Jesu za korisnike Telemacha, a prikljucna taksa za box se odnosi na korisnike koji pristupaju van Telemach mreze.diablobih wrote:Zar nisu prikljucne takse besplatne?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#85926 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- diablobih
#85927 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma govorim za inace prikljucenje, box je druga stvar. Zar ima i dalje to da se placa da postanes neciji korisnikBenq wrote:Jesu za korisnike Telemacha, a prikljucna taksa za box se odnosi na korisnike koji pristupaju van Telemach mreze.diablobih wrote:Zar nisu prikljucne takse besplatne?
- Benq
#85928 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prikljucna taksa iznosi 1KM za korisnike koji potpisu ugovor na 24mj, ili na 12mj ukoliko se odluce na prikljucak EON duo/trio paketa.diablobih wrote: Ma govorim za inace prikljucenje, box je druga stvar. Zar ima i dalje to da se placa da postanes neciji korisnik
- diablobih
#85929 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eh to, bunilo me sto tesla govori. To je sasvim normalnije od onoga sto je on pricao.Benq wrote:Prikljucna taksa iznosi 1KM za korisnike koji potpisu ugovor na 24mj, ili na 12mj ukoliko se odluce na prikljucak EON duo/trio paketa.diablobih wrote: Ma govorim za inace prikljucenje, box je druga stvar. Zar ima i dalje to da se placa da postanes neciji korisnik
- Benq
#85930 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma @Tesla se opet nije naspavaodiablobih wrote: Eh to, bunilo me sto tesla govori. To je sasvim normalnije od onoga sto je on pricao.
- Tesla Edison
#85931 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nije da se nisam naspavao nego nisam čitao opšte uslove. A nije im prvi put da promijene opšte uslove nakon forumske intervencije.Benq wrote:Ma @Tesla se opet nije naspavaodiablobih wrote: Eh to, bunilo me sto tesla govori. To je sasvim normalnije od onoga sto je on pricao.
- diablobih
#85932 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nije to problem, previdi se nekad svasta. Vise je problem sto govoris da se neke basnoslovne cifre daju za prikljucenje usluge.TESLA_EDISON wrote:Ma nije da se nisam naspavao nego nisam čitao opšte uslove. A nije im prvi put da promijene opšte uslove nakon forumske intervencije.
- Tesla Edison
#85933 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa to ti je zvanični cjenovnik.diablobih wrote:Ma nije to problem, previdi se nekad svasta. Vise je problem sto govoris da se neke basnoslovne cifre daju za prikljucenje usluge.TESLA_EDISON wrote:Ma nije da se nisam naspavao nego nisam čitao opšte uslove. A nije im prvi put da promijene opšte uslove nakon forumske intervencije.
Code: Select all
PRIKLJUČENJE NA KKS ( kablovski komunikacijski sistem )
Cijena priključka Objekat Mjesečno održavanje KKS
180 KUĆA 21,50
80 STAN 21,50 Code: Select all
*Priključna taksa iznosi 50% od cijene predviđene za objekat u kojem se priključuje uz Ugovor od 12 mjeseci *Priključna taksa iznosi 1 KM ukoliko se korisnik obavezuje na Ugovor od 24 mjeseca.https://telemach.ba/Binary/10691/Cjenov ... 4.2019.pdf
Samo za stan sam pogriješio, mislio sam da je 90 a ustvari je 80 KM.
- diablobih
#85934 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mah ko ne potpise ugovor kada vec uzima uslugu?
- Tesla Edison
#85935 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ih itekako. Ima osoba koje će radiju ženu, mater i oca dati a neće potpis na ugovor sa minimalnim trajanjem. Svakakvih ljudi ima.diablobih wrote:Mah ko ne potpise ugovor kada vec uzima uslugu?
Njihova obavijest je nedorečena i zato sam mislio da se na ovo odnosi dok nisi objavio Opšte uslove. Možda na kraju i budem u pravu, Semirsar zna najbolje kako se mijenjaju Opšti uslovi i obavijesti kada skontaju da su se zeznuli. Obavijest o SK 4K je najbolji primjer toga.
- Benq
#85936 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fazon je u tome sto je kakaljin pisao u vezi prikljucne takse za EON BOX, koja je prije iznosila 80KM a sada je 40KM, a ti si pisao u vezi prikljucne takse za KKS i tu je doslo do nesporazuma.TESLA_EDISON wrote: Ih itekako. Ima osoba koje će radiju ženu, mater i oca dati a neće potpis na ugovor sa minimalnim trajanjem. Svakakvih ljudi ima.
Njihova obavijest je nedorečena i zato sam mislio da se na ovo odnosi dok nisi objavio Opšte uslove. Možda na kraju i budem u pravu, Semirsar zna najbolje kako se mijenjaju Opšti uslovi i obavijesti kada skontaju da su se zeznuli. Obavijest o SK 4K je najbolji primjer toga.
- Tesla Edison
#85937 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma oni su se pogrešno izrazili.Benq wrote:Fazon je u tome sto je kakaljin pisao u vezi prikljucne takse za EON BOX, koja je prije iznosila 80KM a sada je 40KM, a ti si pisao u vezi prikljucne takse za KKS i tu je doslo do nesporazuma.TESLA_EDISON wrote: Ih itekako. Ima osoba koje će radiju ženu, mater i oca dati a neće potpis na ugovor sa minimalnim trajanjem. Svakakvih ljudi ima.
- Benq
#85938 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i ne bas, jer je to napisano bas u okviru EON Box-a:TESLA_EDISON wrote: Ma oni su se pogrešno izrazili.

A ako kliknes na "Naruci van Telemach mreze", doceka te ovo:

- plagijator1975
#85939 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@TelemachBenq wrote:Pa i ne bas, jer je to napisano bas u okviru EON Box-a:TESLA_EDISON wrote: Ma oni su se pogrešno izrazili.
Dajte i nama starim lojalnim korisnicima mogućnost dodatnog EON boxa za 40 rakama bez mjesečne rente
- BaDa
#85940 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i ja bih na to pristaoplagijator1975 wrote:@TelemachBenq wrote:Pa i ne bas, jer je to napisano bas u okviru EON Box-a:TESLA_EDISON wrote: Ma oni su se pogrešno izrazili.
Dajte i nama starim lojalnim korisnicima mogućnost dodatnog EON boxa za 40 rakama bez mjesečne rente
-
DON_eARL
#85941 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa već jedan daju besplatno i bez priključne takse u Full i Premium paketima, samo su ovim korisnicima van mreže približno ujednačili cijenu, jer su oni svakako morali i rentu da plaćaju 5KM na cijenu paketa. 
- REDDEVILS
#85942 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesam i ja požurio s priključkom na Eon Full TV van Telemach mreže a mogao sam malo sačekati i dobio bih dodatni Eon box, a sad samo imam Eon smart TV aplikacijuBenq wrote:Pa i ne bas, jer je to napisano bas u okviru EON Box-a:TESLA_EDISON wrote: Ma oni su se pogrešno izrazili.
Ps
Dali mogu sad uzeti Eon dodatni box po cijeni od 40 KM a da neplacam mjesečnu rentu od 5 KM
- plagijator1975
#85943 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa šta ću od jednog kada mi trebaju tri, odem u spavaću da legnem malo uz tv kad tamo nema unazad na kanalima koje inače gledam, a i daljinski mi već nepoznat, jbg navukao se na EONDON_eARL wrote:Pa već jedan daju besplatno i bez priključne takse u Full i Premium paketima, samo su ovim korisnicima van mreže približno ujednačili cijenu, jer su oni svakako morali i rentu da plaćaju 5KM na cijenu paketa.
- Benq
#85944 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za tu informaciju se obrati Telemachu u PPREDDEVILS wrote: Jesam i ja požurio s priključkom na Eon Full TV van Telemach mreže a mogao sam malo sačekati i dobio bih dodatni Eon box, a sad samo imam Eon smart TV aplikaciju![]()
Ps
Dali mogu sad uzeti Eon dodatni box po cijeni od 40 KM a da neplacam mjesečnu rentu od 5 KM
- Benq
#85945 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To sada @REDDEVILS-a i interesuje, moze li naknadno doplatiti za EON BOX 40KM jer on EON-u pristupa van Telemach mreze.DON_eARL wrote:Pa već jedan daju besplatno i bez priključne takse u Full i Premium paketima, samo su ovim korisnicima van mreže približno ujednačili cijenu, jer su oni svakako morali i rentu da plaćaju 5KM na cijenu paketa.
- REDDEVILS
#85946 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Benq wrote:Za tu informaciju se obrati Telemachu u PPREDDEVILS wrote: Jesam i ja požurio s priključkom na Eon Full TV van Telemach mreže a mogao sam malo sačekati i dobio bih dodatni Eon box, a sad samo imam Eon smart TV aplikaciju![]()
Ps
Dali mogu sad uzeti Eon dodatni box po cijeni od 40 KM a da neplacam mjesečnu rentu od 5 KM. Ko je znao sta sve oni spremaju i kakve ce nove akcije biti..
Veoma sam zadovoljan sa uslugom i EON Smart TV Aplikacija radi perfektno na BHT mreži
-
goran387
#85947 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Problem je što ne možeš van Telemach mreže imati i eon box i smart tv aplikaciju zajedno nego ili jedno ili drugo. Ja sam htio aktivirati pa da se riješim total kuće ( trebaju mi dva priključka ) ali na stranici kad ideš naručiti možeš samo izabrati ili box ili smart Tv aplikaciju .REDDEVILS wrote:Jesam i ja požurio s priključkom na Eon Full TV van Telemach mreže a mogao sam malo sačekati i dobio bih dodatni Eon box, a sad samo imam Eon smart TV aplikacijuBenq wrote:Pa i ne bas, jer je to napisano bas u okviru EON Box-a:TESLA_EDISON wrote: Ma oni su se pogrešno izrazili.
![]()
Ps
- crnivrag
#85948 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Čudno je napisano, ali može i EON box i smart app, samo što ima opcija da gledaš bez box-a i uz box, ali onda plaćaš priključnu taksu za box, međutim i dalje imaš i box i smart app u paketu.goran387 wrote:
Problem je što ne možeš van Telemach mreže imati i eon box i smart tv aplikaciju zajedno nego ili jedno ili drugo. Ja sam htio aktivirati pa da se riješim total kuće ( trebaju mi dva priključka ) ali na stranici kad ideš naručiti možeš samo izabrati ili box ili smart Tv aplikaciju .
- REDDEVILS
#85949 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Platio bih ja prikljucnu taxu od 40 KM za Eon box ali da neplacam rentu od 5KMcrnivrag wrote:Čudno je napisano, ali može i EON box i smart app, samo što ima opcija da gledaš bez box-a i uz box, ali onda plaćaš priključnu taksu za box, međutim i dalje imaš i box i smart app u paketu.goran387 wrote:
Problem je što ne možeš van Telemach mreže imati i eon box i smart tv aplikaciju zajedno nego ili jedno ili drugo. Ja sam htio aktivirati pa da se riješim total kuće ( trebaju mi dva priključka ) ali na stranici kad ideš naručiti možeš samo izabrati ili box ili smart Tv aplikaciju .
PS
Eon box bih koristio u dnevnom boravku, a Eon Smart TV Aplikaciju koristim u spavacoj sobi
- Telemach
#85950 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ukoliko se nalazite na području gdje ima urađena Telemach mreža, možete se odlučiti za jedan od paketa usluga, gdje je već uključen najam EON Smart box-a.REDDEVILS » 11 minutes ago
crnivrag wrote:
goran387 wrote:
Čudno je napisano, ali može i EON box i smart app, samo što ima opcija da gledaš bez box-a i uz box, ali onda plaćaš priključnu taksu za box, međutim i dalje imaš i box i smart app u paketu.
Platio bih ja prikljucnu taxu od 40 KM za Eon box ali da neplacam rentu od 5KM
PS
Eon box bih koristio u dnevnom boravku, a Eon Smart TV Aplikaciju koristim u spavacoj sobi