English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#8551 Re: English Premier League
Ovu ligu će na kraju čelzi da osvoji.
- Zmijuga loma
#8552 Re: English Premier League
Valencia krvnički ozlijedi Anitu, naravno nema govora o drugom žutom. 
-
missko
#8553 Re: English Premier League
A puno toga bi se promijenilo da su imali igraca vise zadnjih 20 sekundi.Zmijuga loma wrote:Valencia krvnički ozlijedi Anitu, naravno nema govora o drugom žutom.
- Zmijuga loma
#8554 Re: English Premier League
Crveni karton znači suspenziju igrača. Unitedlije očito zaboravile da to postoji.missko wrote:A puno toga bi se promijenilo da su imali igraca vise zadnjih 20 sekundi.Zmijuga loma wrote:Valencia krvnički ozlijedi Anitu, naravno nema govora o drugom žutom.
Haj jebi ga, ozlijedio igrača šta sad, oprostićemo mu karton pošto je 20 sekundi ostalo do kraja.
-
missko
#8555 Re: English Premier League
Ma ja vrlo jebenu poziciju igra gdje United nema bas alternativu, suspenzija od 2 tkme bi ih unistila. ja zaboravio da ti na ovo gledas iz ugla Cityevca ili mrzitelja Uniteda. Sta je sa Ne sviranim penalima za United , oni te nesto nisu zabrinuli kao ovo na kraju?Zmijuga loma wrote:Crveni karton znači suspenziju igrača. Unitedlije očito zaboravile da to postoji.missko wrote:A puno toga bi se promijenilo da su imali igraca vise zadnjih 20 sekundi.Zmijuga loma wrote:Valencia krvnički ozlijedi Anitu, naravno nema govora o drugom žutom.
Haj jebi ga, ozlijedio igrača šta sad, oprostićemo mu karton pošto je 20 sekundi ostalo do kraja.
- Zmijuga loma
#8556 Re: English Premier League
U fudbalu je žuti karton formalna opomena da se ne zajebavaš. Valencia je već ima i monstruozno starta na Anitu pri čemu je ovaj i ozlijeđen. Naravno, nema potrebe vaditi karton jer:missko wrote: Ma ja vrlo jebenu poziciju igra gdje United nema bas alternativu, suspenzija od 2 tkme bi ih unistila. ja zaboravio da ti na ovo gledas iz ugla Cityevca ili mrzitelja Uniteda. Sta je sa Ne sviranim penalima za United , oni te nesto nisu zabrinuli kao ovo na kraju?
a) je ostalo dvaes sekundi do kraja
b) United ima alternativa na toj poziciji (pola povrijeđeno)
Ingeniozno zaista.
- Jedinstvo_Manchester
#8557 Re: English Premier League
Može FA a i treba naknadno da ga suspenduje na bar 4 utakmice. Sad kad je Nani u punom trenažnom procesu da počne da igra neko ko zna da doda loptu kako treba kad se ušeta u šesnesteracZmijuga loma wrote:Crveni karton znači suspenziju igrača. Unitedlije očito zaboravile da to postoji.missko wrote:A puno toga bi se promijenilo da su imali igraca vise zadnjih 20 sekundi.Zmijuga loma wrote:Valencia krvnički ozlijedi Anitu, naravno nema govora o drugom žutom.
- hypko_nurko
#8558 Re: English Premier League
to je sve kompenzacija za pokusaj ubistva robinaZmijuga loma wrote:U fudbalu je žuti karton formalna opomena da se ne zajebavaš. Valencia je već ima i monstruozno starta na Anitu pri čemu je ovaj i ozlijeđen. Naravno, nema potrebe vaditi karton jer:missko wrote: Ma ja vrlo jebenu poziciju igra gdje United nema bas alternativu, suspenzija od 2 tkme bi ih unistila. ja zaboravio da ti na ovo gledas iz ugla Cityevca ili mrzitelja Uniteda. Sta je sa Ne sviranim penalima za United , oni te nesto nisu zabrinuli kao ovo na kraju?
Ingeniozno zaista.
-
missko
#8559 Re: English Premier League
Ti navodis da se nijie dao karton jer je sudija siljio Unitedu ?Zmijuga loma wrote:U fudbalu je žuti karton formalna opomena da se ne zajebavaš. Valencia je već ima i monstruozno starta na Anitu pri čemu je ovaj i ozlijeđen. Naravno, nema potrebe vaditi karton jer:missko wrote: Ma ja vrlo jebenu poziciju igra gdje United nema bas alternativu, suspenzija od 2 tkme bi ih unistila. ja zaboravio da ti na ovo gledas iz ugla Cityevca ili mrzitelja Uniteda. Sta je sa Ne sviranim penalima za United , oni te nesto nisu zabrinuli kao ovo na kraju?
Ingeniozno zaista.
Jel po tebi moguce da nije vidio start.
Plus je onaj mali mogao izbjeci taj start jer vidi frajer klizi po travi prema lopti 3 sekunde ranije i ne moze se zaustaviti, e sad dati iskljucujuci karton za neopreznost uz sto je jos i povrijedjeni pripomogao ili dati usmenu opomenu je uvijek bilo pitanje.
-
Teufik
#8560 Re: English Premier League

Drugi zuti--Crveni.Smatram da je bespredmetno raspravljati.
- hypko_nurko
#8561 Re: English Premier League
sta drugi zuti, direktni crveni je ovdje zasluzio 
- Zmijuga loma
#8562 Re: English Premier League
Ne.missko wrote: Ti navodis da se nijie dao karton jer je sudija siljio Unitedu ?
Reci mi da se zajebavaš, molim te.missko wrote:Jel po tebi moguce da nije vidio start.
Sačekaj, mali je vidio i mogao izbjeći a sudija nije ni vidio start? @missko de dozovi semissko wrote:Plus je onaj mali mogao izbjeci taj start jer vidi frajer klizi po travi prema lopti 3 sekunde ranije i ne moze se zaustaviti,
Imao je žuti odnosno bio je upozoren tako da mu se nema šta opraštati 'neopreznost'. Povrijeđeni pripomogao?missko wrote:e sad dati iskljucujuci karton za neopreznost uz sto je jos i povrijedjeni pripomogao ili dati usmenu opomenu je uvijek bilo pitanje.
Daj @missko, reci brate da ga je trebao isključiti i to je to. Nema to veze sa šiljenjem. Ova tvoja opravdanja su toliko smiješna da zaista mislim da me samo zajebavaš. Pogledaj pobogu šta si pisao kontra isključenja:
- ostalo dvaes sekundi
- Utd ima alternativa na toj poziciji
- sudija nije vidio
- mali mogao izbjeći start
- mali pripomogao
Ovo je hronološki pobrojano, ne po nivou komičnosti.
- vaučer
#8564 Re: English Premier League
Taj crveni je bio jasan kao dan.
Također je Ferguson trebao biti opomenut na poluvremenu kad se istresao naizmjenice na sve sudije po redu.
Mimo tog zabavna utakmica, očekivana pobjeda Manchester Uniteda.
Također je Ferguson trebao biti opomenut na poluvremenu kad se istresao naizmjenice na sve sudije po redu.
Mimo tog zabavna utakmica, očekivana pobjeda Manchester Uniteda.
- hypko_nurko
#8565 Re: English Premier League
valjda ce i bega prirediti sjajnu utakmicu veceras 
- Muhamed Đakmić
#8566 Re: English Premier League
Dimitar je car nad carevima 
- hypko_nurko
#8567 Re: English Premier League
e moj begovicu kakve ti suigrace imas u odbrani.
ovaj showcross katastrofalan, proslu sebi zabio sad skrivi penal
ovaj showcross katastrofalan, proslu sebi zabio sad skrivi penal
- Tayyip
#8568 Re: English Premier League
Kako je moćno kad komentator na Sky Sportsu kaže "Čak ni Begović ovo nije mogao odbraniti" 
- hypko_nurko
#8569 Re: English Premier League
brz povratak stokea 
-
alenthekiller
#8570 Re: English Premier League
ti bokcahypko_nurko wrote:brz povratak stokea
-
missko
#8572 Re: English Premier League
Evo imas gore gif starta od Valencije, ja ne sporim da je bio faul,ali koliko bi igraca ovako protegnulo nogu da bi ga ovaj drugi stigao faulirati, ljepo se vidi da mali nije ni dohvatio loptu nego uspio stici samo postaviti nogu u putanju klizeceg Valencije. Trazio je faul i dobio jos i povredu za glupost.Zmijuga loma wrote:Ne.missko wrote: Ti navodis da se nijie dao karton jer je sudija siljio Unitedu ?
Reci mi da se zajebavaš, molim te.missko wrote:Jel po tebi moguce da nije vidio start.
Sačekaj, mali je vidio i mogao izbjeći a sudija nije ni vidio start? @missko de dozovi semissko wrote:Plus je onaj mali mogao izbjeci taj start jer vidi frajer klizi po travi prema lopti 3 sekunde ranije i ne moze se zaustaviti,
Imao je žuti odnosno bio je upozoren tako da mu se nema šta opraštati 'neopreznost'. Povrijeđeni pripomogao?missko wrote:e sad dati iskljucujuci karton za neopreznost uz sto je jos i povrijedjeni pripomogao ili dati usmenu opomenu je uvijek bilo pitanje.![]()
Daj @missko, reci brate da ga je trebao isključiti i to je to. Nema to veze sa šiljenjem. Ova tvoja opravdanja su toliko smiješna da zaista mislim da me samo zajebavaš. Pogledaj pobogu šta si pisao kontra isključenja:
- ostalo dvaes sekundi
- sudija nije vidio
- mali pripomogao
Ovo je hronološki pobrojano, ne po nivou komičnosti.
- hypko_nurko
#8573 Re: English Premier League
i povredu je takodje trazio 
- Zmijuga loma
#8574 Re: English Premier League
missko wrote: Evo imas gore gif starta od Valencije, ja ne sporim da je bio faul,ali koliko bi igraca ovako protegnulo nogu da bi ga ovaj drugi stigao faulirati, ljepo se vidi da mali nije ni dohvatio loptu nego uspio stici samo postaviti nogu u putanju klizeceg Valencije. Trazio je faul i dobio jos i povredu za glupost.

Nastavljamo u istom ritmu:
- ostalo dvaes sekundi
- sudija nije vidio
- mali pripomogao
- protegnuo nogu da bi ga ovaj stigao faulirati
- nije dohvatio loptu nego uspio samo postaviti nogu u putanju klizeceg
- tražio faul dobio još i povredu za glupost
Znači, umirem.
- Layne
#8575 Re: English Premier League
Pa mog'o je komotno da ne spušta desnu nogu na zemlju, da ostane levitirat' u zraku, dok ovaj klizeći ne prođe ispod njega, pa laganini nastavit'.