Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mufa1 wrote: ↑21/12/2022 23:46
Brateeeeee uzmi šaoimi
Šaomi je isto kosta kao i prije nego sto je ubacio reklame u sistem, tako da ta spika ne pije vode da su ih ubacili da bi manje kostao.. za mene je to neozbiljan proizvodac i nikad nece doći uopšte u opciju da bi ga uzeo..ma kakav hardver imali..
Uzmi jabuku,da ti chuna bude "veca"
A neko te tjera ?
Ti si sam na svijetu pa si bitan xiaomiju ?
Svakakvh likova ovdje
Ja samo pojasnjavam da nista nije tesko i da je sve isto na svakom android telefonu a do korisnika je da biraju cijom ce se naljepnicom okititi
Niko nikoga ne tjera i u telefonima je najveca konkurencija...ima milion i brendova i modela...za svakoga po nesto.
Qler wrote: ↑22/12/2022 19:37
Zar nisu iste veličine?
Nisu, manji je plus.
zippoo87 wrote: ↑22/12/2022 19:40
ultra 6.8'' a s22+ 6.6''
Nije bas neka dramaticna razlika ali eto par mm razlike je nekome prelomno
Meni su male ruke, npr. sa 6.5" na A52S sam se cesto puta patio samo sa jednom rukom a i pomaze za nosati i ubaciti u dzep kad je manji mobitel. Meni licno sve preko 6.5" pocinje smetati za jednostavnu upotrebu sa jednom rukom.
A i generalno, podosta je jeftiniji s22+ a ima isti procesor kao ultra, jedino ima tu slabiju kameru koju ja svakako ne koristim precesto niti sam puno zahtjevan u tom smislu.
Ma ne mogu ni ja jednom rukom koristiti...sve preko 6 inca jednom rukom je problem,barem meni.
I kod mene sake nisu velike.
Ma ja uopste toliko ne slikam i meni ta drama oko kamera nije nikada bila toliko bitna.
Ok je da svako voli da su ljepse slike ali dati 500-600 KM vise samo zbog nazivno bolje kamere ili ove sto zumira 100X...ne znam sta bi ja to zumirao uopste
Mrave u zemlji ili tako nesto
Apple ovce jel ste tuzni sto je iphone osvojio samo 1 od 8 nagrada?
Nemojte plakit, hajde i sljedece ce godine apple isti telefon izbacit pa onda mozete plakat
Ti si bolestan
A kao prvo, ovo je njegovo licno misljenje.
Drugo, svi ti telefoni su tu negdje po mnogim stvarima. Kada se gledaju ove "nagrade" tu odlucuju sitnice.
Trece, svako kupuje sto mu je ceif.
I kako ti znas kakvi su ovi telefoni kad ih je on sve testiro. Nema dzaba 10 mil suba, ljudi mu vjeruju
Ne kupuje sr mob samo zbog kamere
Godinama je pljuvao LG, quad DAC uopće nije navodio kao prednost, bolju biometriju također, dualni zvuk iz slušalice mu je bio bezveze na LGu, a na Samsungu su to bili stereo zvučnici. I još sitnica. Očito nije bio na njihovoj platnoj listi.
Čak su mi naši youtuberi bolji, ili od stranih Techtablets koji direktno uspoređuje telefone, somegadgetguy itd. Objektivniji su dosta.
Pristojan telefon sa 128GB interne memorije 249€.
Flagship model sa 128 GB interne memorije 999€.
Isti flagship sa 256GB interne memorije 1249€.
Razliku od 128GB memorije plaćaš kao KOMPLETAN TELEFON sa 128GB interne memorije. Ko je ovdje lud
A gdje je bolji procesor, gdje je bolji ram, gdje je bolji rom, bolja kamera, bolji materijali, bolji zvučnici....? Baš samo ram memorija razlika? Ovako se ni dijete od 5 godina ne zapita.
citroen xm wrote: ↑28/12/2022 16:47
A gdje je bolji procesor, gdje je bolji ram, gdje je bolji rom, bolja kamera, bolji materijali, bolji zvučnici....? Baš samo ram memorija razlika? Ovako se ni dijete od 5 godina ne zapita.
citroen xm wrote: ↑28/12/2022 16:47
PaulTracy wrote: ↑28/12/2022 16:18
Pristojan telefon sa 128GB interne memorije 249€. Flagship model sa 128 GB interne memorije 999€.
Razliku od 128GB memorije plaćaš kao KOMPLETAN TELEFON sa 128GB interne memorije. Ko je ovdje lud
zamisli to uzimas nekog tamo jutjubera kao nesto mjerodavno.
Quaresma wrote: ↑28/12/2022 20:42
sta pisac zeli reci?
samo steta sto se kod nas nema uzeti zenphone 9 ono je bas stroj od telefona
Quaresma wrote: ↑28/12/2022 20:42
O kojem telefonu pricas i kakva mu je garancija ?
Ja bi to malo drugacije gledao. 128 osnovni model i 256 je doplata od mozda 25% na cijenu tako da je to manje bezobrazno ali u markama/eurima je ono wow kako mogu?
Druga stvar je da su flagship telefoni premium segment gdje se od musterije ocekuje da mu nije zao doplatit jos malo jer je vec u samom pocetku spremam platit jedan uredjaj kao 4 prosjecna ili pocetnicka. Takodjer u android svijetu pretezno premium segment koristi ufs 3.1 memorije dok su osnovni i srednji segment ufs 2.1 / 2.2 pa i to ima uticaj sigurno. Kod Xiaomi je to opet drugacije ako se oni vode politikom 5% zarade pa ne mogu biti gladni ako hoces 256 umjesto 128.