Po tome ispada da ti u zivotu nista drugo ne radis nego drzis telefon pred ocima.Lud i ponosan wrote:Nije meni "student" jedina i glavna preokupacija.Treba mi za mail, svakodnevnu komunikaciju u okviru odredjenih aktivnosti (da ne govorim o cemu se radi), treba mi za viber i apsolutno rezanje troskova poziva i sms-a... Vjerovatno da bi i 500 MB bilo dovoljno, s obzirom da ne koristim FB (ovo, doduse, povremeno, ali opet u specificne svrhe), youtube i slicne servise.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- zateznistub
#8576 Re: BHTelecom All About
-
kakaljin
#8577 Re: BHTelecom All About
Ne koriste svi internet samo za FBR_v_P20 wrote:Moze nakon 6 mjeseci koristenja usluge...DON_eARL wrote:Može li se uzeti i kakav fontel uz ovaj Student paket?
Realno i posteno mi odgovori za sta ti je potrebno, kao studentu, 1GB mjesecno?zateznistub wrote: I nije mi jasno zasto Student I nema uracunato 500 MB interneta.
kome treba internet imaju posebni paketi za mobilni internet i uzme ono sta mu treba,
ja imam 250 MB i satra se surfajuci i updateujuci i skidajuci aplikacije na S3, pa jedva dodjem do toga, ali sam za tablet uzeo intrnet paket od 7 GB koji se poslije limita smanji brzina na 128 kb/s za 22 KM i koristim ga maksimalno pa i tu ne mogu stici limit, i sve to koristim za posao tako da za bezveze stvari ne potrosim ni petinu limita
Tako da je to pretjerivanje sa trazenjem maximuma za minimum novca
-
febo_acm
#8578 Re: BHTelecom All About
Satra se surfajući na S3 i ne potrošiš 250 MB 
Ja imam isti paket i to mi može trajati 7-8 dana... Nek otovoriš 10 stranica, posalješ sliku na mail, pregledaš fb, twitter ode 20-30 MB
Ja imam isti paket i to mi može trajati 7-8 dana... Nek otovoriš 10 stranica, posalješ sliku na mail, pregledaš fb, twitter ode 20-30 MB
-
Eborg
#8579 Re: BHTelecom All About
A šta je sa onima koji imaju već mStudent paket na ugovor? Jesu li ovo samo dodatni paketi, ne mijenjaju taj stari paket?
- shape of despair
#8580 Re: BHTelecom All About
Ja nemam smartphone
Doduse,imao sam priliku da se igram sa nekim samsung androidom nekih 5 dana. Skidao aplikacije,surfao,pokoji video i ko od sale 500mb.Jos nabacio qtorrent
. Kolicina mobilnog saobracaja se moze izjednaciti sa kolicinom saobracaja na komjuterima.
-
febo_acm
#8581 Re: BHTelecom All About
Lud i ponosan wrote:Sega mi je, cuj na sta potrosis... Da maksimalno ne stedim i 1gb bi bilo premalo.
No, od nekoga kome je 2 mbit-a sasvim dovoljno i ne ocekujem drugaciji odgovor.
P.S. Ovaj se satire skidajuci i ne potrosi 250 mb...Haha...
From phone using Tapatalk 2
-
Disel
#8582 Re: BHTelecom All About
Ja sam bio prije 10-tak dana u Telecomu radi ove studentske ponude, da bi dobio odgovor da takva ponuda ne postoji...cak su uzeli casopis u kojem je to objavljeno, kopirali to i naredni dan me nazvali i rekli da tako nesto ne postoji i da nema sanse ni da bude u ponudi jednog dana... 
- zateznistub
#8583 Re: BHTelecom All About
ma ja, dok ti kao direktor korporacije sibnes 20 tak jako bitnih mailova sa atacmentima svojim klijentima i tako iz dana u dan... ili dok skines koji film u 1080p jer zaboga nemas racunar kuci...Lud i ponosan wrote:Sega mi je, cuj na sta potrosis... Da maksimalno ne stedim i 1gb bi bilo premalo.
-
photo&video
#8584 Re: BHTelecom All About
Je li iko uzimao top phone paket sa iphone, ispaltil se sta mislite
-
nedo_a
#8585 Re: BHTelecom All About
Meni je prijatelj uzeo, iphone 4s je dobio, samo meni smeta sto je dobio otpakovan i aktiviran telefon, tako dok to ne promjene ja ne uzimam...eh da dobije se i garancija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
iceman2010
#8586 Re: BHTelecom All About
Ma vala na mobitelu je 1GB poprilično. Pa valjda se uglavnom koristi računar i wi-fi kad je dostupan,eventualno prvi mjesec dok izgustiras malo funkcije svog mobitela, ali da pored računara i wi-fi skines jos gigu sa mobitela svaki mjesec... Jedino da gledas supertv preko mobitela:lol::lol: Šalim se. Može, naravno da može sa brzinama koje imaš na 3G, ali moraš biti: 1. neizivljeni pubertetlija; 2. fakat ono pravo besposlen, 3. Stalno u pokretu.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
nino90
#8587 Re: BHTelecom All About
nemam s2
ali kontam se pretplatiti na ovaj student 1 palet.
Zanima me da li se isplati stavljatiu najbroj broj koji se cesto zove ali kratko peica tipa 10-20sec zbog naplate uspost poziva?
Uredu kad zovem nekoga i pricam minut ili vise, tada je 6kf i to se isplati. Sad, mozda je jeftinija normalna obracunska jedinica na deset sec nego ovo?
ali kontam se pretplatiti na ovaj student 1 palet.
Zanima me da li se isplati stavljatiu najbroj broj koji se cesto zove ali kratko peica tipa 10-20sec zbog naplate uspost poziva?
Uredu kad zovem nekoga i pricam minut ili vise, tada je 6kf i to se isplati. Sad, mozda je jeftinija normalna obracunska jedinica na deset sec nego ovo?
- zateznistub
#8588 Re: BHTelecom All About
To je to!iceman2010 wrote:Ma vala na mobitelu je 1GB poprilično. Pa valjda se uglavnom koristi računar i wi-fi kad je dostupan,eventualno prvi mjesec dok izgustiras malo funkcije svog mobitela, ali da pored računara i wi-fi skines jos gigu sa mobitela svaki mjesec... Jedino da gledas supertv preko mobitela:lol::lol: Šalim se. Može, naravno da može sa brzinama koje imaš na 3G, ali moraš biti: 1. neizivljeni pubertetlija; 2. fakat ono pravo besposlen, 3. Stalno u pokretu.
-
lelooo
#8589 Re: BHTelecom All About
Ja ovo gore apsolutno podrzavam, ja koji sam pacijent od dokumentaraca, i koji gledam sve zivo, nisam svezajedno na ovim viasatima proveo vise od 2 sata za godinu dana...i pogledao moooozda 3 filma na tv1000. Znaci, paket komplet bezvezan a sigurno je telekom fine love davao za ono. I FOXovi su bolji 4 puta od ovoga.Dady wrote:Bezobrazluk je lagati. Gledanost nije razlog za ukidanje kao što kažu. Inace bi ukinuli sve programe tipa igmanTv, Behar..Referent za ONO i DSZ wrote:Ukidanjem TV1000 i DISNEYXD zbog kako su naveli nepopularnosti istih s MOJATV usluga je najveci bezobrazluk od BH telecoma poslije rata.![]()
Heeej da se DISNEYXD ne gleda????????????
Sami su sebe demantovali na drugom mjestu.
"S obzirom da nismo u mogućnosti nastaviti dalju poslovnu saradnju sa dobavljačima TV kanala Viasat History, Viasat Explorer, TV1000, DisneyXD i PlayboyTV, bili smo u obavezi da Vam ponudimo nove TV kanale sa sličnom programskom šemom, odnosno, kanale koji sadrže filmske, dokumentarne i druge atraktivne televizijske programe. Stoga smo u ponudu usluge Moja TV uvrstili nekoliko novih TV kanala: France24 (France, Arab, English), FOX, FOX Movies, 24Kitchen, Crime & Investigation. Tokom novembra planiramo uvesti i Travel Channel."
A sto se tice domacih kanala, neko u maglaju valjda gelda taj maglaj ko ce ga znat, to je vise neka polupoliticka odluka i neka ih brate nikom ne smetaju mozda i ono neko gleda, pa nek i oni nesta zarade, najlakse pljuvat po domacem
-
StupskaBitanga
#8590 Re: BHTelecom All About
Ovo student-plus 
-
neki
#8591 Re: BHTelecom All About
Jednom za sva vremena da razjasnimo (mada se to pominjalo na ovoj i ostalim temama milion puta), operater koji pokriva odredjeno podrucje mora prikazivati sve lokalne kanale sa tog podrucja. To je odluka RAK-a i mora se postovati. Zato su TV Maglaj i TV slon i td na moja TV, kad budu Logosoft i Telemach pokrivali Maglaj i Tesanj bice i na njima.
S druge strane, izbacivanje Viasat paketa iz ponude je cisti autogol, otjerace gomilu korisnika. I ja sam ovisnik o dokumentarcima i 50% vremena koje provedem pred TV-om provedem gledajuci Viasat Nature, History i Explorer. Po meni su puno kvalitetniji od Discovery-a na kojem samo stancaju reprize. TV 1000 je bezveze slazem se.
S druge strane, izbacivanje Viasat paketa iz ponude je cisti autogol, otjerace gomilu korisnika. I ja sam ovisnik o dokumentarcima i 50% vremena koje provedem pred TV-om provedem gledajuci Viasat Nature, History i Explorer. Po meni su puno kvalitetniji od Discovery-a na kojem samo stancaju reprize. TV 1000 je bezveze slazem se.
-
Giancarlo
#8592 Re: BHTelecom All About
Ne koriste svi internet samo za FBR_v_P20 wrote:Moze nakon 6 mjeseci koristenja usluge...DON_eARL wrote:Može li se uzeti i kakav fontel uz ovaj Student paket?
Realno i posteno mi odgovori za sta ti je potrebno, kao studentu, 1GB mjesecno?zateznistub wrote: I nije mi jasno zasto Student I nema uracunato 500 MB interneta.
@R_v_P20: jeli ovo 100% da se mora cekati 6 mjeseci sa ovim paketima za mobitel da bi mogao uzeti i znas li usput koliko vremena mora proci kad imas mstudent paket, jeli 3 mjeseca ili opet 6 mjeseci ?
Hvala !
- Cossack
#8593 Re: BHTelecom All About
Kralju odmori malo od teme... Ugusi.Lud i ponosan wrote:Sega mi je, cuj na sta potrosis... Da maksimalno ne stedim i 1gb bi bilo premalo.
-
kakaljin
#8594 Re: BHTelecom All About
Zhìxin wrote:Satra se surfajući na S3 i ne potrošiš 250 MB
pa kako cu potrositi kada imas gdje god hoces wifi koji mozes koristiti, kafici, restorani, trzni centri, a jos kuci i na poslu imas racunar i konekciju, pa tako da na telefonu se i nemoze potrositi vise sem ako si toliko besposlen pa telefon se ne ispusta iz rukeCossack wrote:Kralju odmori malo od teme... Ugusi.Lud i ponosan wrote:Sega mi je, cuj na sta potrosis... Da maksimalno ne stedim i 1gb bi bilo premalo.
-
doff
#8595 Re: BHTelecom All About
Jooj kako vas ima "gladnih" likova pa to je za nepovjerovati. Ako vam ne odogara gratis 250 MB, ostanite na ultri pa plačajte po MB ccc. Ova ponuda je daleko najpovoljnija od svih dosadašnjih
-
kakaljin
#8596 Re: BHTelecom All About
evo ti pa nadji sta tebi treba u BHT-u za svakoga ima nestoR_v_P20 wrote:To sto ti nemas potrebu za vise od 2 mb i sto nemas potrebu za vise od 250MB je tvoja stvar, no govoriti da je dovoljno, ne moze biti tacno nikako, evo zasto.
Nisu svi u Sarajevu i ostala tri veca grada u kojima je wi-fi zastupljen toliko da se na njega oslone, te takodjer neki nemaju net na tom poslu ili nemaju wi-fi kuci, te i to treba uzeti u obzir. Dalje, ja ne provodim vrijeme samo na relaciji fax-posao-kuca, vec tu ima i dosta putovanja, seminara i cega ne gdje mi je mobitel u ruci i prekracujem vrijeme uz net gdje mi je jako malo i 1GB a evo zasto ga korsitim.
Tapatalk, 5 minuta korsitenja uz ukljucene slike (samo je loadovao slike profila) uzelo mi je 1MB pa ti sada pravi sebi racunicu, to su bile dvije tri teme otvorene.
Razni widgeti koji vuku promet.
Facebook,twitter koji sa ukljucenim slikama (koja poenta bez toga) vuku mnogo.
Online radio stanice...
To je za obicnog korisnika, kojem uz skidanje par aplikacija s marketa i updejtovanje 1-2 aplikacije NIKAKO NE MOZE BITI DOVOLJNO ni 500MB.
http://www.bhtelecom.ba/msurf0.html
ili
http://www.bhtelecom.ba/minternet0.html
ja takodjer imam minternet u akciji gdje imam 7 GB za 22 KM i zadovoljan sam 3G brzinom, a bio sam po cijeloj BiH i koristio tako da za svakoga sta mu treba moze se naci odgovarajuci paket
-
Cosmic
#8597 Re: BHTelecom All About
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5e367015c20.html
Izbacujemo pet kanala, uvodimo dva.
Idemo prvi, dajemo više!
P.S. Izvinjavam se ako je bilo.
Izbacujemo pet kanala, uvodimo dva.
Idemo prvi, dajemo više!
P.S. Izvinjavam se ako je bilo.
-
BadBoy
#8598 Re: BHTelecom All About
Uuu a šta je sada sa korisnicima koji su već na ovome postojećem Student paketu? Ima li neko informaciju da li će biti prebačen na jedan od ova dva ili taj stari mStudent ostaje kao treći paket, neovisno od ove nove ponude?
-
quarterback
#8599 Re: BHTelecom All About
nisam znao za prvi pasus aneki wrote:Jednom za sva vremena da razjasnimo (mada se to pominjalo na ovoj i ostalim temama milion puta), operater koji pokriva odredjeno podrucje mora prikazivati sve lokalne kanale sa tog podrucja. To je odluka RAK-a i mora se postovati. Zato su TV Maglaj i TV slon i td na moja TV, kad budu Logosoft i Telemach pokrivali Maglaj i Tesanj bice i na njima.
- ala7
#8600 Re: BHTelecom All About
Kakav je to operator kada reklamira kanal koji je ubacen skoro prije mjesec dana. Ubacen u oktobru a reklamira ga i dalje kao novinu u novembru. Koliko se sjecam da je Fox Movies i Fox bio oko 15.oktobra na mojaTV, koji promasaj.. Trebali su sad staviti i "medju Fox i Fox Movies uvrsteni su i ArenaSport kanali.. idemo prvi, dajemo vise.."..