BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#8551 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

velikibrnjo wrote:Cuj prosao RIGU ZENICU BEOGRAD Atlantu qq tugo moja, posebno ovo beograd, otisli tamo dobli batine i plakali ko mala djeca

Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Nije meni od Rige pocela reprezentacija niti od one pobjede u Belgiji
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali

A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda :oops:
Sta pricas ti bolan, da se nasi nisu jako drzali i odbili napade u Beogradu pod konstantnim kamenicama, stolicama, topovskim udarima i na kraju napadom na autobus upotrebom batrenog oruzja.

Hajde ti slobodno opet na Dolac Maltu, a ostavi se pljuvanja po momcima koji su izgurali Beograd.
velikibrnjo

#8552 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by velikibrnjo »

kakva ti je to maksumska prica :lol:
neki su se od nas drzali 3,5 godine u sarajevu al nisu nas gadjali stolicama

haj cao
Edin H.

#8553 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

velikibrnjo wrote:kakva ti je to maksumska prica :lol:

haj cao
Mjesas babe i zabe, a malo si se i izlevatio, posto jesam bio u Sarajevu u ratu.
Uz to u Beograd se islo licnom voljom i izborom, svako je znao da ce biti belaj, a u rat su te upetljali htio ili ne htio (osim ako si ispalio prvih nekoliko nedjelja).
GeneralBHF

#8554 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

Nadjite neko drugo mjesto za prepucavanje.

Ovo nije mjesto a niti tema vaseg razgovora.
Kontra__

#8555 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kontra__ »

MOSALJOZE wrote:Pepermint Hadzić je dobio naše drzavljanstvo i moze nastupati za nas.Ista situacija kao i sa Bičakčićem.Očekuje se poziv protiv sada.
Hadzic ne moze jos dobiti poziv jer njegova papirologija jos nije zavrsena. Pa citajte malo izjave majka mu stara. Bicakcic da, Hadzic ne!
MOSALJOZE

#8556 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Kontra__ wrote:
MOSALJOZE wrote:Pepermint Hadzić je dobio naše drzavljanstvo i moze nastupati za nas.Ista situacija kao i sa Bičakčićem.Očekuje se poziv protiv sada.
Hadzic ne moze jos dobiti poziv jer njegova papirologija jos nije zavrsena. Pa citajte malo izjave majka mu stara. Bicakcic da, Hadzic ne!
On je promjenio drzavljanstvo,što je najvaznije.Nema još puno papirologije.
Kontra__

#8557 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kontra__ »

Znam, ali upitno je da li ce biti "spreman" za USA, mozda za oktobarski termin kvalifikacijskih tekmi ili eventualno novemabrski, kada budemo igrali prijateljsku dok drugi budu se po barazu ganjali! 8-)
MOSALJOZE

#8558 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Kontra__ wrote:Znam, ali upitno je da li ce biti "spreman" za USA, mozda za oktobarski termin kvalifikacijskih tekmi ili eventualno novemabrski, kada budemo igrali prijateljsku dok drugi budu se po barazu ganjali! 8-)
Mlogo mi se djasvi ovo. :bih:
Kemal Malovčić

#8559 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

haj cao
ba liječi se ba
luckylaka

#8560 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

velikibrnjo wrote:Cuj prosao RIGU ZENICU BEOGRAD Atlantu qq tugo moja, posebno ovo beograd, otisli tamo dobli batine i plakali ko mala djeca

Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali

A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda :oops:
A ti si ko neko hadzija,menadjer ili nesto vise pa da naredjujes selektoru da to Hajrovici MORAJU imati mjesto u reprezentaciji :-) U ovoj reprezentaciji kako Vedo jednom rece srcem i dusom i ko hoce Bujrum ko nece mrshP.S.A tebi izgleda ko drago sto su u Bg djelili batine i sakom i topovskim udarima :-)
velikibrnjo

#8561 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by velikibrnjo »

Sine nije mi drago, ali kad vec popijes batine zlatno je pravilo junacki pondesi, suti i trpi a ne stalno to povlaciti kako su nas tamo izmaltili i slicno, vazda neko kukanje

Dr stvar ne moraju oni igrati, ali neka ih na klupi...

Kemale pogledaj ti svoj zdr karton :D
Charuga
Globalni moderator

#8562 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

Vratite se temi!
luckylaka

#8563 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Plavih_11 wrote:Vratite se temi!
Ja koliko vidim tema je,,BH reprezentativci...,,i raspravljamo o braci Hajrovic.Ako mislis da smo prekrdasili banuj brate
Charuga
Globalni moderator

#8564 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

luckylaka wrote:
Plavih_11 wrote:Vratite se temi!
Ja koliko vidim tema je,,BH reprezentativci...,,i raspravljamo o braci Hajrovic.Ako mislis da smo prekrdasili banuj brate
Slabo ti vidis izgleda:
velikibrnjo wrote:Sine nije mi drago, ali kad vec popijes batine zlatno je pravilo junacki pondesi, suti i trpi a ne stalno to povlaciti kako su nas tamo izmaltili i slicno, vazda neko kukanje

Kemale pogledaj ti svoj zdr karton :D
Edin H. wrote:

haj cao
Mjesas babe i zabe, a malo si se i izlevatio, posto jesam bio u Sarajevu u ratu.
Uz to u Beograd se islo licnom voljom i izborom, svako je znao da ce biti belaj, a u rat su te upetljali htio ili ne htio (osim ako si ispalio prvih nekoliko nedjelja).
Edin H. wrote:

Sta pricas ti bolan, da se nasi nisu jako drzali i odbili napade u Beogradu pod konstantnim kamenicama, stolicama, topovskim udarima i na kraju napadom na autobus upotrebom batrenog oruzja.

Hajde ti slobodno opet na Dolac Maltu, a ostavi se pljuvanja po momcima koji su izgurali Beograd.
Kako li si se ti nasao u upozorenju, kad si se drzao teme. Tvoje je bilo samo da nastavis sa istom pricom, nista drugo ... ;-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8565 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by JoseMujica »

Kontra__ wrote:
Hadžić je čekao jmbg da izvadi pasoš i onda ide proces promjene sportskog....realno je očekivati da može igrati za nas do kraja ove ili početkom naredne godine....ako bude brže to je ravno čudu :roll:
GeneralBHF

#8566 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by GeneralBHF »

Gledam sada klipove od Hajrovica i to je ono sto nam treba na desnoj strani da mijesa odbranu i da ostaju sami Vedo i Dzeko. Treba nam Bicakcic u odbrani i Kolasinac zadnji vezni sa Hajrovicem imamo kompletiran tim za SP.
palermo

#8567 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

GeneralBHF wrote:Gledam sada klipove od Hajrovica i to je ono sto nam treba na desnoj strani da mijesa odbranu i da ostaju sami Vedo i Dzeko. Treba nam Bicakcic u odbrani i Kolasinac zadnji vezni sa Hajrovicem imamo kompletiran tim za SP.
Tako je, Pjana ili Miske napolje.......možda može i Vedo :D
Infaze Studio

#8568 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Tom malom izgleda nije jasno da je puno dalje od 1. ekipe BiH nego sto je od 1. ekipe Svicarske. Ne samo zbog dogadjanja "van terena" nego i zbog njegovih igrackih sposobnosti. NEka se on odlucio konacno za BiH (ako jeste), ali mislim da ce malo sacekati da se naigra ;-)
luckylaka

#8569 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Infaze Studio wrote:Tom malom izgleda nije jasno da je puno dalje od 1. ekipe BiH nego sto je od 1. ekipe Svicarske. Ne samo zbog dogadjanja "van terena" nego i zbog njegovih igrackih sposobnosti. NEka se on odlucio konacno za BiH (ako jeste), ali mislim da ce malo sacekati da se naigra ;-)
Jbga ne mora ni igrati vazno je putovati u Brazil(realno ima mjesta medju 30)ipak ja bi licno volio da PAPE povede u Brazil(ABD)Husejnovica nego Izeta bez obzira na poziciju.Vidis samo dragosti kod Husejnovica kada je vidio Zagreb i trg B.Jelacica mozes tek zamisliti povesti ga u Rio.Sevap je PAPE.Povedi ga :-D
Muhamed Đakmić

#8570 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

23 igrača idu u Brazil. Biće jagma za tih 4-5 mjesta, jer već ima 17-18 sigurnih, samo da nas povrede zaobiću.
Kemal Malovčić

#8571 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

Zamisli đekose povrjedi pa nam prvi ataker bude eldin adilovič!
Kontra__

#8572 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kontra__ »

Kemal Malovčić wrote:Zamisli đekose povrjedi pa nam prvi ataker bude eldin adilovič!
Jesi cuo da ce FIFA progledati Zlatkovicu kroz prste i dozvolit mu da nastupi za nas? :mrgreen:
Kemal Malovčić

#8573 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

Kontra__ wrote:
Kemal Malovčić wrote:Zamisli đekose povrjedi pa nam prvi ataker bude eldin adilovič!
Jesi cuo da ce FIFA progledati Zlatkovicu kroz prste i dozvolit mu da nastupi za nas? :mrgreen:
Pitanje lijeve strane - SOLVED!
Kemal Malovčić

#8574 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

Eldin je naš, bošnjački, Majkl Felps, dominator sarajevskih Bazena!
Post Reply