BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JThomas

#8576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JThomas »

treći najbolji špic reprezentacije je i dalje ubjedljivo muslimović gdje god igrao. i nije mi jasno što ga pape ne zove ove zadnje utakmice, jer u brazil nikako neće moći zvati samo dvojicu. neka ga barem na klupi, neka uđe kad vodimo 0-5...ali neka je tu da ne ispadne iz fazone.
Kemal Malovčić

#8577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

JThomas wrote:treći najbolji špic reprezentacije je i dalje ubjedljivo muslimović gdje god igrao. i nije mi jasno što ga pape ne zove ove zadnje utakmice, jer u brazil nikako neće moći zvati samo dvojicu. neka ga barem na klupi, neka uđe kad vodimo 0-5...ali neka je tu da ne ispadne iz fazone.
Ne znam ni ja.
Muhamed Đakmić

#8578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Da je iskopati kakvo maksumče pa gurati. Šteta za Seferovića, bio bi idealan. Taj napad mi je baš nejasan kod Sušića.
MOSALJOZE

#8579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Sarajevo1946 wrote:Da je iskopati kakvo maksumče pa gurati. Šteta za Seferovića, bio bi idealan. Taj napad mi je baš nejasan kod Sušića.
Imamo mi dosta "potencijalnih" napadača.Bahrudin Atajić Celtic,Maletić Štutgart,Milan Djurić Parma.Djurić je igrao za mladu,ali nekako "nestade",Maletić igra u mladoj,a Atajić čeka poziv.To je ono što ja znam.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Haris Handžić.
Muhamed Đakmić

#8581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Ma niko nije još ni blizu ozbiljan u seniorskoj konkurenciji, to je problem.
MOSALJOZE

#8583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Sarajevo1946 wrote:Ma niko nije još ni blizu ozbiljan u seniorskoj konkurenciji, to je problem.
Ovo su oni mladji koji,ako postanu dobri igrači mogli igrati za repku 10god.Od starijih i iskusnijih jedino Muslimović.
Mr. Brightside

#8584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mr. Brightside »

MOSALJOZE wrote:
Sarajevo1946 wrote:Da je iskopati kakvo maksumče pa gurati. Šteta za Seferovića, bio bi idealan. Taj napad mi je baš nejasan kod Sušića.
Imamo mi dosta "potencijalnih" napadača.Bahrudin Atajić Celtic,Maletić Štutgart,Milan Djurić Parma.Djurić je igrao za mladu,ali nekako "nestade",Maletić igra u mladoj,a Atajić čeka poziv.To je ono što ja znam.
nažalost za Đurića, mislio sam da će nakon onog hettrika protiv Njemačke progurati se malo, al' :-? :-)
MOSALJOZE

#8585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Mr. Brightside wrote:
MOSALJOZE wrote:
nažalost za Đurića, mislio sam da će nakon onog hettrika protiv Njemačke progurati se malo, al' :-? :-)
Posudba ga je unzadila,ali morali su jer čini mi se da su imali 3-4 napadača i on je izvukao deblji kraj.
Kemal Malovčić

#8586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

Ima Maxumić al nije više maxum.
JThomas

#8587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JThomas »

pa valjda gojko i zdrava voda imaju prednost nad maksumićem...
ja71

#8588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

Muslimovic.
Ne samo sto je najbolji treci nego zbog starih zasluga i zato sto je nejasno zasto je ispao iz repke.
Artest

#8589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Seferovic je kobra u 16 m., pravo mi je krivo za njega. /vidjeti gol Kipru/

Treci napadac ce biti Armin Hodzic. Superstar u najavi se uvijek vodi.
I Ronaldo je sa 17 bijo na svjetskom u Americi.
GeneralBHF

#8590 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

Izet je dobar fudbaler sa mnogo potencijala ali sto je djon od obraza to je drugo!

Nikada ga necu ni smatrati kao ravnim ovim momcima koji su krv dali na terenu...Spaha gotov umro nakon utakmice...Pjana sa povredom bi igrao..Dzeko gura glavu gdje drugi ni nogom ne bi smeli...Vedo se hrva sa odbranom i sve te zasluge momaka koji daju sve od sebe na terenu Izet Hajrovic nece nikada biti...brat Sead je drugi karakter i njega cijenim ali Izet je mrzak iz dna duse ali opet uspjeh reprezentacije mi je na prvom mjestu pa ako moze biti od koristi njega cu da ignorisem da postoji.
MOSALJOZE

#8591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Čekao sam da dođem u Sarajevo kako bih definitivno donio odluku. Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu sa Spahićem i Lulićem i rekao sam im da želim igrati za BiH. Oni su me povezali sa predsjednikom Begićem i održali smo sastanak u Savezu na kojem je bilo govora o mojoj budućnosti. Rekao sam im kako želim igrati za BiH, kaže Hajrović za Oslobođenje.
Sada opet čekamo šta će FIFA reći i kada će to biti. Nestrpljiv sam, jer se osjećam kao Bosanac i imam veliku želju da zaigram za našu selekciju, tvrdi Hajrović, te dodaje:Razgovarao sam sa porodicom o tome šta da uradim, a veliku ulogu u svemu je odigrao i moj amidža. Želja roditelja je također bila da i Sead i ja igramo za BiH, tako da nije bilo mnogo dilema. Sa Seadom sam više puta pričao o tome, a on mi je prenio kako su ga svi lijepo dočekali i rekao mi je da bih i ja trebao igrati za svoju zemlju, a moja zemlja je BiH. To je bila i moja želja.Da, Siguran sam u to. Zvao me je Ottmar Hitzfeld i njemu sam saopštio odluku da sam izabrao BiH. On je to prihvatio, iako je dodao da je ozbiljno računao na mene. Međutim, i njemu sam rekao, a reći ću i svima, da je moja odluka da igram za BiH nepromjenjiva. Mislim da imam više šansi da napredujem u dresu bh. selekcije, a i svakako više volim BiH od Švicarske, koja mi je, istina, mnogo dala, ali ja sam ipak Bosanac i Hercegovac, kazao je Hajrović za Oslobođenje.
Malo i on kaki.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Iz N/FSBiH su poslali upit na FIFA u kojem su tražili pojašnjenje pravila, odnosno da li je moguće da Hajrović nastupa za našu selekciju, a čim su dobili potvrdan odgovor, stupili su u akciju. Izet je, tako, u subotu potpisao dokument u kojem od FIFA traži promjenu sportskog državljanstva, a ukoliko to dobije, odmah stiče pravo nastupa za A tim naše zemlje, s obzirom na to da već ima pasoš.

"Čekao sam da dođem u Sarajevo kako bih definitivno donio odluku. Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu sa Spahićem i Lulićem i rekao sam im da želim igrati za BiH. Oni su me povezali sa predsjednikom Begićem i održali smo sastanak u Savezu na kojem je bilo govora o mojoj budućnosti. Rekao sam im kako želim igrati za BiH, a oni su već ranije zatražili mišljenje iz FIFA, jer sam ja igrao za Švicarsku protiv Tunisa", priča nam svoju priču Izet, te dodaje kako je sretan što je potpisao izjavu o promjeni sportskog državljanstva, jer...

"Sada opet čekamo šta će FIFA reći i kada će to biti. Nestrpljiv sam, jer se osjećam kao Bosanac i imam veliku želju da zaigram za našu selekciju", tvrdi Hajrović, koji je u sezoni iza nas za postigao osam golova u 33 meča.
ne treba nam niko Izmet je naš novi heroj :D
GeneralBHF

#8593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

JoseMujica wrote:
Iz N/FSBiH su poslali upit na FIFA u kojem su tražili pojašnjenje pravila, odnosno da li je moguće da Hajrović nastupa za našu selekciju, a čim su dobili potvrdan odgovor, stupili su u akciju. Izet je, tako, u subotu potpisao dokument u kojem od FIFA traži promjenu sportskog državljanstva, a ukoliko to dobije, odmah stiče pravo nastupa za A tim naše zemlje, s obzirom na to da već ima pasoš.

"Čekao sam da dođem u Sarajevo kako bih definitivno donio odluku. Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu sa Spahićem i Lulićem i rekao sam im da želim igrati za BiH. Oni su me povezali sa predsjednikom Begićem i održali smo sastanak u Savezu na kojem je bilo govora o mojoj budućnosti. Rekao sam im kako želim igrati za BiH, a oni su već ranije zatražili mišljenje iz FIFA, jer sam ja igrao za Švicarsku protiv Tunisa", priča nam svoju priču Izet, te dodaje kako je sretan što je potpisao izjavu o promjeni sportskog državljanstva, jer...

"Sada opet čekamo šta će FIFA reći i kada će to biti. Nestrpljiv sam, jer se osjećam kao Bosanac i imam veliku želju da zaigram za našu selekciju", tvrdi Hajrović, koji je u sezoni iza nas za postigao osam golova u 33 meča.
Pretpostavljam da su i mediji uradili dio posla. Vise mi se gade jer napumpavanjem cijele price dizu svoju popularnost igrajuci na kartu emocija. Svaka prica je vise postala komercijalna da ne vidim niti jednog profesionalnog novinara.
Eborg

#8594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Eborg »

:roll:

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Eborg wrote::roll:

Image
MS PAINT.
bingov buraz

#8596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bingov buraz »

JoseMujica wrote:

Bice Izmet dok 13-og jula 2014 na Marakani u finalu protiv Argentine ne zabije u drugom produzetku za pobjedu 2-1 :mrgreen:
Mislim kod mene ga samo to moze oprati.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

oprat će ga i dobre igre, ako ikad zaigra :D
Infaze Studio

#8598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Oko Muslimovica...Ja ne znam, ali taj momak je, po meni, izgubio "touch" odavno. Bas u to neko vrijeme kada je i prestao igrati za repku.Znam da je vrlo dobar u Kini, ali i tamo se dobro primjeti njegova neka nezgrapnost, nespretnost, ne znam kako da je nazovem. IZgleda mi k'o igrac koji igra utakmicu svakih mjesec dana.
Nemam nista protiv njega, vrlo mi je drag kao covjek i Bosanac, ali mescini nije vise za reprezentativnog fudbala, a kamoli SP-a. :-?
GeneralBHF

#8599 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

I ne treba nam napadac za sada jer na SP aBd bi igrali 4-5-1 ili eventualno 4-4-2 u zavisnosti od protivnika. Safet nece ovako postavljati ekipu protiv mnogo jacih reprezentacija. Vedo bi isao na klupu pa ulazio po potrebi!
PeppermintSA

#8600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

Last edited by PeppermintSA on 17/06/2013 13:57, edited 1 time in total.
Post Reply