e sad...na ebayu je 6$ + 4.5$ postarina...dodje cca15KM
haj mi samo potvrdite da je orIginal
http://cgi.ebay.com/OPI-NAIL-LACQUER-Ka ... 44e3d#shId
Moderator: anex
kako mislis mima?*mima* wrote:moras dobro pazit sa tim lakovima sto pucaju......vec sam zamijenila OPI.....jer je u flasici bila crma guuuuuuuuuusta masa.......jedva se cetkica izvukla.....uzas
Jasta nego ima ali ja ne dam 23 marke za lak pa makar.BJB wrote:IMa Opi lakova u CM-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam uzela chanel le vernis (one predobre tri boje - nouvelle vague mi je naj naj) i to su najbolji lakovi sto postojeladyblue18 wrote:Jasta nego ima ali ja ne dam 23 marke za lak pa makar.BJB wrote:IMa Opi lakova u CM-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali oni su jos bagatela kad vidim koliko kostaju chanelovi lakovi![]()
![]()
![]()
Nego kad smo vec kod CM-a imajul oni namjeru dobivati one LE catrice kolekcije i dalje im stoji ona zimska, a od tada izasle dvije nove.![]()

par puta kupovala od ovog i sinoc kupih ovajAkashaSa wrote:ima li neka od vas provjerenog sellera za opi lakove?
Kako se to kupuje bez meneMichun wrote:par puta kupovala od ovog i sinoc kupih ovajAkashaSa wrote:ima li neka od vas provjerenog sellera za opi lakove?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1294wt_952
necu onaj ispucali crni...ne mogu na posao takva
edit: alice, riviera je mrak mrakova
oooo, pogledaj sta ima pa javi odmah. nisu jos poslali, nedjelja je juce bila. a sad spavajuNadinka wrote:Kako se to kupuje bez meneMichun wrote:par puta kupovala od ovog i sinoc kupih ovajAkashaSa wrote:ima li neka od vas provjerenog sellera za opi lakove?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1294wt_952
necu onaj ispucali crni...ne mogu na posao takva
edit: alice, riviera je mrak mrakova
Ma ne sumnjam ja da su najbolji ali izvaliti oko 60 KM (toliko su u Hr koliko sam primjetila) za lak a zivjeti u BiH je totalni luksuz za koji ja vjerovatno nikada necu imati mogucnosti ni biti dovoljno luda.alica.k wrote:
ja sam uzela chanel le vernis (one predobre tri boje - nouvelle vague mi je naj naj) i to su najbolji lakovi sto postoje
mada ja rijetko lakiram nokte.
Jel ti lice treba puno prekrivanja? Ili je samo masno sa pokojom bubuljicom?Eleonora wrote:Ebo ga vise puder koji se vidi...![]()
Posto imam masnu kozu, koristim mat pudere, a i najbolje prekrivaju nepravilnosti.
Al se brate vidi sve. Isto ko da imam glinu na licu.![]()
Ima li ko kakav brzinski savjet za puder za ovaj tip koze?!
Imala sam bas problematicno lice prije 3-4 godine. Akne. Al sva sreca, ostali su mali oziljci. Al opet mi je neravno lice, i kad se bas zagledas, vidi se da je to bila problematicna koza.Michun wrote:Jel ti lice treba puno prekrivanja? Ili je samo masno sa pokojom bubuljicom?Eleonora wrote:Ebo ga vise puder koji se vidi...![]()
Posto imam masnu kozu, koristim mat pudere, a i najbolje prekrivaju nepravilnosti.
Ne znam kakav ti je rezim njege koze?
Posto ne znam na sta i kako ti reaguje lice, evo par savjeta pa ti odaberi i probaj ono sto ti odgovara.Eleonora wrote:Imala sam bas problematicno lice prije 3-4 godine. Akne. Al sva sreca, ostali su mali oziljci. Al opet mi je neravno lice, i kad se bas zagledas, vidi se da je to bila problematicna koza.Michun wrote:Jel ti lice treba puno prekrivanja? Ili je samo masno sa pokojom bubuljicom?Eleonora wrote:Ebo ga vise puder koji se vidi...![]()
Ne znam kakav ti je rezim njege koze?Ali nije sad toliko strasno.
Naravno iskoci koja.Ebem li im vise...
![]()
Cime je njegujem?! Hm... Vjeruj mi da vise ne znam.
Probavala sam prije sve i svasta, i kad sam vidjela da mi nista specijalno ne pomaze, odustala od svega. Nekako je samo i proslo.
Sad koristim Puzzle kremu za navece, a lice perem Green Line gelom za umivanje.
Imas li neki savjet?!![]()
Veno, samo joj jos reci gdje ima manhattan. ja nemam pojma. cm?VenomousV wrote:sto se prekrivanja tice moja ti je preporuka manhattan perfect adapt puder koji ces stavljati sa stipple brush...
to dvoje u kombinaciji = super prekrivanje, a ako potrefis nijansu ni ne primjeti se da je puder
oboje je pretty much jeftino pa i nisu neke pare da isprobas