LBVIEW, bola, pa Hafis ti je Franju Josipa vodio u ribu oko Pocitelja!Hafis wrote: Jebat ga, ja pobrojao par rijeka u čitavom jednom prepucavanju, a ti fino izguglao i našao čak i Vrliku i Zetu. Priznajem, ne mogu s tobom.
Jel' ok?
Samo sam ja to gledao, lovio, jeo...a ti guglao. To je ta razlika
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Alfons Kauders
#8576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetim
-
Hafis
#8577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Budući da sam se počeo spolno općiti u 16 godini, moguće da sam te i napravio. Izvrnuo sam još kao tinejdžer popriličan broj slučajeva iz unutrašnjosti po Makarskoj rivijeri...ono, Vlado Kalember look, išla rađa od rukeAlfons Kauders wrote:Ne bas, ali sam po godinama blizi Sari nego tebi. Dosta blizi.Hafis wrote:Hoćeš reći da si devedeset i neko godište?Alfons Kauders wrote: Pa rekoh ja - fali mi 20 godina iskustva spram tebe.
A zasto je tebi tako tesko prihvatiti da imas dovoljno godina da mi budes otac? Ti haman mislio ja neki penzioner jebo ga ti?
-
Fudo387
#8578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Matane, jesi li opalio onu Borjanu Kristo?
- LBVIEW
#8579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetim
Haj' i to, mlad jeAlfons Kauders wrote:Akedemik koji ima manje objavljenih naucnih radova i tekstova od mene, skromnog i mladog gimnazijalca.LBVIEW wrote: Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,
umjesto, da kao istinski akademik, za sta se izdajes po forumu, korigiras svoje stavove.
- Alfons Kauders
#8580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti vazda krenes za matere kad ti covjek dirne svetinje, poput godina i partije?Hafis wrote: Budući da sam se počeo spolno općiti u 16 godini, moguće da sam te i napravio. Izvrnuo sam još kao tinejdžer popriličan broj slučajeva iz unutrašnjosti po Makarskoj rivijeri...ono, Vlado Kalember look, išla rađa od ruke
- Alfons Kauders
#8581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetim
Mene malo vise brine cinjenica sto akademika u diskusijama preskacu 20 godina mladji ljudi sa 10 godina manje formalnog obrazovanja... No dobro, eto hajmo mu vjerovati da je akademik i da je mladji no sto jeste...LBVIEW wrote:Haj' i to, mlad jeAlfons Kauders wrote:Akedemik koji ima manje objavljenih naucnih radova i tekstova od mene, skromnog i mladog gimnazijalca.LBVIEW wrote: Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,
umjesto, da kao istinski akademik, za sta se izdajes po forumu, korigiras svoje stavove., jos ima vremena, al' nesposobnost revidiranja stavova nakon saznavanja novih cinjenica, ukazuje da se ovdje ne radi o akademiku.
I hajmo vjerovati Sari da je mrak riba sa satnicom od 200 ojra.
U ostalim vijestima, sinoc sam pokupio Ivanku Trump i Rihannu...
-
Fudo387
-
Hafis
#8583 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a to. očito nisi skontao, jebe te ekonomija pa si matematiku zapustio.Alfons Kauders wrote:Ti vazda krenes za matere kad ti covjek dirne svetinje, poput godina i partije?Hafis wrote: Budući da sam se počeo spolno općiti u 16 godini, moguće da sam te i napravio. Izvrnuo sam još kao tinejdžer popriličan broj slučajeva iz unutrašnjosti po Makarskoj rivijeri...ono, Vlado Kalember look, išla rađa od rukeRekao sam ti koja generacija su mi starci, a sad po tvojoj prici ispada da si u najboljem slucaju 1950 godiste, ko Torcida jebote!
Koliko sam upratio, tj. kad je Tuzla bila u Hrvatskoj, tvoj bi stari po godinama i meni mogao biti otac.
Pa gdje si buraz
- JThomas
#8584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"općiti" sa "se" 
- Alfons Kauders
#8585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I to ne 1945... I ti si taj kog je sjebala matematika, ne jaHafis wrote: a to. očito nisi skontao, jebe te ekonomija pa si matematiku zapustio.
Koliko sam upratio, tj. kad je Tuzla bila u Hrvatskoj, tvoj bi stari po godinama i meni mogao biti otac.
Pa gdje si buraz
Da se mlad ozenio, mogao bi ti mozda biti caca, ali mene je napravio haman u tvojim godinama. Stara je koju godinu mladja, rodjena u FNRJ. Dakle, ako si mogao bariti po Makarskoj kao tinejdzer... Jebiga, onda si rodjen prije 1950te i tako cu te vodit u evidenciji dok se ne dokaze suprotno.
Dobro se drzis za penzionera sa 40 godina staza. Iskreno.
-
Hafis
#8586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetim
Ovo nisam ni vidio.Alfons Kauders wrote:Akedemik koji ima manje objavljenih naucnih radova i tekstova od mene, skromnog i mladog gimnazijalca.LBVIEW wrote: Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,
umjesto, da kao istinski akademik, za sta se izdajes po forumu, korigiras svoje stavove.
moram se pohvaliti i jebe mi se hoćeš li vjerovati, ali 2. svibnja, tj. sad u petak svjetlost dana je ugledao moj novi članak u jednom znanstvenom časopisu. To mi je pola uvjeta za ovu godinu. Slijedeći ide u listopadu...mislim da ću nešto na ovu temu...temu o društveniim mrežam i njihovom utjecaju na zdravstveni odgoj pučanstva...budući da ima ova tema na forumu o zdravlju i vidim da ima ljudi koji razmjenjuju iskustva i ''znanje'' iz medicinske prakse.
Nadam se da me nećete odjebati ako se odlučim na vid presječnog istraživanja anketiranjem.
I unaprijed apeliram na članove foruma da se radi o znanstvenom radu, također napominjem da ću se voditi pozitivnom praksom Helsinške deklaracije i da će rezultati biti iznimno povjerljivi te korišteni isključivo za izradu tog rada. A plus toga, pripadnik sam najmalobrojnijeg i najvitalnijeg naroda u ovoj državi i očekujem od vas zavidnu razinu pozitivne segregacije.
-
Hafis
#8587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Matematika - ''Stara je koju godinu mladja, rodjena u FNRJ''. - znači 40 i neko godište.Alfons Kauders wrote:I to ne 1945... I ti si taj kog je sjebala matematika, ne jaHafis wrote: a to. očito nisi skontao, jebe te ekonomija pa si matematiku zapustio.
Pa gdje si buraz
Da se mlad ozenio, mogao bi ti mozda biti caca, ali mene je napravio haman u tvojim godinama. Stara je koju godinu mladja, rodjena u FNRJ. Dakle, ako si mogao bariti po Makarskoj kao tinejdzer... Jebiga, onda si rodjen prije 1950te i tako cu te vodit u evidenciji dok se ne dokaze suprotno.
Tu smo ti i ja negdje...1991. godine ja taman stasao za rata, a ti osnovac.
- Alfons Kauders
#8588 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetim
Kaze se "pozitivne diskriminacije" akademice - ali izgleda da ti je segregacija draza, pa vazda na vrh jezika.Hafis wrote:Ovo nisam ni vidio.Alfons Kauders wrote:Akedemik koji ima manje objavljenih naucnih radova i tekstova od mene, skromnog i mladog gimnazijalca.LBVIEW wrote: Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,
moram se pohvaliti i jebe mi se hoćeš li vjerovati, ali 2. svibnja, tj. sad u petak svjetlost dana je ugledao moj novi članak u jednom znanstvenom časopisu. To mi je pola uvjeta za ovu godinu. Slijedeći ide u listopadu...mislim da ću nešto na ovu temu...temu o društveniim mrežam i njihovom utjecaju na zdravstveni odgoj pučanstva...budući da ima ova tema na forumu o zdravlju i vidim da ima ljudi koji razmjenjuju iskustva i ''znanje'' iz medicinske prakse.
Nadam se da me nećete odjebati ako se odlučim na vid presječnog istraživanja anketiranjem.
I unaprijed apeliram na članove foruma da se radi o znanstvenom radu, također napominjem da ću se voditi pozitivnom praksom Helsinške deklaracije i da će rezultati biti iznimno povjerljivi te korišteni isključivo za izradu tog rada. A plus toga, pripadnik sam najmalobrojnijeg i najvitalnijeg naroda u ovoj državi i očekujem od vas zavidnu razinu pozitivne segregacije.
Za tu drugu temu se slobodno javi, mogu pomoci.
A sto se tice znanstvenih casopisa, to je jako sirok pojam u danasnje doba. Recimo, za $20k danas mozes naruciti i dobiti 3-5 radova koji ce biti objavljeni u "znanstvenim casopisima" na engleskom koji ko fol imaju peer review, ali je isti na nivou diskusije na ovom forumu...
Tako da bas i nemam nekog respekta za hiperpodukciju znanstvenih publikacija upitne vrijednosti, ponajmanje onih u nasem govornom podrucju (zato jer mi je lakse citati original na engleskom umjesto iskasapljenog studentskog prevoda)
- Alfons Kauders
#8589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kruha ti matematićarskog sa 7 na n-tu kora, kako smo tu negdje ako si ti po svojoj prici u najbolju ruku 60 i neko godiste, a ja ne pamtim Titu?Hafis wrote:Matematika - ''Stara je koju godinu mladja, rodjena u FNRJ''. - znači 40 i neko godište.Alfons Kauders wrote:I to ne 1945... I ti si taj kog je sjebala matematika, ne jaHafis wrote: a to. očito nisi skontao, jebe te ekonomija pa si matematiku zapustio.
Pa gdje si buraz
Tu smo ti i ja negdje...1991. godine ja taman stasao za rata, a ti osnovac.
-
Hafis
#8590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znači nešto stariji od gospojice Sarafine. Inače, ja sam tvojih godina imao već treću brakorazvodnu parnicu i dvije tužbe za priznavanje očinstva.Alfons Kauders wrote: Kruha ti matematićarskog sa 7 na n-tu kora, kako smo tu negdje ako si ti po svojoj prici u najbolju ruku 60 i neko godiste, a ja ne pamtim Titu?
-
Hafis
#8591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ta nećeš mi u petak o ekonomiji dipliti?
- Alfons Kauders
#8592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cekaj, jesi ti isao u rat kao domoljub? Ili da se izvuces od alimentacije po svaku cijenu?!Hafis wrote:Znači nešto stariji od gospojice Sarafine. Inače, ja sam tvojih godina imao već treću brakorazvodnu parnicu i dvije tužbe za priznavanje očinstva.Alfons Kauders wrote: Kruha ti matematićarskog sa 7 na n-tu kora, kako smo tu negdje ako si ti po svojoj prici u najbolju ruku 60 i neko godiste, a ja ne pamtim Titu?
- Alfons Kauders
#8593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
S obzirom na godine i kvalifikacije, ja tebi ne bih trebao nista "dipliti" - jer bi ti to trebao vec znati.Hafis wrote:Ta nećeš mi u petak o ekonomiji dipliti?
No, posto vidim da i dalje mozes dosta toga nauciti od dosta mladje i slabije obrazovane osobe, tu sam da pomognem oko strucnog usavrsavanja mladog i perspektivnog HDZ kadra.
-
Hafis
#8594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma jok, to je sve bilo poslije rata.Alfons Kauders wrote:Cekaj, jesi ti isao u rat kao domoljub? Ili da se izvuces od alimentacije po svaku cijenu?!Hafis wrote:Znači nešto stariji od gospojice Sarafine. Inače, ja sam tvojih godina imao već treću brakorazvodnu parnicu i dvije tužbe za priznavanje očinstva.Alfons Kauders wrote: Kruha ti matematićarskog sa 7 na n-tu kora, kako smo tu negdje ako si ti po svojoj prici u najbolju ruku 60 i neko godiste, a ja ne pamtim Titu?
U rat sam išao jer sam imao muda, a mogao sam se ispaliti kad god i gdje god da sam želio.
-
Hafis
#8595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A tješi se ti tiću, tješi. Nemaš ti šta babu učiti...vidjet ćeš...Jedino ta percapita...to je mlogo bitno u ovo mutno vrijeme.Alfons Kauders wrote:S obzirom na godine i kvalifikacije, ja tebi ne bih trebao nista "dipliti" - jer bi ti to trebao vec znati.Hafis wrote:Ta nećeš mi u petak o ekonomiji dipliti?
No, posto vidim da i dalje mozes dosta toga nauciti od dosta mladje i slabije obrazovane osobe, tu sam da pomognem oko strucnog usavrsavanja mladog i perspektivnog HDZ kadra.
- Alfons Kauders
#8596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pokusavas glumiti frajera i akademika pred upola mladjim ljudima s duplo manje skole. Ekvivalent bi bio da sidjem u lokalni kafic gdje vise tinejdzeri iz gimnazije, i da pocnem glumiti frajera da ih impresioniram.Hafis wrote:A tješi se ti tiću, tješi. Nemaš ti šta babu učiti...vidjet ćeš...Jedino ta percapita...to je mlogo bitno u ovo mutno vrijeme.Alfons Kauders wrote:S obzirom na godine i kvalifikacije, ja tebi ne bih trebao nista "dipliti" - jer bi ti to trebao vec znati.Hafis wrote:Ta nećeš mi u petak o ekonomiji dipliti?
Mozda se neko tjesi, ali taj neko nisam ja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8597 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne smijem ga ni banovati na mjesec... neće dočekati istek bana...Alfons Kauders wrote:Doista, nabacuje se djevojci u 20tim, a od seste decenije ga dijeli svega koja godina.SaraFina wrote: 88' sam godište i degutantno je da mi se tako obraćate. Zaista.
Djes Trump, nismo te prepoznali!
- Alfons Kauders
#8598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Krajnje upitna kvota.Chmoljo wrote:ne smijem ga ni banovati na mjesec... neće dočekati istek bana...
- Maraschino
#8599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vrijeme je Hafize da mijenjas nik. Ogolili su te do cipela. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Ma jok, to je sve bilo poslije rata.
U rat sam išao jer sam imao muda, a mogao sam se ispaliti kad god i gdje god da sam želio.
zar nisi domoljubno studirao u zagrebu