Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ma i ta Hifa malo pomalo i skoro su stigli ostale....beMzin im je vec na 1,66....istina, jos uvijek najjeftiniji u kantonu, ali stici ce oni to
Ne znam bas, 1.59 ti je neskovic, 1.66 BP Nedzarici
Neskovic nije u kantonu al jeste u regiji....BP sam prekrizio, a eto imaju istu cijenu.
Nekako sam zadovoljan ovo dok sam sipao na Hifi, mada....ako nastave ovaj trend poskupljivanja, bice im arivederci
Tomahawk11 wrote:Ma i ta Hifa malo pomalo i skoro su stigli ostale....beMzin im je vec na 1,66....istina, jos uvijek najjeftiniji u kantonu, ali stici ce oni to
Neskovic nije u kantonu al jeste u regiji....BP sam prekrizio, a eto imaju istu cijenu.
Nekako sam zadovoljan ovo dok sam sipao na Hifi, mada....ako nastave ovaj trend poskupljivanja, bice im arivederci
slazem se ja kako sam prestao sipat na BP-u a preso na hifu zadovoljniji sam...
da li je iko dobio one clanske od BP-a
Prije ces druže dobiti na lutriti bingo, nego clansku bp-a.
Nestro na putu Semizovac - Srednje 1.61 KM (i 95ica i 98ica)
BP - Nasuo 50 kermi, kada je bila cijena 1,41 - prešao ukupno 454 kilometra (otvorene 300)
EP - 50 kermi, cijena 1,51 - prešao 483 kilometra (otvorene 200)
U Hrvatskoj padaju cijene goriva (konkretno bmb za 16 lipa, dizel 8-jucer) dok kod nas mafijasi dižu. Digli za 10 feninga, dok recimo u HR je bilo poskupljenja od nekih 5 feninga i to sve unutar zadnjih 15 dana. Kad su kod njih spustali nekih mjesec dana cijene ( 4 sedmice zaredom), kod nas su naravno cijene mirovale.
Dok se u HR cijene mijenjaju svakih sedam dana, kod nas dignu duplo vise nego u HR i onda ih zakuju sve dok cijene u svijetu padaju. Cim skoci cijena barela za 2-3 dolara, kod nas ide 5 feninga gore. O snizavanju cijena u ovoj drzavi ni ne razmisljaju.
lobi je cudna stvar, niko ne kontrolise, velike pare u igri.. potplacuju se vlade, a kamoli pojedinci...
Prodadosmo se za sitne pare, i niko ama bas niko ovdje nikad nece rijesiti te situacije.. Jedino ganjat ove jeftinije cijene tipa,.
Trenutno cijene 95
Neskovic 1.59
Nestro: 1.61
Petrol vrace 1.75
BP . 1.66
Hifa Rajlovac 1.66
EP i Ina 1.86 i 1.81
Petrol sve ostale 1.81
Nazif_Gljiva wrote:BP - Nasuo 50 kermi, kada je bila cijena 1,41 - prešao ukupno 454 kilometra (otvorene 300)
EP - 50 kermi, cijena 1,51 - prešao 483 kilometra (otvorene 200)