u pravu si, nisam je ja otvorio 5 godina, zato je majstor otvarao svaki vikendcitroen xm wrote:Nema veze koliko košta da košta, popraviš i hajmo dalje. Svi bi da budu kao vozači Golfa pa da 5 godina haubu ne otvore, e pa ne može jaro.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
quarterback
#8576 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
zdruzdjo
#8577 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:ne bih bas rekao...rijesio sam tih stopki jedno 30...istopi se konektor i one nozice unutra....na nekim je bilo i letovanja....zdruzdjo wrote: A kvar se rijesi za bukvalno 1km koliko kosta tabla smrgl papira.
Hmmmm
Ja sam imao na 3 auta do sada taj problem. prva ascona, druga ascona i peugeot 205
Sva tri puta sam rjesio na taj nacin.
A i letovanje nije nuklearna fizika.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8578 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sam na punta konkretno mislio,i na grande puntu je isti problem...nije nuklearna fizika,al na tom sranju od punta 2 dok odvrnes stopku volja te prodje da bilo sta radis....zdruzdjo wrote: Hmmmm
Ja sam imao na 3 auta do sada taj problem. prva ascona, druga ascona i peugeot 205
Sva tri puta sam rjesio na taj nacin.
A i letovanje nije nuklearna fizika.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8579 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mojne sad suplje nisi alfu vozio vec golfaquarterback wrote: zato je majstor otvarao svaki vikend
-
quarterback
#8580 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
grijača mi mojih - svake sedmice je pred kraj boravka kod mene bio kod majstorabitanga_sa_otesa wrote:mojne sad suplje nisi alfu vozio vec golfaquarterback wrote: zato je majstor otvarao svaki vikend![]()
![]()
sve je to cener, dva, tri ali jarane svaki vikend sam provodio tamo
-
zdruzdjo
#8581 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
AAAAAaaaaa sad priznajes.quarterback wrote: grijača mi mojih - svake sedmice je pred kraj boravka kod mene bio kod majstora
a u vrijeme news grupa da ti je neko nokte cupao ne bi rekao da te handri famozni D2
-
quarterback
#8582 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote:AAAAAaaaaa sad priznajes.quarterback wrote: grijača mi mojih - svake sedmice je pred kraj boravka kod mene bio kod majstora
a u vrijeme news grupa da ti je neko nokte cupao ne bi rekao da te handri famozni D2
-
Nepass
#8583 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo za duga, ja tek polozio i dao mi dedo g2 da provozam. Prva voznja nakon polaganja. I tako obisao krug po gradu, svi mi blicali a kod mene duga upaljena, samo nije ona lampica plava radila i nisam skontao. Tek kad sam dosao govore mi nisi valjda svo vrijeme sa dugim vozio 
Mislim da se citavoj porodici stucalo dok sam obisao krug
Jos kad se doda guzeljanje 40km/h i strah da ne udarim auto
Sta cu neiskustvo, trema, radost
Mislim da se citavoj porodici stucalo dok sam obisao krug
Jos kad se doda guzeljanje 40km/h i strah da ne udarim auto
Sta cu neiskustvo, trema, radost
-
direstraits0078
#8584 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozim jutros na tempomatu autocestom 136 km/h, prođem neku gospoju s đozlama tipa dno od tegle, za 2 km ona mene pretekne i uspori opet. Ponovo je pretekao, za 3 km opet ona iza i pretiče. I tako 3 puta.
Svraćam na pumpu par kn nakon što sam je pretekao po treći put, kad eto i nje. Ja put hale, ona za mnom.
Srećom, utrefi u žeMsku halu.
Ne kontam kako ljudi nemaju osjećaj za brzinu.
Svraćam na pumpu par kn nakon što sam je pretekao po treći put, kad eto i nje. Ja put hale, ona za mnom.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#8585 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
"Ja put hale, ona za mnom." 
-
direstraits0078
#8586 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kontam neš vala prije mene u halu makar trčao.Leon16v wrote:"Ja put hale, ona za mnom."
- Bakir1
#8587 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pobjegao si 
-
direstraits0078
#8588 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pretekao je kroz boks. 
- Filter
#8589 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
direstraits0078 wrote:Vozim jutros na tempomatu autocestom 136 km/h, prođem neku gospoju s đozlama tipa dno od tegle, za 2 km ona mene pretekne i uspori opet. Ponovo je pretekao, za 3 km opet ona iza i pretiče. I tako 3 puta.![]()
Svraćam na pumpu par kn nakon što sam je pretekao po treći put, kad eto i nje. Ja put hale, ona za mnom.Srećom, utrefi u žeMsku halu.
![]()
-
zdruzdjo
#8590 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Love is in the air.....direstraits0078 wrote:Vozim jutros na tempomatu autocestom 136 km/h, prođem neku gospoju s đozlama tipa dno od tegle, za 2 km ona mene pretekne i uspori opet. Ponovo je pretekao, za 3 km opet ona iza i pretiče. I tako 3 puta. [emoji38]
Svraćam na pumpu par kn nakon što sam je pretekao po treći put, kad eto i nje. Ja put hale, ona za mnom.Srećom, utrefi u žeMsku halu.
![]()
Ja pricam. Romantika ljudi. Nema se vremena staromodnim šemama pa može i na tockovima. Trebao si se poravnati pored nje u lijevoj, svirnuti, otvoriti prozor i dobaciti: how 'r you doin'?
To bi ljubav frštala ko vatromet. Mozda bi i skrenula u kakav motel usput.
Eeeeeee bas ste ko kamenje.
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
-
direstraits0078
#8591 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kanda je magnet neki jak u gepeku, pa kad pretekneš neki auto odmah ga počneš privlačiti za sobom. Moram provjeriti da mi nije karambolka zadnja neodijumska. 
-
direstraits0078
#8592 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
More, maaaaaarš. Staro kljuse, bijele mačke ne vidi, sebi je kući vodi.zdruzdjo wrote:Love is in the air.....direstraits0078 wrote:Vozim jutros na tempomatu autocestom 136 km/h, prođem neku gospoju s đozlama tipa dno od tegle, za 2 km ona mene pretekne i uspori opet. Ponovo je pretekao, za 3 km opet ona iza i pretiče. I tako 3 puta. [emoji38]
![]()
Ja pricam. Romantika ljudi. Nema se vremena staromodnim šemama pa može i na tockovima. Trebao si se poravnati pored nje u lijevoj, svirnuti, otvoriti prozor i dobaciti: how 'r you doin'?
To bi ljubav frštala ko vatromet. Mozda bi i skrenula u kakav motel usput.
Eeeeeee bas ste ko kamenje.
- madner
#8593 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema vise merhameta ko nekad. 
- zforumas
#8594 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uhvati firung za tobomdirestraits0078 wrote:Kanda je magnet neki jak u gepeku, pa kad pretekneš neki auto odmah ga počneš privlačiti za sobom. Moram provjeriti da mi nije karambolka zadnja neodijumska.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8595 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a zašto su ljudi kompleksaši
kad mi blinka neko ja se sklonim pa se vratim u traku
kad mi blinka neko ja se sklonim pa se vratim u traku
- skafiskafsnjak
#8596 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jos ako si prestigao Golfa nekog... ili Passata...pa jarane đeš golfa cvrku preci . Aloo baaazforumas wrote:Uhvati firung za tobomdirestraits0078 wrote:Kanda je magnet neki jak u gepeku, pa kad pretekneš neki auto odmah ga počneš privlačiti za sobom. Moram provjeriti da mi nije karambolka zadnja neodijumska.
-
direstraits0078
#8597 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jok, gospoja vozi volvo v40.
-
zdruzdjo
#8598 Re: RE: Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima ona pjesma od z.samardzica:direstraits0078 wrote: More, maaaaaarš. Staro kljuse, bijele mačke ne vidi, sebi je kući vodi.
"Zar ne znas da prava ljubav godinene broji, zar ne vidis da mi tvoja mladost lepo stoji....."
-
zigson
#8599 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bakir1 wrote:sinoc se vracam ja, i predjem preko zvijezde u Vares, i ispred mene svaki auto ide 20-30 km/h, lagano iznerviram prolazim jednog po jednog i pitam se sta sam ja Bogu zgrijesio da me dopadnu takvi ispred mene, prestignem nekog mercedesa 190 koji je bio ubjedljivo najsporiji, ulazim u okuku a izlazim u stilu wrc auta, onda sam i ja presao na rezim 20-30-40 km/h![]()
sve je dobro sto se dobro svrsi
-
direstraits0078
#8600 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uh, od TZ do KNJ sam brojao koliko automobila ima uredne svjetlosne uredjaje. Na prste obje ruke se moze izbrojati. To kod onih kod kojih se od oblaka dima moze vidjeti ima li sva poziciona, kociona i svjetla tablice. A na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni kojima su prednja svjetla ispravno podesena. Onaj svijetli po mjesecu, ceste ispred sebe ne vidi, drugi svjetli direkt u mene, vidim obrise svoje glave kad god udjem u krivinu, rendgenise me farovima. Treci svjetli jednim farom ispred sebe, drugim obasjava sumu i reklame kraj ceste.
Kuku majko. Ne zna se sta vise dimi, okolne kuce koje loze nuklearni otpad ili silni dizlasi. Stignem 2 slepera, ne moze se razaznati da li vise dime ili dizu prasinu.
Izasao iz auta, jedva do zraka dosao.
Stigao s Dubrava do Konjica za 2 sata i 5 minuta, Dacia Sandero dizel 75 KS s Dayton zimskim gumama. Preporuka za gume. Ako imate punicu koja vas maltretira a vozi.
Auto na kocenju ide u svim smjerovima, jedino nekako nece pravo. Sto je dobro ako kocite u krivini.
Ali ide fino makinja. Kad se iskljuci ono ECO dugme.

Stigao s Dubrava do Konjica za 2 sata i 5 minuta, Dacia Sandero dizel 75 KS s Dayton zimskim gumama. Preporuka za gume. Ako imate punicu koja vas maltretira a vozi.