natkrivanja potoka se dobro sjećam ali tada je tu već bio higijenski. ovo bi moralo biti relativno rano iza drugog svjetskog rata. nemam pojma kada je higijenski izgrađen sli sigurno poprilično davno!

A do prošle ili pretprošle godine novogodišnji štandovi u Ferhadiji bili sklepani od raznih "dasaka , letvi i šperploča"...nevjerovatno šta sve živ čovjek i smisli i trpi....bitanga_sa_otesa wrote:dobre tende bile
zgiba wrote:Higijenski zavod je izgradjen 1950.
wow, znao sam da je star ali nikad ne bi rekao da je toliko starbitanga_sa_otesa wrote:mislim da sam citao da je 1950. izgradjen higijenski zavod
toga je bilo i u 80-im i 90-im ne znam da li se sjecassabina1 wrote: A do prošle ili pretprošle godine novogodišnji štandovi u Ferhadiji bili sklepani od raznih "dasaka , letvi i šperploča"...
Napisah ko je izvor fotografije i kad je nastala.RJ57 wrote:![]()
natkrivanja potoka se dobro sjećam ali tada je tu već bio higijenski. ovo bi moralo biti relativno rano iza drugog svjetskog rata. nemam pojma kada je higijenski izgrađen sli sigurno poprilično davno!

Devedesetih se sjecambitanga_sa_otesa wrote:toga je bilo i u 80-im i 90-im ne znam da li se sjecassabina1 wrote: A do prošle ili pretprošle godine novogodišnji štandovi u Ferhadiji bili sklepani od raznih "dasaka , letvi i šperploča"...

hvala,stavljao sam ja tu slikuKoshpa wrote: Jedna za Bitangu