Taman da ne moraju ganjati prvu pobjedu protiv nas.Sliver wrote:Fakat nam logika, jednostavno nije u genima![]()
PS cestitam Velezu prvu pobjedu
Da hoće ovaj brijeg ovako nastaviti pa da završe tamo negdje oko sedme, osme pozicije.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Taman da ne moraju ganjati prvu pobjedu protiv nas.Sliver wrote:Fakat nam logika, jednostavno nije u genima![]()
PS cestitam Velezu prvu pobjedu
Velez pali baklje, oni dobiju ukor a mi kaznu.
Ma dosta je nejasnoća oko ovih kazni, jako puno.plain vanilla wrote:Velez pali baklje, oni dobiju ukor a mi kaznu.
Zasto onda i Zeljo nije dobio samo ukor?
Kontam došla da nam cestitas na pobjedi a ona o bakljamaplain vanilla wrote: Velez pali baklje, oni dobiju ukor a mi kaznu.
Zasto onda i Zeljo nije dobio samo ukor?
Vama cestitke naravnoBazinga1234 wrote:Kontam došla da nam cestitas na pobjedi a ona o bakljamaplain vanilla wrote: Velez pali baklje, oni dobiju ukor a mi kaznu.
Zasto onda i Zeljo nije dobio samo ukor?![]()
Mi nismo zapalili nista, pa opet kaznjenivicious wrote:Pa jedino moguće objašnjenje je da se ponavljaju ispadi pa zato više kazne. A vjerovatno oni delegati broje baklje pa se i to obračunava
Vi ste toliko sovali da su vas morali kaznitiplain vanilla wrote:Mi nismo zapalili nista, pa opet kaznjenivicious wrote:Pa jedino moguće objašnjenje je da se ponavljaju ispadi pa zato više kazne. A vjerovatno oni delegati broje baklje pa se i to obračunava
Mi smo kaznjeni jer je Velez palio baklje. Zato gostujuce navijace treba pretrest do gacavicious wrote:Vi ste toliko sovali da su vas morali kaznitiplain vanilla wrote:Mi nismo zapalili nista, pa opet kaznjenivicious wrote:Pa jedino moguće objašnjenje je da se ponavljaju ispadi pa zato više kazne. A vjerovatno oni delegati broje baklje pa se i to obračunava

Tri penala kornerplain vanilla wrote:Uvijek preko nasih ledja.
Izvukosmo bod protiv NS i Zelje.Tomahawk11 wrote:Tri penala kornerplain vanilla wrote:Uvijek preko nasih ledja.