Ne, Messi jednostavno, po mishljenju mnogih, igra bolji fudbal od Ronalda.leet wrote:Zato je Messi woooooow i mora se pljuvat' po Ronaldu
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#8551 Re: Real Madrid C.F.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8552 Re: Real Madrid C.F.
Jah, silnih "navijača" Barse koji nisu znali da dotični tim postoji dok Ronaldinho nije potpis'o 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8553 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:I sad trebamo pustit suzu ili? Ima mnogo tezih i boljih primjera u svijetu, samos to nisu pod lupom javnosti. Evo imas kod nas mnogo emotivnijih primejra primjera radi izgubili roditelje u ratu sa svega nekoliko mjeseci ili godina, nije ih imao ko odgajati, nakon toga postali jako uspjesni itd...Bezze sad lupam, bez ikakvog konkretnog primjera, ali nije da nema tih prica, stoga ne vidim zasto bi ovo Ronaldovo trebalo biti kao "woooow".
- Revolucionar ★
#8554 Re: Real Madrid C.F.
Hvala pametnjakovicu, bez tebe bismo ostali u vjecnoj tami. Hvala ti na tvom svesrdnom postu koji ce pomoci milionima ! Cinjenica je da ovo nije pod lupom medija koji pisu o CR-u . . Ovaj igrac je IGRACINA kada se uzme u obzir pod kakvim pritiskom navijaca, medija i svega ostalog igra. Dok za St.Messija hvalospjevi lete od Vatikana pa nadalje, za CR-a se vecinom traze negativne konotacije i negativan publicitet. Toliko ..BHF_Manijak wrote:I sad trebamo pustit suzu ili? Ima mnogo tezih i boljih primjera u svijetu, samos to nisu pod lupom javnosti. Evo imas kod nas mnogo emotivnijih primejra primjera radi izgubili roditelje u ratu sa svega nekoliko mjeseci ili godina, nije ih imao ko odgajati, nakon toga postali jako uspjesni itd...Bezze sad lupam, bez ikakvog konkretnog primjera, ali nije da nema tih prica, stoga ne vidim zasto bi ovo Ronaldovo trebalo biti kao "woooow".
- burek_in_space
#8555 Re: Real Madrid C.F.
Pa evo ja nisam navijach Barse, ali je vishe simpatishem u odnosu na Real istina, medjutim Ronaldo mi je nekako na silu, snagu...Messi mi se vishe svidja kao igrach i to je to.leet wrote:Jah, silnih "navijača" Barse koji nisu znali da dotični tim postoji dok Ronaldinho nije potpis'o
Ovim ne osporavam Ronaldove kvalitete ni najmanje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8556 Re: Real Madrid C.F.
Messi nije bolji igrač. 
- burek_in_space
#8557 Re: Real Madrid C.F.
Mozhemo ovako do prekosutra, a meni se ne da, iako imam vishka vremena.leet wrote:Messi nije bolji igrač.
To je sve stvar lichnog ukusa.
Tebi nije, meni jeste i tako u krug.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#8558 Re: Real Madrid C.F.
messi da prne, da prostiš, to bi bio divan primjer humanostileet wrote:Zato je Messi woooooow i mora se pljuvat' po Ronaldu
- pussysmoke
#8559 Re: Real Madrid C.F.
Moj zadnji post nema veze sa Ronaldovom izjavom da je nesretan. Čisto da se zna. Izgleda da su to pojedinci pogrešno shvatili. Na ovaj način sam želio da pokažem da se radi o normalnom momku, a ne o nenormalnoj osobi kakvom ga novinari predstavljaju.BHF_Manijak wrote:I sad trebamo pustit suzu ili? Ima mnogo tezih i boljih primjera u svijetu, samos to nisu pod lupom javnosti. Evo imas kod nas mnogo emotivnijih primejra primjera radi izgubili roditelje u ratu sa svega nekoliko mjeseci ili godina, nije ih imao ko odgajati, nakon toga postali jako uspjesni itd...Bezze sad lupam, bez ikakvog konkretnog primjera, ali nije da nema tih prica, stoga ne vidim zasto bi ovo Ronaldovo trebalo biti kao "woooow".
@BHF_Manijak
Ne, ne trebaš pustiti suzu. I naravno da ima težih primjera, ali ja koliko vidim da je tema Real Madrid C.F., tako da te teže primjere uopšte ne treba spominjati. To što nisi shvatio post, ne znači da trebaš odmah kritikovati. Ponekad razmisli prije nego što djeluješ.
- BHF_Manijak
#8560 Re: Real Madrid C.F.
Pa bas meni prvom je Messi i kompletna Barca karanana i antipaticna!
tako da uopste nisam na tu kartu igrao. Drazi mi je Real u duelima ta dva kluba, a za Ronalda i Messia smatram da su dvojica vanzemalja koja su DALEKO ISPRED KOMPLETNE KONKURENCIJE, o tome sam vec pisao i ne bih da se ponavljam.
Slazem se da je Messi vise guran od Cristiana i to bezrazlozno, ne mislim da je mnogo kvalitetniji, stavise smatram da je u pojedinim segmentima on ispred Messia, a u drugim obrnuto, dakle bukvalno u 5 deka su oba fudbalera.
Samo mi ovo bezze bi, zato sam i ostavio komentar. Ne kazem da ovo nisu super stvari, ali za mene ima svjetlijih primjera u svijetu koji su opet jos vise zanemareni od samog Ronalda i kompletnog fudbala, o tome se dakle radi a ne da je ne gotivim Ronalda.
Takodjer, i Messi nerijetko zna biti prgav igrac, posebno kad gubi, ali to naravno ode u sjenu samo radi one babyface i zato sto je, eto, "simaptican decko" a Ronaldo nadrkani, arogantni, egomanijak, iako su to saigraci sa kojima je igrao i igra opovrgnuli, Recimo Ozil rece da mu je pored Khedira najbolji drug i da mu je najvise pomogao kada je tek dosao u Real. S tim dijelom se slazem, Ronaldo je bespotrebno u sjeni.
Slazem se da je Messi vise guran od Cristiana i to bezrazlozno, ne mislim da je mnogo kvalitetniji, stavise smatram da je u pojedinim segmentima on ispred Messia, a u drugim obrnuto, dakle bukvalno u 5 deka su oba fudbalera.
Samo mi ovo bezze bi, zato sam i ostavio komentar. Ne kazem da ovo nisu super stvari, ali za mene ima svjetlijih primjera u svijetu koji su opet jos vise zanemareni od samog Ronalda i kompletnog fudbala, o tome se dakle radi a ne da je ne gotivim Ronalda.
Takodjer, i Messi nerijetko zna biti prgav igrac, posebno kad gubi, ali to naravno ode u sjenu samo radi one babyface i zato sto je, eto, "simaptican decko" a Ronaldo nadrkani, arogantni, egomanijak, iako su to saigraci sa kojima je igrao i igra opovrgnuli, Recimo Ozil rece da mu je pored Khedira najbolji drug i da mu je najvise pomogao kada je tek dosao u Real. S tim dijelom se slazem, Ronaldo je bespotrebno u sjeni.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#8561 Re: Real Madrid C.F.
ronalda svi suigrači hvale kao super momka..
on je beskrajno ambiciozan i toliko dobar da je teško ne biti arogantan. ja bih bio iz inata arogantan na njegovom mjestu, a vjerujem da on neke stvari iz inata i radi.
on je beskrajno ambiciozan i toliko dobar da je teško ne biti arogantan. ja bih bio iz inata arogantan na njegovom mjestu, a vjerujem da on neke stvari iz inata i radi.
- burek_in_space
#8562 Re: Real Madrid C.F.
Po meni, jedini razlog zbog kojeg je stvoren rivalitet izmedju Messi-ja i Ronalda je u tome shto Messi iza sebe ima onaj poremecaj rasta, i smatralo se da ce biti premija ako bude uopshte u stanju hodati, ili tako neshto.
Sa druge strane, imamo Ronalda, koji je i sa 19 godina vec bio playboy, i kar'o ko veliki.
Sa druge strane, imamo Ronalda, koji je i sa 19 godina vec bio playboy, i kar'o ko veliki.
- odesveuhonduras
#8563 Re: Real Madrid C.F.
ma jedini razlog zašto je stvoren taj rivalitet je što igraju u dva elclasico kluba i što to prodaje vijesti, i još ponešto.
- burek_in_space
#8564 Re: Real Madrid C.F.
Ma vec su ih poredili dok je jedan bio u Manchesteru, a drugi u Barceloni.odesveuhonduras wrote:ma jedini razlog zašto je stvoren taj rivalitet je što igraju u dva elclasico kluba i što to prodaje vijesti, i još ponešto.
Prelazak u Real je samo kumovao podizanju tenzija.
-
LSD
#8565 Re: Real Madrid C.F.
A što li je to takoRevolucionar ★ wrote:Hvala pametnjakovicu, bez tebe bismo ostali u vjecnoj tami. Hvala ti na tvom svesrdnom postu koji ce pomoci milionima ! Cinjenica je da ovo nije pod lupom medija koji pisu o CR-u . . Ovaj igrac je IGRACINA kada se uzme u obzir pod kakvim pritiskom navijaca, medija i svega ostalog igra. Dok za St.Messija hvalospjevi lete od Vatikana pa nadalje, za CR-a se vecinom traze negativne konotacije i negativan publicitet. Toliko ..BHF_Manijak wrote:I sad trebamo pustit suzu ili? Ima mnogo tezih i boljih primjera u svijetu, samos to nisu pod lupom javnosti. Evo imas kod nas mnogo emotivnijih primejra primjera radi izgubili roditelje u ratu sa svega nekoliko mjeseci ili godina, nije ih imao ko odgajati, nakon toga postali jako uspjesni itd...Bezze sad lupam, bez ikakvog konkretnog primjera, ali nije da nema tih prica, stoga ne vidim zasto bi ovo Ronaldovo trebalo biti kao "woooow".
ah da, Messi ima iza sebe prejak PR i propagandnu mašineriju, za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira
Uostalom Iniesta je broj 1, zvanicno....tako da su ta poređenja prevaziđena.
- pussysmoke
#8566 Re: Real Madrid C.F.
Pa da čujemo što to svijet ne podnosi Ronalda. Ti nam objasni razloge zbog kojih je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) fudbalera tako omražen. Samo se pobrini da sve što navedeš ima i objašnjenje. Izvoli.LSD wrote:A što li je to tako![]()
ah da, Messi ima iza sebe prejak PR i propagandnu mašineriju, za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira![]()
- mrtva kokoš
#8567 Re: Real Madrid C.F.
zato sto je lijep, bogat i slavanpussysmoke wrote: Pa da čujemo što to svijet ne podnosi Ronalda. Ti nam objasni razloge zbog kojih je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) fudbalera tako omražen. Samo se pobrini da sve što navedeš ima i objašnjenje. Izvoli.
-
LSD
#8568 Re: Real Madrid C.F.
Nisam ja ništa konstatovao, vec samo pitaopussysmoke wrote:Pa da čujemo što to svijet ne podnosi Ronalda. Ti nam objasni razloge zbog kojih je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) fudbalera tako omražen. Samo se pobrini da sve što navedeš ima i objašnjenje. Izvoli.LSD wrote:A što li je to tako![]()
ah da, Messi ima iza sebe prejak PR i propagandnu mašineriju, za razliku od uplakane Kristine koju svijet ne podnosi- onako iz cista mira![]()
- Revolucionar ★
#8569 Re: Real Madrid C.F.
Nit je Ronaldo najuobrazeniji snob nit je Messi najcisci svetac. Sjetim se recimo njegovog napucavanja lopte u tribinu gdje su bili navijaci Reala, tako hinjski, dok je prije toga kvalitetno odglumio svoj scenarij malog svecica.LSD wrote:Nisam ja ništa konstatovao, vec samo pitaopussysmoke wrote:Pa da čujemo što to svijet ne podnosi Ronalda. Ti nam objasni razloge zbog kojih je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) fudbalera tako omražen. Samo se pobrini da sve što navedeš ima i objašnjenje. Izvoli.LSD wrote:A što li je to tako![]()
ti si sam naveo (u postu iznad) da je Ronaldo omražen u svijetu, dok je Messi ima status sveca....ja te pitah, što li je to tako
ne može ništa samo od sebe, jel tako
mora biti neki razlog
-
LSD
#8570 Re: Real Madrid C.F.
Sve po pravilima
....lopta u terenu, i u njegovom posjedu
mogao je gađati i kralja gore u lože, jer je po pravilima....cak ni žuti nije dobio, jer sudija nije ni mogao mu dati - i kako ce, nema za šta
...šta hinjski
nevjerovatno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8571 Re: Real Madrid C.F.
A da CR to uradi, bio bi samo tako linčovan 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8572 Re: Real Madrid C.F.
Nije fazon u tome jel prekrsio neko pravilo...mogao je nekoga povrijediti...loptu je mogao jednostavno pustiti da izađe ako je vec nije mogao zaustavitiLSD wrote:Sve po pravilima....lopta u terenu, i u njegovom posjedu
mogao je gađati i kralja gore u lože, jer je po pravilima....cak ni žuti nije dobio, jer sudija nije ni mogao mu dati - i kako ce, nema za šta
![]()
...šta hinjski
![]()
nevjerovatno
- Revolucionar ★
#8573 Re: Real Madrid C.F.
Na snimku se vidi da je lopta izasla, a kako se vec ponasa kao nekakav cistunac, onda mu nije ni trebao onaj smijesak hinjski nakon sto je zakucao loptu u ljude .. mada se automatski zavario kad je Pepe dosao ..
- ultima_palabra
#8574 Re: Real Madrid C.F.
Dvije najgluplje rasprave na sa-xu: Sarajlije vs. došljaci i Messi vs. Ronaldo 
-
LSD
#8575 Re: Real Madrid C.F.
A šta je trebao?? pitati madridsku publiku šta ce sa loptom koja je u tom momentu u njegovom posjedu...hellloo, ima pravo sa radi sa njom šta hoce...jel prekršio kakvo pravilo- nijerashtiman wrote:Nije fazon u tome jel prekrsio neko pravilo...mogao je nekoga povrijediti...loptu je mogao jednostavno pustiti da izađe ako je vec nije mogao zaustavitiLSD wrote:Sve po pravilima....lopta u terenu, i u njegovom posjedu
![]()
...šta hinjski
![]()
nevjerovatno
Mislim, stvara se bezveze prica i rasprava oko gluposti, a pravila odavno postavljena.