Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Salah ad-Din

#8576 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

Sad ce ispasti i ako dobijemo licencu da nam je Ivica sredio, e pa molim te Boze da je ne dobijemo, i onako sa ovim igrackim kadrom mozemo samo mahati usima u Evropi.

@ ganjeta
Da ne brisete postove sve bi tako i bilo, gdje je post kada sam vam na temi napisao da povlacim cestitke jer ste totalno danas razocarali i niste dostojni ove krune i cestitke!
ganjeta

#8577 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Zgembo objasnio.

http://www.youtube.com/watch?v=dBZhP_PVSak

Čuj povukao čestitke :lol: :D :thumbup: .
nosara

#8578 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Salah ad-Din wrote:Sad ce ispasti i ako dobijemo licencu da nam je Ivica sredio, e pa molim te Boze da je ne dobijemo, i onako sa ovim igrackim kadrom mozemo samo mahati usima u Evropi.

@ ganjeta
Da ne brisete postove sve bi tako i bilo, gdje je post kada sam vam na temi napisao da povlacim cestitke jer ste totalno danas razocarali i niste dostojni ove krune i cestitke!
Bas se dobro prosipas... :D Divovski... :lol:
salle_eh1986

#8579 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

ja vjerujem da bi naš drug tarpi čak volio da mu sarajevo istupi iz PL i igra zajedno sa slobodom u prvoj ligi federacije...bolje i tu nego u ligi gdje ivica sređuje ko uzima ligu, kup, ko ispada, ko ovo, ko ono...
JoeyTribbiani

#8580 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

Auu, nismo vidjeli to povlačenje čestitke. Ništa, sazovi konferenciju za štampu i povuci.
Coalman

#8581 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Coalman »

Image

Ovaj šampanjac asocira na to da su znali da će im trebati. Tik nakon tekme šampanjac...
Salah ad-Din

#8582 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

Aj ba zdravo, uzivajte u duploj kruni!
salle_eh1986

#8583 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Salah ad-Din wrote:Aj ba zdravo, uzivajte u duploj kruni!
i ti u četvrtom mjestu

zdraooo ;)
Salah ad-Din

#8584 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

salle_eh1986 wrote:
Salah ad-Din wrote:Aj ba zdravo, uzivajte u duploj kruni!
i ti u četvrtom mjestu

zdraooo ;)
Hvala ;-)
cvrčak_na_hedonizmu

#8585 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ono je povuklo čestitku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suze me obliše :lol:
salle_eh1986

#8586 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

a najjača priča kao Željo sad ima zagarantovanih 6 bodova od Leotara naredne godine
6 bodova u ligi koja će najvjerovatnije da bude skraćivana na 14 klubova, gdje će umjesto 2 zadnja da ispadnu 4
baš me zanima gdje će onda leotar da to nadoknadi, ko je njima obećao bodove :)
erik2

#8587 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by erik2 »

Salah ad-Din wrote:Sad ce ispasti i ako dobijemo licencu da nam je Ivica sredio, e pa molim te Boze da je ne dobijemo, i onako sa ovim igrackim kadrom mozemo samo mahati usima u Evropi.

@ ganjeta
Evo ja ću ti odgovoriti kao stari pitar ( išao na tekme redovno od '70 - 92, više ne idem iz zdravstvenih razloga), ne pojavljujem se na temi FC Sarajevo da me ne bi proglasili uljezom takvi kao ti, pretjeruješ i to pravo, Sloboda je sama odlučivala o svojoj sudbini, a ti si jedva dočekao "razlog" da pokušaš komšijama osporiti titulu, ne ide jbg. zaslužili su .Pitam se kako bi reagovao da je Sarajevo uzelo titulu i zijanilo ovako k'o Željo od davljenika u zadnjem kolu, bil' se stidio takve titule ? Naravno da ne bi i nemoj zajebavat'.
Salah ad-Din

#8588 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

erik2 wrote:
Evo ja ću ti odgovoriti kao stari pitar ( išao na tekme redovno od '70 - 92, više ne idem iz zdravstvenih razloga), ne pojavljujem se na temi FC Sarajevo da me ne bi proglasili uljezom takvi kao ti, pretjeruješ i to pravo, Sloboda je sama odlučivala o svojoj sudbini, a ti si jedva dočekao "razlog" da pokušaš komšijama osporiti titulu, ne ide jbg. zaslužili su .Pitam se kako bi reagovao da je Sarajevo uzelo titulu i zijanilo ovako k'o Željo od davljenika u zadnjem kolu, bil' se stidio takve titule ? Naravno da ne bi i nemoj zajebavat'.

Vise mi je pun kufer svega, de ba popustite me, imaju najjaci tim, hajde neka bude i da su zasluzili duplu, ali nemaju obraz, ali opet ponavljam sve ce ovo proci, a oni ce sutra doci u Tuzlu na gostovanje, doci ce na Kosevo, a ovo se ne zaboravlja ;)
salle_eh1986

#8589 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Salah ad-Din wrote:
erik2 wrote:

Vise mi je pun kufer svega, de ba popustite me, imaju najjaci tim, hajde neka bude i da su zasluzili duplu, ali nemaju obraz, ali opet ponavljam sve ce ovo proci, a oni ce sutra doci u Tuzlu na gostovanje, doci ce na Kosevo, a ovo se ne zaboravlja ;)
još samo malo pa ćeš opet nadoći da čestitaš titule :lol: :lol:
East_side

#8590 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by East_side »

Jako zanimljivo na forumu :roll:

Raspravlja se grupica simpatizera Željezničara sa JEDNIM simpatizerom Sarajeva :-)

I to kakvim! :oops:

Izdvojio sam jedan njegov post s teme "F.K. Sarajevo":
Salah ad-Din wrote:Osjecam se prozvanim, pa je red i da odgovorim, ne znam kakvi su odnosi u klubu, apsolutno me ne zanima, Sarajevo sam poceo pratiti prije dvije sezone, smatrao sam da sam premlad za tribine, do tada, nisam znao ni jednog igraca, a ne ko je u upravi. Sada znam samo ono sto dodjem i vidim na terenu i na tribinama, i ono sto procitam iz novina. Tako da, optuzivati mene, da ja spremam dolazak nekih ljudi koji su prije bili je totalno bezveze. Ja podrzavam upravu, za sada, ne bude li rezultata, da mi je dedo rodjeni, necu ih podrzavati!
Valjda imam pravo na to svoje misljenje i imam pravo da nekoga ne podrzim.
A vi se i dalje raspravljajte sa ovim "doraslim i zrelim" forumašem. :skoljka:
jeza u ledja

#8591 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

Mrsko mi trazit Face Palm slicicu...
East_side

#8592 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by East_side »

jeza u ledja wrote:Mrsko mi trazit Face Palm slicicu...
evo ja je nađoh za obojicu :mrgreen:

Image
LSD

#8593 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Salah ad-Din wrote:
erik2 wrote:

:lol: :lol: :lol: dobar je Salahudin :-) samo ti nastavi care kad te vec krenulo...ne daj se omesti :mrgreen:
salle_eh1986

#8594 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

meni je samo tuga vidjeti ljude u tuzli kojima je kriv velež i željo za ono što rade njihovi ljudi, iz njihovog grada
uništili su kk sloboda dita, uništili su fk slobodu...ovo drugo nisu još i nadam se i da neće ali kad se skonta da je u jednom trenutku daljni nastup slobode u PL bio pod znakom pitanja zbog dugova, pa se nekako i preko toga prešlo, onda igra kao danas i očekivanje da neko za tebe nešto uradi...

i volio bih dočekati taj dan da se prestane govoriti "naš" za slobodu, čelik, travnik, zvijezdu, želju, velež, sarajevo, i da taj epitet dobiju i široki, zrinjski, borac, leotar, slavija...ipak je ovo naša država i svi klubovi su naši, i ako ćemo ih dijeliti na naše i njihove onda smo isti kao i oni što su pokušali i još pokušavaju da ovu državu podjele baš tako kako mi dijelimo te klubove
:bih:
jeza u ledja

#8595 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

East_side wrote:
jeza u ledja wrote:Mrsko mi trazit Face Palm slicicu...
evo ja je nađoh za obojicu :mrgreen:

Image
:D :thumbup:
BHF_Manijak

#8596 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Salah ad-Din wrote:
Al' eki ovo, kakve ba veze vi imate s ovim?! :lol: :mrgreen: Glumit cete moralnu vertikalu ili?!

Al East_side je najjaci, ovo je bilo na ruke! :lol: :lol: :lol:

Image
salle_eh1986

#8597 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

navijači slobode dočekali aplauzima, navijanjem, bakljadom svoje igrače pred stadionom

ovi danas ni da potrče, da ošutaju ka golu, da bar pokušaju nešto...
ko je ovde lud???
a drugi im krivi što ovakvi igrači, uprava, stručni štab se zove sloboda...
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#8598 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by F&N »

Dobro je ovo komitet iznormalizirao. Valjda bi bilo nenormalno da su ispala dva kluba sa srpskim predznakom.
Dobro pravo, i ni malo ofirno. Mene bi bilo stid izaci na ulicu a ne pricati sutra o neko postenju o nekom sudjenju?!

Kome, cemu?!

Ocekivao sam posteno do samog kraja i zaista se nisam nadao ovome a onda me zadnjih 15 minuta danasnjeg kola razuvjerilo. Valjda ipak radi "viseg" dobra mora ispastati Sloboda. Usput boli me k.... za njima, nikad nisam gajio neke simpatije prema njima cak sta vise bili su mi uvijek odvratna ekipa, ali nije bitno vise sad to, cak i da je Leotar izbacen ovako, bilo bi jadno.
Ono kao kad kurva prica o postenju, tako ce i meni od sada izgledati svaki nastup komiteta, svaka njihova prica o postenju. Valjda moraju to istrpiti zbog reprezentacije.
Ali ja to ne bih tako radio, posteno ili nikako. Moralo se jednom laktashkom vozdu ici na noge i davati straznjice, sad se opet isto radi.
Aferim!

Nakon ovoga, komitet je za mene izgubio sav kredibilitet.
East_side

#8599 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by East_side »

BHF_Manijak wrote:
Al East_side je najjaci, ovo je bilo na ruke! :lol: :lol: :lol:

Image
:lol: :mrgreen: :thumbup:

A Salah ad-Din vam toliko ofirno sam "nalijeće na štos" da mi se sve više čini da je on zapravo jedan od vas :oops: :mrgreen:

Šalim se ja malo :wink:

Po nekim drugim temama sam zaključio da je jako fin i hairli momak što bi se reklo :thumbup:

Ali nemojte ni vi baš toliko (zlo)upotrebljavati njegovu neupućenost u opšte svrhe! :mrgreen:
leo karan

#8600 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by leo karan »

eto nadigli ste citav rezervni sastav forumasa zeljovaca da bi se obracunali s ovim malcem :D
Locked