Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
missko wrote:
Evo imas gore gif starta od Valencije, ja ne sporim da je bio faul,ali koliko bi igraca ovako protegnulo nogu da bi ga ovaj drugi stigao faulirati, ljepo se vidi da mali nije ni dohvatio loptu nego uspio stici samo postaviti nogu u putanju klizeceg Valencije. Trazio je faul i dobio jos i povredu za glupost.
Layne wrote:Pa mog'o je komotno da ne spušta desnu nogu na zemlju, da ostane levitirat' u zraku, dok ovaj klizeći ne prođe ispod njega, pa laganini nastavit'.
Layne wrote:Pa mog'o je komotno da ne spušta desnu nogu na zemlju, da ostane levitirat' u zraku, dok ovaj klizeći ne prođe ispod njega, pa laganini nastavit'.
Pa mogao je da se ne proteze toliko, normalno kad si daleko ispruzene noge da si onda lagan plijen za povredu. Da je mali dirnuo bar loptu moglo bi se pricati o crvenom ali ovako je sam kriv, oko jedne nebitne stvari dizete frku kao da je ono nesto namjerno bilo pa treba ga kaznit 10 tekmi. Ako samo ja mislim ovako a cijeli FA kao vi onda ce dobiti Valencija naknadno kaznu.
Last edited by missko on 26/12/2012 21:58, edited 1 time in total.
Ne kontam stvarno kojeg vraga toliku halabuku dizete. Jeste bio karton, ali nesto mi govori da ovo nije ni prvi ni zadnji put da se neki igrac provukao i nije bio iskljucen. Steta sto se decko povrijedio, ali jebi ga, desava se.
hypko_nurko wrote:pu jebem ti, jest govno ovaj suarez, djonom na begovica
I još kasnije nešta glumi kao "povrijeđen"!?
Sreća samo što je Bega momčina pa mu ni 5 tih ciganskih djonova ne mogu ništa!
Inače, suarez mi je ubjedljivo najmrži igrač u toj ligi, iako liverpool kao klub sa historijom mnogo poštujem kao i United! Volio bi da ga je Evra onda štocem izvrnuo i pregazio nego što ga je tužio, govno rasističko!
Kao što je rekao moj dedo za istoga dok smo gledali liverpool jedne prilike: "Pa samo ga pogledaj, sine! Po čehri mu vidiš da je đubre!"
Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.
U utakmici u kojoj je palo sedam golova, oni su dva puta kritikovali loše intervencije de Geae (još je kod gola opet dva puta bolje reagovao od Harta).
Nevjerovatno je koliko pljuju de Geau, nebitno kako branio, dok za Harta ništa ne govore, koliko god loš bio.
The Realist wrote:Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.
U utakmici u kojoj je palo sedam golova, oni su dva puta kritikovali loše intervencije de Geae (još je kod gola opet dva puta bolje reagovao od Harta).
Nevjerovatno je koliko pljuju de Geau, nebitno kako branio, dok za Harta ništa ne govore, koliko god loš bio.
Ljudi rizikuju karijere samo da napakoste jedinstvu,mucka djubrad
sram i stid da ga bude, kako je samo ostavio onu stajnu nogu ondje. trebao je da digne obje u zrak ko sav normalan svijet.
Ma jok nema on kontrole u svojoj nozi jednostavno je morao protegnuti nogu, covjek ne zna bacati male korake. Moja greska nisam znao da je on igrac koji ne kontrolise svoje noge, ili on prirodno onako trci?
Ponavljm opet faul je bio i dobio ga je ali nista vise nije bilo, i taj faul je bio isprovociran, jer je neprirodno pruzio nogu a nije mogao do lopte.
The Realist wrote:Kako mi se MOTD počeo gaditi. U utakmici u kojoj je Hart primio gol na prvoj stativi sa nekih 20 metara i to gol koji je odlučio utakmicu i bio jedini gol na toj utakmici, oni nijednom nisu to spominjali.
Hart je Englez.
Znam ali bukvalno će de Geau okriviti za gol za koji nije kriv, a preskočit će 2-3 sjajne odbrane koje napravi na tom meču, dok će Hartove stvari jednostavno ignorisati.
OK, neće da Harta pod pritisak stavljaju, jer im treba, ali onda neka ni druge igrače ne kritikuju kada ne treba.
missko wrote:
Ma jok nema on kontrole u svojoj nozi jednostavno je morao protegnuti nogu, covjek ne zna bacati male korake. Moja greska nisam znao da je on igrac koji ne kontrolise svoje noge, ili on prirodno onako trci?
Ponavljm opet faul je bio i dobio ga je ali nista vise nije bilo, i taj faul je bio isprovociran, jer je neprirodno pruzio nogu a nije mogao do lopte.
Ma namjerno htio da slomi nogu. Cuo sam dobru lovu od BSO-a bi dobio.
missko wrote:
nisi ti dobar matere mi, cuj neprirodno pruzio nogu. covjek trco za loptom i ovaj ga pokupio. a sto je valencia debil i krkan to je potpuno prirodno i normalno.