MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- animals
#8551 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne znam..
ali mi se nimalo ne svidaj ovaj stil..
jebo hrvanje..
nikakava borba za gledanje..
bolje su sve prije bile...
jebo hrvanje..
-
90minut
#8552 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sad ce ti se javiti pojedinci i vrištati ti kako nisi pravi MMA fananimals wrote:Ne znam..
jebo hrvanje..
Ovo veceras definitivno nije bilo toliko zanimljivo, al' inace ako si gledao Khabiba gdje ti ba nece biti zanimljivo frajer bukvalno siluje protivnika.
Jedno je ono što drugi rade i samo te drže dole i cekaju da se izmoriš, a drugo je kad te ovaj uhvati i promjeni ti cijeli mentalitet nakon 1 runde.
- animals
#8553 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma ne..ja volim kad se saketaju ..90minut wrote:Sad ce ti se javiti pojedinci i vrištati ti kako nisi pravi MMA fananimals wrote:Ne znam..
jebo hrvanje..
bolje su sve prije bile...![]()
Ovo veceras definitivno nije bilo toliko zanimljivo, al' inace ako si gledao Khabiba gdje ti ba nece biti zanimljivo frajer bukvalno siluje protivnika.
Jedno je ono što drugi rade i samo te drže dole i cekaju da se izmoriš, a drugo je kad te ovaj uhvati i promjeni ti cijeli mentalitet nakon 1 runde.
ono kad se pomlate..
jebo hrvanje...
- cvrčak_na_hedonizmu
#8554 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
To se zove boks, fulio si temuanimals wrote:
Ma ne..ja volim kad se saketaju ..
ono kad se pomlate..
jebo hrvanje...
- animals
#8555 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ona prije borba..Barbadosa i onaj je bila dvaput bolja..cvrčak_na_hedonizmu wrote:To se zove boks, fulio si temuanimals wrote:
ono kad se pomlate..
jebo hrvanje...
-
90minut
#8556 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma i nije takvih je 80 posto pravih MMA fanova ja s zadovoljstvom mogu reci da obožavam hrvanje i jiujitsu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:To se zove boks, fulio si temuanimals wrote:
ono kad se pomlate..
jebo hrvanje...
-
Dead Man Walking
#8557 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni je fakat sega kad vidim koliko ljudi misli da bi Tony dobio Khabiba. Da se razumijemo, Tony je zvijer, bolestan kardio ima, strasan na nogama, opasan sa ledja, ali on ni blizu nije imao nikog slicnog Khabibu, dok je Khabib udarace i stand up borce rjesavao bez problema, i u svim tim borbama ja pamtim samo dva udrca da je cista dobio, jedan od Johnsona i veceras taj jedan ond Dustina. Tony je recimo bio u problemu haman u svim ozbiljnim borbama, Kevin Lee ga imao, Barboza ga imao, Pettis ga imao (cini mi se i Lando da je dobro gurao, mada mi je taj fight prilicno ispario iz sjecanja)... Naravno da je pokazao velicinu izvlaceci se iz tih situacija, ali da Khabib sjedne na njega kao sto je Kevin Lee - da li iko misli da bi ustao?
-
90minut
#8558 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nema ljudi koji misle vec ima ljudi koji misle da bi MOGAO MOŽDA ugroziti.Dead Man Walking wrote:Meni je fakat sega kad vidim koliko ljudi misli da bi Tony dobio Khabiba. Da se razumijemo, Tony je zvijer, bolestan kardio ima, strasan na nogama, opasan sa ledja, ali on ni blizu nije imao nikog slicnog Khabibu, dok je Khabib udarace i stand up borce rjesavao bez problema, i u svim tim borbama ja pamtim samo dva udrca da je cista dobio, jedan od Johnsona i veceras taj jedan ond Dustina. Tony je recimo bio u problemu haman u svim ozbiljnim borbama, Kevin Lee ga imao, Barboza ga imao, Pettis ga imao (cini mi se i Lando da je dobro gurao, mada mi je taj fight prilicno ispario iz sjecanja)... Naravno da je pokazao velicinu izvlaceci se iz tih situacija, ali da Khabib sjedne na njega kao sto je Kevin Lee - da li iko misli da bi ustao?
-
Dead Man Walking
#8559 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma ne mislim ovdje na forumu, al vjeruj da sam procitao
i naslusao stotine komentara koji misle da bi ga Tony dobio sigurno.
-
90minut
#8560 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nema čovjeka koji to iskreno misli da nije meksikanac ili američki meksikanac, ti si u pravu oko toga zamisli da Khabib bude na njemu.Dead Man Walking wrote:Ma ne mislim ovdje na forumu, al vjeruj da sam procitao
Zato i jeste zanimljivo i moramo vidjeti ko je najbolji jer sam siguran da je Ferguson najbolji od nabrojanih kad je na leđima.
Uglavnom sve cemo da vidimo.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8561 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dobro si, sad nešto kontam, Khabiba niko nije udario kako treba osim Johnsona odmah na početku u prvoj rundi i večeras u drugoj rundi, a znamo kako su obojica završila, Johnson baš prebijen i završen sa polugom i Dustin koji je ko i dobar bio, a izgubio sve runde i završen u trećojDead Man Walking wrote:Meni je fakat sega kad vidim koliko ljudi misli da bi Tony dobio Khabiba. Da se razumijemo, Tony je zvijer, bolestan kardio ima, strasan na nogama, opasan sa ledja, ali on ni blizu nije imao nikog slicnog Khabibu, dok je Khabib udarace i stand up borce rjesavao bez problema, i u svim tim borbama ja pamtim samo dva udrca da je cista dobio, jedan od Johnsona i veceras taj jedan ond Dustina. Tony je recimo bio u problemu haman u svim ozbiljnim borbama, Kevin Lee ga imao, Barboza ga imao, Pettis ga imao (cini mi se i Lando da je dobro gurao, mada mi je taj fight prilicno ispario iz sjecanja)... Naravno da je pokazao velicinu izvlaceci se iz tih situacija, ali da Khabib sjedne na njega kao sto je Kevin Lee - da li iko misli da bi ustao?
Samo GSP, niko više
-
90minut
#8562 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
To se tek poslije Fergusona moze proglašavati i jedan i drugi se boje borbe jer znaju šta drugi predstavlja obojica su se povukli po 2 puta.cvrčak_na_hedonizmu wrote:dobro si, sad nešto kontam, Khabiba niko nije udario kako treba osim Johnsona odmah na početku u prvoj rundi i večeras u drugoj rundi, a znamo kako su obojica završila, Johnson baš prebijen i završen sa polugom i Dustin koji je ko i dobar bio, a izgubio sve runde i završen u trećojDead Man Walking wrote:Meni je fakat sega kad vidim koliko ljudi misli da bi Tony dobio Khabiba. Da se razumijemo, Tony je zvijer, bolestan kardio ima, strasan na nogama, opasan sa ledja, ali on ni blizu nije imao nikog slicnog Khabibu, dok je Khabib udarace i stand up borce rjesavao bez problema, i u svim tim borbama ja pamtim samo dva udrca da je cista dobio, jedan od Johnsona i veceras taj jedan ond Dustina. Tony je recimo bio u problemu haman u svim ozbiljnim borbama, Kevin Lee ga imao, Barboza ga imao, Pettis ga imao (cini mi se i Lando da je dobro gurao, mada mi je taj fight prilicno ispario iz sjecanja)... Naravno da je pokazao velicinu izvlaceci se iz tih situacija, ali da Khabib sjedne na njega kao sto je Kevin Lee - da li iko misli da bi ustao?![]()
Samo GSP, niko više
-
Dead Man Walking
#8563 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cvrle, naumpade mi, nakacio ga je i Barboza jednom kruznim, al tanko je to sve. 
-
Nadzorna_ploca
#8564 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hajlajti neki fini za Habiba?
- MaD_ProfessoR
#8565 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
https://prnt.sc/p3qlhm
zamalo perfektno
ferguson ima tendenciju okretanja leđa protivnicima, to ako uradi dagestancu vjerovatno neće više ustati.
zamalo perfektno
ferguson ima tendenciju okretanja leđa protivnicima, to ako uradi dagestancu vjerovatno neće više ustati.
- bingov buraz
#8568 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kauboj u misiji pokupi što više love prije penzije.
- pirmin
#8569 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Maksimalno cijenim Khabiba ali mi je ovo odvratan video mucenja zivotinje koja je dijelom pripitomljena, sita, van svog habitata, prigusenog instinkta za opstanak.Nivelacija wrote:
ovo nijedan protivnik ne moze nadoknaditi treninzima u ovim godinama.
zato nema konkurenciju
Nadam se da i on to danas uvidja, dobar je covjek.
Last edited by pirmin on 14/09/2019 12:15, edited 1 time in total.
- MaD_ProfessoR
#8570 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sasvim zasluženo za istinsku legendu. nakon gaetjea treba mu dati Irca,da pokupi što više kajmaka i onda - penzijabingov buraz wrote:Kauboj u misiji pokupi što više love prije penzije.
- pirmin
-
Dead Man Walking
#8572 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Soldic veceras, ima li gdje prenos?
- MaD_ProfessoR
#8573 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
MaD_ProfessoR wrote:
Odavno nisam više fula nisam imao
-
Dead Man Walking
#8574 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
E cuj imao Donalda na main eventu.
Sva sreca da je pao u prvoj rundi, da je otislo dalje dozivio bi izmjenu licnog opisa.
-
90minut
#8575 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja pogodio na kladari Glovera i Gejčija.MaD_ProfessoR wrote:MaD_ProfessoR wrote:
![]()
Odavno nisam više fula nisam imao
Očekivan KO.