Da stvarno... Za godinu dana mu je svaki potez izazivao masovno pljuvanje, prijetnje, šikaniranja od strane ekstremističkog krila Islamske zajednice. Stvarno mi nije jasno kako ništa nije uradio.harač wrote:![]()
![]()
![]()
hoće li neko svesti račun jel' ovaj šta postigao za svog mandata, nastranu onaj cirkus s vjeronaukom gdje smo na istom
SDP
- Sasvim_Obican
#8576 Re: SDP
- ultima_palabra
#8577 Re: SDP
Kako god... od one prve ostavke to nije bilo to. Ne može on talasati, a ostalih 9 ministara da smiruju... kantonalna vlada je čvrsto na kursu "drži vodu dok majstori odu" od prvog dana, nema tu mjesta za Suljagića.plain vanilla wrote:ili je nedostatak reakcije i podrske bio razlog ostavke?
valjda ce sad doci neki koji je cijeli rat bio u dijaspori, da mu ne zamjeraju sto je prezivio rat
i da, nadam se da se nece pokusati mijesati u svoj posao i talasati
Samo gledaj sad forumaše koji su ga pljuvali kako liju krokodilske suze
-
Holms
#8578 Re: SDP
Svi smo mi Gluha Bukovica.Alfons Kauders wrote:stochar wrote:poruka: don't mess with Zlayoglu. Resistance is futile!
- nosara
#8579 Re: SDP
plain vanilla wrote:nosara, tebi Suljagic smeta i kao ministar i kad da ostavku
mensecini da je ipak do tebe
On je ok, ali u kontekstu ove price o bivsem sdp-u trebao je otic ranije... U stvari, nije trebao ni ulazit u taj zvjerinjak... Ocigledno, nije ni on znao da su ovi prodani supci bez casti...
- stochar
#8580 Re: SDP
sto se mene tice, za ministrovanje ima mrshavu dvicu uz neprimjerno vladanje jer voli oshinut'. ono sto je cinjenica bez obzira kakav je: on je posljednja osoba u SDP-u koja se usudjivala iznijeti drugaciji stav i usprotiviti se Borgu, pardon Centrali SDP-a. farsa s metkom je presmijeshna (ako je stvarno zbog metka, onda je to ozbiljno sigurnosno pitanje i poruka svakom kretenu da metkom moze mijenjati ministre).ultima_palabra wrote:Kako god... od one prve ostavke to nije bilo to. Ne može on talasati, a ostalih 9 ministara da smiruju... kantonalna vlada je čvrsto na kursu "drži vodu dok majstori odu" od prvog dana, nema tu mjesta za Suljagića.plain vanilla wrote:ili je nedostatak reakcije i podrske bio razlog ostavke?
valjda ce sad doci neki koji je cijeli rat bio u dijaspori, da mu ne zamjeraju sto je prezivio rat
- Optimus Prime
#8581 Re: SDP
Posmatrajuci tvoju metamorfozu u zadnjih godinu dana, dosao sam do zakljucka da bi ti njegov posao prihvatio objerucke.nosara wrote:plain vanilla wrote:nosara, tebi Suljagic smeta i kao ministar i kad da ostavku
mensecini da je ipak do tebeOn je ok, ali u kontekstu ove price o bivsem sdp-u trebao je otic ranije... U stvari, nije trebao ni ulazit u taj zvjerinjak... Ocigledno, nije ni on znao da su ovi prodani supci bez casti...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8582 Re: SDP
jah, znaci svi koji nesto hoce uraditi ili da ni ne pokusavaju ili da odustanu na prvoj prepreci???nosara wrote:plain vanilla wrote:nosara, tebi Suljagic smeta i kao ministar i kad da ostavku
mensecini da je ipak do tebeOn je ok, ali u kontekstu ove price o bivsem sdp-u trebao je otic ranije... U stvari, nije trebao ni ulazit u taj zvjerinjak... Ocigledno, nije ni on znao da su ovi prodani supci bez casti...
nije trebao otici ranije, nije trebao otici ni sada..
pa bolan koliko si na forumu uvrijedio ljudi zbog SDPa, i sad ti kazes kako Suljagic nije trebao ulaziti u SDP
hajde ba Nosara, nismo djeca
- Banksy
#8583 Re: SDP
Ministar juče reče da mu prijete isti oni koji prijete i ''lideru opozicije''.Sasvim_Obican wrote:
SDP je pokleknuo pred klerikalnom mafijom.
Znači i Radončić je na meti ''klerikalne mafije''
- Optimus Prime
#8584 Re: SDP
Ja mislim da je i tebi svanulo, sa obzirom da sada imamo jednog "nasilnika" manje u vladi!!stochar wrote:sto se mene tice, za ministrovanje ima mrshavu dvicu uz neprimjerno vladanje jer voli oshinut'. ono sto je cinjenica bez obzira kakav je: on je posljednja osoba u SDP-u koja se usudjivala iznijeti drugaciji stav i usprotiviti se Borgu, pardon Centrali SDP-a. farsa s metkom je presmijeshna (ako je stvarno zbog metka, onda je to ozbiljno sigurnosno pitanje i poruka svakom kretenu da metkom moze mijenjati ministre).ultima_palabra wrote:Kako god... od one prve ostavke to nije bilo to. Ne može on talasati, a ostalih 9 ministara da smiruju... kantonalna vlada je čvrsto na kursu "drži vodu dok majstori odu" od prvog dana, nema tu mjesta za Suljagića.plain vanilla wrote:ili je nedostatak reakcije i podrske bio razlog ostavke?
- Sasvim_Obican
#8585 Re: SDP
Citirat ću : "... ako budete dirali u vjeronauku, imat ćete sarajevsko ljeto."Banksy wrote:Ministar juče reče da mu prijete isti oni koji prijete i ''lideru opozicije''.Sasvim_Obican wrote:
Znači i Radončić je na meti ''klerikalne mafije''![]()
- irvinx1
#8586 Re: SDP
E moj Suljagicu... Povlacis se pred prijetnjama ili trazis izlaz... Svejedno...
Podrska sekularnoj drzavi
Podrska sekularnoj drzavi
- Alfons Kauders
#8587 Re: SDP
haj makar smo bolji od srbijestochar wrote: sto se mene tice, za ministrovanje ima mrshavu dvicu uz neprimjerno vladanje jer voli oshinut'. ono sto je cinjenica bez obzira kakav je: on je posljednja osoba u SDP-u koja se usudjivala iznijeti drugaciji stav i usprotiviti se Borgu, pardon Centrali SDP-a. farsa s metkom je presmijeshna (ako je stvarno zbog metka, onda je to ozbiljno sigurnosno pitanje i poruka svakom kretenu da metkom moze mijenjati ministre).
tamo metkom mijenjaju premijere
ali imas pravo - losa poruka u najmanju ruku
-
disney
#8588 Re: SDP
A sta mu je drugo preostalo?! Nakon sistematskog, kontinuiranog linca sa svih strana, nepodrzavanja od strane Svojih onomad na slucaju vjeronauk, montiranog slucaja nasilja u porodici, medijske hajke... Nepodoban i za jedne i za druge. Radio svoj posao kompetentno, hrabro i sa strascu, obrazovan, posten, uvidjavan prema svojim suradnicima /brat mi je radio s njim u gradskoj upravi/, dakle znam iz prve ruke, ne zaposljava rodbinu, kume i kumove, nebrojeno puta cuh kako se zauzimao za sirotinju koja mu se direktno i indirektno obratila, svoje racune sam placa, nema ga na ekskluzivnim sijelima, direktan i otvoren... Moj Emire, nemas ti sta traziti u ovoj septickoj jami od bh politike 
- plain vanilla
#8589 Re: SDP
ako mi nije promakla vijest, jucer se samo Boljitak oglasio da osudi prijetnje Suljagicu
pa kakva je ovo drzava?
pa kakva je ovo drzava?
- nosara
#8590 Re: SDP
Mea culpa... Iz najbolje namjere, misleci da ce gadovi nesto uraditi da nam svima bude bolje...plain vanilla wrote:jah, znaci svi koji nesto hoce uraditi ili da ni ne pokusavaju ili da odustanu na prvoj prepreci???nosara wrote:plain vanilla wrote:nosara, tebi Suljagic smeta i kao ministar i kad da ostavku
nije trebao otici ranije, nije trebao otici ni sada..
pa bolan koliko si na forumu uvrijedio ljudi zbog SDPa, i sad ti kazes kako Suljagic nije trebao ulaziti u SDP![]()
hajde ba Nosara, nismo djeca
Ubijedjen sam da je i Emir mislio isto to kad je prihvatio clansku kartu...
Jedan covjek ne moze nista sam... On je bio sam i trebao je otici odmah nakon sto je to postalo ocigledno... Nije zbog toga supak, ali to je njegova losa procjena...
Da ne bi ti zbog njega povela proteste...? Uozbilji se... Ovo je dobra vijest, jer ce mnogima uci iz guzice u glavu...
- irvinx1
#8591 Re: SDP
Nemaju vremena. Ciste snijegplain vanilla wrote:ako mi nije promakla vijest, jucer se samo Boljitak oglasio da osudi prijetnje Suljagicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kakva je ovo drzava?
- Banksy
#8592 Re: SDP
Meni je bolja ova '' ... Ako do kraja ožujka 2011. ne bude formirana vlast u FBiH i na državnoj razini, ulice Tripolija bit će Disneyland u odnosu na ono što bi se moglo dogoditi ovdje''.Sasvim_Obican wrote:Citirat ću : "... ako budete dirali u vjeronauku, imat ćete sarajevsko ljeto."Banksy wrote:Ministar juče reče da mu prijete isti oni koji prijete i ''lideru opozicije''.Sasvim_Obican wrote:
Znači i Radončić je na meti ''klerikalne mafije''![]()
- Better Man
#8593 Re: SDP
Zna se glavni razlog podnošenja ostavke Suljagića, a to je nedostatak podrške, odnosno uskračivanje iste od strane njegove partije, tj. SDP-a! Žalosno je i sramotno da SDP nije u stanju da podrži svoje kadrove u konkretnim stvarima i da im konstantno podmeće nogu! Mislim da je SDP zreo za debele rekonstrukcije i da sa ćela istog odu Lagumdžija i njegove interesne skupine i dovedu mladi, pametni i sposbni ljudi koji će napraviti pravi progres.
Last edited by Better Man on 10/02/2012 13:18, edited 1 time in total.
- CaCO3
#8594 Re: SDP
Na kraju ce ostati poznat samo po tom da je isutirao zenu
jos jedna ekskluzivna novost iz SB
jos jedna ekskluzivna novost iz SB
Uskok istražuje poslovanje hrvatskih kompanija koje je premijer Lipovača angažovao na obnovi bihaćkog trga
Bivši načelnik Općine Bihać i aktuelni premijer Vlade USK Hamdija Lipovača, navodno se našao na udaru istražnih organa, kako bosanskohercegovačkih, tako i onih iz susjedne Hrvatske. Prema nezvaničnim informacijama, na meti hrvatskog USKOK-a su hrvatske kompanije koje je načelnik Lipovača angažovao na obnovi gradskog trga u Bihaću. S obzirom da Lipovača u susjednoj Hrvatskoj posjeduje kuću u malom mjestu Seline u blizini hrvatskog prirodnog nacionalnog parska Starigrad Paklenica, na jadranskoj obali, ovakav razvoj stvari apsolutno mu ne ide u prilog. Pored istrage USKOK-a, inspektori USK istražuju sumnjive polove oko prodaje zemljišta Robotu, koji je zaustavio dalju izgradnju svog prodajnog centra, kao i sumnjivu "privatizaciju" zemljišta na kojem je planirana izgradnja Importane centra u Bihaću.
(E.H)
-
klixober
#8595 Re: SDP
Očekujem da će se najedanput sjetiti Suljagićevih kvaliteta oni koji su ga najviše pljuvali do jučer.
- plain vanilla
#8596 Re: SDP
Ne mislim da je dobra vijest kad odustaju ljudi koji su probali nesto uraditinosara wrote:
Mea culpa... Iz najbolje namjere, misleci da ce gadovi nesto uraditi da nam svima bude bolje...
Ubijedjen sam da je i Emir mislio isto to kad je prihvatio clansku kartu..
Jedan covjek ne moze nista sam... On je bio sam i trebao je otici odmah nakon sto je to postalo ocigledno... Nije zbog toga supak, ali to je njegova losa procjena...
Da ne bi ti zbog njega povela proteste...? Uozbilji se... Ovo je dobra vijest, jer ce mnogima uci iz guzice u glavu...
ali sad ce valjda doci na svoje oni sto ga nazivase siledzijom, islamofobom, koje je zanimao vise njegov brak nego djelo, da..i oni sto mu zamjerise sto je zhiv ikako
- desperate housewife
#8597 Re: SDP
Pa ne znam sato bi podrzavali covjeka kome je u fokusu djelovanja TA GLUPA vjerovauka za koju se izjasnilo preko 90% roditelja, da je ne zeli ukinuti.Better Man wrote:Zna se glavni razlog podnošenja ostavke Suljagića, a to je nedostatk podrške, odnosno uskračivanje iste od strane njegove partije, tj. SDP-a! Žalosno je i sramotno da SDP nije u stanju da podrži svoje kadrove u konkretnim stvarima i da im konstantno podmeće nogu! Mislim da je SDP zreo za debele rekonstrukcije i da sa ćela istog odu Lagumdžija i njegove interesne skupine i dovedu mladi, pametni i sposbni ljudi koji će napraviti pravi progres.
PORED TOLIKO PROBLEMA U VISOKOM OBRAZOVANJU ON SE UHVATIO TE GLUPE VJERONAUKE I PREPUCAVANJA SA SDA?
- Banksy
#8598 Re: SDP
Sasvim dovoljno.CaCO3 wrote:
Na kraju ce ostati poznat samo po tom da je isutirao zenu![]()
- Sasvim_Obican
#8599 Re: SDP
hajdučko-klerikalnaplain vanilla wrote:ako mi nije promakla vijest, jucer se samo Boljitak oglasio da osudi prijetnje Suljagicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kakva je ovo drzava?
- nosara
#8600 Re: SDP
Tesko...Better Man wrote:Zna se glavni razlog podnošenja ostavke Suljagića, a to je nedostatk podrške, odnosno uskračivanje iste od strane njegove partije, tj. SDP-a! Žalosno je i sramotno da SDP nije u stanju da podrži svoje kadrove u konkretnim stvarima i da im konstantno podmeće nogu! Mislim da je SDP zreo za debele rekonstrukcije i da sa ćela istog odu Lagumdžija i njegove interesne skupine i dovedu mladi, pametni i sposbni ljudi koji će napraviti pravi progres.
Ako Emir ne kaze sve, onda znam ko mu je poslao metak...