Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
burger_pasa

#8551 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by burger_pasa »

Treba bit ili glup ili slijep, pa pomislit da je DON FAHRO svoje bogatstvo (oko milijardu maraka) stekao posteno u ovom nasem korumpiranom i kriminalnom miljeu.
Covjek je 91-e dosao sa plasticnom kesom u ruci, a danas je tezak 1 000 000 000 maraka.
I onda zakljucimo sami ko hoce, a ko nece da se preispita proslost politicara i njihovih radnji.
nikad_vise

#8552 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

burger_pasa wrote:Treba bit ili glup ili slijep, pa pomislit da je DON FAHRO svoje bogatstvo (oko milijardu maraka) stekao posteno u ovom nasem korumpiranom i kriminalnom miljeu.
Covjek je 91-e dosao sa plasticnom kesom u ruci, a danas je tezak 1 000 000 000 maraka.
I onda zakljucimo sami ko hoce, a ko nece da se preispita proslost politicara i njihovih radnji.
Ako tako zakljucujemo sigurno imamo velike sanse da nista ne zakljucimo.
Covjek ima bogatstvo,Avaz ima inspekcije i revizije i jos niko nije ponudio jos ni jedan dokaz iz porezne ili bilo koje sluzbe da pokaze njegov kriminal a godinama te funkcije zauzimaju najvisi clanovi SDA ili SDP-a.Jeli to toliko tesko da nadju nesto s cime bi skinuli Fahru sa ledja i SDA i SDP?

-Javi se tu i tamo koji forumas onako po dekretu da pljune na Fahru i kaze kako lik ne uplacuje ni doprinose u firmi :lol:
-Javi se pokoji i da promrlja koju o KOSS-u pa covjek tuzi i dokaze da nema veze s tim
-Javi se pokoji da koju baci i o Keljmendiju pa za Fahrinog mandata Keljmendi bi uhapsen uz veliki doprinos Fahre i OSE.
-Jave se malo i da kazu da je miskovicev covjek,pa miske roknu a Fahro se s Vucicem koji ga posla normalno nalazi

Kad im covjek predoci da lazu i obmanjuju javnost onda se jave sa pricom da je Fahro sandzaklija i sta ce nam takav i degradiraju cijelu jednu Bosnjacku zajednicu.

Jel stvarno neko ozbiljan moze misliti da Avazove i Fahrine knjige nisu dosad prosle bar 50 puta kroz ruke porezne od kad je poceo da roka SDA I SDP.Da su mogli ucijenili bi ga sa necim,ovako mrka kapa.
ušće

#8553 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ušće »

@nikad_vise

Dovoljno je pročitai samo naslove tariguza (a nekad normalnog lista) zvanog "Dnevni avaz" u zadnjih 10-15 dana i da normalnom insanu bude jasno čemu takva pisanija
Covjek ima bogatstvo,Avaz ima inspekcije i revizije i jos niko nije ponudio jos ni jedan dokaz iz porezne ili bilo koje sluzbe da pokaze njegov kriminal
Što neznači da sad neće biti jer ako je do sad krio guzicu iza SDA pa onda SBiH pa onda SDP sada ga kad padne ni svevišnji nemože sačuvati ...
Last edited by ušće on 25/02/2014 15:04, edited 1 time in total.
sabanss

#8554 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by sabanss »

Postoji nesto sto se zove "orasi u dzepu"...

SDA i SDP su sa Fahrom sadili tikve ali se i jednim i drugim obise o glavu. Inace Fahro ima takve moralne kvalitete da bih radje glasao za Karadzica da se kojim cudom vrati iz Haga...
nikad_vise

#8555 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Zaboravio sam napomenuti i najsvjezije podvale da je Fahro organizovao drzavni urad i pokrenu postupak za njegovu smjenu a nemaju ni jednog dokaza.
Druga podvala je bila slikanje SBB clanova i dokazivanje da Fahro stoji iza paljevine pa se slikao i bivsi portir iz avaza da bi se nesto dokazalo :D
ušće

#8556 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ušće »

Ode Utemeljitelj iz fotelje na prvoj narednoj sjednici ,a onda koliko je svezao aferima na guzicu može već danas da kupi kartu u jednom smjeru u svoju otadžbinu s onom kesicom što je donio ... :lol: :lol: :lol:
jon_jovi

#8557 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by jon_jovi »

Havatar wrote:
Danguba wrote:
stup metropola wrote:kako mrzim ove "bosnje" koje imaju nesto protiv sandzaka i svakog sandzaklije, a da vam nije bilo sandzaklija ne bi odbranili drzavu
a kako je tek suljo ugljanin branio... :-)
sto se mene tice to sto ste odbranili mozete slobodno ograditi bodljikavom zicom... :D

p.s. osim u sarajevu ja prije i u toku rata ne vidjeh sandzakliju... da ne bi vas najebasmo pravo mi... :D
Pa i jesu ogradili pa opet nekima smeta .
tik_tak wrote:
stup metropola wrote:kako mrzim ove "bosnje" koje imaju nesto protiv sandzaka i svakog sandzaklije, a da vam nije bilo sandzaklija ne bi odbranili drzavu

isti sam ti. "mrzim"(teska rijec) i ja OVE bosnje koje imaju nesto protiv sandzaklija i omalovazavaju njihov doprinos u ratu (a i poslije) i to samo zbog toga odakle su (npr ovaj @Danguba). a isto tako "mrzim" i ONE bosnje (npr. ti) koje govore da nije bilo sandzaka, i.bosne, s.bosne, krajine, hercegovine, vanzemaljaca, dinosaurusa ... da se npr Sarajevo ne bi odbranilo.
istina je da se grad odbranio zahvaljujuci rodjenim Sarajlijama te ljudima koji su dosli prije rata i ljudima koji su izbjegli u ratu. svi oni su HEROJI ovog grada i drzave od obicnog vojnika pa do generala.

malo je off. slobodno nastavite propagandu za i protiv radoncica. :D

Sent from my iPhone5 using Tapatalk
:thumbup:

Sto se tice Radoncica on je sada ucestvovanjem u ovim paljevinama mogao da bude pociscen sa politicke scene , da se njegovi glasaci mjere stotinama i da ne osvoji ni hiljadu glasova ali su neki umjesto da kritiku okrenu na njegove grijehe kojih ima previse i da kritikuju to sto zeli da svoju kooperativnost strancima dokaze tako sto ce pomoci formiranje treceg entiteta kritiku usmjerili jedino na njegovo porijeklo sto je izazvalo dva efekta koji ce mu omoguciti da postane jedan od vaznijih faktora nakon sljedecih izbora. Prvi efekat je da ce za njega glasati svi koji su porijeklom iz Sandzaka od toga mnogi koji se nisu slagali sa onim sto on radi ali kada vide da se u prvi plan stavlja njegovo porijeklo a ne njegovi potezi i da je veci problem sto je on iz Sandzaka od toga sto izdaje zemlju onda je normalno da ce ljudi koji su kao i on iz Sandzaka osjetiti ugrozenim, da su meta i eto njemu njihovih glasova. Drugi efekat je taj da ce mnogi ljudi koji ne prate politiku detaljno to sto se on ne kritikuje za djela i za kriminalne radnje iako materijala ima na tone nego je glavni argument njegovo porijeklo shvatiti tako da on nema nikakvu mrlju , da ne mogu nista da mu nadju i da je najmanje zlo i to moze da mu donese mnogo glasova na izborima. SDA i SDP su priliku da ga eliminisu iz politicke arene propustili i sada ce se glavna borba na izborima voditi izmedju SDA i SBB koje ce ako se nesto do izbora ne promijeni osvojiti vecinu bosnjackih glasova . Pogotovo je to jasno kad se vidi da su SDP i DF nakon ovih protesta otisli na marginu i skoro da se uopste ne pominju.
A nadasve što je izdo Aliju
Styling

#8558 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Styling »

baxul wrote:
Danguba wrote:
Styling wrote:Sve ukazuje na to da ce ovo biti najzanimljivija predizborna trka i najneizvjesniji izbori od rata.
svaki su taki... :wink:
i svaki su odlučujući, historijski... ko reprezentativne utakmice nekad :D

PS
kakav je fazon SBB-u sa napuštanjem skupština jučer KS danas Fed?
Klasicno bjezanje od odgovornosti. "Mi nismo doveli narod dovde, pa ne treba ni da rjesavamo situaciju." Pravi misevi.
starii

#8559 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by starii »

baxul wrote:
Danguba wrote:
Styling wrote:Sve ukazuje na to da ce ovo biti najzanimljivija predizborna trka i najneizvjesniji izbori od rata.

PS
kakav je fazon SBB-u sa napuštanjem skupština jučer KS danas Fed

Klasicno bjezanje od odgovornosti. "Mi nismo doveli narod dovde, pa ne treba ni da rjesavamo situaciju." Pravi misevi.?
vecina SBB-ovaca su propali jebivjetri iz SDA il neke druge stranke, samo sad okacili drugu znacku :-D
kakavdanakneiskustvu

#8560 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kakavdanakneiskustvu »

baxul wrote:
Danguba wrote:

PS
kakav je fazon SBB-u sa napuštanjem skupština jučer KS danas Fed

Klasicno bjezanje od odgovornosti. "Mi nismo doveli narod dovde, pa ne treba ni da rjesavamo situaciju." Pravi misevi.?
vecina SBB-ovaca su propali jebivjetri iz SDA il neke druge stranke, samo sad okacili drugu znacku :-D[/quote]

biske

#8561 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

"poznato" je da su fahraonu na izborima ukrali 75k glasova :pisnuo:
smasma

#8562 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by smasma »

biske wrote:"poznato" je da su fahraonu na izborima ukrali 75k glasova :pisnuo:
neces vjerovat :D a kunem ti se Bogom
da sam svojim ušima slušao momka iz mostara koji priča kako su radili malverzacije na izborima :-D oni su bili u izbornim komisijama, i radili za kaplana, i svaki prazan listic(onaj ko nije izasao na izbore) zaokruživali kaplana i bakira. Kaže poništili smo ih hiljade i hiljade.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8563 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

smasma wrote:
da sam svojim ušima slušao momka iz mostara koji priča kako su radili malverzacije na izborima :-D oni su bili u izbornim komisijama, i radili za kaplana, i svaki prazan listic(onaj ko nije izasao na izbore) zaokruživali kaplana i bakira. Kaže poništili smo ih hiljade i hiljade.
I ja sam tako čula, nešto slično i to iz izvora SDP-ovih ljudi, da je SDP-u više odgovarao Bakir nego Fahro kao bošnjački član predsjedništva. Čak su i svoje članove agitirali, ako već neće Komšića da glasaju Bakira.
biske

#8564 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by biske »

KatarinaKosaca wrote:
smasma wrote:
I ja sam tako čula, nešto slično i to iz izvora SDP-ovih ljudi, da je SDP-u više odgovarao Bakir nego Fahro kao bošnjački član predsjedništva. Čak su i svoje članove agitirali, ako već neće Komšića da glasaju Bakira.
sve je to ok, krađe se dešavaju. ali ova rečenica je suludo tendeciozna. na 100k dobijenih, ukrali mu 75k. come on...

ako je iko na prošlim izborima zakinut za mjesto člana predsjedništva to je ivanić.
tik_tak

#8565 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by tik_tak »

Havatar wrote:
Danguba wrote:
sto se mene tice to sto ste odbranili mozete slobodno ograditi bodljikavom zicom... :D

p.s. osim u sarajevu ja prije i u toku rata ne vidjeh sandzakliju... da ne bi vas najebasmo pravo mi... :D
tik_tak wrote:

isti sam ti. "mrzim"(teska rijec) i ja OVE bosnje koje imaju nesto protiv sandzaklija i omalovazavaju njihov doprinos u ratu (a i poslije) i to samo zbog toga odakle su (npr ovaj @Danguba). a isto tako "mrzim" i ONE bosnje (npr. ti) koje govore da nije bilo sandzaka, i.bosne, s.bosne, krajine, hercegovine, vanzemaljaca, dinosaurusa ... da se npr Sarajevo ne bi odbranilo.
istina je da se grad odbranio zahvaljujuci rodjenim Sarajlijama te ljudima koji su dosli prije rata i ljudima koji su izbjegli u ratu. svi oni su HEROJI ovog grada i drzave od obicnog vojnika pa do generala.

Sto se tice Radoncica on je sada ucestvovanjem u ovim paljevinama mogao da bude pociscen sa politicke scene , da se njegovi glasaci mjere stotinama i da ne osvoji ni hiljadu glasova ali su neki umjesto da kritiku okrenu na njegove grijehe kojih ima previse i da kritikuju to sto zeli da svoju kooperativnost strancima dokaze tako sto ce pomoci formiranje treceg entiteta kritiku usmjerili jedino na njegovo porijeklo sto je izazvalo dva efekta koji ce mu omoguciti da postane jedan od vaznijih faktora nakon sljedecih izbora. Prvi efekat je da ce za njega glasati svi koji su porijeklom iz Sandzaka od toga mnogi koji se nisu slagali sa onim sto on radi ali kada vide da se u prvi plan stavlja njegovo porijeklo a ne njegovi potezi i da je veci problem sto je on iz Sandzaka od toga sto izdaje zemlju onda je normalno da ce ljudi koji su kao i on iz Sandzaka osjetiti ugrozenim, da su meta i eto njemu njihovih glasova. Drugi efekat je taj da ce mnogi ljudi koji ne prate politiku detaljno to sto se on ne kritikuje za djela i za kriminalne radnje iako materijala ima na tone nego je glavni argument njegovo porijeklo shvatiti tako da on nema nikakvu mrlju , da ne mogu nista da mu nadju i da je najmanje zlo i to moze da mu donese mnogo glasova na izborima. SDA i SDP su priliku da ga eliminisu iz politicke arene propustili i sada ce se glavna borba na izborima voditi izmedju SDA i SBB koje ce ako se nesto do izbora ne promijeni osvojiti vecinu bosnjackih glasova . Pogotovo je to jasno kad se vidi da su SDP i DF nakon ovih protesta otisli na marginu i skoro da se uopste ne pominju.
osim javne podrske demonstrantima kako ti njega dovede u vezu sa paljenjem zgrada?

oko njegovih grijeha bi se dalo raspravljati ali postavlja se pitanje zbog cega SDA/SDP nisu usmjerili kritiku u "pravom" smjeru? moje misljenje je da mu ne mogu nista naci (sa dokazima) ili cekaju septembar pa da podnesu neku krivicnu prijavu koja moze biti i neosnovana ali to nece biti bitno dokle god se proces oduzi poslije izbora.

kenzo

#8566 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kenzo »

Havatar wrote:
Danguba wrote:

tik_tak wrote:

Odakle tolikim sandzaklijama koji su dosli nakon 96-e drzavljanstvo, i koliko ih uopste ima drzavljanstvo BiH?
Treba li reviziju toga uraditi?
A Fahro je za samo dvije godine izgubio dobar dio glasackog tijela..tako da cistosumnjam da moze nesto postici na ovim izborima.
Havatar

#8567 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

kenzo wrote:
Odakle tolikim sandzaklijama koji su dosli nakon 96-e drzavljanstvo, i koliko ih uopste ima drzavljanstvo BiH?
Treba li reviziju toga uraditi?
A Fahro je za samo dvije godine izgubio dobar dio glasackog tijela..tako da cistosumnjam da moze nesto postici na ovim izborima.
Dobili su ih kao i svako drugi posto Bosna nema posebna pravila za Bosnjake koji zive izvan BIH za razliku od Srbije i Hrvatske i naravno da ne treba reviziju toga uraditi.
Havatar

#8568 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

tik_tak wrote:
osim javne podrske demonstrantima kako ti njega dovede u vezu sa paljenjem zgrada?

oko njegovih grijeha bi se dalo raspravljati ali postavlja se pitanje zbog cega SDA/SDP nisu usmjerili kritiku u "pravom" smjeru? moje misljenje je da mu ne mogu nista naci (sa dokazima) ili cekaju septembar pa da podnesu neku krivicnu prijavu koja moze biti i neosnovana ali to nece biti bitno dokle god se proces oduzi poslije izbora.

On nije organizator posto je to neko mnogo mocniji i on nema ni logistiku ni novac za onako nesto i on je radio po instrukcijama tih organizatora koji su naravno izvan Bosne i to se najbolje vidi po izjavama stranih zvanicnika na pocetku protesta . Naravno posto se njihov plan izjalovio i Bosnjaci nisu nasjeli on je ostao sam i bio je ugrozen ali SDA i SDP i njihovi aktivisti nisu znali da to iskoriste i to nije nista cudno posto je vec poznato da oni nemaju pojma kad je kritika suparnika u pitanju i dosta glasaca SDA donesu aktivisti SDP i suprotno pa je sada ista takva stvar i sa Radoncicem.
hellue

#8569 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

KatarinaKosaca wrote:
smasma wrote:
Hrpa gluposti, na svakom birackom mjestu radi najmanje po jedan clan svake stranke, svaka stranka ima po jednog posmatraca na izbornom mjestu tako da su mogucnosti sa ostvarenje ovih fantazija nemoguce u ovom obimu. Odvadite malo :-) :-)
tik_tak

#8570 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by tik_tak »

Havatar wrote:
tik_tak wrote:

On nije organizator posto je to neko mnogo mocniji i on nema ni logistiku ni novac za onako nesto i on je radio po instrukcijama tih organizatora koji su naravno izvan Bosne i to se najbolje vidi po izjavama stranih zvanicnika na pocetku protesta . Naravno posto se njihov plan izjalovio i Bosnjaci nisu nasjeli on je ostao sam i bio je ugrozen ali SDA i SDP i njihovi aktivisti nisu znali da to iskoriste i to nije nista cudno posto je vec poznato da oni nemaju pojma kad je kritika suparnika u pitanju i dosta glasaca SDA donesu aktivisti SDP i suprotno pa je sada ista takva stvar i sa Radoncicem.
ne bih se slozio sa tobom. bas po izjavi stranih zvanicnika se zakljuci da oni sa protestima nemaju veze. cist primjer je ukrajina. dok se tamo ubijaju strani zvanicnici govore da je to borba ukrajinskog naroda za demokratiju i slobodu (sta god ovo znacilo) dok su kod nas osudili nasilne demonstracije (dvostruka mjerila). takodjer, tesko mi je povjerovati da stranke koje su na sceni 20 g. ne znaju uputiti "kritiku" u pravom smjeru ali u BIH je sve moguce.

Havatar

#8571 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

tik_tak wrote:
Havatar wrote:
tik_tak wrote:

ne bih se slozio sa tobom. bas po izjavi stranih zvanicnika se zakljuci da oni sa protestima nemaju veze. cist primjer je ukrajina. dok se tamo ubijaju strani zvanicnici govore da je to borba ukrajinskog naroda za demokratiju i slobodu (sta god ovo znacilo) dok su kod nas osudili nasilne demonstracije (dvostruka mjerila). takodjer, tesko mi je povjerovati da stranke koje su na sceni 20 g. ne znaju uputiti "kritiku" u pravom smjeru ali u BIH je sve moguce.

Mislio sam na Inzkovu izjavu kako ce doci strane snage da smiruju situaciju, pa na izjavu Catherine Ashton kada je najavila posjetu kako bi se sastala sa predstavnicima bh. vlasti i predstavnicima "masovnih protesta u BiH" gdje se u najavi posjete izmedju ostalog kaze : „U Evropskom parlamentu se istovremeno priprema rezolucija u kojoj se Evropska komisija poziva da stupi u dijalog s demonstrantima u BiH da bi se utvrdili razlozi pobune i da bi se posredovalo između demonstranata i bosanskih vlasti, u nastojanju da se okonca nasilje" . Da je bilo podrske izvana govori i to sto su protestima priskocili u pomoc iz inostranstva Rade Serbedzija i Human Rights Watch . Naravno posto nije doslo do masovnih protesta niti do eskalacije nasilja do realizacije sljedece faze plana nije doslo a njena posjeta je odlozena .
zulfo

#8572 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by zulfo »

Ja sam za proteklih 17 godina pošteno radio,pa zaradio ovo sve .Drugi su krali al opet nemaju koliko imam ja.
Privatizacija ALHOSA je "Dobra privatizacija" one gdje ja nisam umješao prste su katastrifa!

Toranj se nalazi na Marijinom Dvoru, u biznis distriktu Sarajeva, gdje se također nalazi i zgrada parlamenta i vlade BiH, a također je nedavno najavljena i gradnja Unitic 3 tornja. Gradnja je počela 2006. godine, a završena je krajem 2008. godine. The Avaz Twist Tower je držao rekord najviše zgrade na Balkanu, te jednog od najinteresantnijih nebodera Evrope. Napravljen je od staklene fasade koja se uvija, a visok je 142 metra sa preko 30 metara visokom antenom, dostiže visinu od 172 metra.
Avazovo prijašnje sjedište pretvoreno je u hotel i urede. Hotel ima 5 zvjezdica, a vlasnik je Fahrudin Radoncic, te nosi ime Radon Plaza Hotel.
Novi Avazov poslovni toranj, izgrađen na temeljima nekadašnjeg tekstilnog kombinata Alhosa, beznadežno zjapi prazan, jednako kao što je prazna i Avazova livada u Tuzli na kojoj je Radončić sa srbijanskim tajkunom Miroslavom Miškovićem namjeravao graditi trgovinsko-poslovni toranj. Samo u ove dvije mrtve investicije Radončić je potrošio više od 40 miliona KM!
mesihtrko

#8573 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by mesihtrko »

oklen mu pare .ja pošteno radio 45 godina i imam pemziju 370KM
One milione što sam zaradio tokom tih 45 godina sam ostavio na banci .Možda ih jednog dana uvakufim ko što je Fahro uvakufio avaz
tik_tak

#8574 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by tik_tak »

@Havatar

ako gledas iz tog ugla onda su plenumi druga faza plana. takodjer u BIH se USA pita a buduci da je njihov ambasador izjavio da je protiv nasilja (sto nije bio slucaj u ukrajini) dolazi se do zakljucka da im nije odgovarala pobuna naroda, barem ne ona nasilna. a i sama izjava evropske komisije da su za dijalog a ne smjenu vlasti govori da ce probati da smire situaciju.

nikad_vise

#8575 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

biske wrote: sve je to ok, krađe se dešavaju. ali ova rečenica je suludo tendeciozna. na 100k dobijenih, ukrali mu 75k. come on...

ako je iko na prošlim izborima zakinut za mjesto člana predsjedništva to je ivanić.
Ja ne znam sta ti i dalje raspravljas o politici i bilo cemu a izjavis ovakvo nesto.To je ok i to se desava :lol: :lol:
Sjetih se sad jednog Zeljkovog intervjua kad kaze da su vladajuce stranke naucile nas narod da je ok da misli "neka oni kradu ali neka nesto i naprave" :lol: Koji ispran mozak braco draga.Ako je jedan glas ukraden to je krivicno djelo a ljudi ti navode primjere tih vecih malverzacija i ti na to odgovaras neka ok je to i desava se.Jos je nesto i tendenciozno :D :D
Post Reply