Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#8601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Senzacionalno !!!
Milorad Dodik kontroliše Emira Spahića !!!
Skandalozno !!!

Samop za vas, vaš reporter, Avdo debil Avdić.
Obuca9

#8602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

„Istina je da je atmosfera narušena! Neke stvari u pripremi utakmice strahovito su mi smetale. Imaš osjećaj da je sve mirno, a onda se oko reprezentacije pojavi 20 novih ljudi“, rekao je Sušić, ne želeći imenovati (ne)pozvane goste:

„O imenima ću pričati kasnije. Kad dođe vrijeme za to“.
Dialer

#8603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dialer »

Dzeko, SPahic, Misimovic... Narusavaju atmosferu, zvjezdice i to. Karnasi.
Tarik19

#8604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Da citiram Susica na press konferenciji, on je rekao : „Sve je palo u vodu zbog ponasanja njihovih.“ To mi tjera da mislim da se zaista nesto negativno desava u i oko reprezentacije.
north

#8605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Tarik19 wrote:Da citiram Susica na press konferenciji, on je rekao : „Sve je palo u vodu zbog ponasanja njihovih.“ To mi tjera da mislim da se zaista nesto negativno desava u i oko reprezentacije.
Koga - čega njihovih?
Tarik19

#8606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

north wrote:
Tarik19 wrote:Da citiram Susica na press konferenciji, on je rekao : „Sve je palo u vodu zbog ponasanja njihovih.“ To mi tjera da mislim da se zaista nesto negativno desava u i oko reprezentacije.
Koga - čega njihovih?
Zbog, kako Susic navodi, ponasanja pojedinih igraca prije utakmice s Rumunije i tokom okupljanja reprenzentacije.
Baltazar_khan

#8607 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

Tarik19 wrote:
north wrote:
Koga - čega njihovih?
Zbog, kako Susic navodi, ponasanja pojedinih igraca prije utakmice s Rumunije i tokom okupljanja reprenzentacije.
doći će nam mahirov roštilj glave :oops:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Chmoljo »

Baltazar_khan wrote: doći će nam mahirov roštilj glave :oops:
Mahir & Meat House Project :oops:
jeza u ledja

#8609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ultrajvosa 1987 wrote:Rekao sam sto znam, jer sam vidio svojim ocima, ali pojedinci to vide u klupskoj obojenosti... :-) ..
Sta si od ovog vidio svojim ocima??
Ja ovdje ne vidim nista konkretno sto si mogao "vidjeti svojim ocima" osim ovog zadnjeg na aerodromu, ali i tu si ostao nejasan. Ako je "pametnom dosta" objasni nama glupima od A do Z. :-) , a ne da zavrsis recenicu sa tri tacke, ono, ko "nije za javnosti" sta li? :lol: Da znas nesto konkretno, ne ti nego bilo ko, onda bi ne bi izmedju redova pricao i ne bi zavrsavao recenice sa 3 tacke, niti sa pametnom dosta, jer to je sve rekla-kazala, odnosno tvoje nagadjanje.
ultrajvosa 1987 wrote: Ko je iole upucen u rep zna ko istom vedri i oblaci, to su "rodjaci" i njihov klan "gradske raje", a svi ostali su seljaci, a ustvari su oni najveci... Pape je rekao izmedju redova sve, a na njima je da skontaju sta im je raditi..
Da li je bitnija drzava ili pojedinci ....???
Za par dresova kupe novinarcice i koju turu "zesce" i kontaju mogu raditi sta hoce, mozete al' u qrcu....

Baho kad je poceo nesto da sere trebao je do kraja, a zna puno toga.... hebo ukidanje suspenzije kad se sve gura pod tepih, ali budite sigurni kad dodje svemu kraj Pape ce sve reci, nikome nece ostati duzan.....

Znojnicu koja reprezentuje drzavu, i koja je humanog karaktera Dzeko nije smio staviti dok mu "zeleno" svijetlo nije dao kapiten... jer pomenuti nije bio u cijeloj prici...Cekalo ga se satima(Dzeko) na aerodromu da potpise ugovor o odricanju naknade, ali nije mogao bez .... ma joj....
Pametnom dosta.

P.S. Hebo ih Barbarez ...
Van Halen

#8610 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Van Halen »

Davno sam ja reko da spahić ne treba igrat u prvoj postavi.
Baudelaire

#8611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Chmoljo wrote:
Baltazar_khan wrote: doći će nam mahirov roštilj glave :oops:
Mahir & Meat House Project :oops:
:lol: :thumbup:
jeza u ledja

#8612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

nosara wrote:
Tarik19 wrote:Za pogresan odabir igraca je kriv ali za postavljanje taktike nije. S ovom formacijom smo savladali Slovacku koja je igrala na SP dakle sve je do zalaganja igraca.
Dzaba, ovi hoce da ga spale i tu nema pomoci...

Opet pitam, koga poslije Papeta...?
Nekoga koga Spahic & Co. nece moci "ucjenjivati". :oops:
Tarik19

#8613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Jos nema konkretnih dokaza da su ga ucjenjivali. Uostalom, nemozemo mi neprestano mjenjati selektora na osnovo 2-3 losa rezultata.
mikogoago

#8614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Sve se to da srediti.Samo imena na sunce i cinjenice.Ovako u polu recenicama i polumislima nema smisla razbijati glavu.
U svakom slucaju ovdje je Pape potpuno cist ko suza,o taktici i njegovoj greski raspravljati je sranje jer gospoda nisu se ni oznojila.Poznavajuci Papeta on ce sigurno reci sta je i kako je iza ove utakmice u utorak.
Koja mafija,kurac palac sve selje koje se dokopale oruzja i misle sad opasni.pa da vidimo i to.Svasta je bilo u zemlji Bosni pa da vidimo i to i kako ce zavrsiti. :skoljka:
Tarik19

#8615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

mikogoago wrote:Sve se to da srediti.Samo imena na sunce i cinjenice.Ovako u polu recenicama i polumislima nema smisla razbijati glavu.
U svakom slucaju ovdje je Pape potpuno cist ko suza,o taktici i njegovoj greski raspravljati je sranje jer gospoda nisu se ni oznojila.Poznavajuci Papeta on ce sigurno reci sta je i kako je iza ove utakmice u utorak.
Koja mafija,kurac palac sve selje koje se dokopale oruzja i misle sad opasni.pa da vidimo i to.Svasta je bilo u zemlji Bosni pa da vidimo i to i kako ce zavrsiti. :skoljka:
:thumbup: Upravu o tome ja neprestano govorim.
jutarnji

#8616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

jeza u ledja wrote:Nekoga koga Spahic & Co. nece moci "ucjenjivati".
Image
treba provjeriti sa njim, zna li sta o sutanju lopte :D
harisaga

#8617 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by harisaga »

Ma najmanje je do safeta.Covjek dobro postavio taktiku,samo ovi nasi mamlazi nisu htjeli da se znoje.Ne mogu da vjerujem da ih nisu motivisale one poruke sa tribina :S.Ja bi trc'o ,moro bi kasnije na aparate jbt.Kad se igra neki beze termin amaterski,ljudi se bore,"zagrizu",a ovi puleni ne mogu za domovinu da protegnu noge.Jebo to ba.Ja bi im "pustio" muslimovica sljedecu.Ako nista on ce se boriti,skakati na svaku loptu,ulaziti u svaki duel 100%.
HomeArt

#8618 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HomeArt »

jeza u ledja wrote:
nosara wrote:
Tarik19 wrote:Za pogresan odabir igraca je kriv ali za postavljanje taktike nije. S ovom formacijom smo savladali Slovacku koja je igrala na SP dakle sve je do zalaganja igraca.
Dzaba, ovi hoce da ga spale i tu nema pomoci...

Opet pitam, koga poslije Papeta...?
Nekoga koga Spahic & Co. nece moci "ucjenjivati". :oops:
Ja mislim da bi ovaj covjek unio reda i discipline.

Image
harisaga

#8619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by harisaga »

jutarnji wrote:
jeza u ledja wrote:Nekoga koga Spahic & Co. nece moci "ucjenjivati".
Image
treba provjeriti sa njim, zna li sta o sutanju lopte :D
dobar: XD
jeza u ledja

#8620 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ultrajvosa 1987 wrote: Jos kad provalite ko mu je PRVI rodjak, sve ce biti jasnije ....
Pa reci nam ti jebo ga ja!

Sve nesto vako pa nako, pa reci ABC, XYZ. Crno na bijelo. 2+2=4.
I ti svi ostali.

Onaj drugi kaze Susica ucjenjuje Spahic da Pjanic mora igrati. Jos kad uz to dodas da je Spahic haver sa Dzekom, pa i on mora igrati. A jos i Spahic mora igrati jer je on bog i batina. Ooo, crno nam se pise. Najbolji branic, najbolji veznjak i najbolji napadac moraju igrati. :-) Citate li vi sebe?

Sve i da je tako, kakve to tacno ima veze sa igrom reprezentacije?!? :-) Spahic, Pjanic i Dzeko moraju igrati i zato gubimo?!? :shock:

I na kraju. To je sve N E B I T N O, cak i da ste apsolutno u pravu. Ako imas pravog selektora, njega niko nece moci ucjenjivati. Halo! Osim ako Spahicu nije rodjak Chuck Norris himself, ako si ti selektor kakav treba da budes, ti si bog i batina. I niko ti ne moze govoriti kako da radis. Ako to Susic nije, onda je to NJEGOV problem, a ne problem igraca. Ti si sef, ti biras radnike, ti si odgovoran, bilo i ostalo.

Cuj javnost ce razapeti selektora ako izbaci XYZ? Ako selektor pobedjuje niko ga nece razapeti.
Mrzim kada treneri krive igrace, a ne vide krivicu u sebi, kao sto je to radio Ciro. Ako to pocne raditi i Susic, ma nek kupi prnje i on lagano.
Lakat Jebić

#8621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

nemoj mene napadat, ja sam prenosim sta je baho rekao osimu :D ni meni nije bilo jasno to su ucjenjivanjem, zato sam i stavio upitnik pored te rijeci :D
Ko to smat

#8622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ko to smat »

Sta ce Susic nesposobni on veze nema kakvi sad igraci.kako mogu igrat zajedno Miske,Pjanic Medunjanin i ibricic.Pa ko ce u odbranu sabana vam.Kako to ovi isti igraci nabiju Estoniju 7-0 Kako.Bjezi pape konju neznas ni dreknut na igraca sutis ko picka cjelu tekmu i onda nesto brbljas.
nosara

#8623 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nosara »

HomeArt wrote:
Ja mislim da bi ovaj covjek unio reda i discipline.

Image
Ja mislim da se poslije dinama ovaj za dugo nece vracat na ove prostore...

Nema osobe, ma ko on bio, koju se ne moze izmanipulisat i bojkotovat... Ko ce stat iza selektora, kad na drugoj strani imas mafiju koja stiti "zvijezde"...?

Ko ce normalan prihvatit posao u koji se petlja mafija...?

Ako Pape padne, jebes i komitet i statut i sve u kurac, jer vise nista nece imat smisla...! Nista...!
palermo

#8624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

BASS wrote:Dobro ba,mogu se i ganjat klanovi i igrat tih pišljivh 90 min. (ionako se to mnogima rjetko desi u klubovima) :-) ono neko kompromisno rješenje
šalu na stranu - neprofesionalizam - boljka naša konstantna.
za ovo bodirano :thumbup: jebali vas klanovi, svugdje klanovi postoje, u svakoj firmi većoj od tri čovjeka, pa opet ljudi rade posao. Ako znaju....i ako im ima ko reći šta trebaju raditi.
mikogoago

#8625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Nego da zakljucimo s tom rekla kazala pricom,kako Susic rece na presici igraci imaju u utorak sansu da ga demantuju(ono da nisu ni i od igraca). :bih:
Locked