Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8576 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja, ti se k'o i inače praviš malo ... kada tebi to odgovara 
-
LSD
#8577 Re: Real Madrid C.F.
Ma nije to let3...piše kako je mogao pustiti loptu, šatro...pa eto nije htio pustiti i šta sad....hoce da je nabije i vozdra, a sve po pravilimaleet wrote:Ma ja, ti se k'o i inače praviš malo ... kada tebi to odgovara
- Revolucionar ★
#8578 Re: Real Madrid C.F.
Pa da, Fair play svakakoLSD wrote:A šta je trebao?? pitati madridsku publiku šta ce sa loptom koja je u tom momentu u njegovom posjedu...hellloo, ima pravo sa radi sa njom šta hoce...jel prekršio kakvo pravilo- nijerashtiman wrote:Nije fazon u tome jel prekrsio neko pravilo...mogao je nekoga povrijediti...loptu je mogao jednostavno pustiti da izađe ako je vec nije mogao zaustavitiLSD wrote:Sve po pravilima....lopta u terenu, i u njegovom posjedu
mogao je gađati i kralja gore u lože, jer je po pravilima....cak ni žuti nije dobio, jer sudija nije ni mogao mu dati - i kako ce, nema za šta
![]()
...šta hinjski
![]()
nevjerovatno
cemu onda to pominjanje tog momenta
![]()
....de Boga ti, ne zezajte se sa tim pricama bezveznim
![]()
Mislim, stvara se bezveze prica i rasprava oko gluposti, a pravila odavno postavljena.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8579 Re: Real Madrid C.F.
Pa kad' je patuljasti arogantni peder.. Možel' ovako ? 
-
LSD
#8580 Re: Real Madrid C.F.
ma bezobrazni argentinski hobit...usudio se napucavati svetu madridsku publikuleet wrote:Pa kad' je patuljasti arogantni peder.. Možel' ovako ?
- skenderija04
#8581 Re: Real Madrid C.F.
Ja rasprave
. Ipak, jedan podatak ovdje nije spomenut: Jedini igrac koji je ozlijedio gledaoca na stadionu Santiago Bernabeu napucavanjem lopte je CR7
- pussysmoke
#8582 Re: Real Madrid C.F.
LSD wrote:A što li je to tako![]()
ah da, Messi ima iza sebe prejak PR i propagandnu mašineriju, za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira![]()
Ma ne, ja sam konstatovao. Toliko o tome.LSD wrote:Nisam ja ništa konstatovao, vec samo pitaoti si sam naveo (u postu iznad) da je Ronaldo omražen u svijetu, dok je Messi ima status sveca....ja te pitah, što li je to tako
ne može ništa samo od sebe, jel tako
mora biti neki razlog
- Bosanski_kralj
#8583 Re: Real Madrid C.F.
To što Ronaldno nije dobio zlatnu loptu za najboljeg igrača Evrope pokazuje koliko su novinari opterećeni stvarima koje ih u ovom ili sličnom izboru ne bi trebale zanimati.
Draže mi je da vidim Ronalda kako iskazuje svoje emocije (nebitno radilo se o ljutnji, o tuzi ili sreći) jer su iskrene i pokazuju da mu je stalo do onoga šta radi. Ipak kad vidim Messia kako se sav jadan satre da prikaže u naj naj svjetlu, nekako mi baš žalosno djeluje. Ko fol njemu pravo drago što je Iniesta osvojio zlatnu loptu, a smio bih se kladiti da mu je bilo više krivo što je on lično nije osvojio, nego Ronaldu.
Draže mi je da vidim Ronalda kako iskazuje svoje emocije (nebitno radilo se o ljutnji, o tuzi ili sreći) jer su iskrene i pokazuju da mu je stalo do onoga šta radi. Ipak kad vidim Messia kako se sav jadan satre da prikaže u naj naj svjetlu, nekako mi baš žalosno djeluje. Ko fol njemu pravo drago što je Iniesta osvojio zlatnu loptu, a smio bih se kladiti da mu je bilo više krivo što je on lično nije osvojio, nego Ronaldu.
-
LSD
#8584 Re: Real Madrid C.F.
pussysmoke wrote:LSD wrote:A što li je to tako![]()
ah da, Messi ima iza sebe prejak PR i propagandnu mašineriju, za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira
Ma ne, ja sam konstatovao. Toliko o tome.LSD wrote:Nisam ja ništa konstatovao, vec samo pitaoti si sam naveo (u postu iznad) da je Ronaldo omražen u svijetu, dok je Messi ima status sveca....ja te pitah, što li je to tako
ne može ništa samo od sebe, jel tako
mora biti neki razlog

Evo i ja se rasplakah, kad ovu njegovu muku
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8585 Re: Real Madrid C.F.
Sram ga bilo, mora da je derpe 
- pussysmoke
#8586 Re: Real Madrid C.F.
@LSD
Volio bi ti da znaš zašto ga mrziš, ali problem je što ne znaš. I ne znam uopšte šta na ovoj temi rade ljudi koji ne vole Real. Zbog čega postoji tolika želja za provociranjem?
Volio bi ti da znaš zašto ga mrziš, ali problem je što ne znaš. I ne znam uopšte šta na ovoj temi rade ljudi koji ne vole Real. Zbog čega postoji tolika želja za provociranjem?
-
LSD
#8587 Re: Real Madrid C.F.
Naprotiv, meni je Kristijan baš simpa lik - pa vidi ga kako placepussysmoke wrote:@LSD
bježim
- pussysmoke
#8588 Re: Real Madrid C.F.
Naravno, nije mi jasno čime je zaslužio da ga pljuju. I šta je loše u tome? Ja ga ne pljujem i ne znam zašto to drugi rade, a ti ga pljuješ i ne znaš ni sam zašto to radiš. Da li ti je jasno u čemu je razlika?LSD wrote:Naprotiv, meni je Kristijan baš simpa lik - pa vidi ga kako placepussysmoke wrote:@LSD
Volio bi ti da znaš zašto ga mrziš, ali problem je što ne znaš. I ne znam uopšte šta na ovoj temi rade ljudi koji ne vole Real. Zbog čega postoji tolika želja za provociranjem?...i uvijek sam se pitao zašto ga ljudi ne vole (doduše, i ti se isti pitaš)
-
LSD
#8589 Re: Real Madrid C.F.
Ma kakvo pljuvanje bolan
gdje cu Kristinu pljuvati
a da je placljivko, pa jeste jbg....eto slika iznad
- pussysmoke
#8590 Re: Real Madrid C.F.
Lik svršava kada Ronaldo plače! 
-
LSD
#8591 Re: Real Madrid C.F.
Najjaci su mi ovi forumski defenderi lika, djela i casti Cristiana Ronalda...ko da im je rođak najbliži
....upale se odmah ko hepok kockice, na pomen njihovog idola
ne smiješ ni reci ono što je ocigledno cak i na slikama, da lik place i ništa više...odmah to smatraju licnim atakom i brane ga svim raspoloživim sredstvima
kakva komedija...a frajer nas može kupiti sviju redom, ovdje na forumu
- pussysmoke
#8592 Re: Real Madrid C.F.
@LSD
Ma nije bitno to što lik plače, kakve to veze ima? Ja samo želim da objasniš konstataciju da ga čitav svijet ne podnosi.
Ma nije bitno to što lik plače, kakve to veze ima? Ja samo želim da objasniš konstataciju da ga čitav svijet ne podnosi.
-
LSD
#8593 Re: Real Madrid C.F.
pussysmoke wrote:@LSD
Care da te podsjetim, to si ti sam i nicim izazvan konstatovao prije mene....ja te samo pitao zbog cega je to tako i ništa više....izvoli objasni, zbog cega je to takoDok za St.Messija hvalospjevi lete od Vatikana pa nadalje, za CR-a se vecinom traze negativne konotacije i negativan publicitet
- pussysmoke
#8594 Re: Real Madrid C.F.
@LSDLSD wrote:...za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira
E sad mi reci "care", gdje sam ja rekao da Ronalda neko ne podnosi. Ovo si ti rekao. Ili se možda ne sjećaš?
-
LSD
#8595 Re: Real Madrid C.F.
a možda sam trebao nakucati još nekoliko smajlija , da bi shvatio ironijupussysmoke wrote:@LSDLSD wrote:...za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira
E sad mi reci "care", gdje sam ja rekao da Ronalda neko ne podnosi. Ovo si ti rekao. Ili se možda ne sjećaš?
- pussysmoke
#8596 Re: Real Madrid C.F.
@LSD
Daleko si ti od ironije, vjeruj mi.
-
LSD
#8597 Re: Real Madrid C.F.
Hajd dobro Sigmunde, kad ti tako kažešpussysmoke wrote:@LSD
- Riddle
#8598 Re: Real Madrid C.F.
St. Messi 
- Charuga
- Globalni moderator
#8599 Re: Real Madrid C.F.
A da se vratite temi? Otvorite sebi posebnu temu Messi vs Ronaldo pa tamo pisite o tome, ako vam je bas toliko stalo!
-
miki.ba