Oplakahhh
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#8601 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Koju formu
Oplakahhh
Oplakahhh
-
nedim73m
#8602 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne izlazim nešto na izbore ali znam da su godinama već otvorene liste gdje možeš zaokružiti ime i prezime koga hoćeš. Koliko pamtim nekada davno su birane stranke ali to je bilo jako davnoJanjicar wrote:Grijesis... Ne biras ih imenom i prezimenom nego ih biras strankom... Stranka koja ima vecinu formira vlast tj imenuje Premijera a on se usaglasava sa strankama ko ce dobiti koje ministarsko mjesto... To su osnovne stvari ko je bi trebao znati.nedim73m wrote:
evo ja cu gluposti oko prelaska kandidata stranaka. Što forsira da nitko ne smije misliti svojom glavom, moj je onda prijedlog da ne plaćamo 10 poslanka ispred sda nego samo jednog koji ima 10 glasova, isto tako i za ostale stranke.
Ovdje nitko ne konta smo ih mi izabrali i to imenom i prezimenom a ne stranke.
Pa ovaj Simic ili kako se zove je glupan teski... Ne znam odkud da on dodje ?
-
SundanceKid
#8603 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
emmir1 wrote:Creasy wrote:POLICIJSKA BRUTALNOST?
HULIGAN
POLICAJAC
Sve pohapsit!!!!
Upravo ovakva balavurdija je i zaustavljala ovu zenu, sve nasa fina djeca. I tacno vidis onog jadnog policajca na snimku, kako nikakvih ovlasti nema, kako ga neka rulja zadrzava i ponizava, neki mudrac se naso da kaze kako je on pravnik i trazi da mu policajac kaze ime i stanicu.... I covjek opet fin nastup ima, znajuci kakvi su mediji postali, kako svi snimaju telefonima, kako ga za najmanju stvar mogu razapet, kako "narod" jedva ceka da se opet iskali na policajcu...
Stvarno sam maksimalno liberalan, ali brate mili, i ja sam gradjanin, i vjerujem da nas ima OGROMAN broj koji dijelimo misljenje u ovom smislu - sramota je da se ovako vrijedja policajac, covjek za kojeg se jasno vidi da je ljubazan, uljudan, i jos da se opet pravi anarhija i da se ljudi u po grada zaustavljaju i udaraju im se auta...
-
IDontCare
#8604 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pogledaj samo ko stoji ispred ulaza u garazu bbi centraJanjicar wrote:Samo me interesuje jel specijalac il kokošar ?Creasy wrote:Janjicar wrote:@creasy Pa gdje si druze robocop ?mi se zabrinuli za tebe
jel ti to kolega fasovao ? :d
Vidim smiješno ti...
Ako je kokošar sutra ce on izvuci 20 KM i izlijecit cevapima
'
-
Vanzemaljac1981
#8605 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Uspjeh ovih protesta ovisi o samo jednoj stvari: da li ce maloumni ili podkupljeni ljudi uspjeti insertirati elemente nacionalizma u njih ili ne.
Treba ostro reagovati na sve nacionalisticke ispade, pogotovo ispred kamera i mikrofona, jer jedino placenici ili imbecili mogu u ovoj situaciji pricati o ukidanju Dayton-a, unitarnoj Bosni itd. O tome se vec 20 godina prepire, i vrijeme je da se prica o necemu drugome. Dodiku najvise trebaju bosnjacki koji ce pricati o ukidanju entiteta. Kad vidi takvog na teveu, mora da mu se digne.
Treba ostro reagovati na sve nacionalisticke ispade, pogotovo ispred kamera i mikrofona, jer jedino placenici ili imbecili mogu u ovoj situaciji pricati o ukidanju Dayton-a, unitarnoj Bosni itd. O tome se vec 20 godina prepire, i vrijeme je da se prica o necemu drugome. Dodiku najvise trebaju bosnjacki koji ce pricati o ukidanju entiteta. Kad vidi takvog na teveu, mora da mu se digne.
- Antifriz+
#8606 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kroz koju formu mislite dovesti te ljude (eksperte) na vlast?
Aldin: Kakvu formu ??!
Ne zna ni sta ga pitaju
Majko mila ko nama hoce da bira vlast...
Ne zna ni sta ga pitaju
-
Usamljeni Jahac
#8607 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ovo je nesto slicno ko u https://www.youtube.com/watch?v=dfJHDQuvUsEx_lecter wrote:SundanceKid wrote:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/2127292181670/vijesti/Autom%20kroz%20demonstrante:%20Majku%20ti%20je***!/?ref=tiker
Evo opet ovih *ebenih pubertetlija i siledzija, koji normalne ljude u ovom gradu drze ko taoce, jer su se nafurali na ko zna sta. Provode neku silu, udaraju zeni auto, ne daju da prodje...ma samo nek neko nesto kaze protiv policije, treba sve ove balavce izlupad da modri kuci odlaze. Pa se onda opet dignite svi i podrzite ih, derite se - vratite nam nasu djecu...cccc...ma fuj!!
Fino im zena kaze, imam malo dijete, moram stici po njega, i njih 5 pravi problem i policajcu, i njoj, i jos psuju, udaraju auto...ja se samo nadam da ce ih neko identifikovat i nalupat posteno!!!! Fuj!!!
- Janjicar
#8609 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Od ovih koji su na vlasti meni su gori oni koji ne izlaze... Ne mogu onda ni diskutovat s tobom na ovoj temi ako ne znas uopste ni kako se biraju ministri, premijeri a kako Poslanici u skupstini...nedim73m wrote:Ne izlazim nešto na izbore ali znam da su godinama već otvorene liste gdje možeš zaokružiti ime i prezime koga hoćeš. Koliko pamtim nekada davno su birane stranke ali to je bilo jako davnoJanjicar wrote:Grijesis... Ne biras ih imenom i prezimenom nego ih biras strankom... Stranka koja ima vecinu formira vlast tj imenuje Premijera a on se usaglasava sa strankama ko ce dobiti koje ministarsko mjesto... To su osnovne stvari ko je bi trebao znati.nedim73m wrote:
evo ja cu gluposti oko prelaska kandidata stranaka. Što forsira da nitko ne smije misliti svojom glavom, moj je onda prijedlog da ne plaćamo 10 poslanka ispred sda nego samo jednog koji ima 10 glasova, isto tako i za ostale stranke.
Ovdje nitko ne konta smo ih mi izabrali i to imenom i prezimenom a ne stranke.
Pa ovaj Simic ili kako se zove je glupan teski... Ne znam odkud da on dodje ?
-
de balzac
#8610 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ovo je sve za qurac.
- Danguba
#8611 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Antifriz+ wrote:hellue wrote:Ovaj Aldin pregorio pod ovim reflektorima![]()
Protesti su obecavali puno ali od svega ce nazalost ostati samo dobar materijal za TLN!
A Aldin ide iz greske u gresku... dize fol bunt protiv politicara a Mirnes ga za sobom kao cuku vodi, cak ga doveo i u ovu emisiju...
pa pa siranovicuČlanovi Plenuma građana Tuzla obratili su se medijima nakon što je Aldin Širanović pokušao okrenuti veliki broj građana protiv tog Plenuma. Na Širanovićevu tvrdnju kako su članovi Udruženja "Velika djeca", jedno od Udruženja članova Plenuma, odgovorni za sukobe sa policijom prvog dana demonstracija, oni su tu tvrdnju pobili video snimkom u kojem se vidi da kamenje prema policiji baca upravo Širanović. (BHRT)
- relativno84
#8612 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Bas tako, ali eto dobio lik svojih 5min sreca nece dugo trajatiAntifriz+ wrote:Kroz koju formu mislite dovesti te ljude (eksperte) na vlast?
Ne zna ni sta ga pitaju![]()
- Jedaj
#8613 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Plenum u Mostaru MULTIETNICKI. Hajmo Bosno hajmo Hercegovino!
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... jski-odbor
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... jski-odbor
- Sarkazam
#8614 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
BegA_ wrote:Joj Aldina k'o proljev.
Zajunio nema dijaloga, samo bunt!
Ajd mali
-
de balzac
#8615 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sarkazam wrote:BegA_ wrote:Joj Aldina k'o proljev.![]()
![]()
Zajunio nema dijaloga, samo bunt!
Ajd mali
- Janjicar
#8616 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja ne znam sta ste ocekivali od Aldina ?
Momak koji nije imao medijskih istupa, nije politicar nego obican momak koji je pokrenuo proteste i et.Vi ccekivali neke termine i rijeci prema kojima bi i Goebbels pozavidio ?
Momak koji nije imao medijskih istupa, nije politicar nego obican momak koji je pokrenuo proteste i et.Vi ccekivali neke termine i rijeci prema kojima bi i Goebbels pozavidio ?
- Šveđanin
#8617 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Evo moji ukućani kažu da im Aldin kroz ovu emisiju pokvari mišljenje koje su stekli o njemu.
Slabo retorički potkovan.
Skickat från min iPhone 5 med Tapatalk
-
Ljuba Moljac
#8618 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
zao mi je policajaca, ima tu finih ljudi. ali prvi su tukli koga u stigli. nije i onaj momak u studiju valjda podmetnut.SundanceKid wrote:
HULIGAN
- Reglan
-
hellue
#8620 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Antifriz+ wrote:Kroz koju formu mislite dovesti te ljude (eksperte) na vlast?
Ne zna ni sta ga pitaju![]()
Oplakao sam
-
udar 99
#8621 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
budjenje nije jednostavno , mahmurluk je tezak , ima lutanja
ali se krece naprijed
'Ja sam probudjen " song
za BiH
niste huligani , niste banda , banda je na drugoj strani , hrabro naprijed , nista vise nemate izgubiti
a mozete mnogo toga postici
ali se krece naprijed
'Ja sam probudjen " song
za BiH
niste huligani , niste banda , banda je na drugoj strani , hrabro naprijed , nista vise nemate izgubiti
a mozete mnogo toga postici
-
emmir1
#8622 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da , strašno kako policajca ponižavaju.
iskren da budem za proteste jesam ali mi je već pomalo pun kurac maltretiranja građana
Pazi on ženi lupa auto , žena po djete krenula.
Ja vam kažem malo je nedostajalo da krene masovna pljačka po gradu.
Tužno je bilo gledat policiju da trpi kanonadu a da ne reaguje shodno tome
iskren da budem za proteste jesam ali mi je već pomalo pun kurac maltretiranja građana
Pazi on ženi lupa auto , žena po djete krenula.
Ja vam kažem malo je nedostajalo da krene masovna pljačka po gradu.
Tužno je bilo gledat policiju da trpi kanonadu a da ne reaguje shodno tome
-
Ljuba Moljac
#8623 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa sta. eto ti konakovica retoricara i ovog glavatog...Šveđanin wrote:Evo moji ukućani kažu da im Aldin kroz ovu emisiju pokvari mišljenje koje su stekli o njemu.
dosta nam je retoricara sa poljina.
-
hellue
#8624 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sta ocekivati od vas koji ste stali iza njega, to je vaznije pitanjeJanjicar wrote:Ja ne znam sta ste ocekivali od Aldina ?
-
hellue
#8625 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
vidi mladearshavin wrote:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2459_o.jpg
Siranovic sa zenom.
Idemo mala nisam ja los![]()