Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- konahawaii
#8576 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
meni je ona borba predobro bila uradjena...jeben onaj "Sword of the Morning"... a onaj mladji Ned Stark me malo podsjeca na Barneya iz HIMYM 
- Pandakonda
#8577 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma Howland Reed pravi čmar, prvi pao i na kraju ko pizda nož u leđa 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8578 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kako maloprstic navuce, smrknu se starom kad je sazno za Sansu... znaci ide vojska iz Orlovog gnijezda
-
omar little
#8579 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
gdje ce jon sad? s wildings ili koje druge opcije ima? krenut s njima kuci ? 
-
Juliuscezar
#8580 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A jbt jasno mi je da Starkovi moraju uvijek najebat, ali je li fkt ne smiju proci 2 epizode a da neki Stark ne bude u zarobljenistvu ili pred smrti.
Mogli bi se Lanisteri malo dohavizat eno onaj im organizuje spijunsku mrezu.
Mogli bi se Lanisteri malo dohavizat eno onaj im organizuje spijunsku mrezu.
- Pandakonda
#8581 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jon ide sa divljacima na Winterfell, mada ima scena u traileru za 6 sezonu kako Davos sa Sansom nagovara neku drugu kuću da im pomognu, valjda će se oni kasnije priključit.omar little wrote:gdje ce jon sad? s wildings ili koje druge opcije ima? krenut s njima kuci ?
- mixone1995
#8582 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda, mada se nista neocekivano nije desilo .. Najzanimljiviji detalj je onaj kada Bran zovne oca a ovaj se ipak okrene, kao sto je netko vec napisao izgleda da se i proslost moze mijenjati ..
- pici
#8583 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
najbizi su Umberi tako onaj tvrdi kad je Remziju doveo Rikona i Oshu a i njegovo pravdanje da Remziju ne poljubi ruku i ne klekne, kao jebo to i roos je kleknuo pred Robba pa ka je probo kao i Remzi Roosa, imam suHvu da Umberi igraju neku igru, vidjet cemo...Pandakonda wrote:Jon ide sa divljacima na Winterfell, mada ima scena u traileru za 6 sezonu kako Davos sa Sansom nagovara neku drugu kuću da im pomognu, valjda će se oni kasnije priključit.omar little wrote:gdje ce jon sad? s wildings ili koje druge opcije ima? krenut s njima kuci ?
Last Hearth, sometimes known as the Last Hearth, is the seat of House Umber in the North
Umberi su najbizi...kao i House Wull, House Knott, House Norrey, House Liddle, House Burley, House Harclay i svi su blizu zida...
Jon Snow tells Stannis Baratheon that the Wulls have the most men out of all the northern mountain clans
- Billy The Pljuc
- Capajebo
#8585 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ali moram priznati da je Arthur Dayne opravdao ocekivanja kao najbolji borac u 7 kingdoms 
Jos da nam/mi hoce prikazati Asharu Dayne
Ne znam, meni nije logicno, jer u knjigama koliko se sjecam MaliJon Umber je bio "kings guard" Robb Starku, i do zadnjeg trenutka odan (Red Wedding), i sada ovo urade
Sto bi onda ubili vukapici wrote:imam suHvu da Umberi igraju neku igru, vidjet cemo...
Ne znam, meni nije logicno, jer u knjigama koliko se sjecam MaliJon Umber je bio "kings guard" Robb Starku, i do zadnjeg trenutka odan (Red Wedding), i sada ovo urade
-
Juliuscezar
#8586 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ona divljakusa mi je nesto cudno gledala kao da očekuje da se nesto desi, dok je Rickon previse hladno gledao u glavu svog vuka, ocekivala bi se jaca reakcija. Mozda si sto neko spomenu fkt donijeli od nekog obicnog vuka.
- pici
#8587 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zato su mi suHveli i nekako mi Rikon i ona Osha ne izgledaju nesto preplaseno pogotovo kad baci glavu vuka pred Rikona i Remzija, nesto Umberi mute napisah da hoce da izvuku Remzija iz Ostrozimlja, Planinski Klanovi su protib boltona, jedino im ostaje ovaj pedercic Karstark mada mi i on je mutan, mozda i stanu uz Remzija u bitci koja predhodi i u sudbonosnim momentima mu zariju noz i bace ga svinjama kosto mu je BaBo Roose predvidijo...uglavnom planinski klanovi ce stati uz Jona, Sansu i Davosa kao i divljani... s juga mozda udari maloprstic i to je to sto se tice ove sezone, maloprstic knez sjevera i eto ga frka za sedmu sezonu...Capajebo wrote:Ali moram priznati da je Arthur Dayne opravdao ocekivanja kao najbolji borac u 7 kingdoms
Sto bi onda ubili vukapici wrote:imam suHvu da Umberi igraju neku igru, vidjet cemo...![]()
- AleksoMKD
#8588 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da, u knjigama je za vreme Crvene Svadbe na Roba bacio drveni stol kako bi ga zastitio od strela a ubili su ga Boltonovi kada je pao pogodjen strelom u nogu dok se probijao prema svome macu.Capajebo wrote: Ne znam, meni nije logicno, jer u knjigama koliko se sjecam MaliJon Umber je bio "kings guard" Robb Starku, i do zadnjeg trenutka odan (Red Wedding), i sada ovo urade
Pre toga je jednog Freja onesvestio udarajuci ga u glavu jagnjecim butom.
- pici
-
kakavdanakneiskustvu
#8590 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
onaj ser barristan,mrtav je jel tako?
-
dezurni_ucenik
#8591 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:dezurni_ucenik wrote:pici wrote:
sHo ulazih na temu sad ce titlovi i gledaj, a za Rikona se dalo predpostaviti, Uberi su mi nesto sumljivi, imam filling da hoce da izvuku ramzija iz zamka a onda... glava vuka dokaz... ima vukova po sjeveru ko kineza
Zanimljivije od toga ce biti sta ce Ramzes uraditi Rickonu i Ashi. Guljenje koze, silovanje, kerovi... Uhh. Sta Uberi imaju na pameti, warg ga znao. Tamo bas u nikoga ne smijes imati povjerenje.
Nego, eto nam Bejlisa sljedece sedmice... Kakva ce biti daljnja uloga porodice od malog sto sisu doji
i tu se da pretpostaviti il ce ljigo odvagat i priklonit se jacoj strani ko uvjek il ce preokenut na Sansinu tj Jonovu stranu u trajleru se vidi Sansa sa grbom Starka na prsima... Davos se vidi na konju i iza njega konjanici, sad ciji su ne znam na bojnom polju se vide zapaljeni izderani ljudi, ko su mozemo pretpostaviti od rikona i ashe mada mislim da su ufatili (i to se na trajleru vidi) Podricka a i Brienne dobiva od Sanse zadatak najvjerovatnije da se probije do Tullyija ili da spasi rikona i ashe, moguce da je to zaplatila na onim krizevima, uglavnom ce neki jako bitan sporedni lik zaplatit, to je tako haman pravilo u GOTu
Ne vjerujem da ce biti na Sansinoj strani, i ako bude bio ova mu nece nikad oprostiti sto je poslao Boltonu. A i mozda je i on skonto da je pogrijesio jer kako on njoj rece u prosloj sezoni za kladjenje da ce pobjediti Stannis. A i mozda je i zelio da tako bude, poznavajuci njegov lik i prilagodjavanje svakoj situaciji, vrlo moguce.
Ne znam bas hoce li Sansa poslati Briene da spasi Rikona jer ona ne zna sta je sa njim i sa Branom.
Da li ce se baba udruziti sa Lanisterima da sjebu sparowse?
Davos, Snow i ekipa vs Boltoni, bitka za kraj sezone. Prorocanstvo Melisandre o pobjedi, samo sto je pogrijesila u hronologiji desavanja.
A ko ce zaplatiti glavom, tipujem na Joraha.
-
__Phoenix__
#8592 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
S obzirom na to da malo ko živ zna kako izgleda mali Stark, ja sumnjam da je ovo neka igra Umbera, mogli su i bez one divljakuše sa pravim Starkom doći i pretvarati se, ali neće ga Remzija ubiti, potreban mu je kao što mu je Sansa bila potrebna...
-
asker
#8593 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda, hebiga tesko im je i natrpat sve u 40-ak minuta. Puno desavanja al su ipak dotakli sve bitno. Zao mi je onih par minuta sto je izgubljeno izmedju Tyriona i bezmudog i Missandei oko glupe igre.
I ako nije neka finta Umbera ne mislim da ce se Rickonu ista desiti. Psihopati trebaju taoci sad kad Sanse nema. Jos nesto zanimljivo je da Umber zna da je Ramsey ubio oca, znaci lafina o trovanju od strane neprijatelja nigdje ne prolazi. Mozda i medju Boltonovim dodje do pobune/izdaje u kljucnim trenutcima, kad Jon opkoli Winterfell.
I ako nije neka finta Umbera ne mislim da ce se Rickonu ista desiti. Psihopati trebaju taoci sad kad Sanse nema. Jos nesto zanimljivo je da Umber zna da je Ramsey ubio oca, znaci lafina o trovanju od strane neprijatelja nigdje ne prolazi. Mozda i medju Boltonovim dodje do pobune/izdaje u kljucnim trenutcima, kad Jon opkoli Winterfell.
-
DON_eARL
#8594 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Čak i ako pokušaju nešto ovakvo, vjerovatno će ih Remzi skontati.bhnapoleon1 wrote:Ona divljakusa mi je nesto cudno gledala kao da očekuje da se nesto desi, dok je Rickon previse hladno gledao u glavu svog vuka, ocekivala bi se jaca reakcija. Mozda si sto neko spomenu fkt donijeli od nekog obicnog vuka.
- Tito_i_Partija
#8595 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najbolje ti je da prestanes gledat' seriju. Ovo ti govorim ozbiljno. Odmori se, il' nadji stagod lakse za pratit'. Ovo nije za tebe.kakavdanakneiskustvu wrote:onaj ser barristan,mrtav je jel tako?
A ako si stvarno naumio ovo dovest' do kraja, iskoristi savjete forumasa pa pocni guglat'. A postavljeno ti je cak i par linkova, vrijeme bi bilo da ih provjeris. Al' nemoj brate vise smarat' ljude ovakvim pitanjima iz najjasnijih i najosnovnijih stvari. Vec pomalo lici na trolanje.
-
dezurni_ucenik
#8596 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima divove, divljake, nocnu strazu, ostatke Stanisove vojske(valjda), vjestica je tu. Idemo ludo, idemo jako, idemo na Winterfall napadamo zlatoasker wrote:Dobra epizoda, hebiga tesko im je i natrpat sve u 40-ak minuta. Puno desavanja al su ipak dotakli sve bitno. Zao mi je onih par minuta sto je izgubljeno izmedju Tyriona i bezmudog i Missandei oko glupe igre.
-
Juliuscezar
#8597 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da Jon nece koristit Nocnu strazu, osim ako Remzo ne napadne Castle Black prvidezurni_ucenik wrote:Ima divove, divljake, nocnu strazu, ostatke Stanisove vojske(valjda), vjestica je tu. Idemo ludo, idemo jako, idemo na Winterfall napadamo zlatoasker wrote:Dobra epizoda, hebiga tesko im je i natrpat sve u 40-ak minuta. Puno desavanja al su ipak dotakli sve bitno. Zao mi je onih par minuta sto je izgubljeno izmedju Tyriona i bezmudog i Missandei oko glupe igre.
I ako nije neka finta Umbera ne mislim da ce se Rickonu ista desiti. Psihopati trebaju taoci sad kad Sanse nema. Jos nesto zanimljivo je da Umber zna da je Ramsey ubio oca, znaci lafina o trovanju od strane neprijatelja nigdje ne prolazi. Mozda i medju Boltonovim dodje do pobune/izdaje u kljucnim trenutcima, kad Jon opkoli Winterfell.![]()
-
dezurni_ucenik
#8598 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Osim Davosa, je li ima jos ostataka Stanisove vojske?
- pici
#8599 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vidjelo se kad su Umberi samo Oshu dali Remziju da je ovaj bio zadovoljan, a znamo sta je Osha uradila kad je theon trazio Starkove da je legla sa njim i onda se izvukla da spase njih dvojicu, ovdje je ona da se priblizi remziju jer on ovi ove divlje ko ona mala sto ju je Theon bacio sa zidina, Rikon mu je potreban da ga ubije ko i Jona pa u prosloj je epizodi Roos zapjenio kada je Remzi htjeo da ide u crni zamak i ubije Jona zato iako je kopile ipak je Stark, samim tim Rikon mu dodje taman za deranje koze i pokazivanje drugima sta ih ceka ako podrze ijednog Starka sad mu ni Sansa nije bitna postao je sto je htjeo Knez Ostrozimlja tj Sjevera... mada bijesan ker ostaje bijesan ker i idu na to da ucini ono sto je uradio sa Stanisom da izadje na megdan, al ne ocekuje ga sada promrzla, gladna i razbijena Stanisova vojska, vec snazni Divljani i planinski klanovi, zapravo pravi sjevernjaci...Maloprstic moguce da ne dadne podrsku Sansi al ipak muda su mu u procjepu, Cersei ce saznat za izdaju sa Sansom vec su poslali male pticice a manijaku remziju ne moze vjerovat zapravo ovaj jedva ceka da ga odere, zato Lanisterova vojska kod Freya u onim klipovima, Cersei trazi Maloprsticevu glavu...
-
kakavdanakneiskustvu
#8600 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Najbolje ti je da prestanes gledat' seriju. Ovo ti govorim ozbiljno. Odmori se, il' nadji stagod lakse za pratit'. Ovo nije za tebe.kakavdanakneiskustvu wrote:onaj ser barristan,mrtav je jel tako?
A ako si stvarno naumio ovo dovest' do kraja, iskoristi savjete forumasa pa pocni guglat'. A postavljeno ti je cak i par linkova, vrijeme bi bilo da ih provjeris. Al' nemoj brate vise smarat' ljude ovakvim pitanjima iz najjasnijih i najosnovnijih stvari. Vec pomalo lici na trolanje.
na poslu sam,jedva i ovaj forum otvorim,a kamoli druge stranice