English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chuckie

#8576 Re: English Premier League

Post by Chuckie »

missko wrote: Evo imas gore gif starta od Valencije, ja ne sporim da je bio faul,ali koliko bi igraca ovako protegnulo nogu da bi ga ovaj drugi stigao faulirati, ljepo se vidi da mali nije ni dohvatio loptu nego uspio stici samo postaviti nogu u putanju klizeceg Valencije. Trazio je faul i dobio jos i povredu za glupost.

Znači strašna izjava. :run:
hypko_nurko

#8577 Re: English Premier League

Post by hypko_nurko »

deri loserpooooool :dance:
Zmijuga loma

#8578 Re: English Premier League

Post by Zmijuga loma »

Layne wrote:Pa mog'o je komotno da ne spušta desnu nogu na zemlju, da ostane levitirat' u zraku, dok ovaj klizeći ne prođe ispod njega, pa laganini nastavit'.
Nije popio Potion of Levitation na poluvremenu. :oops:
missko

#8579 Re: English Premier League

Post by missko »

Layne wrote:Pa mog'o je komotno da ne spušta desnu nogu na zemlju, da ostane levitirat' u zraku, dok ovaj klizeći ne prođe ispod njega, pa laganini nastavit'.
Pa mogao je da se ne proteze toliko, normalno kad si daleko ispruzene noge da si onda lagan plijen za povredu. Da je mali dirnuo bar loptu moglo bi se pricati o crvenom ali ovako je sam kriv, oko jedne nebitne stvari dizete frku kao da je ono nesto namjerno bilo pa treba ga kaznit 10 tekmi. Ako samo ja mislim ovako a cijeli FA kao vi onda ce dobiti Valencija naknadno kaznu.
Last edited by missko on 26/12/2012 21:58, edited 1 time in total.
Riddle

#8580 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Ne kontam stvarno kojeg vraga toliku halabuku dizete. Jeste bio karton, ali nesto mi govori da ovo nije ni prvi ni zadnji put da se neki igrac provukao i nije bio iskljucen. Steta sto se decko povrijedio, ali jebi ga, desava se.
Riddle

#8581 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Stoke :thumbup:
missko

#8582 Re: English Premier League

Post by missko »

Stoke napadacka ekipa kao Celsi .
Mali Joksimovic fuli sansu sam pred Begom za izjednacenje i onda poslije prime treci.
hypko_nurko

#8583 Re: English Premier League

Post by hypko_nurko »

pu jebem ti, jest govno ovaj suarez, djonom na begovica :x
Riddle

#8584 Re: English Premier League

Post by Riddle »

U Urugvaju tako pokazujes da ti je neko drag.
Riddle

#8585 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Da Chelsea nije pobijedio, ovo bi bio bas bas bas savrsen Boxing Day. :D
dragonz

#8586 Re: English Premier League

Post by dragonz »

Zmijuga loma wrote:
missko wrote:Jel po tebi moguce da nije vidio start.
Reci mi da se zajebavaš, molim te.

nije garant :D vidio kao i ono igranje rukom od onoga čupavog argentinca (bez obzira jel unutar šesnaest metara ili nije)
Frtalj_Duše

#8587 Re: English Premier League

Post by Frtalj_Duše »

hypko_nurko wrote:pu jebem ti, jest govno ovaj suarez, djonom na begovica :x
I još kasnije nešta glumi kao "povrijeđen"!? :twisted:

Sreća samo što je Bega momčina pa mu ni 5 tih ciganskih djonova ne mogu ništa! 8-)

Inače, suarez mi je ubjedljivo najmrži igrač u toj ligi, iako liverpool kao klub sa historijom mnogo poštujem kao i United! Volio bi da ga je Evra onda štocem izvrnuo i pregazio nego što ga je tužio, govno rasističko! :x

Kao što je rekao moj dedo za istoga dok smo gledali liverpool jedne prilike: "Pa samo ga pogledaj, sine! Po čehri mu vidiš da je đubre!" :lol:
Logovan

#8588 Re: English Premier League

Post by Logovan »

hypko_nurko wrote:pu jebem ti, jest govno ovaj suarez, djonom na begovica :x
Taj Suarez mi se sve više i više gadi. :x

Stoke. :thumbup: :thumbup:
bingov buraz

#8589 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

hypko_nurko wrote:i povredu je takodje trazio :-)
Ljudi rizikuju karijere samo da napakoste jedinstvu,mucka djubrad :mrgreen:
hypko_nurko

#8590 Re: English Premier League

Post by hypko_nurko »

bingov buraz wrote:
sram i stid da ga bude, kako je samo ostavio onu stajnu nogu ondje. trebao je da digne obje u zrak ko sav normalan svijet.
The Realist

#8591 Re: English Premier League

Post by The Realist »

Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.

U utakmici u kojoj je palo sedam golova, oni su dva puta kritikovali loše intervencije de Geae (još je kod gola opet dva puta bolje reagovao od Harta).

Nevjerovatno je koliko pljuju de Geau, nebitno kako branio, dok za Harta ništa ne govore, koliko god loš bio.
rage_guy

#8592 Re: English Premier League

Post by rage_guy »

The Realist wrote:Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.

U utakmici u kojoj je palo sedam golova, oni su dva puta kritikovali loše intervencije de Geae (još je kod gola opet dva puta bolje reagovao od Harta).

Nevjerovatno je koliko pljuju de Geau, nebitno kako branio, dok za Harta ništa ne govore, koliko god loš bio.
Hart je Englez. :D
Riddle

#8593 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Image

8-)
Point.

#8594 Re: English Premier League

Post by Point. »

Image
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8595 Re: English Premier League

Post by un1ted »

Riddle wrote:Image

8-)
8-)
missko

#8596 Re: English Premier League

Post by missko »

hypko_nurko wrote:
bingov buraz wrote:
sram i stid da ga bude, kako je samo ostavio onu stajnu nogu ondje. trebao je da digne obje u zrak ko sav normalan svijet.
Ma jok nema on kontrole u svojoj nozi jednostavno je morao protegnuti nogu, covjek ne zna bacati male korake. Moja greska nisam znao da je on igrac koji ne kontrolise svoje noge, ili on prirodno onako trci?
Ponavljm opet faul je bio i dobio ga je ali nista vise nije bilo, i taj faul je bio isprovociran, jer je neprirodno pruzio nogu a nije mogao do lopte.
The Realist

#8597 Re: English Premier League

Post by The Realist »

rage_guy wrote:
The Realist wrote:Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.

Hart je Englez. :D
Znam ali bukvalno će de Geau okriviti za gol za koji nije kriv, a preskočit će 2-3 sjajne odbrane koje napravi na tom meču, dok će Hartove stvari jednostavno ignorisati.

OK, neće da Harta pod pritisak stavljaju, jer im treba, ali onda neka ni druge igrače ne kritikuju kada ne treba.
Jokericious

#8598 Re: English Premier League

Post by Jokericious »

missko wrote: Ma jok nema on kontrole u svojoj nozi jednostavno je morao protegnuti nogu, covjek ne zna bacati male korake. Moja greska nisam znao da je on igrac koji ne kontrolise svoje noge, ili on prirodno onako trci?
Ponavljm opet faul je bio i dobio ga je ali nista vise nije bilo, i taj faul je bio isprovociran, jer je neprirodno pruzio nogu a nije mogao do lopte.
Ma namjerno htio da slomi nogu. Cuo sam dobru lovu od BSO-a bi dobio.
hypko_nurko

#8599 Re: English Premier League

Post by hypko_nurko »

missko wrote: Ma jok nema on kontrole u svojoj nozi jednostavno je morao protegnuti nogu, covjek ne zna bacati male korake. Moja greska nisam znao da je on igrac koji ne kontrolise svoje noge, ili on prirodno onako trci?
nisi ti dobar matere mi, cuj neprirodno pruzio nogu. covjek trco za loptom i ovaj ga pokupio. a sto je valencia debil i krkan to je potpuno prirodno i normalno. :-)
Zmijuga loma

#8600 Re: English Premier League

Post by Zmijuga loma »

Trebao je vako levitirati.

Post Reply