potres_mozga wrote:S kim igra Bayern ovaj vikend??Nogatrans wrote:Dialer wrote:http://www.facebook.com/pages/Humanitar ... 556?v=wall
da pomognemo covjeku. Kako smo mi fini
E bas si duhovit..
Igra oko moje lijepo sa Nurnbergom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
potres_mozga wrote:S kim igra Bayern ovaj vikend??Nogatrans wrote:Dialer wrote:http://www.facebook.com/pages/Humanitar ... 556?v=wall
E bas si duhovit..
ti bas volis provocirati jel tako?van helsing wrote:Nije smijesno nimalo,a posto nisam clan na Facebooku,dajte neka neko kontaktira admine na FB da se to makne..
Svakome kome je to smijesno,neka sam sebi iskljuci struju na 10ak min..
@Sarajmen: Imam vise odgledanih treninga FKS kako na Kosevu,tako i na raznim destinacijama gdje su se pripremali,prema tome mislim da sam navijac bar u odnosu na tebe..
Znam.curama se svidja.hvala na komplimentima,al sam no homoNogatrans wrote:Dialer wrote:http://www.facebook.com/pages/Humanitar ... 556?v=wall
E bas si duhovit..
i sve sto je rekao tacno od slova do slova. ja bih samo dodao jos nesto - kad je fazlagic bio direktor citav tim nam je bio na abitrazi. toliko o njegovim menadzerskim sposobnostima
Odlicno, ali ja ne vidim to ovdje. Pojedinci svjesno huskaju djecurliju da urade neku glupost, gadjanje igraca hrenovkama i sijalicama (jebote!!!), naravno nece oni to raditi taman posla, ali ce zato sve uciniti da drugi to urade umjesto njih, zasto oni da prljaju rukeSarajmen wrote:To i žele da urade i da se diskreditira ''u paketu'' faktor zarad kojeg se fudbal i igra.Ako zanemarimo na momenat novac...emigrazione wrote:Ovom klubu definitivno treba ''generalku'' uraditi, ali nebi bilo lose ni na tribinama malo pocistiti puno se smeca gore nakupilo, citajuci komentare pojedinih nebi me cudilo da se sa bacanja hrenovki i sijalica krene u demoliranje kao protiv sirokog
Pročitajte još jednom saopštenje BP1946....od navijača se traži strpljenje. A to je put do rješenja !!!
i ti mislis zato sto ce neko baciti hrenovke da ce murija uletiti i da ce belaj izbiti?emigrazione wrote:Odlicno, ali ja ne vidim to ovdje. Pojedinci svjesno huskaju djecurliju da urade neku glupost, gadjanje igraca hrenovkama i sijalicama (jebote!!!), naravno nece oni to raditi taman posla, ali ce zato sve uciniti da drugi to urade umjesto njih, zasto oni da prljaju rukeSarajmen wrote:To i žele da urade i da se diskreditira ''u paketu'' faktor zarad kojeg se fudbal i igra.Ako zanemarimo na momenat novac...emigrazione wrote:Ovom klubu definitivno treba ''generalku'' uraditi, ali nebi bilo lose ni na tribinama malo pocistiti puno se smeca gore nakupilo, citajuci komentare pojedinih nebi me cudilo da se sa bacanja hrenovki i sijalica krene u demoliranje kao protiv sirokog
Pročitajte još jednom saopštenje BP1946....od navijača se traži strpljenje. A to je put do rješenja !!!
Jesi li to ti Adise?Nogatrans wrote:Dialer wrote:http://www.facebook.com/pages/Humanitar ... 556?v=wall
E bas si duhovit..
Ma stanite sad malo, može ugostitelj reći i poneku tačnu, ali nemojte tako vam boga da nam on bude kao neki izvor, do jučer smo ga opravdano vješali, jedna od greški Blekića je to što je po nekim neprovjerenim informacijama zakopao ratnu sjekiru sa ugostiteljem.....ponavljam neprovjerene informacije, ali koje i nisu baš nemoguća misija......Sarajevski wrote:i sve sto je rekao tacno od slova do slova. ja bih samo dodao jos nesto - kad je fazlagic bio direktor citav tim nam je bio na abitrazi. toliko o njegovim menadzerskim sposobnostima
i da samo znate, varesanovicu, fazlagicu, baljak, alihodzicu... ima nas dosta koji nece stati nakon par dana kako se vi nadate. mislite da ce se sve smiriti, da je kraj sezone i da ce se sve sleci nakon para dana
NECE. sav ce vas prljavi ves brzo u javnost a tu je i dosta stvari zbog kojih se ide na sud
BAGRO MARS IZ SVETINJE!
Jel ti stvarno mislis da ce neko unositi, tj moci unijeti, hrenovke i sijalice na tekmu?! Kakvo huskanje, o cemu pricas?emigrazione wrote:Odlicno, ali ja ne vidim to ovdje. Pojedinci svjesno huskaju djecurliju da urade neku glupost, gadjanje igraca hrenovkama i sijalicama (jebote!!!), naravno nece oni to raditi taman posla, ali ce zato sve uciniti da drugi to urade umjesto njih, zasto oni da prljaju rukeSarajmen wrote:To i žele da urade i da se diskreditira ''u paketu'' faktor zarad kojeg se fudbal i igra.Ako zanemarimo na momenat novac...emigrazione wrote:Ovom klubu definitivno treba ''generalku'' uraditi, ali nebi bilo lose ni na tribinama malo pocistiti puno se smeca gore nakupilo, citajuci komentare pojedinih nebi me cudilo da se sa bacanja hrenovki i sijalica krene u demoliranje kao protiv sirokog
Sarajevski wrote:i sve sto je rekao tacno od slova do slova. ja bih samo dodao jos nesto - kad je fazlagic bio direktor citav tim nam je bio na abitrazi. toliko o njegovim menadzerskim sposobnostima
i da samo znate, varesanovicu, fazlagicu, baljak, alihodzicu... ima nas dosta koji nece stati nakon par dana kako se vi nadate. mislite da ce se sve smiriti, da je kraj sezone i da ce se sve sleci nakon para dana
NECE. sav ce vas prljavi ves brzo u javnost a tu je i dosta stvari zbog kojih se ide na sud
BAGRO MARS IZ SVETINJE!
van helsing wrote:Ne volim provocirati,volim da kazem ono sto mislim,nekad sam upravu,nekad nisam,forum je da se vode rasprave?
Sorry,a cime ja to tebe provociram? Time sto necu da pljuljem i hebem mamu svima..
Bolje je doci i zagrmiti na njih, ko ima godisnju neka baci nekom ko nema da se ne kupuju karte!hz__semir wrote:POTPIS !!!Sarajevski wrote:teks srca, nakon neprospavane noci, nakon trideset godina provedenih na kosevu, ja vise ne idem na utakmice sarajeva. ni ja, ni moj otac ni moj brat
ne dam im te pare, ne zelim gledati to. dosta je. ovakvo sarajevo mene vise ne zanima. ima teletekst, imaju prenosi, ima internet sa rezultatima, ali na kosevo dok je ova bagra tu ja ne idem
kada pobijede, skakacu po kuci, ljubiti dijete, pjevacemo nas dvojica mi smo divovi, kada izgubimo, sjedicu na balkonu i zmarit jednu za drugom, al na istok vise ne idem
eto vam, bujrum radite sta hocete. al necete dokle hocete
Teška srca, sa suzama u očima, ali sam i ja upravo u sebi prelomio, prvi put u ovih 15 godina koliko idem na utakmice najdražeg kluba, da svjesno i namjerno neću otići na Koševo, nego ostati u kući. Nek' ih gledaju Fazlagić i Baljak.
Naravno da cu da radim,prva sam smjena,i moram nekako skontat kako cu ranije izaci s'posla da odem na tekmu. Zadovoljan?A ti sutra radi svoj posao...
Daj popusti zivota ti! Idi radi nesto, zabavi sevan helsing wrote:Pravimo off topic,roma nema veze sa ovom temom. Naravno da hoce,evo sada cemo da mlatnemo Juventusa akobogda.
@Sarajmen: kad mi neko kaze Kralju,asocira me da mu je porijeklo van kantona ,al eto,nema veze.Naravno da cu da radim,prva sam smjena,i moram nekako skontat kako cu ranije izaci s'posla da odem na tekmu. Zadovoljan?A ti sutra radi svoj posao...
Boga mi ,,Sarajevski,,ti ko da si od juce ovdje.Postujem ono sto pises(jest i da smo imali malo prepiske al ne bitno)Znas i sam da je drzava u qrcu i da skoro svtko moze raditi sta hoce pa tako i ovi mafijasi povezani sa policijom,sudstvom,strankama i s kim ne jos.Dakle sva ova prica se svodi na ono,,Usanovic je kriv al nece odgovarati,,e tako i u FK Sarajevu.Ko da se ovo dogadja od juce.Godinama se vuku isti problemi ali se navijaci poklope nakon 1-2 pobjedi i nastavlja se po starom.Igraci su ovdje najmanje krivi(osim par njih )i oni daju sve od sebe na terenu.Zasto sad da ispastaju ostali.Smijesno je sta se sve ovdje stavlja na teret igracima i onda jos neko ocekuje od njih uspjeh.Zna se dobro i na koja vrata treba zakucati u upravi ali..Ljudi imaju jaku zaledjinu i sta dalje.Gadzati igrace hrenovkama.O boze dragi.I taj se zove navijac.Neka nam je dragi bog u pomoci.Sarajevski wrote:ima muco aferima, ali iza sebe ima rezultate. kako, na koji nacin, kojih para, druga je stvar
HUSREF MUSEMIC- nasapunjali mu dasku ista ova bagra pred bazel
BORAC; ZELJO, SIROKI - udare nam igraca, sudija nam udari igraca,m ubiju nam vedrana. sta su uradili? izgubili tri boda, izgubili kup, ubica seta
MUMINOVIC, SKORO, MAKSUMIC, RIZVANOVIC . svi otisli bez marke
da nastavimo dalje zasto kazem BAGRO MARS IZ SVETINJE
Igraj Sarajevo,igraj i pobjedi....
na hayatu maloprije rekose u 13hKPNCTNJAH wrote:U koliko je sati sutra utakmica ? 16h ?