Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Juve treba prvo da otkupi citavog Islu pa da onda gleda gdje ce ga prodati.
Ako ode Licht vjerovatno ce ostati.
Agentova izjava mu je planetarno glupa. Eto nije igrao dovoljno a sakat dosao u klub
I da ga Juve hoce prodati kome ga moze utaliti? 18 miliona je kostao
Liht nigdje ne ide ruku dajem za to.
Isla, khm ne vjerujem da ćemo ga prodavati jer ga ne možemo nikome uvalit. Vjerovatno ostaje kod nas.
A ne znam eto, Jojo je super igrač ali ove sezone nije nešto pokazao. Nisam skeptičan ali mlad je momak i kod nas može sigurno napredovati.
Pa ja.. Lorente je baš + za nas i možda možda dođe Jojo ili Higuain. Kako god imat ćemo bolji napad sa ili bez ove dvojice
Isla vjerovatno napušta, pročitao sam da ga Inter traži A mi pošto smo fini otkupit ćemo ga i prodat jer nije zadovoljan u Juvetu..
Polovnjaci će sigurno doći ala Lodi.. Od svih, najviše mi se Diamanti sviđa koji je bolji i od Đakerinija, Padoina i sigurno od Ma3.
Sorel wrote:Pa ja.. Lorente je baš + za nas i možda možda dođe Jojo ili Higuain. Kako god imat ćemo bolji napad sa ili bez ove dvojice
Isla vjerovatno napušta, pročitao sam da ga Inter traži A mi pošto smo fini otkupit ćemo ga i prodat jer nije zadovoljan u Juvetu..
Polovnjaci će sigurno doći ala Lodi.. Od svih, najviše mi se Diamanti sviđa koji je bolji i od Đakerinija, Padoina i sigurno od Ma3.
Ma vala neka ide...neka mu je sa srecom treba se vise rijesiti tih beskorisnih igraca...a ima ih nazalost na bacanje