Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rocco_siffredi

#8551 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Ima smisla ako su nekoga otpisali.
I ako misle da nam sudije ne mogu ništa, da uvijek imamo zamjenu za suspendovanog ili povrijeđenog igrača. Jer će se sigurno ići na bjesomučno kartoniranje naših
Maharadza

#8552 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Ma nek dovedu 100 igrača ako će Mirvić to plaćati super, njegov problem, samo daj da konačno na terenu izgledamo kao ekipa koja ima makar neki plan/koncept i ideju kako to ostvariti...jer ovo do sada sve teški amaterizam bez glave i repa, pa ljudi na terminima se znaju bolje organizirati nego ovi "profesionalci" na terenu a SVE uslove imaju. :-)
xoklix

#8553 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by xoklix »

Igra nestala onog trenutka kad je Buljubasic izašao sa terena. Još protiv Torpeda se vidjelo da bi moglo biti nešto od njega.
Vrančić katastrofa u defanzivnom dijelu igre, Catakovicu svaka čast za gol,ali ja bi mu odbio od plate za ovu utakmicu jer su nam 3x dobro zaprijetili iz kornera jer ga protivnik nadskocio.

Jel ovo opet igramo u ponedjeljak iduće kolo na AFH ? :lol:
Piaty

#8555 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Logovan wrote: 22/08/2023 18:10 https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajevo-odlasci/457010

:lol: :roll:
Nikako mi ovo nije jasno.
Ako Balta ode, onda me boli kurac za ovaj klub do daljenjeg.
mond

#8556 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Ne kontam Zeljković, Balta i Viveros. Zadnjeg nismo ni vidjeli :lol:
Tužno, ako je istina :roll:
last mohicans

#8557 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Pravimo cirkus od sebe. Razumijem da je novi trener, da neće računati na neke, ali čovječe, Baltu si tek potpisao, Zeljkovića i ovog Kolumbijca. Smrdi to, olako se daju masni ugovori, pa raskidaju, uz jako čudne okolnosti i kratak period. Pisao sam ranije, ako se slično ponovi, to nisu čista posla i pitanje je kad će nam SIPA zakucati. Očito je da se to s namjerom radi, ne može više biti slučajno. Baltu i Zeljkovića bi ostavio. Šerba se nije dozvao, niti će. Kolimbijca nismo ni vidjeli, doveo se, a pustio se perspektivniji i dosta dobri Guli.
mond

#8558 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Ma i ne mogu biti čista posla. Zeljković i Viveros došli prije dva mjeseca jbt. Išao po njega u Kolumbiju i lik odigrao možda poluvrijeme na tri prijateljske.
Anquilla

#8559 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Auuuu, ako je istina...
Malo mi ne ide s Mirvicevim egom ovo za Viverosa.
S jedne strane, sportski dio prepusta srucnijim, ali s druge strane mi je nejasno posebno za Zeljkovica i Baltu, a i Serbecica.
Za Viverosa pojma nemam, ali stvarno mu ni minut nije dao, mora da postoji neki razlog.
Adobeg

#8560 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Nisam djaba pisao na nekoj temi nama igraci dodju popiju kafu i odu iz kluba,stvarno mi nisu jasni sta zele ni koja im je vizija. :-)
rocco_siffredi

#8561 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Allah i Pejgamber da dođu i kažu sve je čisto u klubu, ja bih rekao nema šanse, koga ba folirate.
Ovo nije normalno :-)
mond

#8562 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Hajde ovaj kolumbijac je fakat možda i loš, ali Balta i Zeljković... pa bit će povreda, kartona, ako ništa za rotacije. Mali Buljubašić mislim da ima dva žuta u dvije utakmice...
Jasno je meni da je on kao trener sa igračima non stop, za razliku od mene, pa da vidi ko mu valja a ko ne, al brate, naša liga je u pitanju, nije liga prvaka :-)
Idu povrede, kartoniranje, ciganluk...
Ne znam
Logovan

#8563 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Anquilla wrote: 22/08/2023 18:39 Za Viverosa pojma nemam, ali stvarno mu ni minut nije dao, mora da postoji neki razlog.
A rekao je da će svi dobiti šansu. Viveros nije teren očima vidio, a kamoli da je šansu dobio.
Anquilla

#8564 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Anquilla »

Logovan wrote: 22/08/2023 18:47
Anquilla wrote: 22/08/2023 18:39 Za Viverosa pojma nemam, ali stvarno mu ni minut nije dao, mora da postoji neki razlog.
A rekao je da će svi dobiti šansu. Viveros nije teren očima vidio, a kamoli da je šansu dobio.
Ocito u njemu nije vidio nista posebno, a mozda je preskup za klupe.
Mislim, ako je nespremni Penaranda dobio priliku, dobio bi i ovaj da nesto debelo ne valja.
Tesko mi ga je zaliti, jer pojma nemam sta moze pruziti na terenu, za razliku od ostalih. Pa Serbecic startao sad, Zeljkovic i Ikic usli, a sad noga.

Veca mi je enigma kako je Mirvica uvjerio :lol:

Nadam se da je ovo posljednja neozbiljnost u vezi FKS.
van Basten

#8565 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Ne zna covjek ssta da kaze na ovo... odavno nase poslovanje ne lici na sportski kolektiv nego na nekakvu fiktivnu firmu kupljenu za pranje para.
velaxsa

#8566 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by velaxsa »

Pitanje je sta je pozadina svega. Slovenac zna posao, razumije fudbal i veoma aktivno ucestvuje u vodjenju utakmice i to je meni super. Igraci koje je zatekao mozda ne zele da ispunjavaju ono sto trazi ili jednostavno ne mogu da ispune...ako je to razlog onda ovo mozda i ne bude tako lose, mada se meni Balta ne uklapa ni u kojoj negativnoj prici..meni je on medju najdrazim nasim igracima...nesto smrdi opasno...vidjecemo....evo spominju nekog iz Zvezde sto je igrao za Domzale...e jesmo cirkus postali Bože sacuvaj...
rocco_siffredi

#8567 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Meni jedino na pamet pada "Prljanje" para za nelegalne poslove. Naime, ima ljudi koji ne žele pare da im se uplate na račun, nego da im se donese aktovka.
sencobih

#8568 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Nasi komentari idu redom

Sampioni svemira
Niko nema pojma
Kladionica
Pranje para.

Onda pobjedom jednom ponovo ispočetka
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#8569 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

rocco_siffredi wrote: 22/08/2023 18:43 Allah i Pejgamber da dođu i kažu sve je čisto u klubu, ja bih rekao nema šanse, koga ba folirate.
Ovo nije normalno :-)
tobe jarabi ali si upravu
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8570 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JoseMujica »

Slovenac zna svoj posao jebte vi to....lijen ne trenira out, ne uklapa mu se u igru out, ne treba mu kao tip igrača out, ne sviđa mu se out

profesionalac koji zna šta hoće da igra i sa kojim igračima

mene je kupio :skoljka:
mond

#8571 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Okrutno. Jebi ga.
gold'n'brown

#8572 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Jedno je reci da na nekoga ne racunas, a drugo je raskinuti ugovor. Svi ovi igraci imaju puno pravo da ne pristanu na raskid ili da oderu klub sto ce vjerovatno i uraditi.
Piaty

#8573 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Kako reći da neki trener zna svoj pos'o ako otjera najboljeg igrača Baltu.

Ja bih i povjerovao za Viverosa, da nešto nije u redu jer nisam ga uspio vidjeti, nemam pojma, Rožman zna bolje.

Ali ne mogu ne vjerovati svojim očima kada sam vidio da je Balta nešto što godinama nismo imali, tenk od čovjeka, mudonja, ima snage za dvije utakmice, siguran, stamen, monolitan... i sada dođe neki Slovenac i onako ga otjera :?

Ma mrš, džaba ovo pratim sve i nerviram se.

Balta gigantu, nadam se da ćeš se jednog dana vratiti. Da se ja pitam, zvao bih te u četrdesetoj godini da igraš.
Razočarani smo svi zbog ovoga. Oprosti nam i zbogom prijatelju, ako ovo čitaš
Cossack

#8574 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Piaty wrote: 22/08/2023 21:12 Kako reći da neki trener zna svoj pos'o ako otjera najboljeg igrača Baltu.

Ja bih i povjerovao za Viverosa, da nešto nije u redu jer nisam ga uspio vidjeti, nemam pojma, Rožman zna bolje.

Ali ne mogu ne vjerovati svojim očima kada sam vidio da je Balta nešto što godinama nismo imali, tenk od čovjeka, mudonja, ima snage za dvije utakmice, siguran, stamen, monolitan... i sada dođe neki Slovenac i onako ga otjera :?

Balta gigantu, nadam se da ćeš se jednog dana vratiti. Da se ja pitam, zvao bih te u četrdesetoj godini da igraš.
Zašto pišeš u množini? Od mene puna podrška treneru jer vjerujem da zna sta radi.
Adobeg

#8575 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Cossack wrote: 22/08/2023 21:19
Piaty wrote: 22/08/2023 21:12 Kako reći da neki trener zna svoj pos'o ako otjera najboljeg igrača Baltu.

Zašto pišeš u množini? Od mene puna podrška treneru jer vjerujem da zna sta radi.
Za par kola kada dodju tezi protivnici znacemo sta radi,lako je suditi na relativno laksim protivnicima.
Post Reply