Pa ima nas koji volimo pogledati film u HD-u a imamo i telke koje ga mogu prikazati (publicHD naravno, 4,5-6GB i to 720p verzije, 1080p je minimum 10GB po komadu), serije (jedna epizoda u HD-u ~1,5GB), potom youtube koji mi je zamijenio media player/winamp i isključivo na njemu slušam muziku kad' sam kući a tako i buraz, stream-ovi utakmica (sopcast, veetle) također u HD-u, D3GO, igrice (8GB minimum po komadu), tutorijali za razne programe, treninge itd. (po mogućnosti HD kvalitete) i naravno svakodnevno surfanje! Na ovo dodaj da je, pored desktop PC-a, preko wifi-a spojen još jedan Laptop i 3 Smartphone uređaja koji također povremeno traže update app-ova i sl. Uzimajući sve ovo u obzir, 100GB mjesečno je čisti prosjek!van helsing wrote:Vi ste stetocine za internet
Na sta toliko trosite ako nije tajna?
Instaliraj program koji to mjeri pa ćeš vidjeti! Ja koristio netLimiter dok sam nekad' daaavno bio na prokletom limitiranom bitchnet-u! Sada mi ne pada na pamet da se zamaram s tim kada imam konačno normalan i istinski FLAT, nikakve fer gluposti ili sl. zajebancije!Bryant 24 wrote:Ljudi gdje mogu vidjeti taj omjer Upload/Download?
http://www.netlimiter.com/download.php