Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
corei3
#85901 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://ibb.co/FKKb0hf
OD 80/6 IMAM OVO. I DALJE ME RADI VRACANJE UNAZAD
- Telemach
#85902 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo corei3,corei3 wrote:https://ibb.co/FKKb0hf
Vaše podatke smo proslijedili kolegama koji će provjeriti uslugu pogledaj propušteno.
Zamolićemo Vas da brzinu izmjerite direktno s modema i dostavite nam rezultate mjerenja.
-
l33t
#85903 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne pika ti se wificorei3 wrote:https://ibb.co/FKKb0hf
edit: moram i konstruktivnu kritiku napisati
sta je fazon u reklamiranju " svih pink kanala " kad su isti jedva u SD rezoluciji. Imao sam bolju sliku kad sam TV Fatao preko riblje kosti nekad 2000te
Last edited by l33t on 24/04/2019 21:07, edited 1 time in total.
-
corei3
#85904 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo se dereml33t wrote:ne pika ti se wificorei3 wrote:https://ibb.co/FKKb0hf
OD 80/6 IMAM OVO. I DALJE ME RADI VRACANJE UNAZADi caps ti ostao upaljen probaj ugasit, bice brzi net
-
l33t
#85905 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nema potrebe, odgovori telemah brzo na forumu. nekad se zatrpa post al to je vise zbog toga sto forumasi spamajucorei3 wrote: Ovo se derem
-
corei3
#85906 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Al fakat mi ne radi vracanje unazad. Vec drugi put samo od sebe stane, posive mi sve linije ,nemma plavih. Resetovao telemach 2 puta i nista. Kod mene sve uredno spojeno, samo prestalo
- Maharadza
#85907 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imao isti problem preksinoć, tako da je jučer odmah došao tehničar i promijenio sve splittere i konektore tako da sada fercera i vraćanje (i slika mi je bila užasna na većini kanala, kockanje i sl.) a evo večeras novi problemi i sa internet konekcijom...DL užas 3-4mbps dok je UL manje-više ok.corei3 wrote:Al fakat mi ne radi vracanje unazad. Vec drugi put samo od sebe stane, posive mi sve linije ,nemma plavih. Resetovao telemach 2 puta i nista. Kod mene sve uredno spojeno, samo prestalo
-
rizibizi
#85908 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dragi i fini @Telemach ja ne znam jesam li ja najgori od sve djece pa me je zapao prvo box koji se sam resetuje i baguje na svaki pritisak dugmeta na daljinskom manje vise.Taman kad se rjesio taj poznati problem sad ne mogu pola stvari iz videoteke da gledam sa raznim greskama.Opet je to poznati problem i opet kolege rade na rjesavanju.Generalno dajem sasvim solidnu cifru mjesecno da me ne interesuju poznati i nepoznati problemi.Jos manje me interesuje sto je i "kod vas" ista greska,ne placam uslugu da bi radila kod vas a ne kod mene.Ova se prica razvukla na dobrih skoro 2 mjeseca i nikom nista prijavljivao ne prijavljivao problem nista se ne desava. Ljubazno vas molim ili da rjesite problem ili da u najboljem slucaju ponudite neki manji paket jer ne vidim svrhu placati premium paket za uslugu sa svim poznatim i nepoznatim problemima i tehnicku podrsku na nivou sadake.
- typeOnegative
#85909 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taj box definitivno nije ispravan. Telemach zamjenite čovjeku box
-
zippoo87
#85910 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zahvaljujem na odgovoruTelemach wrote:Zdravo zippoo87,zippoo87 wrote:da li neko ima pri ruci spisak razlike kanala izmedju START i OSNOVNOG paketa ?
prelaskom na eon light duo sa duo net grande gubim haman nekih 30ak kanala,pa me zanima koji su a da ne trazim pojedinacno
btw.ne sjecam se da mi je ko od ovih iz call centra sto nam nude kule i gradove rekao za ovo,svi spominju brzi net,pink i arene gratis kao
a mislim da mi je jedna sto me zvala spominjala i rekla da ostaju isti kanali a sada vidim da idem na slabiji paket kanala nego sam imao sada
Prelaskom na EON paket možete samo dobiti
Poslali smo Vam pp.
-
zdruzdjo
#85911 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi ba sta je ovo sa tv1000?
Sedmica "ucimo slovenacki kroz titlove".
inglorious bastards titlovi na slovenackom. Gledao sam u settings na titlovi, nema slovenacki nigdje da je oznacen.
Sedmica "ucimo slovenacki kroz titlove".
inglorious bastards titlovi na slovenackom. Gledao sam u settings na titlovi, nema slovenacki nigdje da je oznacen.
-
DON_eARL
#85912 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U istoj sam situaciji druže, rata i režije kad se plate razvlači se do kraja mjeseca.dadoka84 wrote: Iz iskustva, nemam insajderske informacije
Ja se protiv poskupljenja borim skromno u krugu porodice. Pored stambenog kredita ipak je potrebno "balansiranje" sa troškovima da bi se moglo normalno živjeti.
Ljudi ne obraćaju pažnju na cijene raznoraznih osnovnih namirnica, koje izvlače puno više novca iz budžeta od preplate za, slobodno ću reći, luksuz u vidu TV i NET.
Uzme mi teta u samoposluzi za mjesec na kusuru više od poskupljenja koje se desilo. Možeš naći milion primjera gdje se neprimjetno potroši 20-30kf po transakciji/proizvodu jer prilikom kupovine uglavnom kupiš i nešto realno nepotrebno. Veća marža, brend se naplati skuplje i sl.
Instaliraj aplikaciju za praćenje troškova, unesi stavke svakog računa, namirnice, troška... Nakon mjesec dana provjeri gdje si šta potrošio, pa će ti biti jasno koliko novca nestane bezveze.
Ništa tebi lično, upućeno svima koji se žale, a nisu otkazali uslugu dok su mogli. Bila mogućnost, ima konkurencija, izvagaš ponude i odlučiš kome ćeš i koliko plaćati. Pristali smo na ove uslove, besmisleno je oko toga više pričati i nagađati hoće li biti bolje ili gore.
- dadoka84
#85913 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam imao wake up kad mi je račun za telemach došao na 70KM mjesečno... a s obzirom koliko koristim ostale usluge sem neta nikako mi to nije odgovaralo. Uzeo manji paket, smanjio iznos računa na 45KM i to mi je ok. Najviše mi para izvlači ishrana po restoranima sa ženom poslije posla i vikendom. Dođeš umoran sa posla pa još moraš kuhati pa na trening... Mada u zadnje vrijeme i tu stavku dovodimo u red i razlika se osjeti.
- Mirzareli
#85914 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Katastrofa uskoro stiže novi poskupljenje 
- Maharadza
#85915 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ovaj unifi je postao karina obična, spojim se radi par min. i samo nestane i piše 'obtaining IP address' i tako u krug...(bukvalno sam 3m od modema/wifi rutera) 
- diablobih
#85916 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj mirzareli je totalni bot. Ja ne znam kako dosad nije banovan.
-
kakaljin
#85917 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Niko ne komentarise da su na EON TV pakete uveli da se dobije eon box na koristenje i da se samo plati 50% prikljucne takse tj 40 KM umjesto 80 KM
https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi
-
corei3
#85918 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezukakaljin wrote:Niko ne komentarise da su na EON TV pakete uveli da se dobije eon box na koristenje i da se samo plati 50% prikljucne takse tj 40 KM umjesto 80 KM
A priključna taksa je konkretno šta?
Neki trošak što ti skopčaju uslugu i vežu te ugovorom.
-
kakaljin
#85919 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
corei3 wrote:EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezukakaljin wrote:Niko ne komentarise da su na EON TV pakete uveli da se dobije eon box na koristenje i da se samo plati 50% prikljucne takse tj 40 KM umjesto 80 KM
Pa to su naplacivali 80 KM, sto skopcaju, sada daju sa 50% popusta, a uskoro ce i to ukinuti
Boldirano, da oni to tako vide
U premium paketu bi i to trebali ukinuti
- Tesla Edison
#85920 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakaljin wrote:corei3 wrote:EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezukakaljin wrote:Niko ne komentarise da su na EON TV pakete uveli da se dobije eon box na koristenje i da se samo plati 50% prikljucne takse tj 40 KM umjesto 80 KM
Pa to su naplacivali 80 KM, sto skopcaju, sada daju sa 50% popusta, a uskoro ce i to ukinuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boldirano, da oni to tako vide
U premium paketu bi i to trebali ukinuti
Odvojene su stavke EON BOX-a koji je besplatan i priključak koji se plaća 50%. Koliko vidim ovdje se misli na priključnu taksu KKS-a. Kuća je 180 KM a stan 90KM. Prije je to bilo gratis uz potpis ugovora a izgleda da se sada to naplaćuje 50 %. Dakle kuća 90KM a stan 45KM.EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezu
-
kakaljin
#85921 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TESLA_EDISON wrote:Odvojene su stavke EON BOX-a koji je besplatan i priključak koji se plaća 50%. Koliko vidim ovdje se misli na priključnu taksu KKS-a. Kuća je 180 KM a stan 90KM. Prije je to bilo gratis uz potpis ugovora a izgleda da se sada to naplaćuje 50 %. Dakle kuća 90KM a stan 45KM.EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezu
Ne nego je prikljucna taksa na box bila 80 sada je 40, dodatno na sve.
- Tesla Edison
#85922 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne piše da je za dodatni box već eksplicitno navedena priključna taksa. Mislim da griješiš.kakaljin wrote:TESLA_EDISON wrote:Odvojene su stavke EON BOX-a koji je besplatan i priključak koji se plaća 50%. Koliko vidim ovdje se misli na priključnu taksu KKS-a. Kuća je 180 KM a stan 90KM. Prije je to bilo gratis uz potpis ugovora a izgleda da se sada to naplaćuje 50 %. Dakle kuća 90KM a stan 45KM.EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezu
Ne nego je prikljucna taksa na box bila 80 sada je 40, dodatno na sve.
- Benq
#85923 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve pise, samo treba procitati (uslovi koristenja akcije) https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi :TESLA_EDISON wrote:Ne piše da je za dodatni box već eksplicitno navedena priključna taksa. Mislim da griješiš.kakaljin wrote: Ne nego je prikljucna taksa na box bila 80 sada je 40, dodatno na sve.
EON TV PAKETI 9,90 KM PRVIH 6 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji se opredijele na korištenje EON LIGHT TV, EON FULL TV i EON PREMIUM TV paketa uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca, tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 9,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket, te će prva 24 mjeseca promotivno gledati Arena Sport SD i PINK paket ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio EON TV paketa za kojeg se odluče. Za EON Full i EON Premium TV pakete akcijska cijena klix takse za EON Smart Box iznosi 40,00 KM, a korisnik je oslobođen plaćanja rente za uređaj tokom trajanja ugovorne obaveze. Za korisnike EON Light paketa jednokratna priključna taksa za EON Smart Box iznosi 80,00 KM, a renta za uređaj je 5,00 KM mjesečno.
- vkmiro
#85924 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Malo cu biti sarkastican, ali oni uvjek poskupe uslugu kada penzioneri dobiju onih 10KM povišice.Tako i sada od aprila 
Ali zaboravljaju da penzs prohoda par kilometara u drugu radnju dje mu je neki artikal jeftiniji za 0,10 feninga.
Tako ce i sada, prošetat do BH telekoma, TXTV-a i dr........
Ukinuli ste Srbije, nek neka budala ukine i HRT-ove, onda gledajte:Jablanice,Kakanj,Visoko i dr.
Ali zaboravljaju da penzs prohoda par kilometara u drugu radnju dje mu je neki artikal jeftiniji za 0,10 feninga.
Tako ce i sada, prošetat do BH telekoma, TXTV-a i dr........
Ukinuli ste Srbije, nek neka budala ukine i HRT-ove, onda gledajte:Jablanice,Kakanj,Visoko i dr.
- diablobih
#85925 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar nisu prikljucne takse besplatne?