Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Pedja Kojovic

#8551 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

ultima palabra

Pa ne bih to bas nazvao "pohodima" :)
(Mada bi super bilo da je to tako uspjesno i da mogu.Meni to, za razliku od Danisa i DIne, iskreno, bas i ne ide od ruke).
Uobicajeno je da organi stranke, od opstinskih odbora do Predsjednistva, predlazu ko ce i gdje ici.
Uclanjenjem u stranku sticete sva prava (i obaveze) koja iz toga proizlaze, pa i pravo/obavezu na "obilazak terena".
Zasto ne?

p.k.
catania

#8552 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by catania »

Sezam wrote:Svega mi, ovoliko usplahirenosti i naprasnih reakcija ne vidjeh jos od kad SA-x promjeni ime u Klix :mrgreen:

Realno, ulazak E.G. u Nasu Stranku ce dugorocno samo donijeti pozitivne rezultate za NS.

Recimo samo da ce vec u startu imati bolji PR u svjetskim medijima i centrima moci od sve i jedne partije na prostoru BiH. Samim tim i donacije ce lakse pristizati u partijaku kasu...itd itd

Fudbalskim zargonom, fantasticno pojacanje :thumbup:
A ja bih još dodao, da je Emina Ganić svojim angažmanom dok joj je otac bio zatočen u Londodnu, stekla prilične simpatije među običnim pukom (pošto se vidim ovdje riječ puk često spominje)

Kako god, ne shvatam ovakve reakcije
Pedja Kojovic

#8553 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

U nekoliko postova je spomenuta "nasa ciljna skupina"...

Mi nismo - tako se spontano dogodilo - prvo odredili nasu ciljnu skupinu i onda program i stavove "krojili" prema njima.
Nasa se ciljna skupina formirala oko naseg programa i nasih stavova.
Neki su, pogotovo na samom pocetku, usli u stranku i prihvatili program i principe za koje se zalazemo, ali su se kada bi ti principi bili primjenjeni u konkretnom slucaju nasli u sukobu sa samim sobom.(Principijelno prihvataju/zalazu se za dosljednu primjenu ECHR, a protive se Q festivalu u svom gradu).
To nase principijelno insistiranje na gradjanskim pravima(Dobrovoljacka, Silos, zabrana negiranja genocida i ratnih zlocina, itd.) je cesto rezultiralo time da jedan dio clanova napusti stranku a dobijemo isti ili veci broj novih clanova.

Moguce da je nasa politicka pozicija (na politickom spektrumu), pogotovo u pocetku, bila nejasna, ali se nadam da ce na Kongresu nakon izbora biti usvojena ideoloska odrednica Nase stranke kao socijalno-liberalne stranke (idemo ka narandzastom) i da ce to pomoci glasacima. Znaci, snazna socijalna drzava na principima socijalne pravde&vladavina zakona i insistiranje na najvisim standardima individualnih ljudskih i gradjanskih prava.

p.k.
Seawolf

#8554 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Seawolf »

Gospodine Kojović,

Ko o čemu, ja o Željki Komšiću - dakle da li postoje ikakve šanse (i namjere u rukovodstvu N.S.) da pridobijete gospodina Komšića da se priključi N.S. i to, po mogućnosti prije lokalnih izbora, 7. oktobra. Naravno da se Ž.K. neće kandidovati na lokalnim izborima, jer je član Predsjedništva do 2014-e, ali bi njegovo članstvo u N.S. svakako povećalo broj vaših glasača na lokalnim izborima.

Mislim da je ovo puno važnije od (stranačkog) statusa gospodične Ganić, jer će N.S. puno više glasova dobiti (eventualnim) pristupanjem Ž.K. nego što će (možda) izgubiti (eventualnim) pristupanjem E.G.

Ne morate nam, naravno, iznositi nikakav zvanični stav rukovodstva N.S. jer se on u ovome trenutku, vjerovatno još vodi pod oznakom "tajna-interno", samo me interesuje vaše mišljenje.

Hvala lijepa.
Pedja Kojovic

#8555 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

Pedja Kojovic wrote:U nekoliko postova je spomenuta "nasa ciljna skupina"...

Mi nismo - tako se spontano dogodilo - prvo odredili nasu ciljnu skupinu i onda program i stavove "krojili" prema njima.
Nasa se ciljna skupina formirala oko naseg programa i nasih stavova.
Neki su, pogotovo na samom pocetku, usli u stranku i prihvatili program i principe za koje se zalazemo, ali su se kada bi ti principi bili primjenjeni u konkretnom slucaju nasli u sukobu sa samim sobom.(Principijelno prihvataju/zalazu se za dosljednu primjenu ECHR, a protive se Q festivalu u svom gradu).
To nase principijelno insistiranje na gradjanskim pravima(Dobrovoljacka, Silos, zabrana negiranja genocida i ratnih zlocina, Ostali, itd.) je cesto rezultiralo time da jedan dio clanova napusti stranku a dobijemo isti ili veci broj novih clanova.

Moguce da je nasa politicka pozicija (na politickom spektrumu), pogotovo u pocetku, bila nejasna, ali se nadam da ce na Kongresu nakon izbora biti usvojena ideoloska odrednica Nase stranke kao socijalno-liberalne stranke (idemo ka narandzastom) i da ce to pomoci glasacima. Znaci, snazna socijalna drzava na principima socijalne pravde&vladavina zakona i insistiranje na najvisim standardima individualnih ljudskih i gradjanskih prava.

p.k.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#8556 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Sezam wrote: Realno, ulazak E.G. u Nasu Stranku ce dugorocno samo donijeti pozitivne rezultate za NS.
Realno to će pokazati izbori. Realno koliko će EG privući stranci glasača zavisi od dužine slobodnog dana na Ganić Univerzitetu prilikom glasanja (ups svi će biti slobodni jer su izbori - nedeljom) i to je otprilike to.
Sezam wrote: Recimo samo da ce vec u startu imati bolji PR u svjetskim medijima i centrima moci od sve i jedne partije na prostoru BiH. Samim tim i donacije ce lakse pristizati u partijaku kasu...itd itd
Recimo da na svijetu ne postoji milion PR-ova. Recimo da svijet nije postao globalno selo gdje se mogu unajmiti vrhunski PR-ovi sa različitih meridijana uz neke umjerene ali nikako prevelike novce. Recimo da BiH ne obiluje PR stručnjacima i da je EG jedino dostupna a uz to maksimalno kvalitetna , fantastična i nevjerovatno profesionalna i produktivna kao PR , ona opet to u ime NS ne bi trebala činiti jer NS insistira na principijelnosti , totalnim raskrinkavanjem prošlosti, te potpunom demistifikacijom ideologije-uloge-i kreiranja današnjeg i postojećeg sistema od strane stranke koju je u ime Jugoslovena stvarao njen otac (SDA) odnosno dok EG JAVNO ne bi pokazala da IDEOLOŠKI pripada stranci koju predstavlja a to se čini - kritikom i prezirom svake politike koja je stvarana u ovoj zemlji nakon rata.
Dok ista to ne učini - ne vjerujem joj niti jedan jedini sekund (a i tada bih dobrano sumnjala jer svoju mladost zahvaljujući gore pomenutoj stranci nikada ne mogu vratiti) a automatski ne vjerujem ni stranci koja ju je angažirala. S profesionalne strae - zaista nemam komentar za EG jer zbilja ne poznajem njen rad i nikako ga ne mogu okarakterisati kao loš - to bi bilo bezobrazno i neutemeljeno s moje strane ali itekako kritiziram NS jer imaju daleko veći izbor s mnogo manje ideoloških "prepreka".
Sezam wrote: Fudbalskim zargonom, fantasticno pojacanje :thumbup:
Ne razumijem se mnogo u nogomet. "Pojačanje" može biti samo onima koji će profitirati ovakvim raspravama a to je apatinencija izbora i neglasanje za NS.
Pedja Kojovic

#8557 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

seawolf

Zaista vam ne mogu reci nista o namjerama g. Komsica sto vec ne znate.
(Spekulacije u medijima- prelazi u NS, druzi se s Danisom-nisu tacne).

Ja sam siguran da je za njega licno ovo tezak period i da se i on svakog jutra budi s pitanjem, sta dalje?
Novinarima, pa i javnosti jednim dijelom, je ocigledno da su razlozi ( da se BiH treba kretati ka gradjanskom a ne "cementirati etnicki koncept vlasti) koje je naveo za svoj odlazak vrlo slicni programskim opredjeljenima Nase stranke.
Ja se nadam da ce odluku o tome sta i s kim ce da radi donijeti ubrzo i da ce ona biti u najboljem interesu gradjanske opcije.(Najgore bi po tu opciju bilo da se "penzionise" od politike). Ukoliko se odluci da se prikljuci nama, dobro je dosao, ukoliko se odluci da bude vanstranacki predvodnik lijevog gradjanskog bloka koji bi se formirao mi cemo ga podrzati.
Treba imati povjerenja da ce i sada kao i do sada donijeti moralno ispravnu odluku.

p.k.
Sezam

#8558 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Sezam »

Lud i ponosan wrote:Da se ona nije angazovala u Londonu, sve bi propalo.
Ona je imala samo nesto veci uticaj od mene, ali nebitno, svakako je ova tema apsolvirana. ;) I uopste ne smatram da Ganici imaju neke velike simpatije u gradu i drzavi, ali ko sam ja da sudim.

P.S. @Sezam

Jebote, ispade zenski Power Ranger. Toliko je mocna da se pita u svjetskim centrima moci. Odvadi malo.
U cemu je problem procitati napisano? Nigdje ne napisah da se ona pita u svjetskim centrima moci. Napisah da zbog njenog iskustva i veza, NS vec u startu ima bolji PR u svjetskim medijima i politickim centrima moci od sve i jedne partije u BiH. Dakle koliko god da je minimalan njen uticaj u inostranstvu (a nije), veci je od uticaja koje imaju sve ostale partije.

A u vezi londonskog slucaja, dok su se patrioti ove zemlje s razlogom brinuli da li ce uspjeti jos jedna velikosrpska podvala, a mnogi, ovdje jos uvijek aktivni forumasi, zeljno iscekivali isporucenje Ejupa Ganica u Srbiju (zbog kuce :roll: ), Emina Ganic je visila po svim vaznijim TV stanicama, BBC pogotovu, i inace apaticnim i nezainteresovanim Englezima, vrlo elokventno i stalozeno objasnjavala o kakvoj je podvali rijec. Dakle, kako god okrenes, puno je vise uradila po tom pitanju i od tebe i od mene.
Seawolf

#8559 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Seawolf »

Pedja Kojovic wrote:
Treba imati povjerenja da ce (Željko Komšić - napomena @Seawolf) i sada kao i do sada donijeti moralno ispravnu odluku.

p.k.
Uvjeren sam da hoće.

Hvala.
buzzer

#8560 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by buzzer »

tvsabina,
ti, ili si zlonamjerna, ili si previdjela da je pedja prije par postova napisao da eg nece biti pr nase stranke.
svijet je pun djece bolje, ili gore od oceva. zasto bi se eg morala ogradjivati od postupaka svog punoljetnog oca?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#8561 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

buzzer wrote:tvsabina,
ti, ili si zlonamjerna, ili si previdjela da je pedja prije par postova napisao da eg nece biti pr nase stranke.
svijet je pun djece bolje, ili gore od oceva. zasto bi se eg morala ogradjivati od postupaka svog punoljetnog oca?
Boldirano - svakako jako sam zlonamjerna :?
Toliko sam "zlonamjerna" da sam vam dužna - muštuluk. Ne , nisam vidjela da je PK to napisao jer nisam iščitala veliki broj postova. Kada sam vidjela prijedlog (koji sam ironično prozvala neduhovitim) "smrklo" mi se pred očima tako da zbilja nisam čitala , pročitala sam isključivo liberov post na koji sam replicirala.

Hvala vam na upozorenju.

EG se mora ograđivati od postupka svog "punoljetnog oca" jer postoji mnogo razloga od rata do danas zašto bi se njen "punoljetni otac" trebao poslati u političkom smislu u neku stvar....ali nije važno. U prvom postu na ovu temu sam napisala da su to dvije potpuno različite persone ali da ih veže PORODICA . A porodica živi ZAJEDNO , i samo zlonamjerni mogu ne gledati sličnosti.

Sve dok JAVNO ne kritizira , stranku , ideologiju i sistem u kom živimo a koje je kreirao njen otac , ne vjerujem joj niti jedan jedini sekund (da mi možda ne oduzmu i ovo pravo?) a ni nakon toga joj jednostavno - ne vjerujem..ne vjerujem da ona želi mijenjati ovu zemlju na način kako sam shvatila da je žele mijenjati ljudi iz NS.
Last edited by sabina1 on 31/07/2012 18:32, edited 2 times in total.
Corto Maltese

#8562 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

Lud i ponosan wrote:
Corto Maltese wrote:Na tragu gomile mahalskih komentara sa prethodne dvije stranice, sve mi je jasniji moj drug koji je proljetos organizovao veoma raskošnu proslavu onoga što je nazvao "najvažniji jubilej u životu". 20 punih godina otkada njegova noga na Balkan nije kročila.
Nisi se dobro "odrazio"... "Na tragu stranke koju ja podrzavam, moj drug je".... To bi ti bilo ispravnije, jer nisu "mahalasi" uzrok njegovog odsustva, vec profiteri, kriminalci i "visoka" politika punjenja dzepova. A znamo ko predstavlja simbol te dugogodisnje prakse. ;)
Mada, eto, popravili su se, sad su krenuli pravim putem.
Pošto se nešto bolje izražavam od tebe, a mnogo bolje poznajem svoga druga, mogu ti punih usta odgovoriti da je 20-godišnji rastanak sa mahalašima, VK brojačima krvnih zrnaca, diplomiranim procijeniteljima porodičnog naslijeđa, i svim drugim oblicima balkanske zavisti, razlog njegove velike radosti.
Što se simbola tiče, nadam se da ti ogledalo nije daleko.
Nokija

#8563 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Nokija »

Ovo glorificiranje Emine Ganic i njene uloge u Londonu je pomalo naivno. Presudno za oslobadnjenje njenog oca je bio dobro placen tim advokata. I nista drugo. Porijeklo tog novca je naravno vrlo upitno. Na forumu sigurno ima ljudi koji izvrsno poznaju tajne kanale tih transakcija.
Njeni javni istupi u Londonu su naravno za svaku pohvalu. Izvrsno poznavanje engleskog jezika nakon skupog skolovanju u Engleskoj je valjda minimum koji se ocekuje. Ako se vec godinama bavi PRom za ocekivati je da se ne ustrucava medija.
Ne poznajem lik i djelo Emine Ganic, pa ne mogu komentarisati. Da li je dobar PR manager na SFF takodje ne mogu reci. Jedino sto se u vezi sa njom pitam jeste sta radi ostalih 360 dana u godini kad nema SFF?
Kako ce se njen angazman u NS odraziti na popularnost NS je stvar spekulacija. Mislim licno da nece imati negativne efekte, iako licno ne gajim simpatije prema istoj.
Dasi

#8564 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Dasi »

Sezam wrote:A u vezi londonskog slucaja, dok su se patrioti ove zemlje s razlogom brinuli da li ce uspjeti jos jedna velikosrpska podvala, a mnogi, ovdje jos uvijek aktivni forumasi, zeljno iscekivali isporucenje Ejupa Ganica u Srbiju (zbog kuce :roll: ), Emina Ganic je visila po svim vaznijim TV stanicama, BBC pogotovu, i inace apaticnim i nezainteresovanim Englezima, vrlo elokventno i stalozeno objasnjavala o kakvoj je podvali rijec. Dakle, kako god okrenes, puno je vise uradila po tom pitanju i od tebe i od mene.
Kako me ovo nervira :x
Ganic se najvise traba zahvaliti ambasadoru BiH u Australiji! Da njega nije bilo Emina bi mogla i spavati na BBC-u a postigla bi jednu veliku 0. Mrzim kad se zasluge daju krivim likovima a to je i Ejup uradio, sve zasluge pripisao kcerci a Damira, koliko ja znam, nije ni spomenuo. Zato manite se suplje da je ona izvuka Ejupa iz zatvora a ako jeste sto to nije isto uradila sa Divjakom? Kad je toliko sposobna trebao ju je babuka poslati u Austriju pa da proba, kao sto je Damir ponovo probao i uspio (ne samo on).
Mozda da je angazujemo kad se/ako se obnovi tuzba BiH protiv Srbije. Koliko je hvalite ne sumnjam da bi to glat dobila.
Sezam

#8565 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Sezam »

Dasi wrote:
Sezam wrote:A u vezi londonskog slucaja, dok su se patrioti ove zemlje s razlogom brinuli da li ce uspjeti jos jedna velikosrpska podvala, a mnogi, ovdje jos uvijek aktivni forumasi, zeljno iscekivali isporucenje Ejupa Ganica u Srbiju (zbog kuce :roll: ), Emina Ganic je visila po svim vaznijim TV stanicama, BBC pogotovu, i inace apaticnim i nezainteresovanim Englezima, vrlo elokventno i stalozeno objasnjavala o kakvoj je podvali rijec. Dakle, kako god okrenes, puno je vise uradila po tom pitanju i od tebe i od mene.
Kako me ovo nervira :x
Ganic se najvise traba zahvaliti ambasadoru BiH u Australiji! Da njega nije bilo Emina bi mogla i spavati na BBC-u a postigla bi jednu veliku 0. Mrzim kad se zasluge daju krivim likovima a to je i Ejup uradio, sve zasluge pripisao kcerci a Damira, koliko ja znam, nije ni spomenuo. Zato manite se suplje da je ona izvuka Ejupa iz zatvora a ako jeste sto to nije isto uradila sa Divjakom? Kad je toliko sposobna trebao ju je babuka poslati u Austriju pa da proba, kao sto je Damir ponovo probao i uspio (ne samo on).
Mozda da je angazujemo kad se/ako se obnovi tuzba BiH protiv Srbije. Koliko je hvalite ne sumnjam da bi to glat dobila.
Nigdje ja nisam rekao da je njena zasluga najveca, samo sam argumentovao da je uradila vise i od tebe i od mene i od onog kojem sam replicirao originalno. Naravno da se radilo o vrhunskom timu advokata.

Da se vratimo na temu, Nasa Stranka treba napraviti jednu dobru reklamnu kampanju pred izbore.
baxul

#8566 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by baxul »

Sezam wrote:Da se vratimo na temu, Nasa Stranka treba napraviti jednu dobru reklamnu kampanju pred izbore.
nadam se da će moći prevazići sarajevocentričnost tokom kampanje
Dasi

#8567 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Dasi »

Sezam wrote:Nigdje ja nisam rekao da je njena zasluga najveca, samo sam argumentovao da je uradila vise i od tebe i od mene i od onog kojem sam replicirao originalno. Naravno da se radilo o vrhunskom timu advokata.

Da se vratimo na temu, Nasa Stranka treba napraviti jednu dobru reklamnu kampanju pred izbore.
I ja sam za svoju staru, kad je zavrsla u bolnici na operaciji srca, uradio vise i od tebe i od nje.

Sad se mozemo vratiti na temu :D
poznanik

#8568 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by poznanik »

Pedja Kojovic wrote:...Nisam, ali ko zna sta ce biti u buducnosti, prijatelj sa Eminom Ganic.

Zapravo, prvi put sam imao priliku da duze razgovaram s njom upravo povodom njenog ulaska u NS.

p.k.
Kako je ugodno uzbudljiv osjećaj nakon saznanja da jedan visokopozicionirani član "Naše stranke" dočekuje sve nove članove/ice i neposredno razgovara s njima. Gdje to još ima u nas, a još i da se ne poznaju, pardon - da nisu prijatelji...
pemanapemani

#8569 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

Mislim da je krajnje vrijeme za osnivanje čiste NS :D .

Šalu na stranu, svi malo pretjerujemo.

Nekoliko članova NS je na forumu izjavilo, parafraziram, pravo smo se iznenadili kada smo čuli da je Emina pristupila NS, ali smo kasnije skontali da je to pravo dobra stvar.
Onda se napadaju ljudi koji su juče saznali da je Emina član NS. Jebi ga, ispada da jedni imaju pravo na iznenađenje, dok mi drugi moramo odmah skontati kako je to pravo dobra stvar.
Malo licemjerno, ali hajde. Valjda je dozvoljeno imati drugačije mišljenje, a da te ne proglase nekom zadrtom konjinom koja ništa ne konta, posebno "nadrealne" PR sposobnosti spomenute gospođice.
Petit_Beurre

#8570 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Petit_Beurre »

pemanapemani wrote:Mislim da je krajnje vrijeme za osnivanje čiste NS :D .

Šalu na stranu, svi malo pretjerujemo.

Nekoliko članova NS je na forumu izjavilo, parafraziram, pravo smo se iznenadili kada smo čuli da je Emina pristupila NS, ali smo kasnije skontali da je to pravo dobra stvar.
Onda se napadaju ljudi koji su juče saznali da je Emina član NS. Jebi ga, ispada da jedni imaju pravo na iznenađenje, dok mi drugi moramo odmah skontati kako je to pravo dobra stvar.
Malo licemjerno, ali hajde. Valjda je dozvoljeno imati drugačije mišljenje, a da te ne proglase nekom zadrtom konjinom koja ništa ne konta, posebno "nadrealne" PR sposobnosti spomenute gospođice.
Niko se ne napada sto je tek juce saznao da je ona clan i sto je iznenadjen tim otkricem :thumbup:
Pedja Kojovic

#8571 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

pemanapemani

NS 90' ?

Zanimljivo, iako je spoemnuto u istoj recenici, da niko nije reagovao na ime Predraga Pasica.
(Sta bi tek bilo da sam napisao da je prof. Grebo pristupio?)

p.k.
pemanapemani

#8572 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

Pedja Kojovic wrote:pemanapemani

NS 90' ?

Zanimljivo, iako je spoemnuto u istoj recenici, da niko nije reagovao na ime Predraga Pasica.

p.k.
Ako je prof. Grebo tu, onda me Emina uopće ne zanima :-D
Mislim da je okupljanje istinskih ljevičara jedino rješenje za BiH. Ako je istina ovo za prof. Grebu, svaka čast.
Pozdrav!
nosara

#8573 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by nosara »

NS 90' ?

p.k.
Niko nije reagovao jer je naknadno ubaceno, da malo razvodni zvaku...

Cuj, Grebo...? Prije ili poslije pete loze...? :lol:
nosara

#8574 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by nosara »

pemanapemani wrote:

NS 90' ?

p.k.
Mislim da je okupljanje istinskih ljevičara jedino rješenje za BiH. Ako je istina ovo za prof. Grebu, svaka čast.
Pozdrav!
U ns...? Daaaaj...! :-) Sta ce istinski ljevicari u tipicnoj ultraliberalnoj stranci bez glave i repa...? :?
pemanapemani

#8575 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

nosara wrote:
pemanapemani wrote:

NS 90' ?

p.k.
Pozdrav!
U ns...? Daaaaj...! :-) Sta ce istinski ljevicari u tipicnoj ultraliberalnoj stranci bez glave i repa...? :?
Kada ne postoji istinski lijeva stranka, onda ljudi moraju negdje. Možda baš oni ultraliberalnoj stranci "ugrade" glavu i rep.
Locked