Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za softver i podrska kojim se nesto poboljsava...ispada da ranije nije bilo najbolje. Ali hajde, pretpostavljam da se musice ispravljaju a musica ima kod svakog auta.
Rekao si svoje misljenje i to postujem. Nego, da ja i ti zavrsimo ovu raspravu. Ne mozemo se naci na sredini, ti imas svoje misljenje ja imam svoje. To je i dobro da svako razmislja svojom glavom i ne treba naturati nesto. Nemam nista ni protiv tebe ni protiv tvog auta. Drago mi je za svakog ko je kupio auto i da je zadovoljan. Jesmo li ok?
ja sam uvijek bio ok
kao sto sam rekao i na pocetku ti si cak i ok ovdje u raspravi jer si rekao meni treba brzo punjenje velik domet i to je to
dok su pojedinci pljuvali sve i svasta
ja postujem cak i ako ti izaberes sus samo zbog zvuka recimo jer je to tvoj izbor ljubav ceif nazovi kako zelis
malo mi je samo "zasmetalo" sto si nametao da je sus ajmo reci jedini ispravan izbor za vecinu
ja ne znam kome je ispravan izbor ja znam da je meni i to je to
i ja sam dosta puta na temi napisao ko ne prelazi velike razdaljine ko vozi po gradu ko ima uticnicu ev je idealan nisam reko ni vecini ni manjini nego ko se nadje u tome
nemam ni ja nista protiv tebe i tvog auta
ti si koliko sam upratio ljubitelj terenaca i svaka cast tvoj izbor tvoje zadovoljstvo itd ja mogu reci al to ne zadovoljava 99% ljudi jer jednom godisnej sidje na makadam i sl al i da jeste tako opet je tvoj izbor da kupis to makar bio jedini u drzavi
ja se nadam samo da ovu raspravu neces dozivjeti kao neki moj napad na tebe neku mrznju netrpeljivost ili bilo sta negativno naspram tebe
Ja forum vidim kao sredstvo za razmjenjivanje misljenja i mozda davanje pokojeg savjeta. Sad zbog toga sto nemamo isto misljenje oko nekog auta...da se vrijedjamo i pljujemo je stvarno smijesno. Sto se tice mog auta zadnji put sam sisao sa asfalta prije desetak godina i znam po pogledu ljudi da pomisle Sta ce ti to. To je moje, moj cejf, moj zajeb, moja greska...ali je moja glava to smislila. Ja zadovoljan. Tako isto se nadam da si i ti zadovoljan sa svojim ev a u principu je to jedino bitno.