Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mistek

#8551 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by mistek »

Hajde Boga ti, šta se žale, ima finih utakmica i u drugoj ligi. Opet mogu igrati komšijski derbi s Budućnosti :D
Mustang1

#8552 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Mustang1 »

Kod nas ko god da osvoji titulu svi ostali kukaju da je nastimano osim navijaca tog kluba .. A ko ispadne kuka da je nastimano a ostali da nije :D Ne m0re normalno da ga jebes ..
JThomas

#8553 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

ma ko god da je ispao, neka bi zavjera bila. a najglasniji su ovi što su bili sto posto sigurni da gošk ispada.
ganjeta

#8554 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

JThomas wrote:ma ko god da je ispao, neka bi zavjera bila. a najglasniji su ovi što su bili sto posto sigurni da gošk ispada.
:thumbup:
Prvo su tvrdili da ispada Gošk sigurno jer je prodao Slobodi a i prije toga su znali jer se njima ne igra u ligi :lol: , onda je Velež pustio opet Slobodi, zatim Velež proda Gošku a Željo uzme milion od Leotara :lol: dok pri tome Sloboda ode ne matursko putovanje u Lukavicu a Sarajevo i Borac namjeste remi jer odgovara jednim i drugim.

E haj ti to pofataj :D :lol: :zzzz:

Hajd kad se dogovorite ko je kome pustio i prodao napišite opet, eto reda radi da znamo kako to ide. Ko je na redu po nacionalnoj osnovi, i kako to ide. :sax:
JThomas

#8555 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

da ne govorim da je red bio na široki ove godine da uzme titulu, kad je ispao iz te trke morao je uzeti barem kup po nacionalnom ključu, i tako dalje. što sam rekao milion puta - da je neko stavljao lovu na tipove s ove teme koje su utakmice namještene, dosad bi djedovinu zijanio.
M10A4EVER

#8556 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by M10A4EVER »

ganjeta wrote:
JThomas wrote:ma ko god da je ispao, neka bi zavjera bila. a najglasniji su ovi što su bili sto posto sigurni da gošk ispada.
Prvo su tvrdili da ispada Gošk sigurno jer je prodao Slobodi a i prije toga su znali jer se njima ne igra u ligi :lol: , onda je Velež pustio opet Slobodi, zatim Velež proda Gošku a Željo uzme milion od Leotara :lol: dok pri tome Sloboda ode ne matursko putovanje u Lukavicu a Sarajevo i Borac namjeste remi jer odgovara jednim i drugim.

E haj ti to pofataj :D :lol: :zzzz:

Hajd kad se dogovorite ko je kome pustio i prodao napišite opet, eto reda radi da znamo kako to ide. Ko je na redu po nacionalnoj osnovi, i kako to ide. :sax:
I naravno kad su Vukovi saznali da su boldirani dogovorili remi, pustili su Sirokom da izjednaci jer im pobjeda svakako ne donosi nista... 8-)
sumirprimus

#8557 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by sumirprimus »

Plavih_11 wrote:Samo suplje price, bez ikakvih dokaza. Izgleda da je bitno samo napadati druge timove za prodaju a kad tvoj tim utakmicu zavrsi "cudnim" rezultatom onda je to samo los dan. Nema svrhe objasnjavati i dokazivati.
plavi nemoj zafrkavat,ovu mafiju da smije iko darnut dosad bi se sve raskrinkalo...u ovoj kaljuzi nema cistih,svi varaju,pitane je samo dal kukaju kad ih neko ispali il sute...
ganjeta

#8558 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Zaboravi taj dogovreni remi :lol:.
cvrčak_na_hedonizmu

#8559 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Salah ad-Din wrote:
salle_eh1986 wrote:
Salah ad-Din wrote:Objasni mi kvotu 1.35 na Leotar?
hoćeš da ti ja objasnim???

http://sportsport.ba/bh_fudbal/grbavica ... roje/80859
Okaci to macku o rep, prvaci srzave u svom najjacem sastavu mogli su 10 golova uvaliti 14.plasiranoj ekipi. E sad, ili je utakmica prodata ili vi niste pravi prvaci. U to ne bi ulazio.
Nemaš ti kapacitet da uđeš u tramvaj a kamoli nešto drugo.

Bazel - Young Boys, strašni Bazel, osvajač duple krune, izbacil Mančestera, dobili Bayerna, su igrali ZADNJU UTAKMICU ovog prvenstva kući sa ekipom YB kojoj su bodovi bili NEOPHODNI za plasman u EL ; Kvota na Bazel iznenađujuće visoka, 1.65-1.7 ; Šta se desilo, YB ih dobio. Imajući u vidu tvoj kapacitet i primjenjujući tvoju logiku hladno možemo zaključiti da je Bazel ili prodao utakmicu ili nisu pravi prvaci jer su izgubili od YB kod kuće u NEBITNOJ UTAKMICI ZA NJIH.

Jebe se tebi za Slobodu, Leotar ili Slaviju. Tebi smeta, kao i ovim ostalim pacijentima koju spominju neregularnosti, što je Željo uzeo duplu krunu. Nadma se da si barem čir dobio i da ćeš ih još par dobiti u narednim sezonama :dance:

DUPLA MAJSTORE
Salah ad-Din

#8560 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

Hvala Bogu nisam dobio cir, zdrav sam, ma ne boli mene vasa dupla kruna, mozete ih osvojiti jos 10, mozete Ligu Prvaka osvojiti za mene necete biti pravi klub, i za mene cete uvjek biti s***i. Znam da ce mi se ovaj post izbrisati, jer ovdje nije dozovoljeno pricati protiv Zelje, ali moram ti odgovoriti, onako iskreno jer drukcije ne umijem.

I sad ste ispali s***i, i u svim svojim postovima ispadate s***i jer zelite drugima da se razbole, ja tebi zelim da budes zdrav, i da nekako Ivica napreduje do vodeceg celinka Fife, jer se drukcije necete fino provesti u evropi ;)
LSD

#8561 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Salah ad-Din wrote:Hvala Bogu nisam dobio cir, zdrav sam, ma ne boli mene vasa dupla kruna, mozete ih osvojiti jos 10, mozete Ligu Prvaka osvojiti za mene necete biti pravi klub, i za mene cete uvjek biti s***i. Znam da ce mi se ovaj post izbrisati, jer ovdje nije dozovoljeno pricati protiv Zelje, ali moram ti odgovoriti, onako iskreno jer drukcije ne umijem.

I sad ste ispali s***i, i u svim svojim postovima ispadate s***i jer zelite drugima da se razbole, ja tebi zelim da budes zdrav, i da nekako Ivica napreduje do vodeceg celinka Fife, jer se drukcije necete fino provesti u evropi ;)
Tvojom logikom i vi ste ispali s...i jer ste i vi pobjedili Slobodu u Tuzli, a i izgubili od Goška (direktnog konkurenta Slobode za ispadanje) i to na Koševu....kad vec morališeš o drugima ko pravi efendija :lol:
Malo razmisli o svemu prvo ;-)
north

#8562 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Ma smiješno je druge optuživati što je Sloboda uzela, iako je vala poraz Veleža u najmanju ruku čudan i da su odigrali sa pola snage mogli su hladno bar bod uzeti i ostaviti Slobodu, ali da su babi muda...ali jebi ga, Sloboda je fakat odron od ekipe i šta da se radi...Optuživati Želju i Velež za ispadanje Slobode je smiješno i neozbiljno, iako stoji da su ti klubovi odigrali dosta ispod onoga što su mogli, ali šta je tu je.....

Al što na Koševu bi prava prvenstvena utakmica, to četiri gola, šanse, čovjek bi pomislio da su ozbiljne ekipe u pitanju, pogotovo domaćin :skoljka
samo_ti

#8563 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by samo_ti »

Tuzlak, opusti se...bit` ce bolje :)

Mozda vam je ovo i bolje, za klub, da se neke stvari i rijese...ja bi najsretniji bio da je moj Čelik danas ispao, vjeruj mi... ;-)

p.s. a Velez, pa moraju si kupiti novi autobus i popraviti tribinu, pare su pare, jbga :D

Ovo se trazi !

http://4.bp.blogspot.com/_iJRpwHkntG8/S ... -09-03.JPG
Last edited by samo_ti on 23/05/2012 22:25, edited 1 time in total.
salle_eh1986

#8564 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Salah ad-Din wrote:Hvala Bogu nisam dobio cir, zdrav sam, ma ne boli mene vasa dupla kruna, mozete ih osvojiti jos 10, mozete Ligu Prvaka osvojiti za mene necete biti pravi klub, i za mene cete uvjek biti s***i.
boli boli...
nosara

#8565 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Salah ad-Din wrote:Hvala Bogu nisam dobio cir, zdrav sam, ma ne boli mene vasa dupla kruna, mozete ih osvojiti jos 10, mozete Ligu Prvaka osvojiti za mene necete biti pravi klub, i za mene cete uvjek biti s***i. Znam da ce mi se ovaj post izbrisati, jer ovdje nije dozovoljeno pricati protiv Zelje, ali moram ti odgovoriti, onako iskreno jer drukcije ne umijem.

Kukas ko pravi hordas... :D
ganjeta

#8566 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Shvatite ga, dugo se ulizivao i krio svu bol. Nije više mogao da izdrži i sad je izbacio sve iz sebe.

Nastavi majstore 8-) .
Salah ad-Din

#8567 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

ganjeta wrote:Shvatite ga, dugo se ulizivao i krio svu bol. Nije više mogao da izdrži i sad je izbacio sve iz sebe.

Nastavi majstore 8-) .
Ma ja sam svoje rekao.
A sta ste navalili na bol, da Bog da mi najveca bol bila za Zeljinom duplom krunom.
Samo opusteno, uzivajte, vratit ce se Sloboda, a Bgm vratit ce se i Sarajevo, pa cemo onda da vidimo koga sta boli ;)
JoeyTribbiani

#8568 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

Hoš na pivu Salah ad-Din-e? Jedna šampionska na naš račun? Nek mi se vi provodite po Evropi u p. materinu
jeza u ledja

#8569 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

north wrote:Ma smiješno je druge optuživati što je Sloboda uzela, iako je vala poraz Veleža u najmanju ruku čudan i da su odigrali sa pola snage mogli su hladno bar bod uzeti i ostaviti Slobodu, ali da su babi muda...ali jebi ga, Sloboda je fakat odron od ekipe i šta da se radi...Optuživati Želju i Velež za ispadanje Slobode je smiješno i neozbiljno, iako stoji da su ti klubovi odigrali dosta ispod onoga što su mogli, ali šta je tu je.....

Al što na Koševu bi prava prvenstvena utakmica, to četiri gola, šanse, čovjek bi pomislio da su ozbiljne ekipe u pitanju, pogotovo domaćin :skoljka
U sustini, ni poraz u Trebinju ni u Mostaru nisu toliko cudni. Leotar i GOSK zapeli, treba im, zasto bi se ovi patili? Glupo je govoriti o "regularnosti", kada se ovakve stvari desavaju i u najvecim ligama, cak i na svjetskim prvenstvima. (Danska - Svedska 2-2, ko se sjeca, jel to bio EP?)

Meni je cudniji poraz u Lukavici nego ova dva. Sloboda je slabije igrala protiv Slavije nego Zeljeznicar i Velez protiv svojih protivnika. Sami pali sami se ubili. Cao!
Salah ad-Din

#8570 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Salah ad-Din »

JoeyTribbiani wrote:Hoš na pivu Salah ad-Din-e? Jedna šampionska na naš račun? Nek mi se vi provodite po Evropi u p. materinu
More, bezalkoholna, zelena, s harfovima.
cvrčak_na_hedonizmu

#8571 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Rekoh da ti ne pišem odgovor, čovjek već napisao.
JoeyTribbiani wrote:
Plači mišu. Miš si zato što dolaziš pet dana po našoj temi i sve ko fol komšijski čestitaš, zoveš se sam na neku pivu, i onda napišeš ovo. Bravo, svaka čast. 100 bodova razlike i kupljeno. Nek je 2007. kad je Sarajvo uzelo, najpoštenija godina. Titula sa 50ak bodova. Ubjedljivo i pošteno, dok Želji kupuje svak živ. Jebo te, dokle? :lol:

Za drugo prozivanje Želje, malo se raspitajte o ekipi koja je dole putovala. Na kraju krajeva, šta nas boli neka stvar ko će ostat, a ko ispast. Je li Sloboda igrala uopšte ovo kolo? Je li im Željo zabranio da odigraju svoju tekmu u 30. kolu? Ako jeste, krivi smo. Sami imaju sve u svojim rukama i nek ispada ko zasluži. Imate pozdrav od šampionske ekipe koja igra za sebe i čuva svoje igrače kad joj je qrcu ćeif.
Umalo da zaboravim, ispala Sloboda, jeeeee. Zbogom žohari :dance:
LSD

#8572 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Citavu ovu polusezonu Sloboda je visila o koncu....prvo ona dugovanja, kad su im prijetili da ce ih izbaciti iz lige ako ne vrate dugove do roka, zatim 20 i nešto kola ne znaju za pobjedu, e onda pred kraj odjednom proigraju i uvežu 3 pobjede u nizu :lol: :lol: (igraci Veleža se ofirno sklanjali da im ovi zabiju golove na tušnju), i onda u zadnjem kolu se nadali NE U SEBE VEC U DRUGE da ce ko biva Željo ili Velež zapeti za njih i odigrati rezultat koji bi se poklopio sa njihovom interesima i tako ostali u ligi...a oni da hlade muda u Lukavici i da gube od Slavije koja je isto kita od ekipa bez šuta po golu, kokardaši ih danas pojeli na terenu, preko 70% posjed lopte, zabili dva komada....nisu mogli ni minimalno izgubiti, eto koliko im je trebalo.
I onda odnekle izroni strašni vojskovođa Salahudin pa oplete po Želji, Amaru, dijeli neke moralne lekcije, naziva nas qurcima i šupcima i tako to....boli njega neka stvar za Slobodom, vec je furka pokenjati što bolje po osvajacima duple krune.
salle_eh1986

#8573 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

Salah ad-Din wrote:
ganjeta wrote:Shvatite ga, dugo se ulizivao i krio svu bol. Nije više mogao da izdrži i sad je izbacio sve iz sebe.

Nastavi majstore 8-) .
Ma ja sam svoje rekao.
A sta ste navalili na bol, da Bog da mi najveca bol bila za Zeljinom duplom krunom.
Samo opusteno, uzivajte, vratit ce se Sloboda, a Bgm vratit ce se i Sarajevo, pa cemo onda da vidimo koga sta boli ;)
vratiće se i rode...jel se ono tako zove ona serija/film :D
nosara

#8574 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

LSD wrote: I onda odnekle izroni strašni vojskovođa Salahudin pa oplete po Želji, Amaru, dijeli neke moralne lekcije, naziva nas qurcima i šupcima i tako to....boli njega neka stvar za Slobodom, vec je furka pokenjati što bolje po osvajacima duple krune.
Ja ga potpuno razumijem... :D

A ako se ispostavi da ce male(h)ni dobit licencu na guzove i uz pomoc Oca plave familije... :-) ne smijem ni zamislit kako ce se jest... :D
ganjeta

#8575 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Evo šta si pisao :
Salah ad-Din wrote:Komsinice cestitke od srca :)
Lijepo je gledati da bar neko u našem gradu slavi, zaslužili ste ovo sve, nadam se iskreno da neće biti belaja na proslavi.
Još jednom cestitke, pokazite u Evropi sta je bosanski inat ;)
Nama ostaje nada, da cemo se malo razhavizati i da cete opet imati dostojnog protivnika iz vaseg grada :)
Od srca vas molim da nas ne zezate, nije fino, uzivajte u slavi i veselju i dobrim igrama Zelje, i molite Boga da Sarajevo opet zaigra kao nekad pa da svi zajedno uzivamo u fudbalu ;)
Evo šta sad pišeš :
Salah ad-Din wrote:
Vise boli kupljena i namjestena titula komsija, ali eto.
Mi i da smo izgubili prosli bi dalje, tako da nije kostao bod zivota!
Dugo ti je trebalo da pokažeš kako si malen i iskompleksiran do boli. :zoka:
Locked