Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#8551 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Valja li cemu epizoda? Kod mene se emituje za 2 sata.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8552 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma valja normalno pogotovo flashbeck brana na neda i kingsguard, dobra borba s macevima samo kratka... ono ostalo se je dalo sve predvidjetiJack Be Nimble wrote:Valja li cemu epizoda? Kod mene se emituje za 2 sata.
- Riddle
#8553 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nasao stream u zadnjem trenutku.
Iznerviralo me sto je stari Brana poveo nazad, Lyannu sam bas htio vidjeti. Ostalo manje vise ocekivano.
Iznerviralo me sto je stari Brana poveo nazad, Lyannu sam bas htio vidjeti. Ostalo manje vise ocekivano.
- pici
#8554 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
evo ponovo na HBO + 1
oddh jos jednom bacit pred spavanjac 
- Riddle
#8555 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jos jedan vuk je mrtav. Sad samo znamo gdje je Ghost, ostalo nista.
- Capajebo
#8556 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Gonite se u pm i D&D i Tower of Joy! I Rickon Stark zajedno sa vama.
My watch has ended, odoh spavat
Ali ce mali da bude pravi Lord Stark kad poraste
I Arthur Dayne dual wield
Pa njegov mac najpoznatiji u seriji haman, al' jok
My watch has ended, odoh spavat
Ali ce mali da bude pravi Lord Stark kad poraste
I Arthur Dayne dual wield
Pa njegov mac najpoznatiji u seriji haman, al' jok
- Riddle
#8557 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja sam mislio da ce ih Dayne cekati na kraju. Mislio sam da je lik s 2 maca drugi vitez. Ali je bio zajeban, nema sta. Vrlo dobra scena kad zaboravis na neke detalje.
- Jack Be Nimble
- SanskiBiser
#8559 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Steta kratko presudise Oliju
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- pici
#8561 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mene jedino u ovoj epizodi je iznenadilo kad bran u onom flashbacku na zavrsetku bitke kad mladi ned ide uz stepenice ga zovne i ovaj kao nesto osjeti il u daljini cuje i okrene se... vidim da je trooki bio zabrinut, znaci moze mjenjati proslost...
- Pandakonda
#8562 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Čudi me da nisu ispratili knjigu gdje su bila 3 kingsguarda ispred Tower of Joy-a
A imao sam neki filing da će ostavit taj dio kao cliffhanger, previše su ubrzali stvari moraju malo usporit
-
AmirBaa
#8563 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dje ce Jon sam sad 
-
dezurni_ucenik
#8564 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Neko pogledao epizodu prije vremena i odlucio da se pametuje na forumu kako je "mali Rikon poklon". 
- pici
#8565 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ostao je stari Lord Commander Gerold Hightower, mislim da je on u kuli, Ned je pronasao Lyannau tamo e sad mozemo varijantisat, jel sa bebom Jonom jel ubijena od Lord Commandera, jel popila kakav otrov jel ovo jel ono... Melisandre rece da je mislila da je Stanis taj odabrani Princ i da mora biti neko Princ i da ga je gospodar vatre vratio sa razlogom... za Ollija znao sam, Jon je izgubio dio sebe ipak se je kolebao al ziikkk, i za Edda sam pretpostavljao, dje sad ode JonPandakonda wrote:Čudi me da nisu ispratili knjigu gdje su bila 3 kingsguarda ispred Tower of Joy-aA imao sam neki filing da će ostavit taj dio kao cliffhanger, previše su ubrzali stvari moraju malo usporit
- pici
#8566 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sHo ulazih na temu sad ce titlovi i gledaj, a za Rikona se dalo predpostaviti, Uberi su mi nesto sumljivi, imam filling da hoce da izvuku ramzija iz zamka a ondadezurni_ucenik wrote:Neko pogledao epizodu prije vremena i odlucio da se pametuje na forumu kako je "mali Rikon poklon".
-
dezurni_ucenik
#8567 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:sHo ulazih na temu sad ce titlovi i gledaj, a za Rikona se dalo predpostaviti, Uberi su mi nesto sumljivi, imam filling da hoce da izvuku ramzija iz zamka a ondadezurni_ucenik wrote:Neko pogledao epizodu prije vremena i odlucio da se pametuje na forumu kako je "mali Rikon poklon".... glava vuka dokaz... ima vukova po sjeveru ko kineza
Zanimljivije od toga ce biti sta ce Ramzes uraditi Rickonu i Ashi. Guljenje koze, silovanje, kerovi... Uhh. Sta Uberi imaju na pameti, warg ga znao. Tamo bas u nikoga ne smijes imati povjerenje.
Nego, eto nam Bejlisa sljedece sedmice... Kakva ce biti daljnja uloga porodice od malog sto sisu doji
-
dezurni_ucenik
#8568 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Je li Arya progledala?
- pici
#8569 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dezurni_ucenik wrote:pici wrote:sHo ulazih na temu sad ce titlovi i gledaj, a za Rikona se dalo predpostaviti, Uberi su mi nesto sumljivi, imam filling da hoce da izvuku ramzija iz zamka a ondadezurni_ucenik wrote:Neko pogledao epizodu prije vremena i odlucio da se pametuje na forumu kako je "mali Rikon poklon".... glava vuka dokaz... ima vukova po sjeveru ko kineza
Zanimljivije od toga ce biti sta ce Ramzes uraditi Rickonu i Ashi. Guljenje koze, silovanje, kerovi... Uhh. Sta Uberi imaju na pameti, warg ga znao. Tamo bas u nikoga ne smijes imati povjerenje.
Nego, eto nam Bejlisa sljedece sedmice... Kakva ce biti daljnja uloga porodice od malog sto sisu doji
i tu se da pretpostaviti il ce ljigo odvagat i priklonit se jacoj strani ko uvjek il ce preokenut na Sansinu tj Jonovu stranu u trajleru se vidi Sansa sa grbom Starka na prsima... Davos se vidi na konju i iza njega konjanici, sad ciji su ne znam na bojnom polju se vide zapaljeni izderani ljudi, ko su mozemo pretpostaviti od rikona i ashe mada mislim da su ufatili (i to se na trajleru vidi) Podricka a i Brienne dobiva od Sanse zadatak najvjerovatnije da se probije do Tullyija ili da spasi rikona i ashe, moguce da je to zaplatila na onim krizevima, uglavnom ce neki jako bitan sporedni lik zaplatit, to je tako haman pravilo u GOTu
- kokuz_sa
#8570 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
gdje i vidje sansu sa grbom starkovih?
a ova epizoda nekako sva ocekivana..nije bilo nista onako neocekivano..sem eto da uhvatise onog malog i onu divljakusu..
a ova epizoda nekako sva ocekivana..nije bilo nista onako neocekivano..sem eto da uhvatise onog malog i onu divljakusu..
- Pandakonda
#8571 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Na traileru za šestu sezonu.kokuz_sa wrote:gdje i vidje sansu sa grbom starkovih?

- pici
- kokuz_sa
#8573 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:Na traileru za šestu sezonu.kokuz_sa wrote:gdje i vidje sansu sa grbom starkovih?
ja gledah ovaj trejler za iducu epizodu..vidim ima sansa ali nigdje oznake grba
- pici
- pici
#8575 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ovo je sa trajlera citave sezone izaslo ima haman mjeseckokuz_sa wrote:Pandakonda wrote:Na traileru za šestu sezonu.kokuz_sa wrote:gdje i vidje sansu sa grbom starkovih?
ja gledah ovaj trejler za iducu epizodu..vidim ima sansa ali nigdje oznake grba