a vern? koji je to kralj bio.Tabhana wrote:O'Reily je bio najbolji karakter u seriji. Adebisi i SaidS tim da je Adebisi stvarno sick karakter. Keller je imao onu blowjob scenu kada je slomio liku vrat
a i adebisi je bio kralj sa onom kapicom.
Moderator: _BataZiv_0809
a vern? koji je to kralj bio.Tabhana wrote:O'Reily je bio najbolji karakter u seriji. Adebisi i SaidS tim da je Adebisi stvarno sick karakter. Keller je imao onu blowjob scenu kada je slomio liku vrat
AndreyBlanc wrote:perverzno majke mi, ne mogu docekat drugu epizodu
Ko je Mr Grey?nema me tamo wrote:Voljela bi ti da te Mr Grey posjeti?
S01E01 - HELLOFRIEND.MOVćiribiribela wrote:AndreyBlanc wrote:perverzno majke mi, ne mogu docekat drugu epizodu
Kad ce druga epizoda? Na imdb ne pise nista.
Hvala.DON_eARL wrote: S01E01 - HELLOFRIEND.MOV
(Airs in 2 weeks, 6 days)
Vjerovatno je procurio pilot, a oficijalno serija starta za 3 sedmice.
Nije mi bio toliko dragkaranana wrote:a vern? koji je to kralj bio.Tabhana wrote:O'Reily je bio najbolji karakter u seriji. Adebisi i SaidS tim da je Adebisi stvarno sick karakter. Keller je imao onu blowjob scenu kada je slomio liku vrat
a i adebisi je bio kralj sa onom kapicom.
BJB wrote:Gledam 9 epizodu od 12, ne mogu prestati doslovno.![]()
Ima li neka serija koju ne pratiš?BJB wrote:Sense8, u pola sest pregledala 12 epizodu, toplo preporucujem, iako mislim da ce se vise svidjeti zenama nego muskarcima..
Serija je definitivno nesto novo, mislila sam nakon prve epizode da me malo pdsjeca na Tomorrow people, ali nije, The tomorrow people je bila bas teenagerska serija..Bas bi voljela da naprave i drugu epizodu.
Tam niko nije normalan, odlicna serija...dezurni_ucenik wrote:Kako vam se Wayward Pine cini?Ja sam zadovoljan.
http://www.imdb.com/title/tt2618986/
Ima, puno onih vampirskih, sa zombijima..Imam napretek vremena, nikakvih obaveza. Protracim svaki dan 1-2 sata na gledanje serija..ciza_bliza wrote:Ima li neka serija koju ne pratiš?BJB wrote:Sense8, u pola sest pregledala 12 epizodu, toplo preporucujem, iako mislim da ce se vise svidjeti zenama nego muskarcima..
Serija je definitivno nesto novo, mislila sam nakon prve epizode da me malo pdsjeca na Tomorrow people, ali nije, The tomorrow people je bila bas teenagerska serija..Bas bi voljela da naprave i drugu epizodu.
Odgledala si cijelu sezonu? Ja sam skinuo prvu epizodu i kont'o sam gledati, al' obeshrabriše me komentari da je serija previše gay.BJB wrote:Sense8, u pola sest pregledala 12 epizodu, toplo preporucujem, iako mislim da ce se vise svidjeti zenama nego muskarcima..
BJB wrote:Jesam, nisam nekoliko dana gledala nista, pa sam ovo u cugu. Pominje se ljubav previse pa kontam mozda ce vam biti bljutavo..Ima smjesnih scena i sexy scena..
2 Sense8a su gay, zapravo jedan je gay, druga je bila muskarac, sad je zena+lesbian, meni su to dvoje samo likovi u seriji...
spoiler alert: Ima scena u kojoj gay parovi vode ljubav a jedan od ovih straight sense8a, zapravo dvojica njih iskuse sve kao da su i oni tu..meni smjesno bilo) Ima i golotinje i gay sexa, ako ti smeta preskocis minut-dva i gotovo. Ima i nasilja i ubijanja..
Ma odgledaj pa sam prosudi. Meni nije zao sto sam je pregledala..Mada vjerujem da nece biti druge sezone.
O'Reily je lik za primjer kako danas živjeti među "vukovima".Tabhana wrote:O'Reily je bio najbolji karakter u seriji. Adebisi i SaidS tim da je Adebisi stvarno sick karakter. Keller je imao onu blowjob scenu kada je slomio liku vrat
Adebisi je meni najjači bio u onoj epizodi kad je umjesto kapice uvrno viljušku u kosukaranana wrote: a vern? koji je to kralj bio. a i adebisi je bio kralj sa onom kapicom.
Prilicno sporo ukapiraju sta im se desava..Ni meni prva epizoda nije bila nesto, ali mi je kasnije postajalo sve zanimljivije..Odgledaj pa ces znati..cassius wrote: Mene nesto i nije dojmila prva epizoda, jel se popravi u nastavku ?
Black swan wrote:ali kako možete
pa to se kosi sa elementarnim smislom serije i iščekivanja iduće epizode
ja barem dan vremena između napravim