SDP
-
Murisno1
#8602 Re: SDP
Nikakve razliku u pogledu radikalizma i fanatizma nema između suljage bivšeg ministra i vehabija.
-
disney
#8603 Re: SDP
CaCO3 wrote:Na kraju ce ostati poznat samo po tom da je isutirao zenu![]()
jos jedna ekskluzivna novost iz SB
Uskok istražuje poslovanje hrvatskih kompanija koje je premijer Lipovača angažovao na obnovi bihaćkog trga
Bivši načelnik Općine Bihać i aktuelni premijer Vlade USK Hamdija Lipovača, navodno se našao na udaru istražnih organa, kako bosanskohercegovačkih, tako i onih iz susjedne Hrvatske. Prema nezvaničnim informacijama, na meti hrvatskog USKOK-a su hrvatske kompanije koje je načelnik Lipovača angažovao na obnovi gradskog trga u Bihaću. S obzirom da Lipovača u susjednoj Hrvatskoj posjeduje kuću u malom mjestu Seline u blizini hrvatskog prirodnog nacionalnog parska Starigrad Paklenica, na jadranskoj obali, ovakav razvoj stvari apsolutno mu ne ide u prilog. Pored istrage USKOK-a, inspektori USK istražuju sumnjive polove oko prodaje zemljišta Robotu, koji je zaustavio dalju izgradnju svog prodajnog centra, kao i sumnjivu "privatizaciju" zemljišta na kojem je planirana izgradnja Importane centra u Bihaću.
(E.H)
Ostat ce jedino govedima koji su isti kao autor bezocnih lazi o navodnom nasilju, ili eventualno podgrijano na sijelima mediokriteta koji ce na trenutak nahranati svoju bolesnu glad za senzacijama.
- Banksy
#8604 Re: SDP
Vjeronauk s tim nema nikakve veze.desperate housewife wrote:
PORED TOLIKO PROBLEMA U VISOKOM OBRAZOVANJU ON SE UHVATIO TE GLUPE VJERONAUKE I PREPUCAVANJA SA SDA?
Juče je izjavio da prijetnje dolaze od istih onih koji prijete i ''lideru najveće opozicione stranke''.
Teško da je Fahrudin Radončić prijetnja vjeronauci i klerikalnim krugovima. Ili je postao, u međuvremenu.
- agent_zero
#8605 Re: SDP
ne valja ovo, ne valja nikako...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8606 Re: SDP
mozda za tebeMurisno1 wrote:Nikakve razliku u pogledu radikalizma i fanatizma nema između suljage bivšeg ministra i vehabija.
- veljaca
#8607 Re: SDP
Ama i ova rahat patnja ( u svakom pogledu i na svim nivoima ) ne valja takodjer ....agent_zero wrote:ne valja ovo, ne valja nikako...
-
Murisno1
#8608 Re: SDP
Iste budale i vam i tam. Ćeraju svoje, bez razmišljanja o drugim, puni predrasuda, ne znaju za razgovor, puni kompleksa itd itdplain vanilla wrote:mozda za tebeMurisno1 wrote:Nikakve razliku u pogledu radikalizma i fanatizma nema između suljage bivšeg ministra i vehabija.
- desperate housewife
#8609 Re: SDP
Najlakse je reci "prijete miiiiii" UPOMOOOCCC... i to iskorititi kao obrazlozenje.... ako nije mlatio suprugu sto ne tuzi Avdica?Banksy wrote:Vjeronauk s tim nema nikakve veze.desperate housewife wrote:
PORED TOLIKO PROBLEMA U VISOKOM OBRAZOVANJU ON SE UHVATIO TE GLUPE VJERONAUKE I PREPUCAVANJA SA SDA?
Juče je izjavio da prijetnje dolaze od istih onih koji prijete i ''lideru najveće opozicione stranke''.
Teško da je Fahrudin Radončić prijetnja vjeronauci i klerikalnim krugovima. Ili je postao, u međuvremenu.
Moje misljenje je da je izgubio kredibilitet i ovo je samo "model" kako ga micu sa pozicije. Jer svaki njegov potez sada ce se suditi po tome sto je premlatio suprugu.
- plain vanilla
#8610 Re: SDP
pa eto, nek sad postave kakvog vehabiju onda, ako je istoMurisno1 wrote:Iste budale i vam i tam. Ćeraju svoje, bez razmišljanja o drugim, puni predrasuda, ne znaju za razgovor, puni kompleksa itd itdplain vanilla wrote:mozda za tebeMurisno1 wrote:Nikakve razliku u pogledu radikalizma i fanatizma nema između suljage bivšeg ministra i vehabija.
zakasnio je da otjera djeda mraza, ali mozda snjeska otjera
- Banksy
#8611 Re: SDP
Tako nekako.desperate housewife wrote:
Moje misljenje je da je izgubio kredibilitet i ovo je samo "model" kako ga micu sa pozicije. Jer svaki njegov potez sada ce se suditi po tome sto je premlatio suprugu.
- kamen spoticanja
#8612 Re: SDP
smije staviti sve novce koje imam na to da ce ga sad oplakivati federalna televizija kao palog ratnika koji je zaginuo u borbi s radikalnim elementima IZ-a i da ce se stvari atmosfera kolektivne histerije kakvu pravi mile dodik kad prica o vehabijskoj prijetnji...
dakle suljagic je opet ono sto je bio svo vrijeme...materijal za razvodnjavanje ozbiljnih problema koje vladajuca bagra nije u stanju rijesiti...i da sad sam jos uvjereniji da je sranje s strujom velliko
dakle suljagic je opet ono sto je bio svo vrijeme...materijal za razvodnjavanje ozbiljnih problema koje vladajuca bagra nije u stanju rijesiti...i da sad sam jos uvjereniji da je sranje s strujom velliko
- plain vanilla
#8613 Re: SDP
izgubit ces parekamen spoticanja wrote:smije staviti sve novce koje imam na to da ce ga sad oplakivati federalna televizija kao palog ratnika koji je zaginuo u borbi s radikalnim elementima IZ-a i da ce se stvari atmosfera kolektivne histerije kakvu pravi mile dodik kad prica o vehabijskoj prijetnji...
ako Suljagic popodne, kad se oglasi, popljuje SDO, nece njega FTV zhaliti nimalo, naprotiv
sve ovisi sta ce navesti kao razlog ostavke
on nije imao Zlajinu podrsku otpocetka, i to je to
-
Murisno1
#8614 Re: SDP
nadam se da neće postavit vehabiju, taj bi napo i ukino nešto drugo (što veze nema ni s čim) ko što je ovaj napo vjeronauku. Onda bi se i na ovoj strani pojavili fanatici koji bi, npr. u matematici vidjeli sve probleme svijeta. u međuvremenu, milion stvarnih problema u obrazovanju je netaknuto.plain vanilla wrote:
pa eto, nek sad postave kakvog vehabiju onda, ako je isto
zakasnio je da otjera djeda mraza, ali mozda snjeska otjera
jedan kompleksaš manje
-
disney
#8615 Re: SDP
desperate housewife wrote:Najlakse je reci "prijete miiiiii" UPOMOOOCCC... i to iskorititi kao obrazlozenje.... ako nije mlatio suprugu sto ne tuzi Avdica?Banksy wrote:Vjeronauk s tim nema nikakve veze.desperate housewife wrote:
a ti kao znas da nije tuzio?
Last edited by disney on 10/02/2012 13:34, edited 1 time in total.
- veljaca
#8616 Re: SDP
Zar je Emir i ovdje krivac ..... ili da se zrtvovanjem njega - ovo pokusa sakriti .... sta li je od ovoga - po tebi ?kamen spoticanja wrote:smije staviti sve novce koje imam na to da ce ga sad oplakivati federalna televizija kao palog ratnika koji je zaginuo u borbi s radikalnim elementima IZ-a i da ce se stvari atmosfera kolektivne histerije kakvu pravi mile dodik kad prica o vehabijskoj prijetnji...
- desperate housewife
#8617 Re: SDP
disney wrote: a ti kao znas da nije tuzio?
Da jeste o tome bi se pisalo vise nego sto se smjelo pisati o njegovom napadu na zenu.
- Reglan
#8618 Re: SDP
Da li postoji zakonska osnova da sad poniste odluku sad vec bivseg minista Suljagica o ukidanju nastave sljedece sedmice?
- nosara
#8619 Re: SDP
Nastava od sutra pocinje... Sutra i prekosutra nadoknada...arshavin wrote:Da li postoji zakonska osnova da sad poniste odluku sad vec bivseg minista Suljagica o ukidanju nastave sljedece sedmice?
-
disney
#8620 Re: SDP
Instinkt mi govori da ces osiromasitikamen spoticanja wrote:smije staviti sve novce koje imam na to da ce ga sad oplakivati federalna televizija kao palog ratnika koji je zaginuo u borbi s radikalnim elementima IZ-a i da ce se stvari atmosfera kolektivne histerije kakvu pravi mile dodik kad prica o vehabijskoj prijetnji...
-
disney
#8621 Re: SDP
Bojim se da nemas pravo.desperate housewife wrote:disney wrote: a ti kao znas da nije tuzio?
Da jeste o tome bi se pisalo vise nego sto se smjelo pisati o njegovom napadu na zenu.
-
Baudelaire
#8622 Re: SDP
Suljagić je za mene bio pozitivan. Još jedno u nizu razočarenja.
- Reglan
#8623 Re: SDP
Trebam konkeretan odogovr a ne zajebanciju.nosara wrote:Nastava od sutra pocinje... Sutra i prekosutra nadoknada...arshavin wrote:Da li postoji zakonska osnova da sad poniste odluku sad vec bivseg minista Suljagica o ukidanju nastave sljedece sedmice?
- desperate housewife
#8624 Re: SDP
disney wrote:Bojim se da nemas pravo.desperate housewife wrote:disney wrote: a ti kao znas da nije tuzio?
Pa dobro, bojis se, a na osnovu cega? Ima li neki medij koji je objavio suprotno?
- HAVANA
#8625 Re: SDP
Baudelaire wrote:Suljagić je za mene bio pozitivan. Još jedno u nizu razočarenja.