Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Benq

#85776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

blinker13 wrote: Znam da je bilo priče i da je dozvoljena samo jedna registracija za smart TV, ali na portalu mi uz ikonicu TV-a stoji 1/2, zato i pitam.
1/2 stoji zbog EON Boxa, kad bi sad pokusao da registrujes Smart TV aplikaciju na jos jedan TV, dobio bi poruku da je registrovan maksimalan broj uredjaja.

Kod mene npr stoji 1/3 jer imam dva eon boxa i jednu smart tv aplikaciju:

Image
blinker13

#85777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by blinker13 »

Benq wrote:
blinker13 wrote: Znam da je bilo priče i da je dozvoljena samo jedna registracija za smart TV, ali na portalu mi uz ikonicu TV-a stoji 1/2, zato i pitam.
1/2 stoji zbog EON Boxa, kad bi sad pokusao da registrujes Smart TV aplikaciju na jos jedan TV, dobio bi poruku da je registrovan maksimalan broj uredjaja.

Kod mene npr stoji 1/3 jer imam dva eon boxa i jednu smart tv aplikaciju:

Image
Sve jasno, hvala! Je li iko uspio pristupiti portalu browserom na Chromiumu, znam da je davno bilo problema s tim? Imam neki stari netbook koji bih htio iskoristiti na pametan način, pa mi se ovo baš učinilo kao dobra ideja...
Benq

#85778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

blinker13 wrote: Sve jasno, hvala! Je li iko uspio pristupiti portalu browserom na Chromiumu, znam da je davno bilo problema s tim? Imam neki stari netbook koji bih htio iskoristiti na pametan način, pa mi se ovo baš učinilo kao dobra ideja...
Iskreno, ne znam. Slobodno probaj, ako i ne mogne, imas mogucnost brisanja dva uredjaja mjesecno :thumbup:
blinker13

#85779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by blinker13 »

Benq wrote:
blinker13 wrote: Sve jasno, hvala! Je li iko uspio pristupiti portalu browserom na Chromiumu, znam da je davno bilo problema s tim? Imam neki stari netbook koji bih htio iskoristiti na pametan način, pa mi se ovo baš učinilo kao dobra ideja...
Iskreno, ne znam. Slobodno probaj, ako i ne mogne, imas mogucnost brisanja dva uredjaja mjesecno :thumbup:
Svakako hvala na pomoći, a čim probam postaviću info i na forumu, možda još nekome to bude zanimljivo, pozz svima...
Benq

#85780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

blinker13 wrote: Svakako hvala na pomoći, a čim probam postaviću info i na forumu, možda još nekome to bude zanimljivo, pozz svima...
Nema na cemu. Svakako baci feedback :thumbup:
Telemach

#85781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dječak sa šibicama » Today, 3:01 pm

Da ne zovem, pa cu ovdje pitati, na ugovoru sam paket Trio Grande Family, zelim preci na EON recimo EON Full Duo, telefon tj fiksni mi vise ne treba...

Moram li cekati da mi istekne ovaj ugovor u junu sljedece godine ili to moze i ranije da se obavi?

I dobijam li neke benefite potpisom novog ugovora, jos da pitam?
Ne morate čekati da Vam istekne Ugovor, ukoliko ste zainteresovani, javite nam se u inbox.
Telemach

#85782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

blinker13 » Today, 2:50 pm

Najprije da konačno i ja pohvalim Telemach, jer sam nakon više od tri godine odbijanja poziva za prelazak na novi paket usluga (preskočio sam čitavu epohu Duo i Trio paketa), konačno primio poziv od osobe koja je shvatila šta sam koristio od HS-ovih usluga i šta sam želio imati u konačnici od Telemacha. Uzeo sam EON Full Duo i prilično sam zadovoljan kvalitetom usluge, a posebno smart TV aplikacijom, mislim da je to najkvalitetniji pojedinačni element u cijelom paketu.

@Telemach, imam pitanje i molbu za provjeru:

1. Znam da je postojalo ograničenje za broj registrovanih smart tv i Android uređaja (mislim da je bilo nešto kao 1/2 za smart TV i 3/5 za android aplikaciju), pa bih zamolio za preciznije informacije u vezi s ovim.
2. Od juče, a i danas je ista stvar, mi je slika na Nickelodeonu (134) pikselizirana i negledljiva preko EON boxa, dok mi preko CAM modula sve radi bez problema. Da li su prijavljeni problemi u vezi s ovim ili je samo do mene?

Hvala...
Vidimo da ste dobili precizne informacije za prvi upit :)
Ukoliko imate i dalje poteškoće sa kavalitetom slike, pozovite nas na 1360.
sto_mu_gromova

#85783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sto_mu_gromova »

Pozdrav svima. Priključili su mi onu karticu c modul, dobije se po cijeni kablovske. Trenutno su svi kanali otključani, a rekli su da treba oko 130, je li to nešto promotivno ? Malo mi je konfuzna stranica, ne mogu naći spisak kanala koji me sleduju
crnivrag

#85784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

sto_mu_gromova wrote:Pozdrav svima. Priključili su mi onu karticu c modul, dobije se po cijeni kablovske. Trenutno su svi kanali otključani, a rekli su da treba oko 130, je li to nešto promotivno ? Malo mi je konfuzna stranica, ne mogu naći spisak kanala koji me sleduju
Mjesec dana imaš sve kanale promotivno, a onda ostaju samo kanali iz Start paketa.
sto_mu_gromova

#85785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sto_mu_gromova »

crnivrag wrote:
sto_mu_gromova wrote:Pozdrav svima. Priključili su mi onu karticu c modul, dobije se po cijeni kablovske. Trenutno su svi kanali otključani, a rekli su da treba oko 130, je li to nešto promotivno ? Malo mi je konfuzna stranica, ne mogu naći spisak kanala koji me sleduju
Mjesec dana imaš sve kanale promotivno, a onda ostaju samo kanali iz Start paketa.
Hvala. Možda me zaborave isključiti nakon mjesec :D
Možes li postaviti link start paketa?
MTV

#85786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Od septembra starta Imperia TV.

Image

Image
crnivrag

#85787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

sto_mu_gromova wrote:
Imaćeš sve ove kanale sa liste, osim kanala N1 HR HD i N1 SR HD koji su ekskluzivno dio EON ponude:

https://telemach.ba/eon-tv/programska-shema
sto_mu_gromova

#85788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sto_mu_gromova »

crnivrag wrote:
sto_mu_gromova wrote:
Imaćeš sve ove kanale sa liste, osim kanala N1 HR HD i N1 SR HD koji su ekskluzivno dio EON ponude:

https://telemach.ba/eon-tv/programska-shema
Hvala. :thumbup:
fusion_ba

#85789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

MTV wrote:Od septembra starta Imperia TV.
samo nam jos to treba pored IDJ i ostalih muzickih trash televizija :roll:
cincilator2012

#85790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

fusion_ba wrote:
MTV wrote:Od septembra starta Imperia TV.
samo nam jos to treba pored IDJ i ostalih muzickih trash televizija :roll:
Inace je "jagma" bila za taj kanal. Sta reci, "unaprjedjenju" se ne treba gledati u zube :-)
channel10

#85791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Dokad cemo imati ove VOD-ove free?
crnivrag

#85792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

channel10 wrote:Dokad cemo imati ove VOD-ove free?
Otkud ti free VOD-ovi?
diablobih

#85793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Nemojte, mrsko mi praviti listu, ne zelim da naidjem ni slucajno na one glave sa ofarbanim bradama.
typeOnegative

#85794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

Jos kad budu najave za program u stilu " zbog velikog interesa korisnika ... " pucat ću si u koljeno

Još jedno smeće u nizu kojeg niko nije tražio nit će ko gledat. Telemach me btw počeo opasno iritirat ovim vrijeđanjem inteligencije i svojim poslovnim odlukama. Izgleda ce ovi novi vlasnici razjebat sve pozitivno i dobro što se uradilo u prijašnjem periodu. Tu su samo da kupe kajmak a svako daljnje ulaganje slabo kako se meni čini.
channel10

#85795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

crnivrag wrote:
Otkud ti free VOD-ovi?
Pa kad otvorim mojtelemach, izbaci mi da u paketu imam AXN now, top svod, wavoom, picaboo i minimax SVOD. Onda i epic drama SVOD. Eh sad jel to normalno za TGP, ne znam, ali se nesto ne sjecam da je sve to pisalo nekad na stranici.
Mehemed
Vozim: automobil

#85796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Nisu free, već su jednostavno sadržani u paketu.
l33t

#85797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Shisha TV, Jesen 2019 :run:
MTV

#85798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ali na instagramu medju komentarima nema kojeg operatera nema.
SBB, Telemach BiH, Telemach SI, Telemach CG, Total TV, nettvplus, mts, mtel BH, mtel CG, mtel Austria, BH telekom, HTeronet, TXTV, Eltakabel, blic net, Logosoft, mediasky Zivince, EGE Kablovska, neon televizija, Hrvatski Telekom, A1 Hrvatska, Optima telekom, Iskon, Crnogorski Telekom, supernova, vip mk, tedvanet (Slovenski), Telekom Slovenije...
Mozda mi je bilo lakse navest operatera kojeg nema medju komentarima.

Tako da je ipak trazen kanal.

Ici ce "u suradnji sa jednom od vodecih medijskih grupacija u regiji".
Image
Image
crnivrag

#85799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote: Ici ce "u suradnji sa jednom od vodecih medijskih grupacija u regiji".
Ako je tako, onda su sigurno sklopili deal sa IDJ-em, i zbog toga bi mogao lako da uleti u shemu operatera United Grupe :-)
MTV

#85800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:
MTV wrote: Ici ce "u suradnji sa jednom od vodecih medijskih grupacija u regiji".
Ako je tako, onda su sigurno sklopili deal sa IDJ-em, i zbog toga bi mogao lako da uleti u shemu operatera United Grupe :-)
Znacemo za 5 mjeseci.
Locked