FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Banksy

#8551 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Ako je došao kod Senada, znači, dogorilo do nokata...
archi_a

#8552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

I prije samog završetka razgovora, ja ću reći: Bravo Bakire Izetbegoviću!!!!
Stabilnost, evropski gard. Lija si ti velika. :) :thumbup: :bih:
SkyLimit

#8553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SkyLimit »

archi_a wrote:I prije samom završetka razgovora, ja ću reći: Bravo Bakire Izetbegoviću!!!!
Stabilnost, evropski gard. Lija si ti velika. :-)
Ja bih vas što ste za Bakira obilježio zelenim trakama oko ruke, nek svako zna kad prolazite ulicom
archi_a

#8554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Hahahaah. Nisam ja za Bakira, ali u ovoj instalaciji imena koja egzistiraju na teritoriji Bosne i Hercegovine, ja stvarno ne vidim ko je taj drugi....
Evo predloži neko ime. Ne, sad bez zaebancije. Hajde da napravimo listu sa potencijalnim kandidatima, probosanskim naravno.
Predlažite, pls. :thumbup:
SkyLimit

#8555 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SkyLimit »

Može se to gledati iz skroz drugog ugla, ja recimo ne mogu zamisliti ko bi bio gori
archi_a

#8556 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Nisi fer. Izbjegavaš odgovor. Ili, možda da priznaš, kad malo bolje razmisliš, teško je odgovoriti.
Isto kao i meni. :-D
hekaton

#8557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hekaton »

kakav je bio senad sa bakirom, prozivao ga je da dodje mnogo puta valjda je opravdao to
armin071

#8558 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by armin071 »

archi_a wrote:Hahahaah. Nisam ja za Bakira, ali u ovoj instalaciji imena koja egzistiraju na teritoriji Bosne i Hercegovine, ja stvarno ne vidim ko je taj drugi....
Evo predloži neko ime. Ne, sad bez zaebancije. Hajde da napravimo listu sa potencijalnim kandidatima, probosanskim naravno.
Predlažite, pls. :thumbup:
Ja sam kod one konstatacije,da u sda ako bude neko ko je u korupciji i sl. da ce biti odstranjen iz stranke, pao sa stolice i ugasio televiziju. Pa ko ce da ostane onda u Sda?
karanana

#8559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Uvijek najjaci, najekskluzivniji i najaktuelniji gosti koje niko drugi ne moze dovesti. Vobra!
afannedim

#8560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Kirba izdominirao. Kad senadu rece nemojte vi odgovarati pustite da ja odgovorim na pitanje. Usuti senci ko riba
KB9

#8561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KB9 »

sat i po senada i bakira, valja sad polako pustit uz dorucak :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8562 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:Uvijek najjaci, najekskluzivniji i najaktuelniji gosti koje niko drugi ne moze dovesti. Vobra!
Istina.....moze ga se ne voljeti, ali ovo je fakat, cinjenica. I jadni su oni koji i ovo pokusavaju relativizirati, objasnjavati itd. Kao Senad je sund, turbo folk, a nikako da dobijemo ime koji je to BIH novinar napravio vise intervjua sa vise ljudi u momentima kad to nitko drugi nije mogao. SDP i njegovi sendvicari ne mogu prezaliti sto od Senada nisu napravili nesretnika Bakira H., pa sikcu po temi uredno, a svaki CD odgledaju jos urednije. Sve sa sendvicem....
Acid25

#8563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Acid25 »

:lol: :lol: :lol:
Image
DaysleepeR

#8564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

dođe mu Bakir u goste i nijedno mu ozbiljno pitanje ne postavi
lik sam sebe demantuje u 3 rečenice, nema pitanja
KatarinaKosaca

#8565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

DaysleepeR wrote:dođe mu Bakir u goste i nijedno mu ozbiljno pitanje ne postavi
Kao.na primjer, koje ozbiljno.pitanje? Navedi bar jedno........ :D
DaysleepeR

#8566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DaysleepeR »

KatarinaKosaca wrote:
Bakir kaze da on sa zenom ne razgovara o njenom poslu. 10 sekudi kasnije prica o citostaticima i kako ce Sebija odrzati press iduce sedmice i Senad propusti da ga podsjeti kako je upravo rekao da ne zna nista o zeninom poslu. Primjera ovakvih je na desetine.
KatarinaKosaca

#8567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Za Sebiju ga je iz gaca istresao, tu nemate sta reci....ima se Senadu sta zamjeriti bez da se izmislja, nikako to da nauce turbo folk sendvicari...
apsidejzi

#8568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

KatarinaKosaca wrote:
E vala su sinoc protabirili svaku mogucu temu. Tacno vise ne znam sta bi ga mogao pitati da je ostalo.

Sta rece za Sebiju ono da je vratila 60 mil. duga za 11 mjeseci? Jel to moguce??? Znas koje su to pare???
mousstapha

#8569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Nije ga mogao više nalijepiti. Bakir je počeo sam sebe napadati. Jednostavno, Bakir nije profil sagovornika koji će dati intervju i pritom ispreskakati novinara.
statixx

#8570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by statixx »

apsidejzi wrote: Sta rece za Sebiju ono da je vratila 60 mil. duga za 11 mjeseci? Jel to moguce??? Znas koje su to pare???
I ti vjerujes u tu informaciju? Akumulirani gubitak u zadnje tri godine je 37 miliona, a obaveze, dakle dug, iznose 97 miliona (http://www.akta.ba/bs/Vijest/Vijesti/ra ... ecno/72722). Vjerujem da ce zaustaviti trend godisnjeg gubitka, ali to se radi uglavnom preko ledja pacijenata.

Treba sacekati izvjestaj za 2016 pa onda viditi rezultate.

Mediji naklonjeni SDA obmanjuju javnost, pa se negdje pojavljivao akumulirani gubitak od 100 miliona (npr. smrdim/vijest/direktor-fe ... -km-198293) sto nije tacno.

Uz hronicni nedostatak materijala i silna napustanja i otpustanja, opet je nemoguce u jednoj godini umanjiti rashode, koji iznose 200 miliona, za 60 miliona i usmjeriti visak u smanjenje duga.
saibaba

#8571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saibaba »

KatarinaKosaca wrote:Za Sebiju ga je iz gaca istresao, tu nemate sta reci....ima se Senadu sta zamjeriti bez da se izmislja, nikako to da nauce turbo folk sendvicari...
Senad kao jedna lokalna mahalusa na nivou mjesne zajednice...
Bakir mu kaze da ocekuje u 2017, 2018 najvecu izgradnju infrastrukture u BiH u posljenjih 40 godina... On nista.. Ni sta ? ni kako ? ni sta se gradi ? ni kuda se gradi ? ni odakle pare ?
To Senada ne iteresuje .. On se prihvatio tema sta si ti rekao Radoncicu ? a sta je on tebi ? jel pijete kafu skupa ? jel ti jaran il nije ?
jel mu ti pakujes zatvor ? ne pakujem... jel mu ti pakujes zatvor ? ne pakujem... pa opet ...
halo ba ...
apsidejzi

#8572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

statixx wrote:
apsidejzi wrote: Sta rece za Sebiju ono da je vratila 60 mil. duga za 11 mjeseci? Jel to moguce??? Znas koje su to pare???
I ti vjerujes u tu informaciju? Akumulirani gubitak u zadnje tri godine je 37 miliona, a obaveze, dakle dug, iznose 97 miliona (http://www.akta.ba/bs/Vijest/Vijesti/ra ... ecno/72722). Vjerujem da ce zaustaviti trend godisnjeg gubitka, ali to se radi uglavnom preko ledja pacijenata.

Treba sacekati izvjestaj za 2016 pa onda viditi rezultate.

Mediji naklonjeni SDA obmanjuju javnost, pa se negdje pojavljivao akumulirani gubitak od 100 miliona (npr. smrdim/vijest/direktor-fe ... -km-198293) sto nije tacno.

Uz hronicni nedostatak materijala i silna napustanja i otpustanja, opet je nemoguce u jednoj godini umanjiti rashode, koji iznose 200 miliona, za 60 miliona i usmjeriti visak u smanjenje duga.
Ako sam ja dobro cuo, Bakir rece da su smanjeni dugovi za 60 miliona. DOduse, ostavljam rezervu da sam ja pogrijesio jer intervju je dug pa sam nesto mozda propustio. U svakom slucaju, ogromna cifra... Sebija treba imati pres konferenciju ubrzo pa cemo tad dobit tacnije podatke. Ipak Bakir ne prica sa njom toliko o njenom poslu pa ne zna detalje :D :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8573 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Sta ce biti sa Agrokomercom? I to je El Bake spomenuo, kao za mjesec dana ce se nesto desiti, a Senči nista :roll:
statixx

#8574 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by statixx »

Pocetkom godine su pojedini mediji objavili cifru od 100, tacnije 97 miliona, akumuliranog gubitka. Krajem godine je KS objavio preliminarni izvjestaj gdje se navodi da je akumulirani gubitak 37 miliona. Ispada da je smanjen za 60, ali to je zato sto se javnost svjesno obamanjuje, jer nije akumilrani gubitak bio 97 miliona, vec dug. Dakle namjerno se brkaju pojmovi i mjesaju stavka bilansa.
saale

#8575 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saale »

Senad kao jedna lokalna mahalusa na nivou mjesne zajednice...
Bakir mu kaze da ocekuje u 2017, 2018 najvecu izgradnju infrastrukture u BiH u posljenjih 40 godina... On nista.. Ni sta ? ni kako ? ni sta se gradi ? ni kuda se gradi ? ni odakle pare ?
To Senada ne iteresuje .. On se prihvatio tema sta si ti rekao Radoncicu ? a sta je on tebi ? jel pijete kafu skupa ? jel ti jaran il nije ?
jel mu ti pakujes zatvor ? ne pakujem... jel mu ti pakujes zatvor ? ne pakujem... pa opet ...
halo ba ...
[/quote]

Apsolutno se slažem, Bakir jednostavno nije ohol kao Dodik i podmukao kao čović,pa da zna nametati. Senad koristio svaku priliku da mu ga kao ŠUKNE i ponašao se prema njemu kao da je predsjednik mjesne zajednice,,to govori o Senadu.Ali ipak zaista me je oduševila Bakirova smirenost na njegove provokacije. Senad me je iznenadio izrecenim glupostima kao da ne zna ili je zaboravi da je Bakir samo jedan od ravnopravnih u predsjednistvu i da nista ne moze sam donjeti! Trenutno je takav odnos snaga i uredjenje drzave A bakir se vodi onom tiha voda brijege valja jel ne moze drugacije!
Bošnjaci ce se nekad sjecat Bakira zapamtite, kad nam dodje neko kao Radoncic,,a kontam i da hoce bolje nismo ni zasluzili
Locked