bingov buraz wrote:Zato su ubili brašno u onim pendžerima ,8 miliona metaka su sasuli u njih bez ikakve potrebe
Valja sad Neganu mijenjati stolariju.
Moderator: _BataZiv_0809
bingov buraz wrote:Zato su ubili brašno u onim pendžerima ,8 miliona metaka su sasuli u njih bez ikakve potrebe
Sta ho's, Spicek bas zaj'ban lik.beni-bu-man wrote:Bolje da sam gledo 3 2 1 Kuhajsumirprimus wrote:sve gore i gore![]()
na kraju amaterluk mrtvi.
Sa petka na subotu, ujutro u 1:10h.DonieBrasco wrote:Zna li neko kada ide repriza na FOX-u propustio sam sinoc.
Zaspo.
Neki Siddiq koji se pojavljuje u stripu i kojeg Rick otjera pucnjem govori citat iz Kur´ana.ExNihilo wrote:Kakav citat iz Kur'ana?
Code: Select all
http://www.thisisinsider.com/walking-dead-season-8-carl-scene-2017-10Zamisli kako bi on Walkere kasapio nozOmirac300 wrote:Sta ho's, Spicek bas zaj'ban lik.beni-bu-man wrote:Bolje da sam gledo 3 2 1 Kuhajsumirprimus wrote:sve gore i gore![]()
na kraju amaterluk mrtvi.
sumirprimus wrote:dje oni onoliki neganovi nestase, jel to ponestalo love da se serija isprati do kraja? izadje 6 neganovaca a jebte drze ih na nisanu na 12 metara i niko ne pogodi nikog
https://www.gledajsaprevodom.info/serij ... /epizoda/1DonieBrasco wrote:Ne gledao vala tada, valjda bude negdje online za koji dan.
U onoj situaciji bi i vod stormtrupera upucao nekog,ovi jokkakavdanakneiskustvu wrote:sumirprimus wrote:dje oni onoliki neganovi nestase, jel to ponestalo love da se serija isprati do kraja? izadje 6 neganovaca a jebte drze ih na nisanu na 12 metara i niko ne pogodi nikog
ja bolan,nidje veze
To vam govorim ljudi. Izađu Negan i svi njegovi "poručnici" i mjesto da ih smaknu na mjestu, jer su imali nekih dobrih desetakkakavdanakneiskustvu wrote:sumirprimus wrote:dje oni onoliki neganovi nestase, jel to ponestalo love da se serija isprati do kraja? izadje 6 neganovaca a jebte drze ih na nisanu na 12 metara i niko ne pogodi nikog
ja bolan,nidje veze
bingov buraz wrote:U onoj situaciji bi i vod stormtrupera upucao nekog,ovi jokkakavdanakneiskustvu wrote:sumirprimus wrote:dje oni onoliki neganovi nestase, jel to ponestalo love da se serija isprati do kraja? izadje 6 neganovaca a jebte drze ih na nisanu na 12 metara i niko ne pogodi nikog
ja bolan,nidje veze