Gori ste paćenici od žena VI muški! Dotakni vam u godine, muškost i potenciju odjednom sve kulturne, nacionalne i religijske razlike zaboravite
I utorite se poput štakora - hijena
Tako je!Fudo387 wrote: Izvinjavam se mlada damo.
Ne bih se ja s tobom previse upustao u rasprave ovog tipa, cini mi se da si previse emotivna osoba.
Da ti slomim srce pa i taj belaj.![]()
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
38, a zena mi u Sarinim godinama. Ona je mene na prevaru uzelaAlfons Kauders wrote:U kojim godinama?SaraFina wrote:Skužajte izgleda da sam svojim komentarima "zagurala" velikoj većini forumaša u godinama.Fudo387 wrote:Ooojjjj
To je samo moje skromno mišljenje ništa lično. Vidim da ste se u šovinistički tor poredali. Dakle sve je dotaklo?
Ko gospa sinjska ubodem na alkuLOL
Ništa ne brinite studije pokazuju da VI u 50'i 60' možete uspješno parirati i onim od 20. A ja sam stara koka lol![]()
Jedino nam je doktor "u godinama"
Ovi ostale sto vidim mu mogu biti djeca, jer su mladji i od mene. Osim LBa ako se ne varam.
Koje ba godine? Sto par generacija stariji od tebe?SaraFina wrote:![]()
Gori ste paćenici od žena VI muški! Dotakni vam u godine, muškost i potenciju odjednom sve kulturne, nacionalne i religijske razlike zaboravite
Eto vidis. Zensko vazda krivo, po defaultu.512MB wrote:38, a zena mi u Sarinim godinama. Ona je mene na prevaru uzela
Onda je tekFudo387 wrote:
Izvinjavam se mlada damo.
Ne bih se ja s tobom previse upustao u rasprave ovog tipa, cini mi se da si previse emotivna osoba.
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
Proda Dofu državu za malo sujete i muškosti i sa Hafizom u rov protiv meneFudo387 wrote:
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
Hajde bola šerpa ne smetaj.LBVIEW wrote:I sta kaje ihtioolog- "nema je prije Soce"?![]()
![]()
Drz' se ti Tupsona i gangi.
Eto sad svi su protiv tebe? Kmecish ko da si ti u HDZ-u, a ne doktor Dado.SaraFina wrote:Proda Dofu državu za malo sujete i muškosti i sa Hafizom u rov protiv meneFudo387 wrote:
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
I ne samo Dofu!
LoL već većina patriJota!
Uglavnom, dalje psihološke profile i slušanje muka muškaraca na izmaku snage. .. naplaćujem. Psiholog sam
Osjecam se kao 28Alfons Kauders wrote:Eto vidis. Zensko vazda krivo, po defaultu.512MB wrote:38, a zena mi u Sarinim godinama. Ona je mene na prevaru uzela
Jbt pa cak si i ti stariji od mene!
U kojim godinama?Alfons Kauders wrote: Ništa ne brinite studije pokazuju da VI u 50'i 60' možete uspješno parirati i onim od 20. A ja sam stara koka lol![]()
Znaci, em s parama, em obrazovana, em mlada?SaraFina wrote:P.S u eurima sat slušanja i dijagnoza profesionalna. .. dodje vam kao pola prosječne plate u BH.
Ovo je bila besplatna demonstracija.
Hvala lijepo!
Mislim da uopste nije bilo price o drzavi u vasem medjusobnom jalovom muntanju, tako da nije bilo nikakve potrebe za rafalanjem po Matanu. On je zatrazio, ti nisi dala, i tu bi se prica zavrsila.SaraFina wrote:Proda Dofu državu za malo sujete i muškosti i sa Hafizom u rov protiv meneFudo387 wrote:
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
I ne samo Dofu!
Uglavnom, dalje psihološke profile i slušanje muka muškaraca na izmaku snage. .. naplaćujem. Psiholog sam
Pa rekoh ja - fali mi 20 godina iskustva spram tebe.Hafis wrote: Vidi se da pojma nemaš ni o ženama ni o ratovanju.
Najebenija je vojska koja se povlači. Ta sve tare pred sobom...vrata iz štokova odnosi sa sobom.
Alfons Kauders wrote:Eto sad svi su protiv tebe? Kmecish ko da si ti u HDZ-u, a ne doktor Dado.SaraFina wrote:Proda Dofu državu za malo sujete i muškosti i sa Hafizom u rov protiv meneFudo387 wrote:
![]()
Sve najbolje, nedaj se.
I ne samo Dofu!
Uglavnom, dalje psihološke profile i slušanje muka muškaraca na izmaku snage. .. naplaćujem. Psiholog sam![]()
Fino covjek kaze sto i ja - gdje pocinje zenska logika, tu prestaje rasprava. Necemo da se mijesamo, jednostavno ne zelimo da ulazimo u te teme.
Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,Hafis wrote:Hajde bola šerpa ne smetaj.LBVIEW wrote:I sta kaje ihtioolog- "nema je prije Soce"?![]()
![]()
Nastavi dalje guglati o salmonidima pa naleti popodne, bit ćemo mi ovdje. I nemoj zajebati

Hafis wrote:Jel'' otišla
Hoćeš reći da si devedeset i neko godište?Alfons Kauders wrote:Pa rekoh ja - fali mi 20 godina iskustva spram tebe.Hafis wrote: Vidi se da pojma nemaš ni o ženama ni o ratovanju.
Najebenija je vojska koja se povlači. Ta sve tare pred sobom...vrata iz štokova odnosi sa sobom.
Udari mi na religiju i naciju samo u muskost neSaraFina wrote:![]()
Akedemik koji ima manje objavljenih naucnih radova i tekstova od mene, skromnog i mladog gimnazijalca.LBVIEW wrote: Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,
umjesto, da kao istinski akademik, za sta se izdajes po forumu, korigiras svoje stavove.
Ne bas, ali sam po godinama blizi Sari nego tebi. Dosta blizi.Hafis wrote:Hoćeš reći da si devedeset i neko godište?Alfons Kauders wrote:Pa rekoh ja - fali mi 20 godina iskustva spram tebe.Hafis wrote: Vidi se da pojma nemaš ni o ženama ni o ratovanju.
Jebat ga, ja pobrojao par rijeka u čitavom jednom prepucavanju, a ti fino izguglao i našao čak i Vrliku i Zetu. Priznajem, ne mogu s tobom.LBVIEW wrote:Ja tebi besplatnu lekciju o salmonidima, a ti tako,Hafis wrote:Hajde bola šerpa ne smetaj.LBVIEW wrote:I sta kaje ihtioolog- "nema je prije Soce"?![]()
![]()
Nastavi dalje guglati o salmonidima pa naleti popodne, bit ćemo mi ovdje. I nemoj zajebati
umjesto, da kao istinski akademik, za sta se izdajes po forumu, korigiras svoje stavove.