Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slazem se, ljepse je biti u toplom i suhom autu medjutim radim u centru i morao bih ili platiti 8 sati parkinga ili parkirati nekome pred ulaz, nekoga zagraditi i slicno a to necu jer necu da budem primitivac a necu ni da mi neko razbije auto
moglo bi se tramvajem / trolom / komercijalom medjutim kad pomislim na to da cu cekati prevoz, nervirati se gledajuci balavudriju kako nece da se ustane starijim i opcenito gledajuci kojekakve njuske - ni to necu
na kraju mi je najlakse a i najbrze i najjeftinije ovako, jest da bude i hladno i mokro i vruce ali ima jakna, rukavice, kabanica a i na poslu imaja rezervna odjeca, a sam svoj gazda, niti moram koga gledati, niti moram koga cekati...
ja do posla dnevno u jednom pravcu 15km predjem..pored haosa na cesti, cuka i svega..
trebao bi ustat ranije da stignem do posla bar sat i po..dok dodjes, dok se presvuces, i svasta nesto..
kokuz_sa wrote:ja do posla dnevno u jednom pravcu 15km predjem..pored haosa na cesti, cuka i svega..
trebao bi ustat ranije da stignem do posla bar sat i po..dok dodjes, dok se presvuces, i svasta nesto..
slazem se u tom slucaju u potpunosti sa svime sto si napisao, 15 kilometara stvarno nije kilometraza za redovan bajk na posao posebno ne po ruznom vremenu
Barel u padu, a gubari vezu drugo ili treće poskupljenje po 5 feninga. Hifa Zenica, bmb 1,91. Sigurno će u naredna dva dana biti ista cijena i na EP-u.
channel10 wrote:Barel u padu, a gubari vezu drugo ili treće poskupljenje po 5 feninga. Hifa Zenica, bmb 1,91. Sigurno će u naredna dva dana biti ista cijena i na EP-u.
Znaci, do spice, tj. ljeta ide bemzin na 2 KM. Hebaji ga, u Italiji 3 KM.
quarterback wrote:slazem se, ljepse je biti u toplom i suhom autu medjutim radim u centru i morao bih ili platiti 8 sati parkinga ili parkirati nekome pred ulaz, nekoga zagraditi i slicno a to necu jer necu da budem primitivac a necu ni da mi neko razbije auto
moglo bi se tramvajem / trolom / komercijalom medjutim kad pomislim na to da cu cekati prevoz, nervirati se gledajuci balavudriju kako nece da se ustane starijim i opcenito gledajuci kojekakve njuske - ni to necu
na kraju mi je najlakse a i najbrze i najjeftinije ovako, jest da bude i hladno i mokro i vruce ali ima jakna, rukavice, kabanica a i na poslu imaja rezervna odjeca, a sam svoj gazda, niti moram koga gledati, niti moram koga cekati...
quarterback wrote:slazem se, ljepse je biti u toplom i suhom autu medjutim radim u centru i morao bih ili platiti 8 sati parkinga ili parkirati nekome pred ulaz, nekoga zagraditi i slicno a to necu jer necu da budem primitivac a necu ni da mi neko razbije auto
da je bogdo više takvih kao ti
Slazem se, danas raja i u granap ide s autom.
A pitanje parkinga se uglavnom rijesava parkiranjem na nekom trotoaru ili cak na ulici.
Tomahawk11 wrote:Ma i ta Hifa malo pomalo i skoro su stigli ostale....beMzin im je vec na 1,66....istina, jos uvijek najjeftiniji u kantonu, ali stici ce oni to
Ne znam bas, 1.59 ti je neskovic, 1.66 BP Nedzarici