Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GandalfSivi wrote: ↑03/06/2025 23:23
E cuj Modric za Milan potpisuje. Svasta…
Ne razumijem Modrića. Umjesto da napuni trezor arapskim dolarima, na kraju je nogometnog staža, on se prihvatio srednjeklasnog Milana
Zato što je čovjek ljudina, navijač Milana i želi igrati pravi, evropski fudbal da bi bio spreman za svjetsko. Radije nego živjeti u nekoj konzervativnoj vukojebini i igrati pred 500 ljudi
Doduše vjerujem da ja kasica napujena do vrha pa pare nisu toliko ni bitne
Modrić (ako) dolazi u Milano, igrat će za kikiriki, samo dio utakmice-tek toliko da orži formu i ne zaboravi igrat.
Milan ne igra u Europi ove godine.
Cilj mu je oprostit se od HR repke na slijedećem SP.
Kak je neko već rekao/pisao, novci su zadnja stvar ...
istra_hr wrote: ↑04/06/2025 19:40
Modrić (ako) dolazi u Milano, igrat će za kikiriki, samo dio utakmice-tek toliko da orži formu i ne zaboravi igrat.
Ne razumijem nikako ovu odluku Milana. Mada iskreno ne razumijem ni Modrica... Mogao je u Dinamo Ili kod Brozovica... Zaraditi 50x vise para, bez obzira sto njemu nije do para...
Milan ako misli zamijeniti Reijndersa sa Modricem... Svaka im cast. Unistit ce klub do temelja. Svaka cast Luki, on je legenda, ali ovo je jako cudan potez.
Pa nije baš kikiriki, 3,5 miliona sto moze bit 4 s bonusima. Jest puno manje nego u Realu ili sto bi dobivao u Arabiji ali ipak solidna lova. A ja mislim da će igrati dosta minuta, taman da bude u formi i za svjetsko. A ja sam nadam da ce nama pomoci da budemo konkurentni
Pa u tom slučaju zašto se nije vratio u Zrinjski?
ne znam jeli ovo trolanje ili sta?
Na stranu novci, koji mozda jesu mali faktor. Ali bi li ti da ti djeca radije idu i odgajaju u nekoj nacionalistickoj skoli s programom iz 90ih, u skolu dvije skole pod jednim krovom ili sta vec imaju dole ili u vrhunsku medjunardonu skolu u Milanu. Bi li ti petak navecer sa suprugom radije otisao vecerati u italijanski restoran s michelin zvjezdicom ili na mostarske cevape. Bi li ti da ti se djeca lijece u raspadnutoj Mostarskoj bolnici ili u Ospedale Niguarda? Bi li ti da igras derbije s Juveom i Interom ili Velez, Borac i Zeljo? Pogotovo ako imas u planu biti spreman za svjetsko. Treba li da jos nastavim....? I jos plus lik navijac Milana od djetinstva.
Ne razumijem nikako ovu odluku Milana. Mada iskreno ne razumijem ni Modrica... Mogao je u Dinamo Ili kod Brozovica... Zaraditi 50x vise para, bez obzira sto njemu nije do para...
Milan ako misli zamijeniti Reijndersa sa Modricem... Svaka im cast. Unistit ce klub do temelja. Svaka cast Luki, on je legenda, ali ovo je jako cudan potez.
Pa govori se da će doći još veznjaka, Modrić neće igrati sve utakmice kao prvotimac. Ali da Tare ima posla ovo ljeto, ima
Svidjela mi se sredina terena protiv Liverpoola. Već sada to izgleda mnogo energičnije, nema više autoputa kroz sredinu. Vjerujem da će Maxov prioritet biti da se utegne odbrana i da se prima manje golova, a za to je potrebna čvrsta i borbena sredina terena.
P.S. Valjda će konačno riješiti dolazak ovog Jašarija, mjesec dana se natežu oko 2-3 miliona.
prince_of_darkness wrote: ↑27/07/2025 22:01
Allegri insistira na dovođenju Vlahovića. Ne znam koliko mi se sviđa ta ideja.
Nikako mi se nesvidja. frajer je katastofa u gradnji igre i povezivanju tokom napada igrom ledjima prema golu. Ali hajd i to, nego sto voli fulit zicer ko niko. Nemožeš se pouzdati u njega
Boniface navodno otpao jer nije potpuno spreman. Evo sad se spominje neki anonimus Harder iz Sporting Lisabona. Allegri i dalje insistira na Vlahoviću. I dalje fali najmanje jedan stoper, kreativni vezni i klasični napadač. Najnovije ime na piku je Fabbian iz Bologne. Ako ovaj dođe, imaćemo više veznjaka od napadača i defanzivaca zajedno.