Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kiki-miki wrote:1. Depilirate li se i kuda?
2. Koje auto vozite, a koje bi voljeli da vozite?
3. Koji posao biste rado radili?
4. Gdje biste sad na odmor otisli?
1. Ne depiliram, ali brijem pazuh i ''dolam''.
2. Trenutno ništa, prodao zbog selidbe u De. Vidjet ću šta će se tamo moći nabaviti.
3. Arheolog definitivno, ionako mi je to hobi.
4. Bilo gdje, gdje nema SDA, SNSD, HDZ i njihovih krezavih glasača.
kiki-miki wrote:Bas me nesto zanima, posto saznadoh za par takvih slucajeva.
Ona i on u vezi nekoj, ona nema nista osim dugova ( da se razumijemo nije ruzna ). On, imucan, pozicija, ozenjen.
Dobije ona oprost dugova, stan, putovanja, posao, poziciju.
Kako to tacno ide? Da profitiras tako dobro.
Ima takvih veza, ali bez tog ocitog tolikog profitiranja.
Sta to ona tacno uradi pa da dobije toliko? Nisu male sume u pitanju, vjerovatno oko pola milionceta, mozda i vise.
Možda ga ucjenjuje, a njemu je stalo da informacija o ljubavnici ne dođe do njegove žene. Imućni ljudi su često žrtve toga, ali su i sami krivi.
Eno ti Ronalda koji je bio sa nekom random ženom pa je njoj platio sumu od par stotina hiljada eura da šuti o tome (navodno je u pitanju silovanje, ali se prvo treba dokazati)... nije isto, ali je slično.
kiki-miki wrote:Bas me nesto zanima, posto saznadoh za par takvih slucajeva.
Ona i on u vezi nekoj, ona nema nista osim dugova ( da se razumijemo nije ruzna ). On, imucan, pozicija, ozenjen.
Dobije ona oprost dugova, stan, putovanja, posao, poziciju.
Kako to tacno ide? Da profitiras tako dobro.
Ima takvih veza, ali bez tog ocitog tolikog profitiranja.
Sta to ona tacno uradi pa da dobije toliko? Nisu male sume u pitanju, vjerovatno oko pola milionceta, mozda i vise.
Što, ti bi da skontaš tehniku? Jbt, nema tu nekog pravila. Ženski spolni organ je uvijek upravljao muškarcom, samo je pitanje kako je žena zna iskoristiti. Neke su zgrnule bogatstvo, neke nemaju za hljeba.
medvjed23 wrote:
bez zezanja, moje očekivanje ne mora biti ispunjeno, ali je svejedno bitno i to u kontekstu savjesti.. bitno je na kraju priče - drugarske, prijateljske, ljubavne, nebitno - imati čistu savjest, bez tereta odgovornosti.. a odgovornost se, načelno, dijeli kako slijedi.. ako mi ti kažeš: "nemoj raditi to i to", a ja napravim to i to, ja sam kriv.. ako ja, međutim, prekršim tvoju želju koju nisi podijelio sa mnom, ti si kriv, jer nisi kvalitetno komunicirao..
precizna i jasna komunikacija u kojoj se ništa ne treba podvoditi pod "podrazumijeva se"...ako išta skontah u životu, onda je to da se ništa NE podrazumijeva.
uvijek treba jasno iznijeti svoje stavove, želje, blabla....
pa dobro, tu je par principa opšteprihvaćenog morala: ne ubij, ne ukradi, ne prevari.. zanemarimo li to, možemo reći da svaka osoba u sebi nosi čitav jedan poseban svijet, sastavljen od specifičnih želja.. te želje nikom ne pišu na čelu i o njima se, barem u intimnim krugovima, treba pričati, što je preciznije moguće..
Haman da je doslo do problema u komuniciranju, depilacija znaci u nasim mahalama koristenje masina ili ljepila da se dlake cupaju, sto tehnicki i nije bas tacno, ali tako se to koristi. Postoji depilacija i brijanje, znaci podrazumjeva se kod nas da je to dvoje razlicito.
triconja wrote:Haman da je doslo do problema u komuniciranju, depilacija znaci u nasim mahalama koristenje masina ili ljepila da se dlake cupaju, sto tehnicki i nije bas tacno, ali tako se to koristi. Postoji depilacija i brijanje, znaci podrazumjeva se kod nas da je to dvoje razlicito.
takoe, mislim koji mentlani sklop moras biti i depilirat muda
triconja wrote:Haman da je doslo do problema u komuniciranju, depilacija znaci u nasim mahalama koristenje masina ili ljepila da se dlake cupaju, sto tehnicki i nije bas tacno, ali tako se to koristi. Postoji depilacija i brijanje, znaci podrazumjeva se kod nas da je to dvoje razlicito.
takoe, mislim koji mentlani sklop moras biti i depilirat muda
Aha, turis one trake ili vruc vosak na muda, znaci malo ih skuhas i kad ono trebas trznit zumanca sama ispadnu