da shvatim navijace Slobode i kako se osjecaju nakon ispadanja. Svi su krivi i neposteni. Pogledao sam rezultate Slobode od prvog do zadnjeg kola ove sezone. Imali su dvije serije od tri poraza za redom i jednu od cetiri poraza, jedan za drugim. U toku citave sezone nisu uspjeli uvezati dvije pobjede za redom i kakvog li cuda, pobijede tri utakmice spojeno na samom kraju sezone. Moze li se dovesti u pitanje Slobodin kraj sezone? Manje moralisanja i djeljenja lekcija. Ako misle da su ispali zbog nepostenja drugih klubova ok, veceras imaju pravo na sve. Ali kad prodje neko vrijeme, i kada se sve slegne, nadam se da ce napraviti pravu analizu i vidjeti da su krivci ispadanja u Tuzli a ne u Mostaru, Sarajevu,Gabeli...Sloboda je veliki klub i volio bih da im ovo ispadanje posluzi da se srede i da se vrate jaci.
sistematski pregled

#8624 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by sistematski pregled »

Za predstavu na koševu treba dodijeliti oskara.
Ovo u trebinju je za zlatne maline, definitivno.
ultima_palabra

#8625 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Vodja uvale wrote:Ev' pogledah na bhtu golove..
Situacija kad Adilovic sam izlazi na golmana i predaje mu loptu..
Al' boli ih briga uzeli ljudi neku manju sumu novca..
Steta sto je Sloboda ispala!
Da pratiš malo redovnije izvještaje znao bi da je Adilović promašio bar 10 takvih situacija ove sezone.
Locked