Vladimir Šeksgospodja profiterka wrote:A koji drugi ima mladiću?S obzirom da je i jedna oštrokondža poput Carle del Ponte pala na njegov šarm, onda ste Vi gospođo bili vrlo, vrlo vidoviti.Carla del Ponte nije padala ni na čiji šarm, već je činila što joj Vladimir kaže. A ja nisam vidovita, samo dobro vidim.Kakav sad Vladimir, možda Putin?
Desavanja u Hrvatskoj
- ronnie
#8576 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- gospodja profiterka
#8577 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Gluho bilo...Vladimir Šeks
- no_mani=no_fjučr
#8578 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mario Moznik prvak Europe!

Hrvatska se ipak vraća s medaljom s Europskog prvenstva koje je jučer završilo u francuskom Montpellieru. I to ne s bilo kakvom, već sa zlatnom. Marijo Možnik najbolji je europski vježbač na preči. U kvalifikacijama je jedva prošao, "ugurao" se u finale kao posljednji osmi. A onda eksplozija u finalu. S ocjenom 14,833 osvojio je prvo mjesto ispred Britanca Sama Oldhama (14.766) i Grka Vlasiosa Marasa (14.666).
Prvo hrvatsko zlato
Ovo je druga europska medalja za Možnika. Prvu je osvojio prije tri godine i to, zanimljivo, također u Montpellieru. Tada je bio srebrni. U međuvremenu je osvojio i broncu na Svjetskom prvenstvu u Nanningu prošle godine. Možnikova medalja je prva zlatna za hrvatsku gimnastiku, ukupno treća na europskim prvenstvima. Pored njegove dvije, broncu je u vježbi na konju s hvataljkama osvojio Robert Seligman, sad već daleke 2008. godine u Lausanni.
Gimnastikom se počeo baviti sa šest godina u istom klubu gdje je i danas – Sokolu. U mlađim dobnim kategorijama trener mu je bio Željko Jambrović, a vježbao je na svih šest sprava (višeboj). Ulaskom u kategoriju seniora 2004. godine prešao je kod trenera Tigrana Goričkog i specijalizirao se za disciplinu preča.
– Bez obzira na to što sam osvojio zlato, suci su me zakinuli za još bolju ocjenu. Prvi sam krenuo u finale pa sam im poslužio za usklađivanje kriterija. Uoči finala rekao sam sebi – idem na sve ili ništa. Ili ću pasti iz svog elementa "Možnik" ili ću odvježbati najbolje do sada. Ispalo je da je ovo bila moja najbolja izvedba na preči, bila je to moja vježba života. Čak sam ovog puta i saskok "ukopao" – pričao je presretni Možnik.

Hrvatska se ipak vraća s medaljom s Europskog prvenstva koje je jučer završilo u francuskom Montpellieru. I to ne s bilo kakvom, već sa zlatnom. Marijo Možnik najbolji je europski vježbač na preči. U kvalifikacijama je jedva prošao, "ugurao" se u finale kao posljednji osmi. A onda eksplozija u finalu. S ocjenom 14,833 osvojio je prvo mjesto ispred Britanca Sama Oldhama (14.766) i Grka Vlasiosa Marasa (14.666).
Prvo hrvatsko zlato
Ovo je druga europska medalja za Možnika. Prvu je osvojio prije tri godine i to, zanimljivo, također u Montpellieru. Tada je bio srebrni. U međuvremenu je osvojio i broncu na Svjetskom prvenstvu u Nanningu prošle godine. Možnikova medalja je prva zlatna za hrvatsku gimnastiku, ukupno treća na europskim prvenstvima. Pored njegove dvije, broncu je u vježbi na konju s hvataljkama osvojio Robert Seligman, sad već daleke 2008. godine u Lausanni.
Gimnastikom se počeo baviti sa šest godina u istom klubu gdje je i danas – Sokolu. U mlađim dobnim kategorijama trener mu je bio Željko Jambrović, a vježbao je na svih šest sprava (višeboj). Ulaskom u kategoriju seniora 2004. godine prešao je kod trenera Tigrana Goričkog i specijalizirao se za disciplinu preča.
– Bez obzira na to što sam osvojio zlato, suci su me zakinuli za još bolju ocjenu. Prvi sam krenuo u finale pa sam im poslužio za usklađivanje kriterija. Uoči finala rekao sam sebi – idem na sve ili ništa. Ili ću pasti iz svog elementa "Možnik" ili ću odvježbati najbolje do sada. Ispalo je da je ovo bila moja najbolja izvedba na preči, bila je to moja vježba života. Čak sam ovog puta i saskok "ukopao" – pričao je presretni Možnik.
- aurora313
#8579 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čekaj malo dok neko iz Srbije ne počne sa: Iduće godine u Lici i na Kordunu. Mogla bi ona da bude manje brbljiva.ronnie wrote:Grabar-Kitarović Thaciju: I dalje ćemo pružati snažnu potporu Kosovu...
Tranzicijske zemlje su pune upaljenih glava i neizmirenih računa. Nije se sa tim za..bavati.
-
zg2
#8580 Re: Desavanja u Hrvatskoj
aurora313 wrote: Čekaj malo dok neko iz Srbije ne počne sa: Iduće godine u Lici i na Kordunu. Mogla bi ona da bude manje brbljiva.
ajde, može ... da vidimo i to: "iduće godine u Lici i na Kordunu", šta god to značilo?
ali, ak može prije toga, ove godine ... 20-godišnjica Bljeska i Oluje
Može ???
- aurora313
#8581 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čitaj kak je napisano.zg2 wrote:aurora313 wrote: Čekaj malo dok neko iz Srbije ne počne sa: Iduće godine u Lici i na Kordunu. Mogla bi ona da bude manje brbljiva.![]()
ajde, može ... da vidimo i to: "iduće godine u Lici i na Kordunu", šta god to značilo?
ali, ak može prije toga, ove godine ... 20-godišnjica Bljeska i Oluje
Može ???
- ronnie
#8582 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Gospođo, vrlo me zabrinjavate, tvrdite da niste vidoviti, da možda ne radite u Saboru?gospodja profiterka wrote:Gluho bilo...Vladimir Šeks
https://www.youtube.com/watch?v=1N0G31JbhU0
- gospodja profiterka
#8583 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Auuuuu...ronnie wrote:Gospođo, vrlo me zabrinjavate, tvrdite da niste vidoviti, da možda ne radite u Saboru?gospodja profiterka wrote:Gluho bilo...Vladimir Šeks![]()
https://www.youtube.com/watch?v=1N0G31JbhU0
- Grover
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#8585 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolindu i Hrvatsku EU partneri uvažavaju ko Papa Kur'an

-
AlfaDestra
#8586 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Papa uvazava Kur'an, ta nije srbin.
-
zg2
#8587 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne vrijeđaj Papu, ne vrijeđaj ni Kur'anLajavikrelac wrote:Kolindu i Hrvatsku EU partneri uvažavaju ko Papa Kur'an![]()
Ako već želiš koristiti sarkazam, reci koliko žene i cure tebe uvažavaju
Iako, sumnjam da uopće znaš što je to sarkazam
- Domaci izdajnik
#8588 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Priznaj da te privlačim....
sarkazam...hm...vidim skontali ste iz prve 
- ronnie
#8589 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vidim da su "komšije" još nadrkani zbog akcije "bljesak" iako je prošlo dvadeset godina.
Mir, braćo, mir....
Mir, braćo, mir....
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#8590 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne moj takoLajavikrelac wrote:Kolindu i Hrvatsku EU partneri uvažavaju ko Papa Kur'an![]()
Kolinda je glavna treba u starackim domovima.
Barem za musku poluciju.
-
Hafis
#8591 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Eh, Kolinda. A gdje smo mi u svemu tome?
Za primjer, u nas je Hanka Paldum još uvijek uvjerljivo najbolja treba među pjevačicama i kako je krenulo, to jest kakve su nove snage, još će 10 godina biti.
Za primjer, u nas je Hanka Paldum još uvijek uvjerljivo najbolja treba među pjevačicama i kako je krenulo, to jest kakve su nove snage, još će 10 godina biti.
- Domaci izdajnik
#8592 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Volim i ja vas
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#8593 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Lajavikrelac wrote:
Volim i ja vas
Yo selam bro
-
AlfaDestra
#8594 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Puca ih spica od bljeska, hodaju po zutom jer zele misliti da im je mozak "na zutom", taj bljesak, opijeni su porazima, ciganija.ronnie wrote:Vidim da su "komšije" još nadrkani zbog akcije "bljesak" iako je prošlo dvadeset godina.![]()
Mir, braćo, mir....
- ronnie
#8595 Re: Desavanja u Hrvatskoj
'ko vas bre zavadiemillio estevez wrote:Lajavikrelac wrote:
Volim i ja vas
Yo selam bro
-
zg2
#8596 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da, priznajem, privlačiš meLajavikrelac wrote:Priznaj da te privlačim....sarkazam...hm...vidim skontali ste iz prve
Obožavam GAY dječake, koji u životu nikad nisu vidjeli niti okusili ženski spolni organ
... pa, cijeli dan, 24 sata dnevno, prodaju pamet po exYU forumima
- Domaci izdajnik
#8597 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Samo što ti nisi gay nego obična pederčina
i da, ja kad bi se govana kao vi plašio ja bi vodokotlić na leđima nosio 
-
AlfaDestra
#8598 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobar je momak, malo mu je sarkazam izblijedio, nesto kao iz vremena prije osmanlija, al'ne cudi sa koje strane dolazi, ne?zg2 wrote:Da, priznajem, privlačiš meLajavikrelac wrote:Priznaj da te privlačim....sarkazam...hm...vidim skontali ste iz prve
Obožavam GAY dječake, koji u životu nikad nisu vidjeli niti okusili ženski spolni organ
... pa, cijeli dan, 24 sata dnevno, prodaju pamet po exYU forumima
-
zg2
-
zg2
#8600 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zg2 wrote:Lajavi, vidim, istina boli
Istina najviše boli, zar ne dječače..