Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
velikibrnjo wrote:Cuj prosao RIGU ZENICU BEOGRAD Atlantu qq tugo moja, posebno ovo beograd, otisli tamo dobli batine i plakali ko mala djeca
Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Nije meni od Rige pocela reprezentacija niti od one pobjede u Belgiji
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali
A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda
Sta pricas ti bolan, da se nasi nisu jako drzali i odbili napade u Beogradu pod konstantnim kamenicama, stolicama, topovskim udarima i na kraju napadom na autobus upotrebom batrenog oruzja.
Hajde ti slobodno opet na Dolac Maltu, a ostavi se pljuvanja po momcima koji su izgurali Beograd.
velikibrnjo wrote:kakva ti je to maksumska prica
neki su se od nas drzali 3,5 godine u sarajevu al nisu nas gadjali stolicama
haj cao
Mjesas babe i zabe, a malo si se i izlevatio, posto jesam bio u Sarajevu u ratu.
Uz to u Beograd se islo licnom voljom i izborom, svako je znao da ce biti belaj, a u rat su te upetljali htio ili ne htio (osim ako si ispalio prvih nekoliko nedjelja).
Znam, ali upitno je da li ce biti "spreman" za USA, mozda za oktobarski termin kvalifikacijskih tekmi ili eventualno novemabrski, kada budemo igrali prijateljsku dok drugi budu se po barazu ganjali!
Kontra__ wrote:Znam, ali upitno je da li ce biti "spreman" za USA, mozda za oktobarski termin kvalifikacijskih tekmi ili eventualno novemabrski, kada budemo igrali prijateljsku dok drugi budu se po barazu ganjali!
velikibrnjo wrote:Cuj prosao RIGU ZENICU BEOGRAD Atlantu qq tugo moja, posebno ovo beograd, otisli tamo dobli batine i plakali ko mala djeca
Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali
A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda
A ti si ko neko hadzija,menadjer ili nesto vise pa da naredjujes selektoru da to Hajrovici MORAJU imati mjesto u reprezentaciji U ovoj reprezentaciji kako Vedo jednom rece srcem i dusom i ko hoce Bujrum ko nece mrshP.S.A tebi izgleda ko drago sto su u Bg djelili batine i sakom i topovskim udarima
Sine nije mi drago, ali kad vec popijes batine zlatno je pravilo junacki pondesi, suti i trpi a ne stalno to povlaciti kako su nas tamo izmaltili i slicno, vazda neko kukanje
Dr stvar ne moraju oni igrati, ali neka ih na klupi...
Ja koliko vidim tema je,,BH reprezentativci...,,i raspravljamo o braci Hajrovic.Ako mislis da smo prekrdasili banuj brate
Slabo ti vidis izgleda:
velikibrnjo wrote:Sine nije mi drago, ali kad vec popijes batine zlatno je pravilo junacki pondesi, suti i trpi a ne stalno to povlaciti kako su nas tamo izmaltili i slicno, vazda neko kukanje
Kemale pogledaj ti svoj zdr karton
Edin H. wrote:
velikibrnjo wrote:kakva ti je to maksumska prica
neki su se od nas drzali 3,5 godine u sarajevu al nisu nas gadjali stolicama
haj cao
Mjesas babe i zabe, a malo si se i izlevatio, posto jesam bio u Sarajevu u ratu.
Uz to u Beograd se islo licnom voljom i izborom, svako je znao da ce biti belaj, a u rat su te upetljali htio ili ne htio (osim ako si ispalio prvih nekoliko nedjelja).
Edin H. wrote:
Sta pricas ti bolan, da se nasi nisu jako drzali i odbili napade u Beogradu pod konstantnim kamenicama, stolicama, topovskim udarima i na kraju napadom na autobus upotrebom batrenog oruzja.
Hajde ti slobodno opet na Dolac Maltu, a ostavi se pljuvanja po momcima koji su izgurali Beograd.
Kako li si se ti nasao u upozorenju, kad si se drzao teme. Tvoje je bilo samo da nastavis sa istom pricom, nista drugo ...
MOSALJOZE wrote:Pepermint Hadzić je dobio naše drzavljanstvo i moze nastupati za nas.Ista situacija kao i sa Bičakčićem.Očekuje se poziv protiv sada.
Hadzic ne moze jos dobiti poziv jer njegova papirologija jos nije zavrsena. Pa citajte malo izjave majka mu stara. Bicakcic da, Hadzic ne!
Hadžić je čekao jmbg da izvadi pasoš i onda ide proces promjene sportskog....realno je očekivati da može igrati za nas do kraja ove ili početkom naredne godine....ako bude brže to je ravno čudu
Gledam sada klipove od Hajrovica i to je ono sto nam treba na desnoj strani da mijesa odbranu i da ostaju sami Vedo i Dzeko. Treba nam Bicakcic u odbrani i Kolasinac zadnji vezni sa Hajrovicem imamo kompletiran tim za SP.
GeneralBHF wrote:Gledam sada klipove od Hajrovica i to je ono sto nam treba na desnoj strani da mijesa odbranu i da ostaju sami Vedo i Dzeko. Treba nam Bicakcic u odbrani i Kolasinac zadnji vezni sa Hajrovicem imamo kompletiran tim za SP.
Tako je, Pjana ili Miske napolje.......možda može i Vedo
Tom malom izgleda nije jasno da je puno dalje od 1. ekipe BiH nego sto je od 1. ekipe Svicarske. Ne samo zbog dogadjanja "van terena" nego i zbog njegovih igrackih sposobnosti. NEka se on odlucio konacno za BiH (ako jeste), ali mislim da ce malo sacekati da se naigra
Infaze Studio wrote:Tom malom izgleda nije jasno da je puno dalje od 1. ekipe BiH nego sto je od 1. ekipe Svicarske. Ne samo zbog dogadjanja "van terena" nego i zbog njegovih igrackih sposobnosti. NEka se on odlucio konacno za BiH (ako jeste), ali mislim da ce malo sacekati da se naigra
Jbga ne mora ni igrati vazno je putovati u Brazil(realno ima mjesta medju 30)ipak ja bi licno volio da PAPE povede u Brazil(ABD)Husejnovica nego Izeta bez obzira na poziciju.Vidis samo dragosti kod Husejnovica kada je vidio Zagreb i trg B.Jelacica mozes tek zamisliti povesti ga u Rio.Sevap je PAPE.Povedi ga